הליגה האירופאית: גמר כל ספרדי

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by HapoelFan, Feb 13, 2012.

1. itay7 Member

מה שביילסה עשה מאתלטיק עולה אפילו על מה שהוא עשה מצ?ילה. איפה הימים של הכדורים הארוכים והכדורגל האנגלי הישן...
    אם יש צדק הוא צריך לזכות בפרס מאמן העונה, אבל ברור שזה לא יקרה. כבוד גם לצעירים שבקרוב ימצאו את עצמם בנבחרת הבוגרת של ספרד, שתהפוך אולי מקטאלונית לבאסקית.

2. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

זו היתה הופעה מרשימה גם אם הם היו מתמודדים מול קונוסים. קל וחומר כשמדובר בהופעה מול הרכב כמעט מלא של יונייטד באולד טראפורד האימתני.

ראיתי אחד אחד העיתונאים האנגלים מצייץ בטוויטר משהו שגם אני חשבתי עליו במהלך המשחק - ככה אני מדמיין את הניצחון המפורסם של נבחרת הונגריה האגדית על אנגליה בשנות ה-50. totally outclassed, ובעיקר בלתי-צפוי לחלוטין (לפחות עבור מי שלא רואה את בילבאו כל שבוע).

Last edited: Mar 9, 2012
  3. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

התירוצים של המשתמשים כאן שגם ככה יונייטד רוצה לעוף מהמפעל הם כאלה מגוחכים. אם לא ליגת האלופות אז גם לא ליגה אירופית? מה, זה לא מפעל יוקרתי? יש בו איכות משחקים בדיוק כמו משחקים בצ'מפיונס. כנראה שיונייטד מזלזלת ביריבות שלה יותר מדי ואתלטיק בילבאו באה בלי פחד ועשתה את שלה. לא ראיתי בחיים קבוצה שמשחקת ככה באולד טראפורד ופייר? הלוואי שבילבאו תעלה לרבע הגמר.

4. Luis Suárez Member

מנסים להקטין את הבושה. וכשאנחנו הפסדנו לבראגה שנה שעברה לא צחקתם עלינו? וזה היה הרבה פחות משפיל.

5. Ricky van Wolfswinkel Member

אני לא חושב שאלו ''דברים שקורים'', צ'לסי וארסנל קבוע בנוקאאוט בעשור האחרון.

6. alexshw Member

אז מה? עדיין ליונייטד יותר הישגים באלופות מהם. יונייטד לקחה אליפות בכל עונה של גמר אלופות אליו הגיעה. ליברפול וארסנל היו איזה 20-25 נקודות הפרש ממקום ראשון בעונות של גמר.
    אין קבוצה באנגליה שיודעת לשלב בין הליגה לצ'מפיונס יותר טוב מיונייטד, אז אל תביא נתונים שלא קשורים.

לואיס סוארס, על הגישה שכתבתי בפורום של השדים עוד לפני איאקס ולא שליברפול התאבדה יותר מדי במפעל הזה בעונה שעברה, כן. עפה בשמינית ועוד כשאצלה לא היה שום מאבק רציני באופק.

בקיצור יש יותר מדי רעש סביב ההפסד של יונייטד. הוא היה די צפוי.

7. c_web Member

משחק נהדר שלנו אתמול מול אודינזה. אני פשוט גאה בקבוצה הזאת העונה לא משנה אם לא נשיג שום תואר או הישג משמעותי. חבורה של ילדים שבמחצית הראשונה פשוט שיתקה את אחת הקבוצות הטובות באיטליה.
    במחצית השנייה אודינזה שיחקה יותר טוב, אבל את הבונקר בחצי הראשון אני לא ישכח להם.
    ג'וזי אלטידור עם מצב של 100% בדקה ה 93 יכל היה לגמור את הגומלין גם אבל נגח ברשלנות, חבל אבל אני לא יהיה חזיר. זו תוצאה נהדרת שלא חשבתי שנשיג, אני לא בטוח אם זה יספיק לגומלין (אנחנו קבוצה מבישה במשחקי החוץ בטח באירופה) אבל אני מאוד מקווה שכן.

8. פול סקולס Member

לא ראיתי את המשחק,
    אבל יש לי לפעמים תחושה שמאז הבונקר של אינטר בקאמפ נואו יש בישראל אפס סובלנות לקבוצה שבאה לשחק הגנה.

מה הבעיה עם לשים 10 שחקנים מאחורי הכדור ולשחק על 0-0 במשחק חוץ באירופה?

9. 亚历山大帕托 Member

קבוצות גדולות סובלות ממחסום פסיכולוגי במעמדים כאלה. בכדורגל לא מנצחים רק בזכות האיכות, צריך גם מוטיבציה. בילבאו רעבה יותר להצלחה במפעל הזה ולה יותר חשוב להדיח את יונייטד מאשר ההפך.

10. AFCA Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

הוא כבר שנה וחצי ב PSV, אני לא זוכר פעם אחת שהתרשמתי ממנו.

11. Civil Anti Madridista

גדולים בילבאו! אין ליונייטד תירוצים, שחקנים בכירים שיחקו אתמול והניצחון של בילבאו הוא לא מקרי
    כמה שכולנו רוצים לראות גמר מנצ'סטרי בסוף השנה, לא בטוח בכלל שזה יקרה

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה מלים.
    האם ההפסד הביתי של היונייטד מפתיע מישהו? אותי לא. קבוצה שבקושי עוברת קבוצה עם חצי הרכב פצוע כמו אייאקס אמורה כנראה לעוף נגד קבוצה ספרדית טובה ורעבה.

הקבוצות ההולנדיות עשו כעיקרון מה שציפו מהן. אף אחד לא ציפה שפ.ס.וו הולכת לנצח בספרד את וולנסיה. לדעתי שני השערים האחרונים של הקבוצה מאיינדהובן אמורים לתת תקווה להולנדים, אבל פ.ס.וו לא תנצח בבית 2-0. אם כבר ניצחון אז אולי 3-1, אבל וולנסיה תבקיע ב'פיליפס סטדיון'.

א.ז אלקמאר השיגה ניצחון יפה בבית על אודינזה. קבוצות הולנדיות לעולם לא אוהבות לשחק נגד יריבות מאיטליה, אבל אני שמח ש-AZ הצליחה לשמור בבית על רשת נקייה. זה נותן תקווה לגומלין.

טוונטה מנצחת עם צלילה מרשימה של לוק דה יונג. הוב סטייבנס מאמנה ההולנדי של שאלקה היה נסער מאד אחרי המשחק. הגומלין יהיה נחמד למרות שטוונטה קבוצה שמאד מסוכנת. עם הנטלאר יש לשאלקה כמובן הרבה יותר אפשרויות, אבל אני כבר אמרתי בערב המשחקים שטוונטה יריבה קשה לשאלקה.

דבר אחרון. באירופה מדברים כל הזמן על גמר אנגלי בין הקבוצות ממנצ'סטר. אותי לא יפתיע אם דווקא נראה גמר ספרדי בין וולנסיה לאתלטיקו מדריד. אני מעדיף את זה בהרבה מאשר דרבי מנצ'סטרי.

13. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

הניצחון של בילבאו אתמול והתוצאה רק עושה חסד ליונייטד, לפי מה שראינו על המגרש התוצאה היתה צריכה להיות הרבה יותר גבוה, בכלל יונייטד לא הגיעה לשום מצב כמעט מלבד השערים.. הם פשוט עמדו ורצו אחרי החבורה הכל כך טכנית של ביאלסה

מבחינתי ומבחינת כל אחד שרואה כדורגל ספרדי מדי שבוע זה בכלל לא הפתעה, לא ציפיתי לכזאת הצגה אבל עדיין עם כמה שזה מוזר להגיד את זה אתלטיק בילבאו השנה קבוצה לא פחות טובה מיונייטד ובגלל זה היא לא הפסידה אתמול ובמצב מצוין להעפלה..גם אם היא תודח זה לא ישנה את העובדה הזאת שהיא קבוצה נהדרת ומוכשרת שמשחקת כדורגל נהדר בכל מגרש לא משנה מי היריבה

14. c_web Member

אין בעיה, אבל אל תשווה את אינטר-ברצלונה למפגש הזה, אודינזה פייבוריטית לטעמי ככה שזה לא נכון להגיד את מה שכתבת.
    פלורס פלורס עמד מחצית שלמה לבד בחצי המגרש של ההגנה שלנו וכמה פעמים סימן עם תנועות ידיים שאין לו מה לעשות. לא נראה לי שקבוצה כמו אודינזה צריכה להתבטל ככה גם אם זה משחק חוץ.
    בחצי השני זה כבר לא קרה יש לציין..

15. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אודינזה לא באה לשחק בונקר בשביל לשמור על התוצאה לגומלין לדעתי, ממה שראיתי זו קבוצה שכמעט תמיד מוותרת על השליטה בכדור, מחכה טיפה מאחור ותוקפת מהר מאוד בתגובה ברגע שמשיגה את הכדור. הפעם זה נראה אפילו יותר הגנתי מבד"כ מכיוון שהקישור של AZ לא נתן להם לראות את הכדור בהתחלה, בהמשך לא נתן להם לצאת מהר ובגלל ההרכב עצמו של אודינזה שהיה קצת מוזר (ארמרו שיחק חצי חלוץ).

לגבי הפייבוריטית, אני חולק עליך עידו, ההרכב של אודינזה שעלה למשחק לא הותיר הרבה מקומות לדמיון בקשר לאיך יתפתח המשחק. לראייה גם היחסים באתרי ההימורים טרם המשחק, ניצחון של אודינזה היה מקנה לך רווח של פי 4 ויותר וזה עוד לפני השריקה...