הליגה האיטלקית 2017/18 - המחזור ה-35- דרבי ד'איטליה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Roma, ‏27/4/18.

?

האם נאפולי בסוף המחזור תשיג את הפסגה?

  1. לא, יובנטוס חוזרת ממילאנו עם הנקודות

    6 הצבעות
    42.9%
  2. לא , יובנטוס שומטת נקודות אך נאפולי לא משיכלה לנצח

    3 הצבעות
    21.4%
  3. כן. מריחים את האליפות

    5 הצבעות
    35.7%
  4. לא, יובנטוס ונאפולי מנצחות.

    0 הצבעות
    0.0%
  1. DUGRI Member

    הצטרף ב:
    ‏8/4/17
    הודעות:
    434
    לייקים שהתקבלו:
    207
    מין:
    זכר
    @Dayatso
    פיאניץ' היה צריך לראות צהוב שני, השופט טעה- אין ספק. אלה דברים שקורים בכדורגל ופחות או יותר מתקזזים לאורך העונה בליגה. מייקל אוליבר לא היה מוטה וגם השופט היום לא (מגוחך אפילו לדון בזה, אבל הוא לא היה חייב ללכת לוידאו אחרי השער של מטווידי מנבדל, יכל להרחיק את שקריניאר על העבירה על היגוואין בדקות הסיום- שאפילו לא נשרקה).
    טעה, פספס. בפורמט הנוכחי של VAR (שיש לשנות ובהקדם) אני לא חושב שהשופט יכל לבחון את האירוע מחדש גם אם קיבל איתות.
     
  2. DRORIKO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/15
    הודעות:
    68,712
    לייקים שהתקבלו:
    14,890
    מין:
    זכר
    לא תמיד. היו שנים, בעיקר בעשור האחרון שקבוצות שייטו לאליפות. פעם זאת היתה אינטר של זלאטן, אנחנו בחצי הראשון של השושלת, ובאמת היתה הרגשה שהליגה האיטלקית בתחתית. בשנים האחרונות היא חוזרת להיות מרגשת כמו בימים עברו. כמובן שאני עדיין מקווה שנמשיך לבלוע אליפויות, אבל התחרות הזאת היתה כל כך חסרה לי. אין מה לעשות, אוהד אמיתי חייב להיות קצת מזוכיסט :)
     
  3. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏10/4/10
    הודעות:
    16,452
    לייקים שהתקבלו:
    7,357
    וסינו לא עשה שום דבר נוראי היום. טעה וביצע עבירה שיש ספק אם שווה אדום? כן, אבל כולם טועים, קנדרבה נתן ליובה קרן מכלום בתחילת המשחק. אם זה היה נכנס, היית כועס עליו כל כך? דברים כאלה קורים.

    אבל ספאלטי הוכיח היום סופית שהוא יכול להיות מאמן נפלא מבחינת רמת הכדורגל והטקטיקה שלו, אבל הוא לא יגיע לכלום כי הוא לוזר. מאמנים פחות טובים ממנו יצליחו כי האופי שלהם יותר חזק, כי לא רועדות להם הביצים בכל פעם שהם במעמד גדול. אם אינטר הייתה יכול להסתפק בתיקו 0 היום, כמו נגד נאפולי או יובה בחוץ, תאמינו לי שהיינו עושים את זה ובלי הרבה בעיות. אבל כשהיינו בעמדת יתרון, כשצריך קור רוח, הוא איבד את הצפון והראה היטב עד כמה אפשר לסמוך עליו שיקח אותנו גבוה, שזה בעצם אי אפשר. החילוף המתבקש ביותר היה אדר במקום אחד משחקני ההתקפה, פריסיץ' כנראה, שיביא אנרגיות, יעצבן את שחקני יובה ויקבל את הצהוב הרגיל שלו בזמן שאנחנו מרגיעים את המשחק. אז נכנס הצב הזה, ואלרו, שפרש ממשחק בדצמבר ולא הודיע לאף אחד כדי לקבל משכורת מאינטר. ניחא. אבל אז הגיעה ההברקה הגדולה. איך שראיתי את החילוף, ובכלל לא עניין אותי מי יצא, אמרתי לעצמי שאכלנו אותה. כי סאנטון לא נתן משחק טוב מאז 2009, וסאנטון זה אותו אחד שקיבל יותר גולים על הראש שלו מאשר מיקי עטיה. אבל את ספאלטי זה לא מעניין, כי הוא בכלל לא חושב. הביצים רועדות מדי מכדי לשמוע את המחשבות, אז נעשה משהו, ואז תוך 5 דקות הכל התרסק. כי לצד אחד יש מנטליות מדהימה ולצד השני ליצן שניצח את יובה פעמיים ב-24 משחקים בקריירה.

    רומא הרוויחה בענק שדי פרנצ'סקו התותח על הזה הגיע. עם סגל פחות טוב משל ספאלטי הוא עושה עבודה מדהימה ומצליח להרים את רומא לגבהים שלא נראו שם שנים. עם סגל יותר עבה זה יגמר בתואר, כי יש לו הכל. מוכן להתערב עם מי שרוצה שאם רומא תגיע למשחק נגד יובה שהיא חייבת ניצחון, היא תנצח.

    התקווה שלי שנסיים במקום לאלופות כדי שנוכל למשוך מאמנים טובים במקום הלוזר הזה, ואם לא יעיפו אותו, אז אין לי מה לראות את אינטר בעונה הבאה. אנחנו נעוף בבתים עם המחמאות ולא נתחרה על האליפות כמובן.
    @DUGRI השופט חייב ללכת לVAR אחריי כל גול אלא אם כן ברור שאין פה שום עילה לפסילה.
     
    ASROMA אוהב/ת את זה.
  4. Civil Anti Madridista

    הצטרף ב:
    ‏21/11/08
    הודעות:
    7,505
    לייקים שהתקבלו:
    2,686
    אפשר לדבר על יובנטוס עד מחר, אבל כל שער מעלה יותר חשד מהקודם - הנדנוביץ פשוט מכר את החברים שלו ואי אפשר לתאר את זה אחרת.
     
  5. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏6/7/06
    הודעות:
    9,523
    לייקים שהתקבלו:
    1,876
    השופט לא מכור, הוא בסך הכל בן אדם. וסינו לא היה מקבל אדום, אם הוא לא היה חמור שבכוח רוצה לדרוך על הרגל של מנדזוקיץ' (שלא לדבר על הצהוב שהוא היה צריך לקבל בעבירה על חדירה שמסר להיגוואין שהיה בנבדל), פיאניץ' לא קיבל אדום כי השופט פיספס את העבירה, זה קורה ואם יש טענות אז צריך להפנות אותן לבחור שיושב ליד הוידאו. אני כן מאמין שהאדום של וסינו בחיים לא היה נשלף לשחקן יובנטוס, אבל זה טבעי וזה מה שקורה כשמדובר בקבוצה השולטת. אנחנו נהננו מזה בתקופה ששלטנו בליגה, ועכשיו זה תורה של יובנטוס.
     
    Gianzola, Bianconeri ו-Juventini אוהבים את זה.
  6. DUGRI Member

    הצטרף ב:
    ‏8/4/17
    הודעות:
    434
    לייקים שהתקבלו:
    207
    מין:
    זכר
    ועכשיו אם יורשה לי גם לדבר קצת כדורגל:
    חצי השעה הראשונה הייתה טובה מאוד מבחינת יובנטוס, אמנם לא הגיעה להרבה מצבים אבל מבחינת הנעת כדור אלה אולי היו הדקות הכי טובות של הקבוצה העונה. פיאניץ' נתן מחצית נדירה, ספאלטי נתן לו במפתיע המון שטח.
    שני שערים לא מחויבי המציאות הקשו מאוד על יובה אבל אני חושב שהביקורת קצת חריפה מדי- לעומת המחזור הקודם, הערב ליובה לא הייתה בעיה בגישה- היא עלתה התקפית ואגרסיבית, לחצה גבוה מהדקה הראשונה וחיפשה גם את השער השני אחרי שעלתה ליתרון. אינטר באה מאוד מוכנה ומנעה מיובה לייצר הרבה מצבים (היגוואין חתום על החמצה שיכלה להיות החמצת הסקודטו, לפני שכבש את השער שיכול להיות שער הסקודטו).
    בלי קשר לזהות הזוכה בסקודטו, אני חושב שהקריאות לשלוח את אלגרי הביתה מוגזמות בהחלט. יובה תסיים את העונה עם 90+ נק', תשחק בגמר הגביע והייתה במרחק חצי דקה מהשלמת אולי הקאמבק הגדול בהיסטוריית הצ'מפיונס.
    ההופעות של יובה העונה לא היו מספיק טובות, יש בעיה חמורה בקישור- אבל אלגרי הוא מהמאמנים הטובים בעולם ובהחלט לא מיצה את עצמו.
     
  7. DRORIKO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/15
    הודעות:
    68,712
    לייקים שהתקבלו:
    14,890
    מין:
    זכר
    אני גם לא חושב שהוא מיצה את עצמו, ה"אלגרי הביתה" שלי מן הסתם נאמר בלהט הרגע ומיד אחרי זה הבהרתי את זה. בלי קשר לאיך תגמר העונה הוא צריך להישאר, אבל כן להבין שהוא צריך להשתנות. אני לא מתכוון שהוא צריך עכשיו להפוך לחיקוי של יורגן קלופ, שישאר אלגרי אבל שיעיז יותר. מה שקרה נגד נאפולי ואינטר לא מתקבל על הדעת(אני מדבר על הגישה, לא על התוצאה הסופית)
     
  8. טל. Member

    הצטרף ב:
    ‏30/8/17
    הודעות:
    9,399
    לייקים שהתקבלו:
    2,365
    מין:
    זכר
    אין לנאפולי מה לדאוג אבל...

    יש על מי לסמוך.

    [​IMG]
     
  9. תומר1989 Member

    הצטרף ב:
    ‏27/11/15
    הודעות:
    2,184
    לייקים שהתקבלו:
    942
    מין:
    זכר
    ככל שרואה את הפאול של פיאניץ' זה יותר מכעיס שהשופט לא נתן צהוב שני.
    בא בפול גז ונתן ברכיה הישר לצלעות של רפיניה אל מול העיניים של השופט.

    אני לא קונה קונספרציות של מכור אבל בהחלט טעות מעצבנת
     
  10. DRORIKO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/15
    הודעות:
    68,712
    לייקים שהתקבלו:
    14,890
    מין:
    זכר
    בתור אוהד יובה מסכים שפיאניץ' היה צריך לקבל צהוב שני. אגב פיאניץ', שחקן על מהחלל, אבל באמת שנמאס מכל העבירות המיותרות האלה שלו. הוא חייב לעבוד על עצמו בקטע הזה. אז יפה שהוא נותן מעצמו הכל לקבוצה, אבל שיפעיל קצת את הראש לפעמים.
     
  11. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/4/06
    הודעות:
    12,689
    לייקים שהתקבלו:
    3,734
    רומא לא שונאת את נאפולי. נאפולי שונאת את רומא. רומא שונאת את יובנטוס.

    מלבד תיקו אחד מלפני 3 שנים, בעונה האחרונה שרומא לא ניצחה את יובה באולימפיקו, למאמן קראו לואיס אנריקה.

    לא יודע איך יראה המשחק, אבל רומא תמיד נותנת אקסטרה נגד יובה. אם מעורבות בזה גם חגיגות אליפות מול הקהל הביתי, תהיה בטוח שתהיה שם מלחמה.

    **
    לא שהיה צורך בכך, אבל איקארדי הוכיח היום שאין קפטן ראוי ממנו.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏29/4/18
  12. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/5/05
    הודעות:
    9,629
    לייקים שהתקבלו:
    3,747
    פאק... דברו איתי מחר ...
     
    DRORIKO אוהב/ת את זה.
  13. DRORIKO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/15
    הודעות:
    68,712
    לייקים שהתקבלו:
    14,890
    מין:
    זכר
    אוף למה :( היינו בעדכם נגד בארסה :(
     
  14. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/4/06
    הודעות:
    12,689
    לייקים שהתקבלו:
    3,734
    סדר:
    אניילי היה בעדנו. בופון היה בעדנו. פאלוטה היה בעדכם. אני אישית הייתי בעדכם נגד ריאל (באופן חד פעמי), למרות שזה משבש כלכלית את התחרותיות בליגה. הקהל ברומא? אנטי יובה מובהק. יובה לסריה בי זה החמצן. לחגוג אליפות מול הפרצוף? That's a no no!
     
    DRORIKO אוהב/ת את זה.
  15. DRORIKO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/15
    הודעות:
    68,712
    לייקים שהתקבלו:
    14,890
    מין:
    זכר
    פתאום אני שם לב שהפכתי בשעה האחרונה לזונת לייקים, סעמק הכדורגל והמניה-דיפרסיה שלו