הלו? גם אנחנו פה! מעקב אחרי האליפויות המתקרבות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י עומר, ‏5/4/10.

1. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אנחל די מריה נבחר לשחקן העונה בפורטוגל, אחריו הגיעו פאלקאו, ליאדסון ודויד לואיז בהתאמה.

http://img163.imageshack.us/img163/9599/1188074.Xxx

אתה יכול להרגע אנחל, אף אחד לא ישדוד אותך

2. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

הרוויח את זה ביושר, אני עדיין חושב שאם היה פחות אינדיבידואלי ואגואיסט, הוא היה תורם יותר אך גם בלעדי זה הוא אחד הברגים היותר איכותיים וחשובים העונה במכונה המשומנת שנקראת בנפיקה ליסבון.

3. Ariel Member

על סמך התקציר, לא חושב שמכור. קראיובה נלחמו כמו אריות. לא להאמין שקבוצה כל כך טובה ומוכשרת מאבדת יתרון בן שני שערים ומול 10 שחקנים במשחק בית, כשנשארה מחצית לסיום. כנראה שבכל זאת הכתר מגיע לקלוז'.

U Craiova - CFR Cluj 2:3

4. Telkiyski Member

אני חושב שקראיובה ממש לא פתחה רגליים ואלה הם פשוט הבדלי הרמות בין שתי הקבוצות.................

5. Telkiyski Member

מהפך מדהים ודרמטי בליגה הפולנית!!!

ויסלה קראקוב איבדה נקודות בדרבי מול קראקוביה, שהשוותה בדקה ה-93 ל1-1 (!!!)

השערים במשחק
    http://www.11.pl/rytm_pilki/dramat_mariusz...wisla_1_1_video

בעוד שלך פוזנאן, שהייתה במקום השני לפני המחזור מנצחת בחוץ 2-1 את את רוך חורזוב, משער נצחון בדקה ה-92!! אחרי שפיגרה 1-0.

השערים במשחק
    http://www.11.pl/rytm_pilki/kolejorz_prawi...oznan_1_2_video

כרגע המצב הוא
    פוזנאן 62
    ויסלה 61

עוד מחזור אחד לסיום

במחזור האחרון לך תארח את לובלין (הידועה לשמצה) מהמקום ה-6
    ויסלה תארח את אודרה וודזיסלאב, האחרונה בטבלה, שעדיין נשאר לה סיכוי לשרוד בליגה!! (אלא אם כן בפולין יש 3 יורדות, אני לא ממש יודע)

בכל מקרה זו אמורה להיות אליפות ראשונה לפוזנאן מאז שנת 1993 (אז התמודדה במוק' הצמפיונס מול בית"ר ירושלים עונה לאחר מכן, אולי זה אומר שהיא תתמודד מול חיפה? לא הייתי מאחל זאת לירוקים)

6. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

נשמע מדהים מה שקרורה בפולין. הקבוצה שבמקום הראשון הפסידה נקודות חשובות בתוספת הזמן, בעוד שהקבוצה במקום השני ניצחה בתוספת הזמן.

אוהדי בית"ר בטח חוגגים לנוכח איבוד הנקודות של ויסלה קראקוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx .

את המחזור הבא והאחרון אני בטוח יראה.

7. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

השנאה שיש ויסלה לקרקוביה היא ענקית, אני מניח שהאוהדים של קרקוביה שמחו כמו האוהדים של מכבי ת"א בדרבי בשבת.
    גם לך פוזנן וגם ויסלה קרקוב פגשו בעבר את בית"ר, ובשני המשחקים הפולנים עברו, במאבק האליפות הזה אני כמובן מקווה שאוהדי ויסלה האנטישמים לא יזכו לחגוג.

8. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: רד בול זלצבורג זכתה באליפות אוסטריה.
    1) זלצבורג 76 נק'
    2) אוסטריה וינה 75 נק'
    3) ראפיד וינה 73 נק'

:aa1: דינאמו זאגרב זכתה באליפות קרואטיה.
    1) דינאמו זאגרב 62 נק'
    2) היידוק ספליט 58 נק'
    3) צ'יבאליה 57 נק'

9. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

דינאמו זאגרב כבר הבטיחה את האליפות לפני כחודש, כמו שעומר דיווח אז, אין טעם לחזור ולציין זאת שוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

מה שמוזר, או שלא, זה שבמהלך החודש הזה היא השיגה רק 2 נק' והפער צומצם כך שזה נראה כאילו היה מתח.

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

פרטיזן בלגרד זוכה היום רשמית באליפות לאחר שהיא מנצחת 0:3 את אופ"ק בלגרד בזכות הפסדה של הכוכב האדום בלגרד בבית נגד בוראץ', כנראה שההפסד בדרבי שפתח 4 הפרש גמר את האוויר של הכוכב האדום.

אמרתי לכם שלך פוזנאן לא פראיירית! לדעתי היא יריבה הרבה יותר קשה מויסלה לכל יריבה, במיוחד עם השיפוצים על המגרש שלה שיהיה מדהים וגם הם יארחו בו כמובן במוקדמות ובליגת האלופות...הם שנה הבאה יבנו קבוצה חזקה בשביל להגיע לליגת האלופות, הרבה יותר חזקה ממה שאתם חושבים, חלק מהשיפוים הם כחלק מרצון להשקיע בקבוצה בשביל להצליח בליגת האלופות, כמובן גם ליורו...

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/3d/Pozna%C5%84-stadion_miejski_2009_lotn.Xxx
    מייג'סקי סטאדיום מ-13 אלף ל-45 אלף. ה-איצטדיון! של יורו 2012. כבוד.

רד בול זלצבורג תהיה מדורגת בכל שלבי המוקדמות ליגת האלופות, אגב לידיעתכם.

גבירותיי ורבותיי!!! מהפך מדהים בשוויץ!

היום במחזור הלפני אחרון חל מהפך. יאנג בויז שהובילה עם 77 נק' שלוש יותר מבאזל (74) יצאה למשחק חץ מול הרביעית לוצרן והובסה קשות 1:5. באזל ניצחה 3:0 את נוישאטזל זאמאקס כשהיא מובילה ב-8 שערים עכשיו על יאנג בויז. ולמה אני אומר לכם את זה?

כי במחזור האחרון המשחק על האליפות כמו שצריך! יאנג בויז מארחת את באזל! לקרב על כל הקופה. באזל אם תנצח תהיה מדורגת בכל שלבי ליגת האלופות, יאנג בויז לעומת זאת תהיה מדורגת רק בסיבוב השני ולא בשלישי והרביעי. אגב ביאנג בויז משחק מאורו לוסטרינלי המוכר לנו מפ.צ. ת'ון השוויצרית הקטנה, המפתיעה והאהובה ששיחקה בצ'מפיונס עונת 2005/6.

משחק האליפות יום ראשון בשעה 17:15 תחפשו לינקים שיהיה בהצלחה.

המפגשים הקודמים העונה בין הקבוצות:

מחזור 8 - באזל - יאנג בויז 2:1
    מחזור 17 - יאנג בויז - באזל 0:2
    מחזור 19 - באזל - יאנג בויז 0:4
    ובמחזור האחרון?

נערך לאחרונה ב: ‏14/5/10
  11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

למי שלא יודע: המשחק בין ויסלה לקרקוביה מכונה בפולין ובטח בקראקוב עצמה: ויסלה נגד מכבי.

וזה למה? כי קראקוביה היא הקבוצה של היהודים, היא הוקמה על ידי יהודים וכמובן שקראקובהיה היתה בשיא שלה עד שהנאצים השתלטו והרסו אותה...וכל מי שנוסע לפולין ומבקר בקראקוב רואה שכותבים קראקוביה יהודים וסימני מגן דויד וצלבי כרס וקללות ליד...

השער העצמי של שחקן ויסלה - ענק!

אגב ללך פוזנאן יש חלוץ פולני צעיר בשם פאבל לוואנדובסקי, אני אישית התוודעתי אליו במנג'ר, אבל אחרי זה הספקתי לראות אותו במציאות - הוא פשוט שחקן מצוין, כל מועדון שהוא ישחק בו, ירוויח, בין אם הוא מועדון גדול או קטן, וחוץ מזה הוא יודע לכבוש שערים והרבה...אגב בשער הניצחון של פוזנאן זה היה נראה לפי השדרים כאילו משהו ידוע עוד 10 דקות קודם לכן לפי השידור העצוב משהו.

נערך לאחרונה ב: ‏14/5/10
  12. Telkiyski Member

גם אני שמתי לב
    גם בשיוויון של קראקוביה אין התלהבות יותר מדי
    זה קצת מוזר
    זה מכריע גורל אליפות, לך פוזנאן לא הייתה אלופה מאז תחילת העשור שעבר, והשדרים משדרים כאילו זה לא כזה מזיז להם, קצת מבאס אפילו.

בכל מקרה אגב אני מקווה שאלופת ישראל לא תפגוש במוק' הצ'מפיונס את לך פוזנאן, לא מומלץ בכלל נשמע לי העסק איתם.

13. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם זה אכן יקרה מעניין מי יהיה בנאדו התורן שיקפוץ וישאג "יש!!!". http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

14. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: לך פוזנאן זכתה באליפות פולין.
    1. לך פוזנאן 65 נק'
    2. ויסלה קראקוב 62 נק'

:aa1: ספרטה פראג זכתה באליפות צ'כיה.
    1. ספרטה פראג 62 נק'
    2. יאבלונץ' 61נק'
    3. בניק אוסטראבה 60 נק'

15. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד ליגה אירופאית הגיעה לסיומה, הפעם הליגה השוויצרית. במשחק האליפות בין יאנג בויז לבאזל ניצחה באזל האורחת בתוצאה 2-0 וזכתה באליפות שוויץ.
    כדאי לשים לב לחלוצה של יאנג בויז סיידו דומביה שמאוד התרשמתי ממנו. מדובר במלך השערים של הליגה שהבקיע 30 שערים והוא רק בן 22.