הכל פתוח.ריאל מפסידה וברצלונה מנצחת,הפער- 2 נקודות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י REAL MADRID, ‏22/2/08.

1. xavi6 Member

סביליה-וואו, וואו! קאפל שוב נפלא, פביאנו מראה שעם זמן והשקעה חלוץ "בינונימי" מברזיל יכול להוביל את טבלת מלכי השערים בספרד, וגם אלבס מיבחינה התקפית ממשיך להיות ענק.

סרגוסה-שירדו! שירדו! איכסה, שימכרו את אז'אלה, איימאר, סרחיו וזאפטאר ויאללה, סגונדה! הם וכל הקהל שלהם.

אני לא מאמין שריאל תאבד נקודות מול חטאפה בבית, כי בבית ריאל יכולה לפרק כל קבוצה, ובאמת כל קבוצה שתגיע. התקפה מסחררת שתוך שניות מגיעה לרחבה ולמצב של גולים, יהיה קשה לסיביליה לנצח. אני מקווה שברסה תעשה את העבודה מול לבאנטה, וקצת תלחיץ את החברה בלבן שהפער יהיה 2 מתי שהם ישחקו. נקווה ששקנינו לא יהיו עייפים אחרי המשחק המתיש מול החוטבי עצים בירוק לבן.

נערך לאחרונה ב: ‏24/2/08
  2. Sergio Ramos Member

ירדן, למה אתה כל-כך שונא את סרגוסה?

3. RH7 Member

בכותרת כתוב שברצלונה מארחת את חטאפה, תבינו לבד..
    לגבי הניצחון של סביליה, באמת כל הכבוד, ממזמן לא ראינו תצוגה כזאת של סביליה שממעטה בתצוגות "ענק" בזמן האחרון, איימאר כבר לא מה שהיה פעם כנ"ל אז'אלה.. מבאס לראות את השחקנים האלו שפעם הערצתי את הכדורגל שלהם (במיוחד של איימאר, וואו איזה שחקן הוא היה) מתרדרים לרמות כאלו.

4. RubberSoul Member

אומרים שהקהל עושה את הקבוצה.תבין לבד למה הוא שונא(את האמת גם אני,ובצדק) אותם.

5. xavi6 Member

כי הקהל שלהם מבייש את האנושות. אני מעדיף לראות קבוצה כמו קאדיס עם כדורגל בינוני אבל עם קהל סימפטי, מאשר חרא של קבוצה עם קהל גזען שראוי להיות בכלובי קופים.

נערך לאחרונה ב: ‏25/2/08
  6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה כל כך מגיע לנו לספוג את השער , זה פשוט היה כתוב בגלל הזלזול הזה .

אבל מהצד השני היה פנדל דומה שלא נשרק אבל ככה זה , שבוע שעבר קיבלנו פנדל שלא היה היום לא קיבלנו פנדל שהיה.

עריכה:סאמאק ארס איתם , לא יכלו להמשיך מה1-0 ולתת עוד ועוד כמו סביליה אתמול .
    יאללה 2-1 ולהמשיך ללחוץ על הדוושה .

7. Bensh Member

מבצע פשוט ענק ומרגש של רונאלדיניו. הגול הזה כולו שלו

8. guyholl Member

צ'אבי פשוט מצוין היום.כובש,מבשל,מרבה לתמוך בהתקפה ונמצא פשוט בכל מקום על המגרש.גם מפויול אני מאוד מרוצה.עושה רושם שהוא חזור לעצמו אחרי תקופה לא ממש טובה.

9. RubberSoul Member

אני מקווה למחצית שנייה שוטפת.
    צ'אבי בולט ביותר,וזאמברוטה,שקיבל שריקות בוז אחרי הפנדל,היה גורם בשער הנהדר של מסי.

10. Ruud Member

וואו באמת שלא ציפיתי מלאבנטה לעשות משהו במשחק הזה. שימשיכו לתקוף ולנסות ולעקוץ את ברצלונה, בסוף הם יבקיעו את השיוויון.

11. xavi6 Member

מה? צ'אבי ומסי עשו 2-3 דאבלים, אבל רונלדיניו אחראי לגול כי הוא החליף צד? מה מרגש בזה שבועטים בו והוא קם ומחליף צד? בן, שאלה קטנה-קוראים לך מוטי איווניר או נדב יעקובי?

עכישו למשחק-כמו מיקודם, צ'אבי עד עכשיו מיבחינתי המיצטיין. גול ובישול, ועוד בישול עם העקב אחרי 2-3 דאבלים על מסי. אח"כ נבדוק כמה באמת מסירות היו ביניהם. גם הגול היה "חכם", לא התחכם ולא בטיח, בעט חד וחלק פצצה ישר לרשת. רונלדיניו ממשיך בכושר המעולה ובשלישיה ההתקפית עדיין היה הכי טוב לדעתי, יותר ממסי שכבש, וגם יותר מאטו שעדיין לא חד. בהגנה פויול מפשל, ואחרי 5 דקות מחזיר. עדיין אני לא מרוצה מהקפיטן, יש לו טעויות של טירון. מיליטו בסדר, וסילביניו פשוט מעולה! היחיד שפשוט הוציא אותי מכלי זה זמברוטה, פשוט אידיוט, אני בכיף שולח אותו כבר בסיום העונה למילאן תמורת כמה מיליונים ושפויול יהיה מגן, זמברוטה פשוט לא זה, אם הוא ימשיך ככה גם לריקארד ימאס והוא ישאר בחוץ, ואצל ריקארד מצורעים זה דבר מאוד מקובל. ואלדז עושה פאשלות קטנות בכדורי גובה, אבל תמיד איכשהו יוצא מהם.

*לבאנטה משחקים כמו גברים! אני יצטער לראות אותם יורדים ליגה, אבל בגללם סאביו עזב ופתאום נעלם מעיני. מישהו יודע לאן האגדה הזאת הלכה?

12. Ruud Member

סאביו הודיע על פרישה בקיץ ובסופו של דבר התחרט לא כך?
    כנראה שהוא פרש.

13. Bensh Member

הגיבור אולי הכי גדול של הקבוצה הזאת בארבע שנים האחרונות איבד את עצמו לחלוטין, הפסיד את היכולת האדירה שלו וכבר הספידו אותו. ועכשיו, לראות אותו מקבל בעיטות אבל קם אחרי כל בעיטה וממשיך איזה 3 פעמים ובסוף משחרר כדור ענק שבסופו של דבר ממשיך לגול... צריך להיות ציניקן שסבל די הרבה בילדות שלו כדי לא לשים על זה לחלוטין

וגול ענק של אטו

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/2/08
  14. Raulito Madridista

מה קורה עם המאבק על הצ'מפיונס ליג?

ויאריאל עשתה את העבודה, כאשר השיגה 3 נקודות בסאן ממס. יורנטה הבאסקי העלה את בילבאו להיתרון מוקדם מאוד(4) והצוללת ירדה למחצית בפיגור. 20 דקות מפתיחת המחצית השנייה השווה ג'יזרמו פראנקו . 8 דקות לסיום כבש המגן קאפדוויליה את שער הניצחון היקר, שער ליגה שלישי למגן המצויין.
    "הייתה יותר מלחמה מאשר כדורגל", סיכם פלגריני את ההתמודדות.
    http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/athletic_villarreal_ES.Xxx

אתלטיקו מדריד הפסידה 3-1 באוססונה, אך עדיין נשארה במקום הרביעי. כבר תוך חמש דקות פיגרה אתלטיקו בשני שערים, אחרי פתיחה רצחנית של אוססונה. סולה כבש בדקה הראשונה וקרלוס ולה הכפיל את ההיתרון 4 דקות אחר-כך. פורלהאן צימק בדקה ה-26 בשערו העשירי העונה וזו הייתה תוצאת המחצית. הקטור פונט כבש לזכות אוססונה את השער השלישי בדקה ה-75 וסגר את הסיפור. הפסד שני רצוף לאתלטיקו מדריד, שניצחה רק פעם אחת בחמשת המחזורים האחרונים. אוססונה מרוחקת 2 נקודות מהקו האדום.
    http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/osasuna-atletico_ES.Xxx

אספניול שבמידה והייתה מנצחת הייתה חוזרת למקום הרביעי, שוב פישלה והפסידה 2-0 בריאזור. תוך שש דקות ספגה הקבוצה את שני השערים במהלך המחצית הראשונה(קולוצ'יני-17 ולאפיטה - 23). בעקבות הניצחון דפורטיבו צימקה את הפער מהמקום ה-17 ל2 נקודות בלבד. דודו אוואט פתח בשערה של דפורטיבו, לראשונה מהשניים בדצמבר. בחמשת המחזורים האחרונים ניצחה אספניול(יורדת למקום השישי) פעם אחת בלבד והפסידה 4 פעמים. מאז פציעתו של ראול טאמודו, אספה הקבוצה ניצחון בודד והפסידה שישה משחקים! 3 נק' מתוך 21!

בעקבות החמישייה המדהימה אמש, סביליה מעפילה למקום השישי וחוזרת חזק לתמונה גם במאבק על הצ'מפיונס.

או.קיי,

צמרת הטבלה, לפני המשחק של ריאל מדריד:

1. ריאל מדריד - 56 נק'
    2. ברצלונה- 54 נק'
    3. ויאריאל - 46 נק'
    4. אתלטיקו מדריד - 41 נק'
    5. סביליה - 39 נק'
    6. אספניול - 39 נק'

כמה חבל על אספניול, אני מקווה שהם יתאוששו. כמה הפציעה של טאמודו פגעה בהם. אם אתלטיקו תמשיך ככה סביליה תעבור אותה והיא תפספס את המקום בצ'מפיונס. הצמרת לא יציבה, הליגה הכי מרתקת באירופה ללא ספק.
    אחרי הניצחון הקליל הצפוי של ברצלונה, אסור לעשות בושות ולאבד נקודות ראשונות בברנבאו!

15. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה מה שהיה חסר לנו כל העונה הזו , סמואל אטו . לא תיירי הנרי עם הניסיונות לגולים הקלאסיים שלו (כמו זה בגלאזגו) חלוץ אמיתי שגם כשהוא לא מתכוון הכדור נכנס .

יאללה עכשיו עוברים לבירנבאו לקוות לסנסציה .