קנטרה =מחלקת נוער . זה הסדר: PRE-BENJAMIN BENJAMIN A\B ALEVIN A\B INFANTIL A\B CADETE A\B JUVENIL A\B קבוצת המשנה(שנקראת X B לצורך העניין) והקבוצה בוגרת כול זה נקרא קנטרה. השחקנים שמוזכרים בדיון הזה הם רק אלו שהגיעו מקבוצות הJUVENIL או קבוצות המשנה\בוגרות לנבחרות ספרד הצעירות.
פריקט מדהים, כל הכבוד! הכי הרבה התרשמתי ממחלקות הנוער של ברצלונה, סביליה ואתלטיק בילבאו. ויסטה, אולי אתה יכול לכתוב למה מחלקות הנוער בגליסיה לא מצליחות?
ואם כבר בפירושי מילים עסקינן, מה זה פיצ'יצ'י והמילה השנייה שהוזכרה כאן בקשר לשוער דייגו לופז מריאל B? נשמע לי כמו מילים נרדפות להומו...
פיצ'יצ'י = מלך השערים זאמורה = השוער שספג הכי פחות. התואר נקרא על שם ריקארדו זאמורה, שהיה השוער הטוב בספרד בזמנו.
ויקטור (מאיורקה) -כבש את שער הניצחון של מאיורקה והצטיין בחזור השני ברציפות . סרחיו סאנצ'ס הבלם בן ה-17 של אספניול החליף את דידיה דומי בדקה ה-14 בניצחון 3-1 של אספניול על סארגוסה. וחסוס נאבס מסביליה בישל וכבש את שער הבכורה שלו בדרך לניצחון של סביליה על בילבאו ונבחר לאיש המשחק ב"אס" . : \
הוא משחק מינואר בויאדוליד מהליגה השנייה. כתב בעיתון "אס" ? למה הפכת אותי ? אני אפילו לא יודע ספרדית עדיין ... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx ובכלל השאלה לא קשורה לדיון,דיגו מתאו הוא ארגנטיני בכלל.
קודם כל אני חדש כאן, אני חייב להחמיא לכם על הפרוייקט המדהים. לא ברור לי למה בגליסיה אין דגש על פיתוח נוער כמו בשאר ספרד, הרי זה לא שלקבוצות בגליסיה יש משאבי כסף גדולים כמו שיש (או לפחות היו) לברצלונה או ריאל מדריד. סלטה ויגו לה קורוניה לא קבוצות עשירות וממש לא ברור לי למה אין דגש על פיתוח נוער בגליסיה, כאילו שהקבוצות שם עשירות בצורה שלא קיימת בספרד.. מישהו יכול לענות, אולי יש תשובה לשאלה שלי.?
חסוס נאבס. פעם שנייה ברציפות ,שחקן המחזור בליגה הספרדית .אני בטוח שמי שראה את הגול המדהים שלו מול בילבאו ועכשיו את תקציר המחזור ,נדהם ממה שהילד הזה מסוגל לעשות . אפשר להוציא אותו מהדיון ,הוא כבר לא עוד כישרון ,אלא כוכב . מדהים מה שהולך במחלקת הנוער של סביליה . רייס,סרחיו ראמוס ועכשיו נאבס . כול זה בשנתיים האחרונות . הבא בתור יהיה ככול הנראה דיגו קאפל . אגב,יש עוד שחקן עולה בסביליה .הבלם דויד פרייטו. עדיין לא בן 20 וכבר פתח בהרכב של סביליה בשני המשחקים האחרונים מול בילבאו ודפור' , ובהם הקבוצה ספגה 1 אחד . הנה הגול מהשבוע שעבר מול בילבאו
אני עדין בשוק מהדברים שנאבס עשה.אפילו את חואקין לא ראיתי עושה ביצועים כאלו. שליטה בכדור ברמה הגבוה ביותר,הוא עובר שחקנים כמו מיים,בעיטה מצוינת,מהיר פשוט שחקן מדהים. לואיס ארגונס היה במשחק הזה ועקב אחריו . אני בטוח שהוא התרשם ממנו כמונו.
הביצועים של נבאס אכן נראו מרשימים מאוד, וחבל ששוב לא נזכה לשידור מהדרבי האנדולסי כדי להתענג עליהם עוד קצת. מצד שני, חובה לציין שהגנת דפורטיבו ממש התקפלה כמו ים סוף.