כ"כ אירוני שאתה נצמד לתואר "תגלית העונה", כי זה מסכם את הטרגדיה בקריירה של אוחנה, כישרון שלא מומש עד הסוף. תואר אירופי? כולה גביע המחזיקות. תשאל כל כדורגלן מה הוא מעדיף את זה את אליפות הפרמיירליג, הוא יגיד לך בלי לחשוב בכלל אליפות. ככה זה בארץ, מעריכים רק שחקנים עם "טכניקה" ולא שחקנים שעובדים קשה ומגיעים להישגים.
אני אומרת לך אתה צודק ובגדול פשוט תענוג לראות אותו משחק הוא יהפוך להיות שחקן גדול חכו תראו והמצליח ביותר שיצא מארצנו הקטנה ובקשר לדיון עצמו אז אני חושבת שברקו בלי ספק ומקום שני רביבו.
אוחנה בכלל לא נכנס לרשימה, זו לא נחשבת קריירה רוני ואייל הכי גדולים, רביבו ברח מתורכיה עם הזנב בין הרגליים-אני מסכים שבסלטה הוא עשה עונות טובות
מה אתה בכלל משווה? היה כוכב סלטיק עם צמד בדרבי, היה כוכב ס.המפטון עם צמד ושלושה בישולים בסיפתח נגדנו ועוד על שמייכל, היה כוכב ווסטהאם, עלה עם בלקבורן
עלה גם עם הסיטי והסכסוך שלו עם קיגאן הכי כאב לי באופן אישי, נבנתה שם יופי של קבוצה שהוא יכל להוביל. הוא גם סיים שני בטבלת הבישולים בפרמיירשיפ בעונת 02\03 אם אני לא טועה
אוי כמה מועמדים יש אני ממש לא יודע מאיפה להתחיל... הוצאנו כל-כך המון שחקנים מצוינים לאירופה: ברקוביץ', רביבו, רוזנטל...וזהו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx עכשיו ברצינות. אני חושב שברקוביץ' ורוזנטל עשו יותר מרביבו (בכל זאת, רביבו שיחק בקבוצת אמצע טבלה+ בספרד ובליגה הטורקית). אני לא אבחר מבין השניים מכיוון שבתקופת רוזנטל לא הייתי חי, ככה שאני לא כל-כך יכול לשפוט. אבל מה שכן, אם ברקוביץ' לא היה בנאדם שפל, שחצן ומלוכלך אז הוא היה מגיע הרבה יותר רחוק. אפשר אפילו לומר שהקריירה שלו היא פספוס-הוא היה צריך להגיע הרבה יותר רחוק מאשר בלקבורן וסיטי.
וזה בדיוק הטענה שלי ! אייל היה יכול להיות ה כוכב של סלטיק אם היה יודע להתנהג, אם! בכל מקום שבו הוא שיחק הוא הסתכסך עם אחד האנשים בקבוצה (אולי חוץ מבלקבורן, אולי בגלל שלא היה לו מספיק זמן), אייל כמו שאמרתי תמיד ייזכר כשחקן ענק ובן אדם קטן, ברק להזכיר לך את סיפור הטיסה בעת המו"מ עם מכבי חיפה : " ביקשתי מהדיילת נייר ושמה רשמתי שאני יקנה 400 מנויים לאוהדי הקבוצה, אפילו שיתפתי את הדיילת בשיחה" http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx גם אם זה נכון שייתן לשחר להחליט מה הוא רוצה לעשות עם הכסף שלו, עוד דוגמא למה איל תמיד אבל תמיד ידע להרוס לעצמו את השם, ואני בכלל לא רוצה להתחיל עם הבלאגן של אייל עם קווין קיגאן שהוא מאמן ענק לדעתי!
לא טענתי מעולם שהוא לגמרי שפוי, טענתי רק שככדורגלן הוא 1 המוסרים הגדולים בעולם גם היום, והיה שחקן מיוחד ומוביל בכל מועדון שבו שיחק-זה מספיק כדי לבדל אותו מהשאר, למרות שאני חבר קרוב של רוני ואוהב אותו מאוד על תכונותיו הנפלאות כאדם וכשחקן-אין מה להשוות בינו-סוס עבודה מהיר וחזק , לבין אייל-פלא הפלאים של התנועה הבלתי פוסקת ואומנות הטאץ' בכדור
אוקיי, אבל רוני היה ה סטאר של ליברפול, וזכה באליפות הפרמייר ליג, והיה נערץ גם על האוהדים, אייל שנה ראשונה לא רעה בסלטיק וחוץ מזה שנים שהוא טחן מים בקבוצות תחתית...ומאהדה ממשית הוא זכה רק בסוטון. גם לדעתי הקריירה של אייל היא פספוס אחד גדול!
רביבו הוביל את סלטה ויגו למעמד מכובד של מקום באירופה, וגם הצליח מאוד בבמה הזו. ברקו שיחק בקבוצות אמצע טבלה תחתית באנגליה...