פיני בלילי וקבוצתו סיבאספור אירחו את מוליכת הטבלה הערב, מניסאספור. קבוצתו של בלילי עשתה סנסציה וניצחה 3-2 כאשר שימו לב פיני בלילי שוב כובש ולא סתם כובש, את שער הניצחון בדקה ה-77. מברוק פיני.
ד"א אני כמעט בטוח 99% שיש לבניון דרכון אירופי (אזרחות ספרדית) אם כבר אתם מדברים על בן סהר מה קורה עם נציגנו בברצלונה C גיא אסולין ?!
ע"פ וואן, בשיקטאש מציעה על בלילי 2 מיליון דולר. לא יודע עד כמה זה נכון אבל אם מהלך כזה יצא לפועל זאת באמת התקדמות משמעותית עבורו. בלילי מסיים העונה חוזה בקבוצה שלו כך שיכול מאוד להיות שהם יסכימו להצעה כדי להרוויח עליו קצת כסף.
כבר שנים שאני שומע אצלנו בתקשורת שבלילי מקושר לפנר,גלא או בשיקטאש,לדעתי כל עוד הוא לא יקבל אזרחות טורקית[ויגדל שפם כמו שצריך] הוא לא יעבור לקבוצה יותר בכירה.
קצת חדשות : קבוצתו של משה אוחיון וינטרטור הפסידה אתמול 2-0 לקאמקס במשחק הליגה והתדרדרה למקום ה6, 7 נקודות מהמקום ה2 המוביל לליגה הבכירה. קבוצתו של פיני בלילי הפסידה 2-0 לגזאניטספור. דודו אוואט שיחק 90 דקות בשער לה- קורוניה בהפסד 2-0 לחטאפה. יוסי בניון בישל גול ושיחק 80 דקות בניצחון ווסטהאם על בלקבורן. טל בן חיים שיחק 90 דקות, ועידן טל 7 אתמול בהפסד של בולטון למנצ'סטר יונייטד 4-0.
הוא שואף להיות דודו אוואט 2,מאוד סביר להניח שזה לא יקרה,אבל מי יודע..אולי כן. אני מבין אותו בתכלס,בארץ הוא השיג את רוב הדברים החשובים,עכשיו נשאר למצות את אופציית חו"ל עד הסוף+זה שהשכר לא כזה נורא.
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/goodpost.Xxx גם במידה והוא לא יהיה שחקן הרכב וביג סאם יתחיל לתת לו יותר דקות, אני לא רואה בלשחק 20-30 דקות כל משחק או כל שני משחקים דבר רע, בארץ הוא כבר השיג הכל. הגיע הזמן לאתגר חדש.
בדיוק. אם העונה הוא חוזר, זהו, הוא לא יוכל לחזור לאירופה ולהגשים את החלום. חוץ מזה, אין לו הרבה מה לעשות בארץ, עוד אליפות משעממת עם מכבי חיפה, זה לא מה שיעשה לו את זה.