הישראלים בתפוצות - הדיון הרשמי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י תונל, ‏18/7/05.

1. לא מצאתי כינוי Member

הגול של מוריסון היה ברמת גן ב1-1,המשחק הענק היה ב2-2 באירלנד.

2. burning soil Member

אוואט כולה בן 29, גיל מצויין לשוער.. יש לו עוד 3-4 שנים טובות לתת.
    כל השוערים הישראלים נתנו שנים נהדרות בגילאים הללו, סתכלו את אלימלך בין 99 ל-2003,
    או את שטראובר בעונות 01-06, קורנפיין ששמר על יציבות.

בקיצור, שוער שמתבלט בליגה הספרדית לא יכול להיות רע ואמור
    להספיק בכדי לעמוד בשער הנבחרת.

3. נדב מיכאלי Member

יש לו עוד 3-4 שנים ?
    שוערים יכולים לשחק גם עד גיל 40 .

4. M_T_A Member

אני לא יודע למה אבל לישראלים יש נטייה לזלזל בשחקנים שלנו בחו"ל. אני גם רואה הרבה פלצנים שאומרים שבניון סתם שחקן בינוני שאין לו מקום בקבוצה יותר גדולה מסנטאנדר ושווסטהאם זה השיא שלו.
    אז בואו ניתן את זכות השיפוט לאובייקטיבים. ב2003 הגיע לספרד שוער אלמוני מישראל שאף אחד שם לא שמע עליו. מאז מחשיבים אותו שם לא מעט לאחד השוערים הטובים בליגה הספרדית.
    אם מישהו יגיד את זה בארץ, סביר להניח שהוא יתקל בגיחוך, דבר שאני לא כ"כ מבין..

מגיעים לו כל הכבוד וההערכה על ההתקדמות שהוא עשה ואין ספק שהוא צריך להיות בשוער הראשון בקמפיין הזה.
    שוער נבחרת ישראל הוא השוער הראשון של דפורטיבו לה קורניה, קצת מוזר להגיד את זה

5. נדב מיכאלי Member

בכלל יש נטיה לישראלים לזלזל בהמון דברים.
    למשל ישראלים מזלזלים בליגות כמו אוקראינה ,רומניה ,בלגיה .
    ישראלים מזלזלים בזה שיש שחקנים שמשחקים למשל בטורקיה,קפריסין ,שוייץ .
    התקשורת הוכיחה בפעם האלף כמה היא הרסנית .
    אחרי השער המביך של אוואט נגד בית"ר בעונת 02-03 בקריית אליעזר שחטו אותו בכל מקום ,ירדו עליו,צחקו עליו ואולי זאת גם אחת הסיבות שחיפה לא זכתה באותה עונה באליפות ,הביטחון של השוער שלהם ירד.
    אז הוא ברח מישראל לספרד,התחיל כשוער מחליף בליגה השניה,לאט לאט התקדם להרכב והיום הוא כבר חתום באחת הקבוצות הבכירות בספרד .אני לא חושב שזה משהו בכלל שאפשר לזלזל בו.
    זה בדיוק כמו רוני רוזנטל,האיש שיחק בליברפול,בטוטנהאם,בבלגיה ,זכה בתארים גם בישראל עם מכבי חיפה אבל מה הדבר שיזכרו לו כל החיים?את ההחמצה שלו מול אסטון וילה לפני 14 שנים.
    ככה גם אוואט הוא יכול להגיע הכי רחוק שאפשר אבל בארץ תמיד יזכרו לו את השער המביך נגד בית"ר.
    אני גאה שיש לנו שחקנים ישראלים שמתקדמים באירופה במקום להיתקע בישראל ולרוץ במקום.
    גם טל בן חיים בעונת 04-05 התחיל כמחליף,בהתחלה אפילו לא היה בסגל של בולטון אבל הוא היה סבלני,עבד קשה ומצא את עצמו בהרכב של בולטון.

נערך לאחרונה ב: ‏7/8/06
  6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

90 דק' מוצלחות לאוואט במשחק הניצחון ש לה קורוניה הלילה 3-0

7. reda Member

"גרנט נושף בעורפו של רדנאפ"
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3290339,00.html

דוגרי עד עכשיו לא הייתה לי בעיה איתו...על ההישג שלו במכבי חיפה אי אפשר להתווכח...על ההישג בישראל אפשר...משחק הגנתי מגעיל שמתבסס על גולים בפוקסים...

אבל עכשיו העיתונאים האלה שלו מתחילים לגרום לי לשנוא אותו...עלאק נושף בעורפו פחחח למה מי זה גרנט באנגליה?!

8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

הערב ברומניה נערך הדרבי הישראלי בין סטיאווה של קלימי סבן לבין ואסלוי של קובי נכטלייר.

שני הישראלים שיחקו 90 דקות , קבוצתו של סבן ניצחה 3-1 .

אחרי ארבעה מחזורים ואסלוי מתחת לקו האדום עם נקודה אחת בלבד. סטיאווה עם שלושה ניצחונות ותיקו.

9. לא מצאתי כינוי Member

עוד קצת עידכונים :
    ווסטהאם : יוסי בניון שיחק 90 דקות ובישל שער בניצחון של ווסטהאם 3-1 על צ'רלטון.
    בולטון : טל בן חיים שיחק 90 דקות בניצחון 2-0 של בולטון על טוטנהאם, עידן טל היה על הספסל ולא שותף.

10. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

אני בטוח שהתחת של גרנט היה אחראי לניצחון של פורסמות' היום http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx .

11. vivalaunited Member

גם טל בן חיים שיחק מעולה, בין הכי טובים על המגרש.

12. נדב מיכאלי Member

שמע הוא מסדר קונוסים באימונים זה בטח משפיע http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx

13. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

מוזר שאת זה לא הזכירו פה: משה אחיון כבש היום את שער הבכורה שלו במדי ווינטרטור כשקבוצתו סיימה בתיקו 1-1.

14. נדב מיכאלי Member

נחמד לשמוע.
    כל הכבוד.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏20/8/06
  15. לא מצאתי כינוי Member

אני בדרך כלל מעדכן את המשחקים שלו, היום ראיתי בדקה ה43 שהיה 1-0 ושכחתי להסתכל מה התוצאת סיום. לא נורא http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
    בכל מקרה, לפי מה שאני מתרשם בנתיים, יש להם קבוצת אמצע טבלה סימפטית, הם בעיקר חזקים בבית לפי מה שיכלתי להתרשם בזמן שאני עוקב אחריה. כמו כן יש להם חלוץ דיי טוב שכבר כבש 2 שערים שקוראים לו יאסין http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx. משה אוחיון בנה על עלייה,כרגע יש קבוצת בצמרת כמו קרינס,צ'יאסו וקונקורדיה שנראות הפייבורטית, אבל הכל יכול להשתנות בהמשך.