לדעתי הוא חלוץ מצוין! הוא חזק, טוב מול השער, טכניקה ברמה גבוהה, ואני מחשיב אותו לאחד השחקנים הטובים בארץ כיום אם לא הטוב בהם. בנוסף, אחד השחקנים הבודדים ממכבי חיפה שאני באמת מעריך. שיהיה בהצלחה באנגליה
בהצלחה לקטן . במכבי חיפה מאושרים מ-2 סיבות : א) הם יכולים לסמן עוד וי ברשימת השחקנים שהם הוציאו והשביחו לחו"ל ב) הוא לא הלך לבית"ר
מאותה סיבה הם אישרו לדוידוביץ לצאת למבחנים. אם הוא יעבור לסנדרלנד אין סיכוי שהוא יגיע לבית"ר. חיפה מוכנה לוותר על דמי העברה, רק שבית"ר לא תתחזק.
נכון ,הלוואי שבית"ר תשביח גם שחקנים כמו ששחר משביח ומוכר לאירופה ,שנתחיל לספור? קנדאורוב ,ברקו-ביץ',רביבו ,חזן (?),אלון מזרחי (?),יעקובו ,בניון,עכשיו גם קטן ,שי הולצמן
עזוב זיו, לדבר זה הכי קל...אתה מדבר עם אוהד\ת של איציק זוהר... אין חלוץ אחד בליגה שלנו שאפשר לכנות אותו חלוץ, ואל תגידו לי ליאור אסולין כי אז .כי אז.....אני... :aaarofl:
יניב קטן לא הוכיח את עצמו בקבוצה כמו מכבי חיפה שבה הוא היה צריך לבוא לידי ביטוי רב יותר. אני חושב שיש לו גם בעיה מנטלית רגשית לפי דעתי ברוך דגו עדיף עליו
אני כבר שעה מחפש סמיילי מתאים...עדיין לא מצאתי...אבל זה משהו בסגנון הזה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx דרך אגב דיברתי עם דוד תשובה עכשיו ומסרתי לו שברוך הפך להיות חלוץ.. עכשיו...נכון שקטן הוא לא בדיוק החלוץ האולטימטיבי אבל להשוות אותו לברוך דגו זה די רחוק אפילו עדיף שתשווה את אולארה אליו כי הוא עולה לנגיחות יותר טוב.. דבר שני..קטן לא הוכיח את עצמו בחיפה?הוא וטל הם השחקנים הכי טובים בחיפה לעונה שעברה יש לו תפקיד חופשי מהמאמן הוא חתם בווסטהאם כבש שערים בליגת האלופות כולל שער מול מנצסטר יונייטד באולד טראפורד משחק בדרך קבע בנבחרת הוא ללא ספק השחקן הכי מוכשר בחיפה ובחיפה מכרו אותו לווסטהאם רק כדי שהוא לא ישחק מולם...אם זה לא הוכיח את עצמו אז מה כן?אה כן ויש לו איזה מיליון אליפויות ועדיין לא חפרתי עמוק בשביל להגיע למשחקים מול פאריס וכו..
האמת? לברוך יש בעיה מנטלית מכיוון שהוא סבל מקללות גזעניות בשל צבע עורו כך שאילו בעיות שמקורן מחוץ לכר הדשא.
הקרדיט -לרוני לוי ! כן מתנגדי רוני לוי (אם יש עדיין כאלה) רוני לוי שידרג את יניב קטן והוא הצליח לעשות אצלו את השינוי שגרנט שום ואלי כהן לא הצליחו. כל הכבוד רוני !
לגבי יניב קטן, שלשום פרסם מדור הספורט של "ידיעות אחרונות" את שיאי הכיבושים של יניב קטן בשנים שלו במכבי חיפה, הוא הבקיע הכי הרבה שערים בעונה החולפת וזה הסתכם ב 8 שערים, זה חלוץ פורה? חלוץ פורה נותן 8 שערים מקסימום לעונה? ואני בכלל לא מדבר על העונות הקודמות שלו. איפה הוא ואיפה אלון מזרחי? צריך להפציץ, 15-20 מינימום.
מישהו אמר שהוא חלוץ פורה?גם בווסטהאם יודעים שהם לא הביאו חלוץ[לראייה עדיין הם מחפשים אחד כזה בנרות],אני לא יודע איך אנשים לא מצליחים להפנים את זה עדיין קטן הוא שחקן כנף,הוא לא אחד שאמור לשים גולים...
באשר ליניב קטן, הוא בעצמו לא יודע מה התפקיד המוגדר שלו. חלוץ - שחקן כנף - קשר. אלו רק מילים. מאז שרוני לוי הגיע יניב קטן משחק בתפקיד חופשי. מבחינה הגנתית עליו ללחוץ את הקשר האחורי של היריבה ולנסות למנוע ממנו את הנעת הכדור ואת ניהול המשחק מאחור. בהתקפה קטן נע לרוחב המגרש. אחת הגדולות שלו היא בתנועה ללא כדור. תבינו חברים, חלק גדול מהשערים שכבשו העונה זנדברג ובוקולי, שחקני הכנף של חיפה, הגיעו הרבה בזכותו של קטן גם אם הוא לא בישל אותם. היכולת שלו למשוך את תשומת לבם של המגינים ובכך לפנות מקום לשחקני האגף שמגיעים באלכסון אל תוך הרחבה ומוצאים עצמם פנויים, היא יכולת הגבוהה על הליגה. ואכן, קטן משחק בשנתיים האחרונות ברמה אחת מעל לליגה כמו עוד כמה מחבריו לקבוצה. אינטלגנציית הכדורגל של קטן הביאה אותו למצות את התפקיד שהטיל עליו רוני לוי בצורה האטובה ביותר בכל הנוגע לליגה הישראלית, אך לא הוכחה עדיין באירופה. כאן טמון אחד מסימני השאלה הגדולים על הקריירה של קטן. בווסטהאם הוא לא ישחק בתפקיד בו שיחק בחיפה, וככל הנראה יתופקד במקום מוגדר מאוד, אם באגף או אם בחוד, יתקשה קטן, לפחות בהתחלה למצות את הכדורגל שיש לו ברגליים. האם הוא אינטילגנט מספיק בכדי לשנות שוב את תיפקודו? ימים יגידו. סימן שאלה נוסף המרחף מעל ראשו, הוא אופיו. יניב קטן הוא שחקן עם אופי בעייתי, וגם שנתיים או שלוש מוצלחות - אסור שישכיחו זאת. קטן נוטה לעשות פרצופים, מעין "דווקא" כזה, כשהוא מרגיש שהוא לא משותף מספיק, או מתופקד במקום לא מתאים. כשהיה צעיר יותר, בא בדרישה למכבי חיפה להשוות את שכרו לזה של יוסי בניון. העבר מוכיח שקטן לא חף מבעיות פנימיות במקום בו הוא נמצא. בהעדר צניעות וסבלנות כמו שיש לבניון, כמו שהיו לרוזנטל, ולרביבו, קטן לא יצליח באירופה. תגידו ברקוביץ? לקטן אין ולו עשירית מהכשרון ומהכדורגל שהיה לברקוביץ בזמנו. אם לא יעשה סוויץ' רציני בראש, קטן יילך בדרכם של מספר כדורגלנים ישראליים כשמעל כולם שניים מהכשרוניים ביותר שהיו פה: איציק זוהר ואבי נימני, שהעדיפו להיות מלכי הביצה מאשר למשוך עוד שנה בסבלנות, ולהצליח. את הכדורגל יש לו ברגליים, אך האם קטן בשל? האם יהיה אי פעם בשל? קשה לדעת עכשיו ונאלץ לחכות. לחזור הביתה ולהיות גדול, זה הדבר הקל ביותר, נקווה שהוא לא יבחר בדרך הזאת בינואר הבא.