לא ממש מבין איך זה הולך אם אפשר למחוק את הסימנים או לא.. אם ראית איך זה נראה...זה נראה כמו שכונה..בתור צופה אתה לא מבין איפה זה הקו של הפנדל איפה הקו של הרחבה ושים את פיני בלילי שם..הוא ממשיך לרוץ ושם טאצ'דאון...
תפסיק כבר עם התגובות המטופשות האלו שלא אומרות כלום! מעולם לא הוספת כלום לאף דיון שהגבת בו. למה אתה מגיב בכלל אם אין לך מה לומר??
נכון,בגלל זה לא משנה מי מבקיע?ג'ובאני רוסו או יוחאי אהרוני אם העיקר כדור ברשת אז מה זה משנה לך הנוער?הסמלים?העיקר הכדור ברשת... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
איך הוא רץ תמיד לכל החורים האלה עדיף כבר להיות מאמן של קבוצה בליגה הראשונה בקפריסין כמו גוטמן דאבל ביוון גוד דאמט! זה רקורד מעולה בפני עצמו, אתה לא יכול למצוא קבוצה יותר טובה מפניאקי? תחליף סוכן
אז בגלל זה כששאלו אותו על בית"ר הוא דיבר על הצעה ממספר קבוצות בכירות. *בלילי חזר מפציעה ושיחק רבע שעה בעוד ניצחון של הקבוצה שלו. הוא במקום השלישי אחרי פנרבחצ'ה וגלטסראי. *גל אלברמן שיחק 90 דקות בתיקו עם הרקולס. *אלי גוטמן ניצח 2:0 ועלה עם קבוצתו למקום ה-7 בטבלה.
:aaarofl: כמו ברקו-ביץ' זה עוד פטפטן שמדבר כל היום ומבזה את עצמו... מדבר על קבוצות צמרת,על קבוצות באירופה..אבל השאלה היא איזה ליגה... מה שאני יכול זה רק לאחל לו בהצלחה.. דרך אגב מישהו יכול לשים פה את הסגל של פאלרמיני?תודה.
קטן לווסטהאם, נראה מספיק סופי כדי להקפיץ אני מקווה שלא יתעקשו עליו בתור חלוץ מטרה כי אז הדקות שמלכתחילה לא בטוח שיהיו רבות ילכו ויתמעטו, עד שהוא יחזור לארץ.
חלוץ מטרה הוא לא יהיה. אם אני לא טועה בובי זאמורה, שרינגהאם והרווד שלושתם חלותי מטרה אז ברור שהוא לא הגיע בשביל לשחק בעמדה הזאת... שיהיה לו בהצלחה ושיקבל כמות נורמלית של דקות, שלא יהיה נג'ואן גרייב 2...
"גל אלברמן מתכוון ליזום שיחת הבהרה בנוגע למעמדו בטנריפה לאחר שכמעט ולא שיחק בחודש האחרון" זאת בדיוק הסיבה ששחקנים ישראלים לא מצליחים באירופה. מה זה הפינוק הזה,חלילה שאני אזלזל בטיילנט אלברמן אבל במצב כזה עדיף לשתוק,להתאמן חזק ולהרוויח מקום בהרכב.
אז עוד ישראלי אחד מצטרף לתפוצות: יניב קטן חתם ל-3 וחצי שנים במדי ווסטהאם http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=70587&bz=5
אני בכלל לא מחזיק מקטן כחלוץ ואינני מבין מה כולם מתלהבים ממנו ועוד לשחק בליגה הבכירה באנגליה? באמת מוזר,יש בליגה הישראלית חלוצים טובים ממנו פי אלף נראה לי שלבחור יש הרבה מזל וקוראים לו פיני זהבי או מועדון הכדורכל של מכבי חיפה, בשביל לשחק באנגליה צריכים רק קשרים ומילה טובה. אם תשאלו אותי אני לא מעריך שהוא יצליח להשתלב שם ויחזור לארץ לבית"ר ירושלים. עם כל מה שאמרתי אני מאחל לו בהצלחה.