והנה אחד שלא ממהר לצאת מהארץ: אלי ביטון סרב להצעה ממוליכת הליגה הקפריסאית (לא זוכר את שמה...) (אם ההודעה לא קשורה לכאן, מנהלים יקרים, בבקשה תעבירו אותה לאן שהיא צריכה להופיע...)
חחחחח.....ואתה חושב שיעקב שחר הוא עד כדי כך טיפש לשלם משכורת עתק לשחקן בשלהי הקריירה שלו? תשאיר את זה למאיר - זה הספצייאליטה שלו, ויחד עם בנין, נימני, ואולי גם שטראובר שחוזהו לא יוארך במכבי, בית"ר תהיה קבוצה מה זה אטרקטיבית... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
אתה כאילו אומר ששחקן ששלוש קבוצות באנגליה רוצות אותו לא מתאים לבית"ר?! מה נסגר? גם בגיל הזה אין אף אחד שמתקרב לרמה שלו בליגה שלנו.
לא מובן לי למה,לא למה הוא לא הולך לקפריסין אלא למה בכלל הוא לא עוזב את מכבי לקבוצה שהוא יקבל שם מעמד יותר טוב ויותר דקות,חוץ מזה שהדרך מקפריסין לליגה היוונית יכולה להיות מאוד קצרה..
הליגה הבולגרית חודשה היום אחרי פגרת החורף, הנציג שלנו בליטקס המקומית, יצחק שום שלקח דאבל עם פנא, נוצח ע"י לקומוטיב סופיה 2-1. פתיחה לא משהו.
פ.ק מוסקבה,מוליכת הליגה הרוסית לאחר 7 מחזורים מעוניינת ביוסי בניון. הקבוצה הרוסית כבר הגישה לשחקן הצעה כספית. גם דודו אוואט מוזכר בלינק,מלבד ויאריאל,מעוניינת בו גם ולנסיה. לחצו על הלינק לפרטים נוספים-כאן
דודו כנראה יעבור לויאריאל. לגבי בניון, מי זה פ.ק. מוסקווה? דינאמו? צ'סק"א? טורפדו? לא מכיר פ.ק. בכל מקרה, לא כדאי לו לעבור לרוסיה, רק יתקע אותו. יכול לקבל לא פחות כסף באנגליה ושמעתי שמעוניינים בו שם, מה גם שלהם יש סיכוי לשים פחות או יותר 4-5 מיליון יורו עליו, ולרוסים פחות.
אני מקווה בשביל דודו שיעבור לויאריאל ולא לולנסיה, עם כל הכבוד לולנסיה, ויאריאל לדעתי קבוצה יותר טובה ובשלה מולנסיה, שמצידהב תצטרך לעשות לא מעט שינויים, מה גם שויאריאל מאוד קרובה לצ'מפיונס וולנסיה לא. בניון, אם הוא עובר ל-פ.ק. מוסקבה הוא גמר את הקריירה.
נתחיל עם הנציגים שלנו באירופה לשבוע הקרוב: יצחק שום וליטקס לובץ' הבולגרית, יארחו במחזור ה-26 (מתוך 30) את צסק"א סופיה, שרוצה אליפות, ועד כה לא נוצחה בליגה הבולגרית. ליטקס נמצאת במקום הרביעי עם 45 נק', שתיים יותר מסלביה, הממוקמת במקום החמישי. הקבוצה שבמקום הרביעי תלך לגביע אופ"א בסיום העונה. עוד בהמשך...
וויאריאל יותר טובה מוולנסיה? הגזמת,בעונה טובה אבל אל תשכח את המסורת של ולנסיה בשנים האחרונות... אבל שתיהן מתאימות לו,מה עםצ קאניזרס בדיוק לא הבנתי?? אני מבסוט בשבילו שהוא משחק בסטאנטנדר,לא יודע מה הוא צריך לעבור קבוצה,הוא לא כזה טוב שם... מאיפה באה ההתעניינות הזאת? ויוסי-רוסיה?? שיתרחק משם,אני בטוח גם שהוא לא מעוניין,להתרחק ממרכז הכדורגל?? בהצלחה לשומי... מה עם אבי תיקווה וגוטמן?? אבי תיקווה אני מאד אוהב,בטוח שהוא יכול להתאים לנבחרת,אבל באיזה כושר הוא?? אני תמיד חשבתי שיש לו מקום בנבחרת... שחקן עם ניסיון כמו שלו,זה יפה מאד למרות שהוא רק מקפריסין ושוויץ...
פ.ק. זה בעצם FC המוכר והידוע, זה קבוצה בינונית בליגה הרוסית בלי יומרות לאליפות אבל גם לא נלחמים נגד הירידה, אם תרצו, מכבי פ"ת בגרסא הרוסית, גם בגלל הקהל, נחשבת לקבוצה די מיותרת ברוסיה. כסף יש שם אבל עד כמה שאני יודע הם לא ברמה של ספרטק וצסק"א, בכל מקרה אני בטוח שהם יוכלו להשוות הצעות אנגליות, מקווה שיוסי יעשה בשכל ולא יילך לשם.
לולנסיה יש הרבה יותר מסורת. דודו אוואט צריך לשקול ברצינות מעבר אפשרי לויאריאל, הקבוצה עשויה לשחק בליגת האלופות בעונה הבאה,בדרך כלל כשקבוצה נכנסת לראשונה למפעל הבכיר באירופה,היא מפשלת בליגה.
שום היה צריך לעזוב את פנא בקיץ כשהוא היה בשיא הכבוד, הרי היה ברור שהוא לא ישרוד שנתיים בפנא כי זה פשוט בלתי אפשרי לקחת לאולימפיאקוס שתי אליפויות מהידיים ברצף, חבל, הוא פספס בגדול.