תמיר כהן לא יוכל לשחק באירופה אלא אם יחליט להחליף את גונן שגב, בזה הוא טוב.... גם סטרול וגם מסיקה הם שחקנים בינוניים שעם הרבה רצון מוציאים מעצמם הרבה יותר ממה שהם שווים. היחיד שלפי דעתי הוא פוטנציאל לשחק בסנטאנדר הוא דגו, אלא אם כן יגלחו לו עוד שנתיים מהחיים, וטועמה ואפק לא בדיוק משחקים באירופה אלא יותר מחממים את הספסל, ואבי תקווה שיחק בליגה השוויצרית שהיא רק במעט יותר טובה מליגת העל הישראלית...
אבי תקווה הוא שחקן ענק, אחד השחקנים היחידים בארץ שלנו שיכול בנגיעה אחת לשלוח כדור גאוני לאן שבא לו ולשחקן הזה אין קבוצה! (או שיש ואני לא מעודכן)
בניון.. חייב לעזוב את סאנטנדר ולעבור לקבוצה בכירה יותר. לוקאס אלקרז המאמן לטעמי רק מונע ממנו התקדמות. סנטאנדר היא קבוצת תחתית,והיא מרבה לעשות משימות הגנתיות על פי דרישת המאמן דבר שלא מתאים לאופי המשחק של בניון,לכן אני חושב שבניון יוכל לתרום לקבוצה שיש לה יומרות רציניות יותר.
יאללה, מקפיץ את הדיון. טועמה שוחרר מקבוצתו הטורקית, קייסריספור, שנמצאת מתחת לקו האדום בליגה הטורקית. המנהלים הודיעו לו שהוא לא בתוכניות של המאמן, שלא רוצה בו בכלל, ושעליו למצוא קבוצה חלופית. עדיין לא ברור להיכן הוא ימשיך כעת, למרות שלפני ששוחרר לטורקיה, טועמה חתם על סעיף שע"פ הוא מחוייב לחזור למכבי פ"ת, שם מחכה לו חוזה לשנתיים נוספות (ממש כמו עידן טל...) http://www.one.co.il/next.asp?id=56857&Bz=6
סקופ! באנגליה החליטו לסגור את הפרמייר ליג כי ברקוביץ' לא משחק... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
הנציגים בליגה הטורקית איכזבו השנה.. בלילי עוד איכשהו פה ושם משחק טוב..טועמה פשוט לא משחק.. ואופיר חיים כבר במכבי.. דרך אגב פורסם היום בONE שניוקאסל מעוניינת בקטן... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
"טים טוק" מדווח שבנוסף לוונדררס גם הקבוצה הלונדונית מעוניינת בצירוף קשרה הישראלי של סנטאנדר, שמוערך בכ-4 מיליון ליש"ט. גם ליברפול בתמונה. לכתבה המלאה: http://www.one.co.il/next.asp?id=56946&Bz=6 עכשיו שאלה לי אליכם... 1) לדעתכם יש לבניון מקום בפריימר ליג ובכלל באירופה? 2) האם לדעתכם בניון הוא המנהיג הבא של נבחרת ישראל והוא יצעיד אותה קדימה ? 3) לדעתכם הוא כרגע בשיאו הוא יותר טוב מברקוביץ' בעבר ואולי גם עכשיו?
1) ברור. מה שבטוח שלישראל הוא לא מתאים. 2) לא, כי הוא לא המנהיג הבא, הוא המנהיג הנוכחי. ועל כך נכתב השיר בתכנית של אסף הראל: "הנה יוסי בניון שמוסר לבניון שמקפיץ לבניון שמחליק לבניון שמרים לבניון שבועט לבניון שחוגג עם בניון שמגביה לבניון"
אתה לא רציני,נכון?! בניון שחקן מפתח בקבוצת תחתית בליגה הספרדית,הליגה הטובה בעולם בכמה וכמה דרגות מעל הפריימרליג ואתה שואל אם יש לו מקום בפריימרליג או בשאר אירופה? בקשר לשאלה השנייה,לדעתי בניון שחקן יותר גדול ממה שברקובית ורביבו היו בזמנו,הכדורגל הישראלי נמצא בשפל הגדול ביותר שאפשר לתאר ובניון הוא נקודת האור היחידה שיש פה,גם יניב קטן ד"א שחקן נחמד... הוא המנהיג הבלתי מעורר של נבחרת ישראל,והתוצאות ה"טובות" (תיקו ביתי עם שוויץ) הגיעו אך ורק בזכות בניון. בניון צריך להשאר בספרד ,שם הוא אומנם לא נחשב לכוכב על ,אבל בכול זאת שומר על רמת משחק סבירה. אתה באמת חושב שמעבר מסנטנדר לבולטון או טוטנהם למשל נחשב להתקדמות ???? זה בולשיט! בסנטנר ישנם שחקנים לא פחות טובים מבניון-רגיירו,אגנזו,חאבי גררו ואריזמנדי למשל... עדיף לו להשאר שם,לשדרג את רמת המשחק שלו ולצפות שקבוצה עם קצת יותר שאיפות מראסינג-מיורקה,סוסיאדד או לא יודע מי תרכוש אותו.זה ידוע שהתקשורת הישראלית היא אנגלופילית מסיבה לא ברורה,(או שכן..) זה לא משנה,אל תקשיבו למה שהם כותבים,במיוחד לא לone ,בניון אמר בראיון לא מזמן לעיתון "אס" שהוא רוצה להשאר בספרד ,הוא שואף להתקדם,כמו שאמרתי לקבוצה עם יותר שאיפות,אבל בינתיים הוא לא מציג יכולת מי יודע מה,ומי שרואה את המשחקים שלהם יודע על מה אני מדבר,מה שכן,הוא בהחלט אחד השחקנים הטובים בקבוצה,אם לא הטוב ביותר.
סנטאנדר לדעתי הרבה פחות טובה מבולטון וטוטנהאם ולדעתי הליגה האנגלית טובה יותר מהספרדית..אבל בלי קשר בניון אם כבר שילך לטוטנהאם מועדון יותר גדול מבולטון או אפילו לקבוצה יותר גדולה..
בניון לא מוביל את סנטאנדר כמו שהוא צריך, כנראה ששיטת המשחק שלהם לא נותנת לו להתבטא כמו בנבחרת או כמו בחיפה, הוא שחקן טוב שצריך למצוא שיטה שתגרום לו לבטא את היכולת שלו כמו שצריך. אני חושב שבקבוצה עם מאמן ברמה גבוהה שכבר אימן שחקנים בסגנון שלו הוא יצליח להתבטא כמו שהוא יכול.
זה לא קשור! הבעיה היא לא שיטת המשחק של ראסינג,כמעט בכול משחק בליגה הספרדית ראסינג צריכה לשפוך דם בשביל להוציא נקודות.(וגם זה לא תמיד עוזר) זה לא שלא נותנים לבניון את הבמה,הוא משחק בתפקיד המעודף עליו-פליימיקר מאחורי חלוץ בודד.מה לעשות,הוא משחק בליגה הטובה בעולם וזאת הסיבה שהוא מתקשה להביעה את עצמו כמו בנבחרת או במכבי חיפה.
אחי אתה אולי לא רואה את המשחקים שלו...אני רציני... הוא מוסיף המון להתקפה... גם אם הוא לא שם שער או מבשל הוא מתחיל ויוצר מצבים להתקפות... וכש"אין לו כוח לעשות זאת" הוא יודע לעשות גם הגנה... =\
לטעמי בניון ובלילי נכון להיום הם הנציגים שיותר מוכיחים את עצמם, אוואט עשה קפיצת מדרגה אבל עדיין מסוגל ליותר, בן חיים ישאר באירופה עוד כמה שנים טובות אבל בנתיים מתנדנד בין ספסל לכמה דק' על הדשא, טועמה ואפק מיותרים וברקוביץ כבר ארופאי לכל דבר.
דווקא אוואט ממש בסדר ומייצג אותנו בכבוד.. חוץ מהפאשלה מול דפור הוא נותן עונה מצויינת והוא מאוד יציב וסידר לראסינג לא מעט נקודות בניון מבחינה טכנית גדול על המון שחקנים בספרד[אני לא מדבר על קבוצות צמרת] אני בטוח שהוא יצליח בקבוצה יותר גדולה שתוקפת יותר ועם יותר שחקנים.. ליברפול לדעתי תהיה טובה בשבילו...