הישראליות באירופה 16/17 - באר שבע מסיימת קמפיין מוצלח עם הדחה מול בשיקטש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏22/5/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. אצטדיון למכבי Member

טוב, אני לא באתי להעלות לאף אחד פה את הסעיף ולכן אני שוב מתנצל אם זה קרה, זה סך הכל דיון, כל אחד אומר את דעתו.

ולכן אעצור פה. (גם בגלל שהדיון גלש למקומות שלא קשורים לנושא).

שבת שלום, ושוב סליחה.

2. עידן444 Member

כל אחד אומר את דעתו.
    אבל יש דעה ויש דעה. כשדעה מבוססת על נתונים שיקריים ובנושאים שמבחינתי הם נושאים רגישים כמו הכפשת הקהל שלנו או העיריה בעניין דניאל יאמר כאילו יאמר עזב בגלל שלא כיבדו אותו מוציאים אותי מהכלים. אז הבאתי את כל הפרטים וגם אם הם לא ידועים לכל- מי שמכיר את העובדות גם בצורה שטחית מבין שכרונולוגית לא יכול להיות שיאמר רצה לעזוב את הקבוצה בגלל התנהגות הקהל כי בנקודת הזמן שהוא החליט לעזוב הוא היה מלך נתניה ואפילו קיבל את תואר ״ידיד העיר נתניה״.
    הוא התבאס מהאצטדיון שהיה מעצור רציני בשאיפות שלו אבל אף אחד לא עשה לו דווקא או רימה אותו. קרה מקרה והחברה שבנתה את האצטדיון- רמט, חברה רצינית שגם בנתה את אצטדיון טדי נקלעה לקשיים ולא יכלה לסיים את הפרויקט וזה יצר עיכוב של כמה שנים.
    זה פספוס גדול כי היום אנחנו רואים בב״ש מה עושה שילוב בין קבוצה איכותית ועשירה, לאצטדיון חדש והרעב של האנשים למתקן ראוי אבל זה לא ממש היה בשליטה של מישהו.
    בסך הכל יאמר היה בחור טוב, לטעמי קפריזי מידי(לדוגמה, בגלל שהוא בא מגרמניה הדבר הראשון שהוא עשה זה למנות מנהל מקצועי אבל לאחר שהסתכסך עם ברקוביץ׳ פתאום החליט לוותר על הפונקציה הזו... די תמוה...) שבסך הכל ניהל את המועדון באופן די שכונתי. אמנם שכונת יוקרה אבל עדיין שכונה.
    וכפי שאמרתי בין בעלי הקבוצות יש כמה ״צדיקים״ אבל הסך הכל נוראי!
    אלה לא דעות- אלה עובדות!
    מכל האוהדים בארץ יש היום רק 2-4 קבוצות שהאוהדים מרוצים מהניהול שלהן. זו סטטיסטיקה נוראית!
    הדבר האחרון שהייתי רוצה זה שאנשים כמו טביב, לוזון, אשר אלון ויואב כץ יקבעו סדרי עולם.
    לגבי מה שליאור אמר-אכן יש בעיה קשה לקיים בארץ מודלים סטייל ברצלונה או המודל הגרמני כי רוב הקהל בארץ רוצה לבוא בשבת, לקנות כרטיס או מנוי, לצפות במשחק, להתפרק קצת. להנות, להתעצבן, להתרגש וללכת הביתה. ורוצה לשלם כמה שפחות ולקבל כמה שיותר.
    בנתניה הגענו להבנה שאם לא הקהל בעצמו יקח כאן אחריות נמצא את עצמנו בליגה ג׳.
    אני שמח מאוד שהבעלים הנוכחי הוא אדם עם תפיסת עולם מאוד דומה לשלי, אוהד שרוף שמאמין בקהילה בנתניה ובקהילה סביב מכבי נתניה שהיא הרבה מעבר לעיר נתניה בכלל שזה מדהים לראות גם היום, עשרות שנים אחרי שהקבוצה של שנות ה 70 וה 80 כבשה את המדינה, המון אוהדים שיש למועדון הזה בכל הארץ.
    אני חושב שדווקא מכבי נתניה הוא מקום מצויין לנסות כיוונים אחרים אבל אם יבוא מחר יצחק תשובה או מיליארדר אחר או רק מולטי מיליונר סטייל אלונה- אני יותר מאשמח כי זו הדרך היחידה שיש כרגע בארץ להגיע לצמרת.
    לצערי כפי שזה נראה- זה לא ממש משהו שאפשר לבנות עליו וסטטיסטית- הסיכוי לבעל בית הזוי והרסני גדול בהרבה מאשר לאלונה או גולדהאר. צריך להבין כל מי שזה עדיין לא ברור לו- אנשי עסקים ממש לא עומדים בתור לרכוש קבוצות כדורגל בישראל.
    שבוע טוב.

Sent from my iPhone using Tapatalk

אצטדיון למכבי אוהב/ת את זה.
  3. EO11 בפה אליל היכל התהילה

@orimor2212

כשטסתם עם מכבי ללונדון גם ביקשו ממכם דרכון, פרטי לינה ופרטי טיסה?

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן. גם בפורטו וגם בקייב.

זה עבור המשטרה המקומית (וגם עבור הקבוצה שאם אתהמתפרע ונעצר או עושה משהו שהקבוצה נענשית בגללו אפשר לתבוע אותך על נזקים. רעיון טוב לדעתי ככה ישראלים ישקלו פעמיים אם להתנהג איך שבא להם)

ייא אוהב/ת את זה.
  5. amn Member

כן.

6. עידן444 Member

אם הייתי אוהד בית״ר זה היה קצת מלחיץ אותי. גם אם אני אוהד בית״ר ללא עבר פלילי ובלי עבר של התפרעויות. עם כל הסיפור הזה של דאעש באירופה...
    אבל אם אתם אומרים שזה נהוג אז אולי אין מה לדאוג. בכל אופן שמעתי אוהד בית״ר מדבר ואומר שבמשחקי חוץ קודמים באירופה לא ביקשו ממנו פרטים כאלה.

7. EO11 בפה אליל היכל התהילה

קייב לא היה רדיוס?

לא יודע, הרבה אוהדי מכבי דווקא אמרו לי שלא היה צריך. בגלל זה שאלתי פה, וזה רק סיבך אותי יותר.

8. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

דרכון כן (ופה ושם הסדרנים אפילו בדקו שהשם על הכרטיס למשחק זהה לדרכון), אף אחד לא ביקש פרטי טיסה ולינה.

9. סיונרה Member

נראה לי שיכל להיות כיף לטוס למשחק של בית"ר באירופה, הבעיה היא שזה אומר פחות או יותר להסתובב עם הטמבלים האלה במשך כמה ימים, כנראה שזה לא יקרה אצלי בגלגול הזה.

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוהדי מכבי שאמרו לך כנראה לא נסעו. לכן הם אמרו את זה. אני הייתי גם בלונדון וגם בפורטו והייתי צריך לעשות את זה. פרטי מלון לא ביקשו אבל טיסה כן ביקשו גם.

11. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

ככה איתרו בקלות את מדליקי האבוקות בפורטו, למשל. ברור, זה נוהל קבוע.

12. עידן444 Member

לתת פרטי לינה נראה לי קצת מלחיץ.

13. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

זה נשמע מלחיץ כשקוראים לזה ככה, סה"כ דיווח לגבי המלון בו אתה משתכן.

14. עידן444 Member

איך זה ככה? עצם זה שמבררים איפה אני הולך לישון, במצב הבטחוני באירופה זה מלחיץ.

15. danielone Member

יכול להיות שבגלל שזה דרך משרד הכרטיסים לאן? ולא כפי שהיה בבימות?

מצב נושא:
הנושא נעול.