הישראליות באירופה 16/17 - באר שבע מסיימת קמפיין מוצלח עם הדחה מול בשיקטש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏22/5/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. ייא Member

למה אתה חושב שבש תנצח גם בגומלין? מול 10 שחקנים במשך שעה הם נראו רע ונראה כי אם לא השופט זה היה נגמר 2-1שריף ביום בהיר .

2. alexshw Member

לא צריך לקשר בין משחקים. ב"ש צריכה לעשות התאמות ובכר בדרך כלל גם מפיק מסקנות נכונות.
    אני חושב שיהיה מערך מעובה יותר במרכז וגם ויטור אמור לשחק שזה כנראה עדיף על סוארס.

3. אצטדיון למכבי Member

צודק, גם על סה שולם מחיר מוגזם.
    אני אישית לא חושב שעסקת בן בסט היתה רעה. ליגיונר שהאדירו בארץ, נתן עונה אחת לא רעה בצרפת, ואני אישית שנתיים לא דיברתי עליו והאמנתי שהוא עוד יוכיח את עצמו. אבל זה לא קרה. גם בעניין סה, בואו לא נמהר להכפיש אותו. שיחק כולה מינואר. בוא נראה אותו העונה ואז נחליט.

איגבור באופן אישי היה פקטור רציני בעליה לאלופות, אז הוא הוכיח את עצמו למרות כל ההחמצות המזעזעות. לא חושב שיש ישראלי שיכל לתת יותר ממנו בעמדה שלו.

בכל אופן, הטענה שלך היא שקשה להביא זרים טובים לארץ. למה? כמעט בכל הליגות הקטנות באירופה יש אחלה זרים. למה שלפה לא יגיעו?
    אני בטוח שבסרביה וסביבתה יש לא מעט שחקנים צעירים שאפשר להביא לפה במחירים סבירים כהשקעה לעתיד. למה לא עושים את זה? כי מגבלת הזרים לא מאפשרת לך להביא שחקנים כהשקעה לעתיד.
    לפי דעתי, גם לצ'יבוטה ורוקאביצה וגם לקהינדה יש מקום בסגל של מכבי. כולם נפלו על הרקע הזה שהם זרים. גם לפיליפנקו היה תנאי של איזרוח.
    והפועל? מה עם סוללות הזרים שהביאו בשנים האחרונות? כולם היו גרועים? לא נראה לי. נראה לי שעם 7 ישראלים טובים סביבם, הזרים של הפועל היו נותנים כאן הצגות.
    מה עם הזרים של סכנין? לז'ורז'יניו יש מקום בהרכב של כל קבוצה בליגה. אני אפילו לא אגזים אם אומר שהוא יככב גם באלופה ב"ש.

אז אני מתקשה להבין שאי אפשר להביא זרים ואתה מתקשה להבין שאין פה מספיק ישראלים ברמה סבירה להרכיב ליגה איכותית. ויש תקציבים לא רעים לקבוצות.
    אחוז העוסקים פה בכדורגל בגילאים עד 18 אפילו לא עשירית מאחוז העוסקים בכדורגל בקרואטיה ומדינות בסדר גודל שלנו. אז גם המעט שחקנים שיש פה, בורחים בהזדמנות הראשונה לספסלים באירופה. הנה, גם השנה טוואטחה ברח. דמארי עושה פוזות שהוא מעדיף ליגה רביעית בגרמניה וקהת גם מעדיף אוויר הרים של וינה, למרות שפה יש לו הזדמנות לקחת מושכות באחת הקבוצות ולקבל במה גם באירופה.

ושוב, ממש לא אכפת לי מהמשחקים באירופה, זה בונוס לשחקנים מבחינתי. לי ממש לא אכפת. קודם כל, שהליגה פה תהיה איכותית. אחר כך אירופה.

4. עידן444 Member

למה אני חושב? כי לדעתי מתוך 10 משחקים ב״ש מסוגלת להפסיד לקבוצה הזו גג פעמיים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

זה אומר שהסיכויים שנפסיד גדלו מ- 20 אחוז ל- 22 אחוז.. נוסיף את העובדה שסביר להניח ש-2 ההפסדים יהיו אצלם ולא בטרנר זה אומר כמעט 50 אחוז הפסד..

ייא אוהב/ת את זה.
  6. אצטדיון למכבי Member

אין שום סיבה שמכבי וחיפה לא יעברו.
    לב"ש ובית"ר יש 50 אחוז סיכוי כל אחת.

7. עידן444 Member

טוב, כיוון שנישארנו בדיון הזה רק אני ואתה וכל השאר בין אם זה המעטים שחושבים כמוך ובין עם הרבים שחושבים כמוני מותשים אעבור לסיכום והוא יהיה קצר-
    אם אתה יו״ש ההתאחדות אני נותן לך גג 5 שנים עד שאתה מחרב לנו את הכדורגל בארץ.

8. עידן444 Member

אני דווקא חושב שהמשחק שם הולך להיות הרבה יותר נוח לב״ש מאשר כאן.
    אני חושב שזה גם בלט מאוד בעונה שעברה. עם כל ההילולה סביב טרנר ב״ש התקשתה שם הרבה יותר מאשר במשחקי החוץ.

9. אצטדיון למכבי Member

התגובה שלך רק מעמיקה את הפערים בצורת החשיבה שלנו.
    יושב ראש ההתאחדות לא אמור להחליט כמה זרים ישחקו כאן. זו אמורה להיות החלטת מנהלת הליגה.

10. amn Member

יחסי הכוחות לא קרובים להיות דומים...
    אולימפיאקוס קבוצה אדירה, אני חושב שטובים יותר מבאזל.

קאירט טובים מפנדורי לדעתי...
    זו לא אותה קבוצה מלפני שנתיים, וגם אז אני לא בטוח שקאירט לא עדיפים עליהם.

11. ייא Member

אתם כאילו מתכחשים לזה שהכדורגל פה בנסיגת ענק. השנתיים האחרונות לא הספיקו לכם להבין זאת?
    חיפה נראו כמו הפועל רג מול קאליו שמצידה נראתה כמו מפת. אם אני אוהד חיפה אז אני קונה פנדלים כעת.
    ביתר עשתה מעל ומעבר מבחינתי העונה באירופה והדחה תתקבל בהבנה. האכזה היא מבש בעיקר. הלוואי ואתבדה.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  12. עידן444 Member

חס ושלום!
    חבורת בעלי קבוצות אינטרסנטים...
    שה׳ יעזור...

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

יכול להיות לנו יותר נוח מהסיבה העיקרית ששריף תבוא לנצח ואנחנו נשחק יותר על מתפרצות, ויש לנו שחקנים שיודעים לנצל שטחים.

אנחנו בלי הפסדים בטרנר, עם 4 תוצאות תיקו, 3 מתוכן מול קבוצות שהחנו אוטובוס ומין הסתם קשה הרבה יותר לשחק בצורה כזו. כרגע ההילולה מוצדקת, זה כמובן יכול להסתיים בכל רגע.

14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

רק בשנה שעברה סמפדוריה עפה מול נובי סאד הסרבית בליגה האירופאית. הכדורגל האיטלקי גם "מדרדר!!!!!!11111"?

לא, זה לא מעיד על שום דבר. ראינו, ונמשיך לראות, הפתעות שלא מעידות על כלום. אני חושב שהכדורגל הישראלי במצב טוב באירופה, ואם נגיע ל-4 נציגות בסיבוב השלישי של מוקדמות ליגת האלופות/הליגה האירופאית, זה מעיד שהכדורגל פה בהחלט ברמה טובה. לא ברמה של הליגה השוויצרית או הבלגית נגיד, אבל מתעלה על לא מעט מהליגות באירופה.

15. סמואל אטו Member

לא נכנס לזה, לא מעניין כבר.

בהקשר המפעלים האירופאים בלבד:
    היה פה מישהו שטען שלקבוצות באירופה יש יתרון עלינו בגלל מכסת זרים גדולה יותר, ואתה ביטלת את זה למרות שבעבר טענת שזה בדיוק הדבר היחיד שיצא מכל זה.

אתה מנסה לרקוד על כל החתונות.

מצב נושא:
הנושא נעול.