הישראליות באירופה 16/17 - באר שבע מסיימת קמפיין מוצלח עם הדחה מול בשיקטש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏22/5/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלמלא איגיפח אתה מנצח היום 3 בקלות וחוסך את התקפי הלב לשבוע הבא. כזה כסיל מאופס הוא מדהים אותי כל פעם מחדש. איך הוא לא מקבל מלריה באיזה חופשה באפריקה ואנחנו נפטרים ממנו איךךךךךך

2. אצטדיון למכבי Member

קשה לשפוט לפי משחק אחד, נראה אותם בארץ.
    בעיקרון, ראיתי כמה משחקים שלהם בליגה ולא היה הבדל גדול. להערכתי, פרט למתפרצות (כי ההגנה של מכבי חלשה) אין להם שום סיכוי.
    יותר מזה, אני חושב שזה יותר מזל שלהם שכבשנו בדקה 90 מאשר מזל שלנו. כי אם היו עוד 10 דקות, היינו כובשים עוד אחד.

3. אצטדיון למכבי Member

האמת שהייתי עד היום מהאנשים שיותר מגבים אותו. אני חושב שהוא חשוב במרכז השדה בכל מה שקשור בשליטה בכדור מול שחקני היריבה. אבל בכל מה שקשור למצבים מול השער, הוא מקבל ציון נמוך מאוד. בעונות שיש לנו כובשים אחרים, כמו זהבי, אז זה יכול לכפר על זה שהוא לא כובש, אבל כשאין, אז אנחנו נטפלים אליו, כי הוא זה שמגיע למצבים ומחמיץ.
    אבל בגדול, אם נשים רגע את הזעם על ההחמצות בצד, אני חושב שהזעם הגדול צריך להיות מופנה כלפי סה וטל בן חיים שזה התפקיד שלהם, להגיע למצבים.

אבל בגדול אתה צודק, צריך מישהו יותר יעיל במקומו אם יש. לא בטוח שתמצא כזה, וזה לקחת הימור גדול לנסות להחליף אותו.

4. עידן444 Member

מתי אמרתי לך שאתה מתנשא עלי או שנעלבתי?
    הפליטות שלך הסגירו את זה שאתה כזה באופן כללי, אבל עלי?
    הגבתי לך בדיוק באופן שבו אתה קופץ כמו תיש אחרי כל משחק באירופה ומסיק מסקנות של ילד בגן ולא של אחד שמתעסק במדע וטכנולוגיה וזה מה שעניתי לדרוריקו שמשום מה אנשים יכולים לכתוב כאן בלי סוף שטויות ולהטריל אבל אותי הוא נהנה לחפש אז שיהיה לו בכיף...
    סליחה שלא מגיב להמשך מה שכתבת... כבר הבנתי שמדובר בשיח חירשים את תפתור אותי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

רוני לוי:
    "לקבל גול בבית עושה את המשימה קשה. אנחנו בתקופה מוקדמת ועוד לא מוכנים, עוד חסרים לנו שחקנים שהיו פצועים ועוד כאלה שצריכים לבוא, כמובן שאנחנו מצפים ליותר".

על הקיץ שעובר על הקבוצה אמר: "נאלצנו לעשות הרבה שינויים. זה תהליך עד שנתחבר, הגישה של השחקנים הייתה טובה רק חבל שלא היינו עירניים. 1:4 היה משקף יותר, בהזדמנות היחידה שלהם הם הבקיעו. הסיכויים פחתו אבל נעשה את המקסימום בגומלין".

- שום קבוצה בשלב הזה של העונה לא מוכנה. חסרים לנו שחקנים פצועים? אז קודם כל תביאו צוות רפואי מתאים. מעולם לא ראיתי קבוצה שפותחת עונה עם כל כך הרבה פציעות.
    - למה עכשיו צריכים עוד להביא לפחות 3 חבר'ה חדשים? מה קרה, השוק נפתח אתמול?
    - אהה, עירנות. הבנתי. לדעתי גם הם לא היו עירניים בשער שלנו. אם הטעויות של משומר הן טעויות בגלל 'עירנות' אז אני בא מהירח. כמה זמן עוד נסבול את הטייס הזה אצלנו? גם סאן מנחם שמר בצד הלא נכון את כובש השער. גם זו בעיה של 'עירנות'?
    - הזדמנות יחידה? בנס לויטה עוד הציל יפה אחרי עוד 'רגע של חוסר עירנות' מצד משומר ואבו עביד.

על מי המאמן הזה עובד?

6. אצטדיון למכבי Member

מישהו צריך לשים מראה על המצב שלנו בכל פעם שיש הזדמנות, מה לעשות. השחקן הישראלי הממוצע הוא שכונה.

אני אפילו לא מבקר את הרמה המקצועית שלו, אני מבקר את ההתנהלות שלו, התנהלות לא מקצועית.
    מיילא היה משתדל ומנסה, הייתי עוד מאמין בו שיש לו סיכוי, אבל הוא לא.

היתה לא מזמן כתבה על חמד שטען שחבריו השחקנים בארץ היו צוחקים עליו שהוא מתאמן כל כך הרבה והיו מנסים לדרדר אותו למנוחה ולבילויים.

ואת זה לא תצליח לשנות עם השקעה כספית בנוער, רק עם חרב על הצוואר.

orimor2212, ASROMA, de Middenweg ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  7. amn Member

וואו, אתה שופט את שריף על סמך 30 דקות ב-11 שחקנים, ביחס לקבוצות שבמקרה הכי טוב (על סמך ההתעלמות שלך מהודעות קודמות שלי בעניין הזה) ראית 180 דקות שלהם, וגם זה לפני שנה ושנתיים.

הזוי.

ולהודעות ההמשך הדוחות (והגזעניות, כי הרי את אורלנדו סה לא היית שולח לאפריקה לחטוף מלריה) אני אפילו לא רוצה להתייחס. וזה מבלי להזכיר שאיגיבור היה חלק מרכזי בהעפלה לשלב הבתים בעונה שעברה, היה אחד המצטיינים בעונה של פאקו, וכבש שער חשוב נגד גוריצה, בעוד שאורלנדו סה עד היום תרם... כלום.

Captain Canada ו-yakar אוהבים את זה.
  8. EO11 בפה אליל היכל התהילה

כל הכבוד לרב״ש על משחק טוב מאוד מבחינה טקטית, אני מרוצה מאוד ביחס לציפיות מלפניי.

דוד מלך ישראל.

9. oranfu Member

מכבי חיפה מזעזעת. חוץ מורמוט שבאמת יש לו כדורגל (והוא הרבה מעבר לשיא) ורוקאביצה שהיה בסדר, כל השאר פשוט מביכים.
    נחלשנו משמעותית מהעונה שעברה.

אין כבר מה להגיד בחיי. סגל של אמצע טבלה ומאמן של אמצע טבלה + לחץ וציפיות = הדחה מבישה מאירופה ומקום 5 בליגה. בנוהל.

תור הוא פוסטר בוי, נתנו לו להביא שחקן אחד וגם איתו משחקים בעמדה לא מתאימה.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  10. Civil Anti Madridista

אל תתגרש, זה הנאום הקבוע שלו. גם אחרי ה6:0 למכבי ת"א הוא ראה דברים טובים, העיקר שהוא מבסוט "מהגישה של השחקנים".

וברצינות - באף מקום בעולם לא מתקבל על הדעת שמועדון כמו מכבי חיפה (שאמור להתמודד על כל התארים) מסיים את העונה במרחק 30 נקודות(!) מהמקום הראשון ממשיך לעונה נוספת. הצרה היא שלא חשוב איזה בובה תהיה על הקווים זה ימשיך להראות אותו דבר.

11. alexshw Member

מתקבל על הדעת באיטליה. תחליף את מכבי חיפה במילאן.

12. עידן444 Member

חרב על הצוואר?
    מי יספק את זה? הזרים שמביאים לכאן שחצי מהם מוצאים עצמם על הספסל כי איבדו את המקום לאותם ישראלים שאתה כל כך מכפיש וגם זה אחרי שהמאמן ביזבז עליהם את הזמן חצי שנה כי הוא גזר עליהם קופון שחלקם מגיעים מתכתחילה רק כי הם זולים יותר למעביד?
    תגיד לי את האמת עכשיו- כמה יוצא לך לראות כדורגל ישראלי חוץ ממכבי ת״א?
    אתה מדבר כמו אחד שלא שם לב שאף קבוצה כאן גם 5 לא מסוגלת להביא ואלה שכן מביאות זה הקבוצות החלשות, העניות והמתנהלות הכי גרוע שמביאות את חצי מהזרים רק כי הם זולים.

אתה גם מכפיש את הכדורגל הישראלי כאילו לא שמת לב שבכבי ת״א, עם ג׳ורדי הגדול, עם טוריחו, עם צבא של אנשי מקצוע זרים ו 5 זרים סופר יקרים הפסידה את האליפות לקבוצה כחול-לבן עם 3.5 זרים על המגרש!
    איך אתה מסביר את זה? איך זה בדיוק יכול לקרות בעולם שאתה מתאר כאן בכזה להט בו הכדורגלן הישראלי עצלן, אפס, בליין, וחסר מושג?

האמת? אני כבר מת לראות את הכוכב הזר הבא שג׳ורדי יביא...
    הרי זה ללקק את האצבעות מכל זר שהוא הביא לכאן...

13. DRORIKO Member

ואפילו שם האולטרס החרים משחקים

14. סמואל אטו Member

@עידן444 , אולי אני טועה, אבל אתה לא אמרת שההסרה של מגבלת הזרים תועיל רק לקבוצות הגדולות ובפרט למכבי ת״א?
    עכשיו פתאום הזרים שלהם לא שווים?
    קצת סותר.

15. עידן444 Member

השאלה למה אתה קורא יועיל.
    זה יתן להם יותר אפשרויות כי יש להם כסף.
    ג׳ורדי אמנם לא יודע להביא זרים אבל הוא יודע טוב מאוד לקחת זרים שכבר הוכיחו את עצמם בארץ וכבר אמרת בעבר שאם יהיה אפשר להביא יותר זרים הקבוצות הגדולות יוכלו להביא יותר זרים במקום לקחת את הישראלים הכי טובים ולרוקן את הליגה מכל הישראלים האיכותיים ובכך זה יועיל לקבוצות הקטנות ואני טענתי שבלי מגבלת זרים זה יעשה את ההפך- הם ירוקנו את הליגה גם מהישראלים הכי טובים וגם שום דבר לא ימנע מהם לרוקן את הליגה גם מהזרים הכי טובים שפה ושם צצים בליגה בקבוצות הקטנות כמו סוארס, וואקמה, מנגה, קאיודה ועוד.
    גם לקבוצות הקטנות זה ״יועיל״- זה יעזור להם להמשיך להביא זבל בזול שפעם ב מתגלה כזהב במקום להשקיע בנוער ולהמשיך בקומבינות ובגזירת קופונים עם הסוכנים.
    אז יועיל זה בהחלט יועיל מכל זווית אפשרית לכל האינטרסנטים כאן שהכדורגל הישראלי מעניין להם את התחת.

מצב נושא:
הנושא נעול.