הישראליות באירופה 16/17 - באר שבע מסיימת קמפיין מוצלח עם הדחה מול בשיקטש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏22/5/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

השער השלישי היה מדהים, מתפרצת אדירה וקטלנית. בשער השני הייתה סיומת גדולה. אנחנו שווים ספיגה של 3 שערים מולם, אם זה לא היה בהתקפות האלה אז זה היה מגיע אחרת. מה שאותי מעודד שהצלחנו לספק יופי של התקפות והחמצנו לא מעט, זאת אומרת הצלחנו לייצר מול קבוצה איכותית פי כמה.
    3-3 היה משקף וזה שכר לימוד, נגד קבוצות כאלו אסור להחמיץ, ושאלו יהיו הצרות שלנו.

Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk

2. Telkiyski Member

עד מתי הקלישאה עם השכר לימוד.
    נבחרת ישראל משלמת שכר לימוד כבר כמעט 30 שנה :D
    זה פשוט פערי רמות.

אגב, תיזכרו בהחמצה של ההוא מסאותהאפטון בדקה 93 עם הראש...
    ואז יהיה לכם יותר קל לחשוב על ההחמצה של ברדה :)

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

פערי הרמות יש וזה ברור, אבל צימצמנו את זה נהדר, זה לא רחוק היה מלהסתיים בתיקו.

4. אצטדיון למכבי Member

בשיקטאש לא בליגה של קבוצות ישראליות. הם נותנים שלישיה לכל קבוצה בארץ בהליכה.
    קבוצות ישראליות באירופה נמדדות מול קבוצות כמו באטה בוריסוב, אפואל ניקוסיה, אלקאמר, ספארטה פראג, לגיה ורשה וכו'...
    לצערי ב"ש עשתה 0 מתוך 6 במפגשים עם ספארטה פראג. כלומר, עדיין לא שם, אבל זה סכ"ה הגיוני לעונה ראשונה בליגה האירופית.

5. alexshw Member

אין הבדל בין לסיים מקום ראשון או שני במפעל הזה. סנט אטיין סיימה ראשונה אז מה?
    האפס משש מול ספרטה לא מנע עליה בדיעבד. זה מה שחשוב.

Nave ו-rivaldo אוהבים את זה.
  6. Telkiyski Member

גם הפועל סיימה ראשונה ומה יצא לנו מזה? מינוס 20 ושלישייה בקזאן שנשרה מהצ'מפיונס כמו בשיקטאש.
    אמנם ב"ש נכשלה ספיציפית מול ספרטה אבל כן העיפה את אולימפיאקוס והייתה רחוקה שער מלהעיף גם את סלטיק, ככה שגם בתחום הקבוצות שמולן הישראליות אמורות להימדד ב"ש הייתה בסדר גמור.
    אה וגם העיפה את שריף, אם מישהו זוכר. אחרי ה3-2 פה זה היה ממש לא כזה ברור שב"ש תעבור.
    אמנם זה נשכח כי מה שהם עשו אח"כ השכיח את זה, אבל גם לעור את שריף זה ממש לא כזה מובן מאליו.

אגב, ספרטה פראג קיבלה 4-0 ברוסטוב.
    זניט 2-0 באנדרלכט ואלקמאר קיבלו 4-1 בבית מליון.
    קיצר מהבתים של הישראליות העונה באירופית לא תהיה נציגה אחת בשמינית הגמר.

מבין המדינות שאנחנו באיזור שלהן בדירוג (לא שהוא משנה הרבה בעיני) אני חושב שכולן הולכות להישאר עם 0 נציגיות באירופה.

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

האי הצלחה מול ספרטה פראג לא רלוונטית לכלום. זה לא מנע עלייה תוך כדי השארה מאחור של קבוצה כמו סאות'המפטון ואינטר. יש כמובן את ההדחה של אולימפיאקוס וקרב אדיר מול סלטיק. הצלחה אירופית אדירה בכל קנה מידה ישראלי , בלי קשר לעונה ראשונה או שביעית.

8. yedidel Member

סיפור המשחק זה שהחמצנו מצבים יותר קורצים ממה שבשיקטאש הבקיעו.

9. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

עברנו את אולימפיאקוס
    היינו רחוקים מרחק משער מלעבור את סלטיק אחרי 2-5(!) בסלטיק פארק
    ניצחנו פעמיים(!!) את אינטר אחרי שבמפגש אחד ירדנו בפיגור 0-2 למחצית
    ניצחנו את סאות'המפטון

וזה שלא הצלחנו לנצח את פראג זה אומר ש"זה עדיין לא שם"?! אתה אמיתי?

עידן444 אוהב/ת את זה.
  10. אצטדיון למכבי Member

זה בדיוק מה שאני אומר. אני אובייקטיבי מה לעשות.

בסופו של דבר המועדון ילמד (מקווה בשבילכם) מהמשחק הזה ולא מהמשחקים האחרים (שלא אומרים שום דבר) על מנת להשתפר בעונה הבאה באירופה.
    כמו שהוא למד מת'ון עונה לפני כן.

אמרתי דברים דומים על מכבי והעונה המוצלחת שלה עם סוזה, שאפשר לקחת משם רק את צמד המשחקים מול אפואל ניקוסיה.

** כמובן שגם המשחקים מול אולימפיאקוס, סלטיק ושריף נחשבים.

נערך לאחרונה ב: ‏18/2/17
  11. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

עונה שעברה לא עברנו סיבוב אחד במוקדמות והעונה הזאת אנחנו ב-32 הגדולות. מה זה נקרא אם לא "להשתפר?"

באר שבע עשתה עונה אירופית משוגעת שאף אחד בחיים לא היה אומר שהיא יכולה לעשות (בייחוד אם היו אומרים לו את היריבות בכל שלב ושלב) ובגלל שלא ניצחנו את ספרטה פראג (אבל עלינו שלב) אז אנחנו עדיין לא שם. אובייקטיביות במלוא הדרה.

עידן444 אוהב/ת את זה.
  12. amn Member

ב"ש עשו אחלה עונה, מעבר לכל הציפיות

אבל, לדעתי אין מה להתפאר במפגש מול סלטיק.
    בכל רגע שבו ההתמודדות הייתה "חיה", לא היו לב"ש הזדמנויות ממשיות.
    אחרי השער השני בארץ פחות או יותר הסתיים המשחק.

טוב יעשו לדעתי אם במועדון יאמצו את הגישה הזו ולא יחשבו שהיו קרובים לליגת האלופות. זו מחשבה שטובה לאוהדים, לא למקצוענים.

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הערב מול סלטיק היה אדיר ובלתי נשכח , יש הרבה סיבות לגאווה איך היינו קרובים ועשינו כמעט קאמבק משוגע.
    מבחינה עובדתית היינו קרובים שער אחד לליגת האלופות, שזה נחשב קרוב בכל קנה מידה הגיוני. מסכים שאחרי השער השני נגמר האוויר ולא הצלחנו לייצר.

בסופו של דבר הכל קרה לטובה, אני קונה ב 4 ידיים קמפיין כזה מטורף בליגה האירופית מאשר 2-3 נקודות בליגת האלופות במקרה הטוב. כמובן שזה בנקודת זמן הנוכחית של המועדון , מעולם לא הצלחנו באירופה לכן יצא מושלם שהיינו בליגה האירופית ועשינו עונה כזו אדירה. בעתיד שאולי נמשיך להעפיל לאירופית, יקרוץ יותר ליגת האלופות, כרגע גם בשנה הבאה אני מעדיף עוד קמפיין באירופית מאשר בליגת האלופות.

amn אוהב/ת את זה.
  14. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אני לא חושב שמישהו במועדון אוכל את עצמו על זה שראדי החמיץ פנדל וכביכול (כמובן כי אפשר לדעת איך המשחק היה מתפתח) לא עלינו לליגת האלופות.

אבל בפועל, למרות מה שכתבת בשאר ההודעה, היינו רחוקים "רק" שער אחד, וזה אחרי שב2-5 אני מניח שאף אחד (כולל אני, לפי דעתי, זה בטח כתוב פה באשכול אבל אין לי כוח לחפש) האמין שנגיע למצב הזה.

מסכים עם לירן. ליגה אירופית זה שמתאים לנו וגם שם הצלחנו לעשות את הבלתי ייאמן למרות ש"לא ניצחנו את ספרטה פראג"

amn אוהב/ת את זה.
  15. yedidel Member

היינו רחוקים פציעה אחת של ויטור מלהיות בליגת האלופות בנסיון הראשון שלנו. אין לי ספק שאיתו בחיים אנחנו לא סופגים 5 בסלטיק

מצב נושא:
הנושא נעול.