הישראליות באירופה 16/17 - באר שבע מסיימת קמפיין מוצלח עם הדחה מול בשיקטש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏22/5/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. oFiRzZz Member

חבל חבל חבל ..באר שבע שווה פה נצחון.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

2. אצטדיון למכבי Member

נוואקמה שחקן ענק.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  3. סמואל אטו Member

חבל שב״ש לא הופיעה בסגל הכי חזק שלה. לכו תדעו.

Sir Alex Ferguson ו-oFiRzZz אוהבים את זה.
  4. Raulito Madridista

מדהים שאנחנו כבר בחודש פברואר והעונה האירופית של באר-שבע כל-כך ענפה ומרגשת וכל ההפסדים(אם זה יישאר כך) הם אותו דבר: משחקים צמודים ושווים במקרה הטוב ועוול שנעשה לבאר-שבע במקרה הרע. חוץ ממחצית איומה בסלטיק-פארק במשחק עלוב מצד השוער שלה גם, לא ראיתי אף יריבה טובה מבאר-שבע. התורכים נתנו שני גולים משתי הזדמנויות כי באר-שבע לא הייתה אגרסיבית מספיק בהגנה, בעוד הקבוצה של ברק בכר, חבל שלא עם סגל מלא - החמיצה. יש רק שחקן אחד בכדורגל הישראלי שעושה 2 מ-2 - ערן זהבי. אולי תומר חמד בימים אלה. ברדה נתן גול מרגש ובמצב השני החמיץ וחבל ובאר-שבע עם הנאחס ספגה דווקא בדקות הטובות שלה. מה שבאר-שבע כן יכולה לקחת מהמשחק הזה מעבר לכל ה-'מחמאות' שמגיעות לה אבל זה לא מנחם - היכולת של אוגו. אם הוא ימשיך ככה הסיכוי של הקבוצה לזכות באליפות גבוה יותר.

לדעתי הסיפור די נגמר אלא אם כן באר-שבע תכבוש פעמיים, אבל כבר היו דברים מעולם.

5. avicii Member

לא עוקב אחרי הליגה הטורקית,אבל אם נראים שחקנים בקבוצה טובה שם,אז המצב שם הוא כמו בישראל.כל מאבק קצת פיזי מישהו נופל,כאילו השחקנים נידפים ברוח,בקושי רצים.אולי זה מזלזול בב"ש אבל שחקנים שם נופלים מכל מגע קטן כאילו זה משחק של בליגת נוער.

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  6. DRORIKO Member

למרות שזה גמור כל הכבוד לב"ש, משחק נהדר שלה. עמדה מול קבוצה שטובה ממנה על הנייר ולא הראתה שום רגשי נחיתות. מה שהיה חסר היום לב"ש זה הסיומת,זאת שהיתה כל כך מושלמת בשלב הבתים.
    ניהול משחק טוב מאד של ברק בכר,וכן אני עדיין חושב שהמקום שלו הוא באחת הליגות הבכירות באירופה

נערך לאחרונה ב: ‏17/2/17
    oFiRzZz ו-^itay^ אוהבים את זה.
  7. ייא Member

חבל שלא שמתי יוסי אלפיה על 3-1טורקי. כל השבוע אמרתי את זה. לא יכולצטט כי הדיון הראשי נעול.

8. סמואל אטו Member

לפחות עכשיו הם יכולים לבוא באיזי לגומלין ולשמור אנרגיות למאבק האליפות.

9. Ajax Amsterdam Member

גורש השחקן המצטיין, למרות ההפסד השחקנים נתנו את המקסימום והרוב שיחקו טוב

10. Butragueño מנהלים

מעניין מתי ב"ש תגיע שוב להזדמנויות כאלה. קשה לי לראות את אוגו ונאווקמה נשארים בנגב עוד עונה. הובאן מתחיל להיחלש, בוזגלו לא ימשיך ומליקסון וברדה לא נעשים צעירים. בעונה הבאה כנראה יבנה תלכיד חדש, מעניין איך זה יראה.

לגבי המשחק, בשיקטאש לא היו כאלה גדולים. לא חושב שהם טובים יותר מאולימפיקוס, בטח שלא מסלטיק. סוארז זה לא ויטור, אפילו לא 3 פעמיים סוארז. חוץ מייצוב ההגנה, ויטור גם מתבלט בפריצה קדימה ובבנית ההתקפות, היום כל מה שראיתי זה כדורים רחוקים של צדק וסוארז כאשר הטורקים לחצו גבוה.

שיסתכלו על הצד החיובי, אפשר להתמקד בהגנה על התואר הריאלי יותר.

amn אוהב/ת את זה.
  11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

כל הכבוד לשחקנים על הופעה טובה מאוד, הגענו למצבים, השוער שלהם דפק עצירות, היינו קיימים בהחלט. הופעה מכובדת מאוד, כל הכבוד.
    השחקנים חייבים להביא את הגישה הזו לליגה, במיוחד וואקמה שהזכיר את השחקן של תחילת השנה. מליקסון שוב גרוע.

אוגו עם הופעה אדירה, שאם הייתה בליגה אני מניח שהיו בוכים על אגרסיביות. ככה משחקים כדורגל.

Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk

Sir Alex Ferguson, oFiRzZz ו-Ajax Amsterdam אוהבים את זה.
  12. yedidel Member

אני התאכזבתי מבכר היום. עובדתית שינוי המערך לא עבד. היה צריך להשאיר את הובאן וברדה על המגרש, אוחנה עדיין לא בשל לרמות האלה.

13. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אם אני לא טועה וויץ ניסח את זה הכי טוב בכמה דקות. באר שבע בכושר שיא, ללא שחקנים פצועים, בהחלט היתה יכולה לעשות היום הרבה יותר, אבל יש גבול כמה סך כל החלקים יכול לפצות על כל כך הרבה חיסורים, וכושר גופני כללי פחות טוב. באר שבע היום זאת לא באר שבע שלפני חודשיים-שלושה.
    ברדה בימיו היותר טובים מסיים היו עם שלושער, מליקסון חלש מאוד, סוארז לא מצליח לשכנע אותי עד כה שהיה נכון להחזיר אותו, וגם הובאן עם כל העבודה השחורה, נראה שכבר גופנית די מותש. גם גאדיר כמעט בכל משחק שאני רואה אותו עולה מהספסל, עוברת לי המחשבה שהוא פשוט לא מתאים לרמות האלה ודי במזל הוא במועדון שרץ לאליפות.
    למרות כל זה לא חושב שה 2:2 היה כל כך רחוק, אבל כנראה שזה המקסימום שניתן ביום הזה.

ייא אוהב/ת את זה.
  14. הרצליה Member

יכול להיות שזה המשחק הכי גרוע בקריירה של שיר צדק? לפחות מהמשחקים שאני ראיתי אותו.

15. yedidel Member

חבל חבל חבל.
    משחק של תיקו נגמר בתוצאה כזאת

מצב נושא:
הנושא נעול.