הישראליות באירופה 16/17 - באר שבע מסיימת קמפיין מוצלח עם הדחה מול בשיקטש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏22/5/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

שחקן ההגנה הכי איכותי שהיה מאז ומעולם בישראל (מתוך 6 המשחקים ששוחקו בשלב הבתים של הליגה האירופאית, ויטור נבחר לקבוצת המצטיינים של השבוע 4 פעמים, נעדר משם רק בצמד המשחקים שלנו מול פראג):

https://pbs.twimg.com/media/CzO4CD1XEAA86r-.Xxx

hbs7, Civil, rivaldo ו-3 משתמשים נוספים אוהבים את זה.
  2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא משנה מה רק לא הטורקיות , זניט או שחטאר, עבור אלו שירצו לסוע ויש אלפים כאלה.. יעד כזה יחתוך את המספרים כמעט לחלוטין.
    לדעתי מול ליון , אייאקס, פיורנטינה, גנק , ניקוסיה, קופנהאגן, סנט אטיין ואוסמנליספור יש לנו מה למכור.

Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk

rivaldo ו-Sir Alex Ferguson אוהבים את זה.
  3. alexshw Member

סנט פטרסבורג אחת הערים היפות באירופה. הבעיה רק שיכול להיות קר מאוד.

מקצועית שחטאר וזניט אלה היריבות הכי קשות. גם עשירות גם בונות על המפעל.

4. Drama2 הסמל מעל הכל

אני מאחל שב"ש יוגרלו מול פנרבחצ'ה על מנת שנשפיל את ארדואן ואת הקבוצה הקיקיונית הזו. אחרי הסתלבט שהריצו על ב"ש בתקשורת שם, זה יהיה פיצוץ לראות אותם עפים. ואתם יותר טובים מהם.

אני לא חושב שיש מה לפחד מהגרלה מול קבוצה טורקית. ואין שום סיבה לאוהדים לפחד לטוס לשם. זו בורות שנובעת מהתקשורת ותו לא, וקבוצת כדורגל זו סיבה מסויימת להתגבר על הבורות הזו.

@לירן
    אם תוגרלו מול קופנהגאן והמשחק הראשון הוא שם - לתקוף בכל העוצמות הניתנות את קופנהגאן ניצחון ישיר. הם ישברו אותכם, היא קבוצה יותר טובה מספרטה.

סמואל אטו אוהב/ת את זה.
  5. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אמרתי את זה אחרי אינטר בחוץ, "זכיתי" להרבה תגובות. אולי עכשיו קצת פחות - הפועל ב"ש הנוכחית היא הקבוצה הגדולה ביותר בתולדות הכדורגל הישראלי, לפחות ב20 שנה שאני רואה כדורגל ישראלי.

עכשיו, הלאה. הדבר האחרון שאני רוצה זה לפגוש אותם בשלב הבא. אין שום קבוצה בדרג הזה שאני מחשיב אותה כיריבה קשה יותר מב"ש. אולי מנצ'סטר יונייטד - אבל גם, קשה לדעת איך תופיע. לא לגיה ורשה, לא רוסטוב, לא קרסנודר, לא פאוק, לא ויאריאל, לא גנט, לא לודוגורץ ולא שאר הרשימה.
    לא.רוצה.לקבל.את. ב"ש.

הפחד הגדול שלי בניגוד לשנים קודמות - ופה המחמאה הגדולה לב"ש: דיברתי עם חבר טוב (ע"ע רוני שטנאי, ההולנדים פה מכירים אותו..) ובניגוד לשנים קודמות, כולל האונס שעברנו מברוך דגו ברמת גן, אף פעם לא חששתי לקבל קבוצה ישראלית בגלל הקבוצה הישראלית. פשוט לאורך העשור האחרון אייאקס בנתה קבוצות כל כך גרועות, שאפילו קבוצות ישראליות סבירות היו מעיפות אותה או לפחות מנצחות אותה ברמת גן (ראה ערך מכבי). זאת הפעם הראשונה בחיי, ושנינו הסכמנו עם זה, שאייאקס בנו קבוצה לא רעה (אחרי השינויים בתחילת העונה והרכש) שרצה טוב, ומשחקת טוב יחסית - אבל אשכרה ב"ש טובה. כלומר, יכול להיות שגם אייאקס לא רעה לא תספיק מול קבוצה כזו של ב"ש. וזה משהו שלא דיימינתי שיקרה.

בהצלחה לב"ש בשלב הבא. אמנם 1 ל14 שאגיע לטרנר, אבל בשילוב מנחוס ואמונות כאלה ואחרות - אני מעריך את זה ב-80 אחוז. מכתוב, אתם יודעים.

ברכות לב"ש ואוהדיה כאן.

AFCA, zivmay, Sir Alex Ferguson ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

כך או כך המשחק הראשון בטרנר.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

שווי השוק (לפי אתר TransferMarkt) של הקבוצות אותן אנו יכולים לקבל בשלב 32 האחרונות בליגה האירופית (מסודר מהגדול לקטן) ושווי השחקן הכי יקר של אותו מועדון:

-----------------------------------------------------------------------------------

טוטנהאם (אנגליה): 375 מיליון אירו | הארי קיין (40 מיליון אירו )

רומא (איטליה): 275.3 מיליון אירו | ראג'ה נאינגולאן (33 מיליון אירו)

שאלקה (גרמניה): 202.18 מיליון אירו | בריל אמבולו (לשעבר באזל, 22 מיליון אירו)

ליון (צרפת): 182.75 מיליון אירו | אלכסנדר לקאזט (40 מיליון אירו)

פנרבחצ'ה (טורקיה): 158 מיליון אירו | מוסא סאו (13 מיליון אירו)

פיורנטינה (איטליה): 152.83 מיליון אירו | פדריקו ברנרדשי (16 מיליון אירו)

זניט (רוסיה): 128 מיליון אירו | אלכס ויטסל (23 מיליון אירו)

אייאקס (הולנד): 125.65 מיליון אירו | דייוי קלאסן (15 מיליון אירו)

בשיקטאש (טורקיה): 115.9 מיליון אירו | אוגוזאן אוזיאקופ (14 מיליון אירו)

שאחטיאר (אוקראינה): 112.55 מיליון אירו | ברנארד (14 מיליון אירו)

סנט-אטיין (צרפת): 80 מיליון אירו | לואיק פארין/סטפן רופייה/ז'ורדן וורטו (8 מיליון אירו)

אוסמנליספור (טורקיה): 49.50 מיליון אירו | באדו נ'דיאי (4.25 מיליון אירו)

קופנהאגן (דנמרק): 30.35 מיליון אירו | ז'ורד אוקורה (4.5 מיליון אירו)

ניקוסיה (קפריסין): 14.98 מיליון אירו | רנאן ברסאן (2 מיליון אירו)

-----------------------------------------------------------------------------------

* אנחנו [הפועל באר-שבע (ישראל): 13.3 מיליון אירו | ג'ון אוגו (1.5 מיליון אירו)] במקום האחרון גם בשווי הכולל של הקבוצה וגם בשווי השחקן הכי יקר.

* בוא לא נשכח שיש עוד כמה וכמה שחקנים שלא מופיעים אולי אבל בקלות יכולים להכניס את שווי כל הקבוצה שלנו בשווי שלהם לבד, בדיוק 40 שחקנים שווים יותר מ13.3 מיליון אירו, שוויה הכולל של קבוצת הפועל באר-שבע:
    15 בטוטנהאם, 7 ברומא, 6 בשאלקה, 3 בליון, 4 בפיורנטינה, 1 בזניט, 2 באייאקס, 1 בבשיקטאש, ו-1 בשחטיאר.

* השווי הכולל של הקבוצות המדורגות, אשר מול אחת מהן נוגרל (פלוס ספרטה פראג), הוא 2,032,190,000 (2 ביליון, 32 מיליון, 190 אלף) אירו.
    לשם השוואה שווי הקבוצות הלא מדורגות כולל הפועל באר-שבע הוא 1,662,530 (ביליון, 662 מיליון ו-530 אלף) אירו, ותודה ליונייטד (548.25 מיליון אירו, כשליש מהשווי הכולל של כל הקבוצות ביחד).

* סך הכל באר-שבע מהווה 0.065% מהתקציב הכולל, 3.5% מתקציבה של טוטנהאם הראשונה בקבוצת הדירוג, 2.5% מתקציבה של יונייטד, הראשונה במפעל.

Sarek ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  8. Drama2 הסמל מעל הכל

שים X על קופנהגאן ניצחון ישיר
    0.3*X גיבוי על תיקו

קבוצה מטורפת.

אבל יש קבוצות שכן יש נגדם סיכוי ריאלי מאוד לעלות - גנק, אפואל, פנר, אוסמאנליספור. לשם צריך לשאוף בייחוד לפנר.
    ממה שהבנתי גם פיורה, אייאקס, סט.אטיין הן לא מאריות אירופה אבל שמות גדולים אז לא יודע.

9. Maudy Member

אם הייתי אוהד באר שבע ,הייתי רוצה את רומא.
    גם יעד תיירותי, גם קבוצה גדולה ומול אני מניח אולימפיקו חצי ריק וקהל שהמפעל לא מעניין אותו, אפשר גם להפתיע וגם להיות להיות המשחק האחרון של טוטי באירופה.

גם פיורנטינה פחות או יותר אותו סגנון.

10. סמואל אטו Member

רק לא קבוצות מרוסיה/אוקראינה, זה אתגר
    גדול מדי עבור הקבוצות שלנו לדעתי, למרות שלקבל את זניט ולעבור יכול להיות פיקנטריה משוגעת.

11. Drama2 הסמל מעל הכל

@Sir Alex Ferguson

אם באמת יצא משחק באוקראינה עדיף לאוהדים שלכם לטוס דרך בסיס עובדה, שם הטיסות לקייב במימון משרד התיירות.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ערוץ הספורט מפרסם שבמידה ונזכה באליפות נהיה מדורגים בשלב המוקדמות השני, זה נכון?
    במידה ונהיה במוקדמות הליגה האירופאית, נהיה מדורגים עד סיבוב המוקדמות השלישי כולל?

13. alexshw Member

כן יש לכם 10.875 נקודות. העונה זה הספיק למה שרשמת. גם אין סיבה שלא יספיק בעונה הבאה.
    זה לא מספר גבולי.

14. Love Is Red Member

ואני רוצה את אייאקס או את אפועל ניקוסיה, את ניקוסיה כי היא הקבוצה הפחות חזקה על הנייר, ואת אייאקס בשביל האפשרות לנקום בכדורגל ההולנדי (ע"ע רודה ><).

15. Love Is Red Member

זה הגיוני, התחלנו את המוקדמות בסיבוב השני ושריף הייתה מדורגת עם 10 נקודות ככה שכן.
    וכנ"ל לגביי הסיבוב השלישי בליגה האירופית.

מצב נושא:
הנושא נעול.