הישראליות באירופה 16/17 - באר שבע מסיימת קמפיין מוצלח עם הדחה מול בשיקטש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏22/5/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

העיפו אבל לא ניצחו [emoji1]

2. Ori8 Member

צודק.

3. Telkiyski Member

"פעם בכמה שנים טובות"?
    אפשר לחשוב שכל שנה אתם מגיעים לשמינית גמר הליגה האירופית אחרי שנשרתם ממקום שלישי בצ'מפיונס.
    אגב, הפיו פיו של המאמי הלאומי בצימוק נגד פורטו מביך הרבה יותר מהפסד ליריבה לא מוכשרת אבל לוחמת כמו האירים האלה (שבעיני זה מביך אולי רק קצת).
    יש מצב שזה גם היה מביך יותר מההפסד לסנטה עם קמנאן ושאר הכוכבים שהייתם יוצאים איתם לקרב בלי מיציל'ה.

4. EO11 בפה אליל היכל התהילה

ואגב, אני ממש לא לוקח את דברי חזרה ואני יכול לפרט מספיק סיבות למה אינטר חלשה באירופאית גם מבלי לזלזל בה:
    - סדר עדיפויות שהוא אינו זלזול ובא לידי ביטוי בכך שכבר פעם שנייה ברציפות משחק ליגה אירופאית נערך לפניי משחק מאוד חשוב בליגה.
    - סנקציות מאופ״א שמנעו משחקנים שיכלו לתרום הרבה לקבוצה להירשם למשחקים.
    - עד המשחק נגד יובה אינטר הייתה לא טובה בלשון המעטה בכל החזיתות. מתקדמים תוך כדי תנועה, וההרכב השני נראה בדיוק כפי שהוא אמור להיראות אחריי הקיץ החרא שעברנו.

אם תסתכל על ההיסטוריה של אינטר במפעל, תראה שאין שום ביסוס לדברים שלך. רק היום באינטר התגאו שמדובר בקבוצה עם הכי הרבה משחקים בתולדות המפעל.

5. DRORIKO Member

בוא אני אשאל אותך שאלה פשוטה-אם אינטר היתה משחקת עכשיו בצ'מפיונס ליג היא גם היתה עולה עם הרכב שני?

6. Telkiyski Member

ספרטה פראג בעונה שעברה הגיעה לרבע גמר המפעל כולל תצוגה מרשימה מול לאציו בשמנית הגמר (3-0 באולימפיקו).

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  7. Ori8 Member

ברור, לחגוג גול בליגת האלופות זה מביך. זה נורא. זה מזעזע. הוא היה צריך לבקש סליחה בתכלס.
    שחרר את התסכול, רק תשחרר.

8. zivmay Member

מצחיק שזה מגיע מבנאדם שזלזל ב3 קבוצות פעם אחר פעם- אולמפיאקוס, סלטיק ואינטר.

דרך אגב, לזלזל בקבוצה שבחיים לא ניצחה בשלב בתים באירופה, נשמע לי די לגיטימי.

9. EO11 בפה אליל היכל התהילה

ברור שלא, אבל אתה לא מגלה את אמריקה או אפילו קרוב לזה כשאתה משווה את המענקים הכספיים והמעמד של ליגת האלופות לעומת הליגה האירופאית. למרות זאת, בשתי העונות האחרונות שלה במפעל, אינטר הגיעה לשמינית הגמר וסיימה במקום הראשון בבית שלה אאל"ט. זה זלזול? אם כן, אז צריך להגדיר לי מחדש את המונח זלזול.

זה כמו שתגיד - אם לב"ש יש משחק מול כפ"ס ומול מכבי, ורק באחד מהם היא תוכל לשתף את ויטור מסיבה כלשהי, האם לא ברור שהיא תבחר במשחק נגד מכבי? וזה לא מזלזול בכפ"ס, אלא בחשיבות עליונה של המשחק מול מכבי.כך הליגה האירופאית והצ'מפיונס.

10. zivmay Member

הקבוצות היחידות שלא ספגו במפעל- שאחטאר, סאוט' ובאר שבע. מתוך מיליארד קבוצות בערך.

Sir Alex Ferguson ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  11. EO11 בפה אליל היכל התהילה

שמע, אין לי מושג איך להגיב לך בכלל. כל ההודעות שלך כאן מלאות בהמצאות פרי דמיונך שאנשים זלזלו ביריבות שלכם באירופה. לא רק שלא זלזלתי באינטר, שהיא קבוצתי האהודה באירופה לידיעתך, אלא שאני בין היחידים כאן שטענו שההרכב השני לא מהווה תירוץ וטענתי שהסיבה העיקרית לניצחון של ב"ש על אינטר במיאצה היא ב"ש. אבל כן, זלזלתי באינטר.

טענתי שסלטיק לא פייבוריטית נגד ב"ש, כמו כל הפורום הזה. הקבוצה שלך הוכיחה שאני צודק ורק בגלל יום רע שלכם ויום מוצלח שלהם הודחתם מפלייאוף האלופות, אשמח אם תמצא הודעה שאמרתי אחרת, כי לי לא זכורה כזו.

ואולימפיאקוס? כן, אולימפיאקוס הייתה רחוקה מלהיות במיטבה נגדכם. מי שאומר אחרת הוא שקרן או פשוט חי באשליות סובייקטיביות. האם זה מוריד מגודל ההישג של לעבור את אולימפיאקוס בפעם הראשונה של ב"ש בשלב כזה במפעל אירופאי? בפעם ה-2949239, לא. האם מדובר בניצחון גדול של ב"ש על יריבה עדיפה עליה למרות החולשה היחסית שלה? בפעם ה-29492239, ברור שכן.

וכמובן שאחריי כל זה אתה תמצא דרך להראות איך אנשים מקטינים את הקבוצה שלך ואיך "כל העולם כולו שונא את הפועל". אם לא, לא היית אתה :)

amn אוהב/ת את זה.
  12. zivmay Member

זה שאתה עדיין מתעקש שזה היה הרכב שני של אינטר ( למרות שרוב השחקנים שיחקו גם נגד יובה), רק מדגיש את מה שאמרתי.

13. EO11 בפה אליל היכל התהילה

ההרכב שפתח נגדכם כלל את ראנוקיה, מלו, פלאסיו, ביאביאני ואדר, כשגם ברוזוביץ' כבר איבד המון ממעמדו אבל לא אכליל אותו ברשימה הזו. 5 מתוך 11, כלומר חצי פחות או יותר, הם שחקנים שרחוקים מההרכב באינטר בליגה. אבל אכן שיחקו במשחק הזה שחקנים משמעותיים כמו איקארדי, קנדרבה, מורייו ובאנגה, כך שעל הנייר הצדק עימך.

אולם, האם משחק מול 15 אלף צופים משתווה למשחק מול 80 אלף או אפילו 45 אלף, שזה הממוצע של אינטר בעונות האחרונות? שנינו יודעים שהתשובה היא לא. רק לשם השוואה, 15 אלף מתוך 80 אלף זה 18.75 אחוז. 18.75 מטרנר זה בערך 3,000 איש. אתה מדמיין את ב"ש משחקת מול יריבה משנית מאוד מבחינתה (עם כל הכבוד כן?), מול כמות צופים כזו, בדיוק כפי שהיא משחקת מול מכבי ת"א כשטרנר מלא? אם כן, אז או שאתה אופטימי מדי, או שלשחקנים שלכם יש מנטליות יוצאת דופן. אני חושב שהתשובה שלך תהיה ההגיונית ביותר וזה שלא.

בסופו של דבר, אי אפשר לבטל את הגורמים הללו. מה שכן עושים זה להגדיל אותם, ועם זה אני לא מסכים. שיחקו במשחק הזה מספיק שחקנים שאמורים להיראות כמה רמות מעל איך שהם נראו מול ב"ש, וב"ש גרמה לחולשה שלהם. מלכתחילה טענתי את זה ואני ממש לא ניסיתי לתרץ כי אין במה.

amn ו-oFiRzZz אוהבים את זה.
  14. אצטדיון למכבי Member

האמת, יום שחור.
    הפסדנו לקבוצה ברמה של רעננה עם מהירות כפולה.

15. Telkiyski Member

רעננה מעיפה את באטה בוריסוב?

מצב נושא:
הנושא נעול.