הישראליות באירופה 16/17 - באר שבע מסיימת קמפיין מוצלח עם הדחה מול בשיקטש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏22/5/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. zivmay Member

צריך להשלים סרייה עם אול', סלטיק ואינטר בשנה אחת.

2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אבל שוב אני שואל, איך אתה מתהפך כמו סטייק? מיד אחרי ההגרלה רשמת בית המוות ונקודה תהיה הישג, וכבר אז אני בטוח שידעת שאינטר לא תעלה בסן סירו עם הרכבה החזק, ועכשיו פתאום זו הגרלה חלומית כאשר קבוצה מאיטליה זה כמו קבוצה מאלבניה? איך קבוצה מאלבניה אם הגדרת את זה בית המוות? איך בית המוות אם עכשיו זו הגרלה חלומית?

אני מבין שאתם לא רגילים שיש קבוצה שזוכה לתהילה מקצועית ולכותרות יותר חיובית מכם (בתקופה, לא בכל ההיסטוריה לפני שתקפוץ), אני גם מבין שאתה אוהד אינטר ואין לי ספק שסבלת בכורסא ביום חמישי, אבל מפה ועד ולשנות את המציאות רק כי היא לא מסתדרת עם התקוות שלך.... קצת מביך את עצמך.

ושוב, אני אפילו לא מכניס את דיעותיי. רק מראה לך מה אתה רשמת אז ולמה פתאום המציאות הפכה להיות...

Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  3. zivmay Member

איך אפשר להשוות בין אינטר ופארמה כמועדון?
    ושוב פעם מביאים לי נצחונות בשנות ה20, הכדורגל כלכך התקדם מאז, השחקנים של פעם לא מסיימים 20 דק בקצב של היום, בדיחה.

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

עזבו אתכם חלאס, הניצחון של חיפה אז על פארמה היה עצום, אני זוכר את עצמי כאוהד כדורגל , ילד, ישראלי, אז קופץ ושמח מההישג הענק. אין שום צורך להקטין הישג כזה או אחר.

Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk

Drama2, Sir Alex Ferguson ו-oranfu אוהבים את זה.
  5. alexshw Member

שוב אני שונא השוואות אבל אם אתה כבר נכנס לזה אז תסתכל להרכב של פארמה שגם נדמה לי אז הובילה את הטבלה של הליגה האיטלקית שהייתה האיכותית ביותר אז.
    זה אלה השנים הטובות של פארמה בהסטוריה בה זכתה להצלחה גדולה באירופה.

גם הייתה להם נציגות לא קטנה בנבחרת שהגיעה עד לגמר מונדיאל.

זה לא אמור לשנות לב"ש שעשתה כותרות בכל אירופה ובעצם מכאן כבר יתחילו להכיר את השם שלה.

6. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

איקרדי וקאנדרבה נכנסו יחסית מאוחר, אף אחד לא ציפה לניסים ונפלאות כשעל המגרש משחקים איתם חבורה של נגרים.
    תוסיף לזה שאינטר לא רשמה את קונדוגביה ומאריו, שבלעדיהם אין לקישור של אינטר מה למכור. ככה שגם אם אתה לא מתלהב מברבוסה ויובטיץ', לאינטר יש הרבה שחקנים רציניים שלא השתמשה בהם במשחק הזה. אם אינטר הייתה משחקת בהרכב הראשון שלה מההתחלה, רוב הסיכויים שב"ש הייתה מובסת.
    למי שלא מכיר את אינטר, אולי קשה להבין על מה אנחנו מדברים, אבל "ההרכב השני" של אינטר הוא הרכב פח שלא העה זוכה באליפות בישראל.

EO11 ו-עומר אוהבים את זה.
  7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא יודע מה ארבלדזה יכל בכלל לעשות? לא היה לו את מי להכניס מהספסל בכל הקשור להגנה. אם דור פרץ נכנס זה אומר הכל. אבל פה אני לא מאשים את ארבלדזה, אני מאשים את קרוייף, הרי הבעיות בהגנה של מכבי היו ידועות כבר שנתיים, מגן שמאלי שאין למכבי זה ידוע כבר 4 שנים. אני חושב שהחיצים שמופנים לארבלדזה הם מוגזמים בצורה קיצונית, 75 דקות הוא ניהל את המשחק פנטסטי ו-15 דקות אחרונות הרגו אותו. אני שוב שואל, מה הוא יכל לעשות טוב יותר שלא עשה קודם לכן? הוא אשם שדסה מחליט לבזבז זמן בדקה 78? האם הוא נתן הוראה כזו? ברור שלא. הוא אשם שאין לו שחקנים מהספסל להכניס אחרי האדום של דסה? אפילו בלם נוסף אין לו להכניס, כי טיבי פצוע. מבחינתי המשחק הזה הוא קודם כל אשמתו של ג'ורדי קרוייף - ראיתם פה את כל הטעויות שלו בקיץ - אין למכבי שחקני הגנה להכניס, איפה קיים דבר כזה? אין מגן שמאלי אין מגן ימני אין בלמים. איפה קיים דבר כזה תגידו לי? בהפועל ת"א של היום יש יותר שחקני הגנה טבעיים מלמכבי ת"א! קישור והתקפה היה לו בשפע, מישהו מהם יכל לשנות משהו במשחק? לא.

ההרכב שהוא עלה איתו לא היה טוב? זניט הגיעה למצב וחצי ב-75 דקות, מכבי עלתה עם הרכב מצוין, אפילו בניון שהרבה גמרו לו את הקריירה שיחק טוב מאוד. רבאק, טל בן חיים פאקינג בישל גול! אירוע כל כך נדיר במחוזותינו, עזוב בישל גול, מסר לפחות 3 פעמים רק במחצית השניה כשזניט לא היתה במשחק, אני חושב שזה היה המשחק שהוא מסר בו הכי הרבה בחיים שלו. קיארטנסון נראה כמו חלוץ בינגו, נגיחה אה-לה פריצה, שני משחקים פנדל וגול. האם הצבה של אבי ריקן כמגן שמאלי היתה משנה את המשחק? אני לא חושב, עובדה שב-75 דקות ראשונות כמעט לא באו בטענות לעומרי בן הרוש עד הפספוס שלו בגול הראשון, וכל 3 הגולים האחרים בכלל באו מצד שני איפה שדור פרץ נכנס והיה מחריד בצורה מדהימה.

אגב בגול השני, איפה שדסה נגע אם תסתכלו בהילוך החוזר - מי שצריך להיות שם במקומו זה בכלל טל בן חיים, איפה הוא היה? 5 מטר מלפני דסה מרים את היד לקוון לאופסייד, בזה גם ארבלדזה אשם? האם טל בן חיים הוא לא שחקן מבוגר עם ניסיון שצריך לדעת איפה לעמוד? האם אלי דסה היה צריך לעמוד על קו ה-5 במקום בן חיים? ברור שלא. איפה היה אותו בן חיים בגול ה-4? או פיליפנקה? מישהו מהם היה צריך לשמור את השחקן של זניט שנגח באין מפריע מ-10 מטרים לשער? איפה הוא ופיליפנקה היו בגול השלישי שהכדור עבר את שניהם? איפה היתה כל מכבי שמדקה 75 מתרכזת בקוון? בשופט הרחבה? בשופט? לא התרכזו בכדורגל בכלל, מה הפלא שנגמר 4:3? ב-3:2 זה היה כבר ברור לכולם שזה יגמר ככה, אם הייתי יכול לשים באותה שניה כסף על זניט מנצחת הייתי עושה את זה גם אבל לצערי אין דבר כזה בווינר, זה יכל להיות המתנה של החיים. כן חוק חדש, לא חוק חדש, את מי זה מעניין בכלל? האם החוק החדש גמר למכבי את המשחק? כמה משחקים קורה שקבוצות כובשות פעמיים תוך 5 דקות ברבע שעה אחרונה וזה לא נגמר במהפך? כל שבוע יכולים להיות עשרות משחקים כאלה.

מדובר במשחק של 1 למיליון עם איך שהוא התפתח, גם העובדה שמכבי הובילה 0:3 זה 1 למיליון? ועוד עם איך שהיא הגיעה למשחק אחרי בית"ר. וזניט הגיעה בהרכב די מלא, אני לא יודע לגבי ה-2 חיסורים שלהם שלא באו עד כמה הם משמעותיים, מודה לא מכיר ולא יודע, יכול להיות שהם השפיעו מאוד על המשחק שלהם, ויכול להיות שלא, לא רואה את הליגה הרוסית בכלל. אני לא חושב שאם היינו מחפשים בן אדם אחד במדינת ישראל הוא היה אומר שמכבי תוביל על זניט 0:3 ובטח לא כזה שיגיד שהמשחק יגמר אחרת, לא במדינת ישראל, אלא על פני הגלובוס. זה היה משחק שכולו הזיה, אבל בסופו של דבר נגמר לטובת מי שכולם, ללא יוצא מן הכלל, כקונצנזוס, חשבו שתנצח, הדרך והצורה שהוא התפתח היו אלה שהדהימו את כולם.

amn אוהב/ת את זה.
  8. zivmay Member

שחקנים טובים שיחקו ( גם השוער הראשון שזה הוא תפקיד מאוד קריטי). כך שהבדל של כמה שחקנים לא נראה לי היה משנה בדרסטיות את המשחק מכמעט תבוסה שלנו לתבוסה שלכם. מאמין שהיה משחק יותר מאוזן, תיקו או הפסד מנימאלי.

9. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

בטח שזה היה משנה את המשחק.
    דמיין לך אם פריסיץ', קנדרבה, קונדוגביה, מאריו, מיראנדה, איקארדי ובאנגה משחקים ביחד, בלי חבורת חוטבי העצים מדל את מלו, בלי ראנוקיה בהגנה, בלי האסון המהלך נגאטומו ובלי פלאסיו הגמור. בחיים באר שבע לא הייתה מנצחת.
    אני מסביר שוב, יש בהרכב השני של אינטר שחקנים שהם ברמה מאוד נמוכה, שלא רק שהם לא מוסיפים לקבוצה, הם פוגעים בה (ע"ע העבירה הטפשית של נגאטומו שהובילה לגול השני), כל שחקן אחר יותר טוב היה משנה את המשחק.

אני כמובן לא מנסה חס וחלילה לגרוע מההישג של ב"ש, עדיין זה לא קל לנצח את ההרכב השני של אינטר בסאן סירו, כשהקבוצה שלך רק לפני שלוש שנים נלחמה על חייה בליגת העל בישראל. אבל פרופורציות חברים, זה לא שונה מה-3:0 של חיפה על יונייטד או מהניצחון של הפועל תל-אביב על צ'לסי, לא צריך להפוך את אינטר לנמושה בגלל המשחק הזה, ומנגד לא צריך להפוך את אינטר למפלצת רק כדי להוכיח כמה גדול ההישג של ב"ש.

* נקודה אחרונה:
    סמיר הנדאנוביץ' שוער טוב, אבל הוא עצלן שמקבל הרבה גולים נטו בגלל שאין לו כוח לזנק, כמו בשער של באזגלו.

עומר אוהב/ת את זה.
  10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

7 שחקני הרכב שפרט למאריו ששיחק באחרון כי הגיע באיחור, לא שיחקו, לא אמרת כלום. ושכחנו את אנסאלדי שהוא מגן, שזה עמדה שיש לאינטר בעיה איתה שהוא פצוע. אנחנו יכולים להגיד את הדברים האלה כי אנחנו אוהדי אינטר, אנחנו רואים את הקבוצה כל שבוע, קוראים את כל החדשות, ראינו גם את הקבוצה עם מאנצ'יני ועוקבים אחריה שנים - מי שלא אוהד אינטר, זה נראה לו תמוה והזוי, לנו לא. אינטר בהרכב שציינת מפרקת את ב"ש 3 חתיכות לפחות, זה לא משנה את העובדה שעל פניו, כל מי ששיחק באינטר, לא היה לו את הכבוד העצמי המינימלי להראות שהוא שייך לרמה הזאת והתבזה ככה.

זה שיש שוער מצוין בשער זה לא אומר שזה חזות הכל, אם ה-10 שלפניו נגרים אז מה זה משנה אם השוער הכי טוב בעולם עולה בשער? אגב כל היום דיברו על זה שקאריזו יעלה בשער במקום הנדאנוביץ' כך שהייתי מופתע שהוא בכלל שיחק בהרכב.

לצערי זה ההבדל בין ליגת האלופות לליגה האירופאית עבור הקבוצות האיטלקיות - אם היה מדובר בליגת האלופות, אינטר לא היתה מעזה להתייחס בזילזול ולעלות כזה הרכב, כולנו יודעים את זה, לא רק זה, גם לא היו 16 אלף איש בסאן סירו אלא 46 או 56 אלף אולי יותר לכו תדעו זה גם משחק פתיחה. אבל זה מה יש - את באר שבע וכבר כתבתי את זה: זה לא מעניין, לא צריך לעניין, היא באה לנצח, היא זו שהתנהגה במקצוענות שיא, וכל הכבוד לה, אני מפרגן לה מאוד על הניצחון הזה, ומגיע לאינטר על הזילזול הזה לקבל בראש - עכשיו מבחינת אינטר יום ראשון - במידה והיא תפתיע ותנצח את יובה - מישהו שם יזכור את המשחק מול ב"ש? מישהו יתייחס אליו? ברור שלא. יגידו אינטר נהגה בחוכמה. אם אינטר תפסיד יכניסו לה עוד חיצים. איך אומר המשפט? אתה טוב כמו המשחק האחרון שלך.

11. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

א'. כל הודעה עם ירידה לפסים אישיים תמחק אם זה לא היה ברור.

ב'. חבל שאין כאן איזה גונג כמו ביציע העיתונות כדי שנפסיק את ההשוואות הטפשיות האלה. זה כל כך ישראלי לקחת כל דבר טוב שקורה ולחשוב איך אפשר להרוס אותו בהשוואות חסרות כל מטרה.

12. עודד (אוהד הצלחות) Member

לא מבין למה לאנשים קשה כל-כך לפרגן לבאר-שבע. נכון, זה היה הרכב משני של אינטר. אבל-
    1. ההתנהלות הטקטית של באר-שבע היתה יוצאת מין הכלל. אמנם, היה יותר קשה לבצע את ההתנהלות הזאת מול הרכב יותר חזק של אינטר, ועדיין- היא מעידה על הכנה מצויינת ומשמעת גבוהה של השחקנים.
    2. התמודדות פיזית- באר-שבע לא נפלה מבחינה אתלטית מאינטר. אמנם אלה לא היו השחקנים הטובים ביותר של אינטר, אבל הם עוברים את אותם אימוני כושר כמו השחקנים הטובים מין הסתם.

משמעת טקטית ופיזיות הן שני דברים שנמצאים בעוכריהן של קבוצות ישראליות, ובאר-שבע לא נפלה בהם.

לירן ו-oFiRzZz אוהבים את זה.
  13. SerieA Il Capitano

כמה דברים:

• אין צורך להקטין מההישג של ב"ש. זה שההרכב השני של אינטר עשוי לא לשרוד בסרייה A זה נכון, אך לא רלוונטי, היות והשחקנים של ב"ש הציגו משמעת טקטית, חוכמה, תעוזה וכושר גופני מצוין.
    • הנדאנוביץ' שוער מצוין כשהוא רוצה, אבל אם קאריזו היה בשער ייתכן שהשער של בוזגלו לא היה נכנס.
    • מנגד, ייתכן שאינטר הייתה סופגת יותר עם קאריזו הדביל.
    • כעת לאחר הניצחון הגדול של ב"ש, שהיה מוצדק לחלוטין, המשחקים מול ספרטה וסאות'המפטון יהיו קשים יותר, היות וכעת איש לא יזלזל בה.

לירן אוהב/ת את זה.
  14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

שידעו כולם הדרכון שלי מוכן
    נוסע לאירופה בחולצה אדום לבן
    עולה על חליפה נוסע לנתב"ג
    הפועל באר שבע במילאנו ובפראג

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/l/t1.0-9/14332946_1092001297521647_2889193066286200996_n.Xxx?oh=bc897a810083790a74ba9d7e6e308148&oe=586CA862

https://fbcdn-photos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xlf1/v/t1.0-0/p403x403/14330064_1258550914189486_61122742821784072_n.Xxx?oh=5de70a415112748b6e5cf63ee3b2cb08&oe=586FC8C2&__gda__=1480055144_bc8bfdf30cc189c5af68f83f3cbe61ca

hbs7, ManUnd ו-לירן אוהבים את זה.
  15. oFiRzZz Member

קניתם אותי עם הדגל של רד הוט צ'ילי פפרס ..
    אגב אתמול ב"ש אינטר היה ברקע בטלויזיה שוב ,
    מישהו ספר כמה פעמים שרו "נהנהנה השתגעתי בגללה"?
    ואיך זה שאוהד נתניה לא מספיק לזמזם את השיר הזה
    כבר 3-4 ימים ?

hbs7, Sarek ו-לירן אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.