הישראליות באירופה 16/17 - באר שבע מסיימת קמפיין מוצלח עם הדחה מול בשיקטש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏22/5/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

פשוט אצלנו בארץ המגמה של השופטים היא לשרוק כמעט בכל עימות בין שחקן הגנה להתקפה לטובת ההגנה. אז התרגלנו..

2. ManUnd Member

כמה הכפשות,רוע וארס מאדם אחד.
    כנראה החיים בתחתית עם כמה עונות בטופ להרים את האף.פירגנו לכם,אבל כנראה לאדם שרק מחפש מישהו להוציא עליו ארס ותסכול יתפס על משפט אחד.

אם אתה מוכן לחוות 3-0 חמישה משחקים רצוף,בהצלחה.תהנה.

Sent from my ONE E1003 using Tapatalk

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אני נשמע לך מתוסכל? לך זה כואב, התסכול נוטף ממך, רשמת משפט מפגר וקיבלת תגובה הולמת, זה הכל. אם אתה חושב שאתה יכול לזרוק מה שאתה רוצה, רק כדי להוכיח אני לא יודע מה, ולא לצפות לקבל תגובה, אתה חי בסרט.

האף שלי נמצא במקום המתאים תאמין לי, עובדה שאני טוען שגם אם נאכזב בהמשך הקמפיין זה לא יוריד שום דבר מהניצחון של אתמול, תמשיך להשתמש בסיסמאות בלי קשר לכלום.

אני באמת מרחם עליך, כאילו חובב כדורגל שחושב שניצחון כזה, של קבוצה כזו, יכול להיות שווה לתחת, אני באמת מרחם עליך שאין לך מושג אושר מכדורגל מה הוא.

מה שיקרה יקרה, חבריי הבאר שבעים יודע שאני מהמסתפקים במעט, תמיד. מעריך עד אינסוף מה שקיבלנו העונה מהקבוצה באירופה, אני יחיה בשלום אם זה יסתכם בזה.

Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk

4. alexshw Member

https://pbs.twimg.com/media/CsegKvFWcAAvU5b.Xxx:large

Sir Alex Ferguson, zivmay, ^itay^ ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  5. DRORIKO Member

מדוניאנין הוא הגיבור הטראגי של המחזור הזה

6. ManUnd Member

כן,כן.תמשיך להגיד את זה לעצמך להרגיש טוב.
    נתפס על משפט אחד ומתעלם מהשאר.

Sent from my ONE E1003 using Tapatalk

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ברור, מי שרושם משפט כזה ראוי להיות אוויר. מי שרושם משפט כזה כל השאר הופך ללא רלוונטי. אני שמח שאתה לא מנסה להצדיק את המשפט שכתבת, זה כבר מוכיח שאולי למדת משהו.

8. Butragueño מנהלים

@לירן @ManUnd d
    הדיון הזה כבר קבל צורה אחרת, תנסו להמשיך את זה בפרטי או להפסיק.

amn, סיונרה ו-לירן אוהבים את זה.
  9. Butragueño מנהלים

לגבי באר שבע. הפחד שלי שעוד לא התחלנו את העונה, והיא כבר בשיא. השאלה היא, האם הם ממשיכים לעלות מפה, או שמחזור 10-15 כבר נראה אותם נופלים מהרגליים. שאלה של זמן. כאוהד חיפה, מקווה שהתשובה השניה נכונה. כאוהד ישראלי, מקווה שיתקעו גם את סאוט'מפטון.

amn אוהב/ת את זה.
  10. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

רוב הקבוצות הישראליות שחילקו את זמנן בין הליגה המקומית לאירופה נפלו מהרגליים בסוף העונה, הרבה אחרי סיום הקמפיין האירופי.

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

זה נכון, מה שגורם לי לחשוב שמדובר ביותר מקריות מאשר שאירופה באמת הפריעה. כי לאחר חודש דצמבר, שאירופה מסתיימת, יש מספיק זמן לנוח ולרוב מדובר בקבוצות עם סגלים רחבים, כך שאני לא יודע אם לשייך עייפות לחוסר הצלחה בחודש אפריל מאי.

בנוגע אלינו, הכל פתוח וקשה לנחש שנה שעברה חווינו עונה ללא משברים שזה די יוצא דופן לקבוצה ובטח חברת ניסיון (אם לא נקרא ל 3 תוצאות תיקו רצופות משבר). קשה להאמין שלא נראה תקופה קשה גם השנה.

12. Doritoz FCBJ - RMCF

סיבה לאוהדי בית''ר להיות אופטימיים לגבי תואר העונה ? :rolleyes:

13. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

זו לא מקריות ומדובר בעייפות מצטברת. משמע, אתה לא בהכרח עייף ביום שני בגלל ששיחקת בסאן סירו ביום חמישי, אבל אתה תהיה עייף באפריל לאחר ששיחקת (לפחות) 12 משחקים נוספים ביולי-דצמבר ונדרשת להגיע לשיא היכולת והריכוז בשלב מאוד מוקדם של העונה. את מכבי זה (בין היתר) גמר בסוף העונה שעברה.

amn ו-סמואל אטו אוהבים את זה.
  14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

לדעתי זה יותר עניין מנטלי. השחקן הישראלי לא רגיל לשחק בכל עונה בשלב בתים אירופאי, ולפגוש קבוצות כמו אינטר, סאות'המפטון, צ'לסי ופורטו זה משהו שלא קורה כל יום ולא כל עונה. כשאתה מסיים את החוויה הזו, ובכל שבוע יש לך משחק מול כמות צופים נמוכה בהרבה כשהיריבה היא עכו/רעננה/אשדוד, אז אני בטוח שיש ירידה מנטלית. כמובן שהכל יחסי, מכיוון ששלב בתים בליגה האירופאית בשביל מכבי/חיפה/הפועל יהיה הרבה פחות משמעותי מאשר הפועל ב"ש או בית"ר שהרזומה ההיסטורי שלהן דל מאוד (לפניי העונה הנוכחית). בעונת פאולו סוזה מכבי הגיעה לשלב 32 האחרונות של האירופאית וסיימה את הליגה עם מספר נקודות גבוה מאוד (84, הכי גבוה שזכור לי בשנים האחרונות), מה שלא מובן מאליו בהתחשב בהיעדר התחרות שהייתה למכבי באותה העונה וזה מעיד על חוזק בלתי רגיל. זה לא כמו ב"ש ומכבי בעונה האחרונה, שצברו נקודות בקצב מטורף רק כי שתיהן כמעט ולא מעדו. זה למה מאבק האליפות של העונה שעברה היה לפנתיאון מכל הבחינות.

15. HBS2208 Member

אני חייב הסבר על המשפט:
    "בתים בליגה האירופאית בשביל מכבי/חיפה/הפועל יהיה הרבה פחות משמעותי מאשר הפועל ב"ש או בית"ר שהרזומה ההיסטורי שלהן דל מאוד"

כאילו זה נצבר וזה לנצח? אם הפועל עשתה קמפיין טוב ב-2010 אז היא יכולה לנוח איתו עד יומה האחרון ולזכות בטיטל "בעלת ניסיון"?
    ניחא מכבי שמעפילה כמה שנים ברצף והסגל שלה משופע בשחקנים שחוו וטעמו את האינטנסיביות הזו, אבל מה הקשר הפועל וחיפה?

עזוב, זה קשקוש ישראלי על DNA של מועדון ולא מחזיק מים באף מקום רציני- אם יש לך קבוצה טובה וחזקה שבנויה בצורה נכונה להתמודדות אירופית אתה תתקדם ותצליח- עוד מסורת, פחות מסורת, לא הולכים עם זה למכולת.

שום דבר לא באמת השתנה בין באר שבע שהפסידה לתון לזו שעברה את אולימפיקוס ושריף מלבד התלכדות הסגל והטמעת "הבכריות" בכל שדרת הקבוצה. אל תשקר לעצמך שזה הניסיון שהעביר אותנו שלבים, הוא בעל משקל קטן

Nigel de Jong ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.