הישראליות באירופה 16/17 - באר שבע מסיימת קמפיין מוצלח עם הדחה מול בשיקטש

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by alexshw, May 22, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

משהו לגבי המשחק המקביל בבית של מכבי - ואוטנס כבש ובלע את הלשון. הצוות הרפואי שלאלקמאר הגיע בטיל והציל את חייו. אבל השחקנים היו בהלם וחלקם גם דמעו. המשחק חודש וכאמור האירים השוו , אבל בהתחשב בנסיבות התוצאה המאכזבת שלעצמה פחות מעניינת.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

2. EO11 בפה אליל היכל התהילה

חייב לציין משהו לגבי השער הראשון של ב"ש - המהלך בחופשית היה ענק, אבל מה שהובאן ואוגו (?) עשו לא היה חוקי בעליל והשער היה צריך להיפסל. כמובן שזה לא היה מוריד שום דבר ולהערכתי גם אם השער היה נפסל, באר שבע הייתה זו שעולה ליתרון ומנצחת בסופו של דבר.

אני אישית פחות נגרר לתחושות "הפסד מביך" דווקא כי אני ישראלי שמכיר את באר שבע ויודע שאם היינו מפסידים 2-0 בבית לסלטיק נגיד, אף אחד לא היה לוקח את זה בצורה שלוקחים את זה היום. באר שבע לא נופלת מסלטיק.

oFiRzZz likes this.
  3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא זה לא סביר. למה לא? אני אסביר.
    בעיניי אין שום תירוץ לכושר גופני לקוי. אם קבוצות ברמה הכי גבוהה יכולות לשחק מספר פעמים בשבוע אז גם קבוצות ישראליות יכולות. למסי ורונאלדו יש בדיוק אותו גוף מאשר לשחקן הישראלי. ראיתי בסוף השבוע האחרון את משחק הליגה בין בני יהודה למכבי חיפה. מה שראיתי שם פשוט הדהים אותי. 22 שחקנים שגמרו את האוויר אחרי שבעים דקות וזה בתחילת העונה!?!

בכל משחק בטלוויזיה הישראלית (בשתוף שחקנים מקומיים) אני שומע בחצי השני לא פעם את המילה עייפות. כידוע לרובכם אני גר בהולנד. הליגה ההולנדית גם לא נחשבת לליגה בכירה, אני בחיים לא שומע את המילה עייפות בשפה המקומית. מכבי ת"א הפסידה אתמול בעיקר בגלל חוסר היכולת שלה לארגן את השורות לאחר ההרחקה של דסה. היא נכנסה לחלוטין לפאניקה ואף שחקן לא היה מסוגל לתפקד כמו שצריך. אם זה בגלל עייפות זו בושה, אם זה בגלל סיבה אחרת אז אולי אני עוד מסוגל להבין.

הגיע להפטר מעניין העייפות. אם נמצאים בכושר הרצוי אז מסוגלים בספטמבר לשחק מדי כמה ימים. שחקני ריאל או ברצלונה למשל לא רובוטים...

amn, oFiRzZz, zivmay and 1 other person like this.
  4. סיונרה Member

זה לא תירוץ, זה עוד נדבך בסיבות להתפרקות. כמובן שזה מעלה שאלות לגביי האימונים "כמו באירופה" שיש אצל מכבי.
    ריאל וברצלונה לא צריכות לשחק מול קבוצה עדיפה, קבוצות שמנצחות את ברצלונה בדרך כלל יהיו שבורות לקראת סוף המשחק, כי בשביל להצליח לבטל יריבה שעדיפה בהרבה צריך להשקיע הרבה מאוד מאמץ.
    אפילו אתלטיקו מדריד מבצעת התאמות של המאמץ על ידי לחץ בדקות מסויימות והתגוננות בדקות אחרות.

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא יודע, זה היה מאוד מאוד רך. מדל ופלאסיו עפים מרוח? זה היה יותר הנחת ידיים מדחיפה. חיפשו ליפול ושילמו ביוקר.

Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk

Sir Alex Ferguson likes this.
  6. Civil Anti Madridista

ככה זה נראה כשהקנאה והמרירות נוזלות מהאוזניים למקלדת.

פשוט מביך, אפילו בשביל טרול זה חתיכת עילוי.

לירן likes this.
  7. סמואל אטו Member

ברצינות מבקרים פה את הכושר של מכבי אתמול? הם לחצו את זניט ושמרו על ריכוז גבוה במשך 75 דקות(!), אף קבוצה בעולם לא עושה דבר כזה בלי להתעייף.

8. EO11 בפה אליל היכל התהילה

זה שימוש בידיים גבר, זה עבירה. אם זה היה הפוך הייתי טוען אותו דבר.

ושאוהדי הפועל יתעלמו מההודעה הזו כי אין לי כוונה להיכנס לדיונים מטופשים - באר שבע וגם מכבי עשו אתמול שם טוב לכדורגל הישראלי. בכללי הקמפיין האירופאי של 16/17 נראה כאחד שנזכור להרבה זמן, לטובה ולרעה (מכבי חיפה).

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

קודם כל לא כל שימוש בידיים זו עבירה, יש אינספור מאבקי מיקום שלא מחייבים שריקה.

שנית, לא אמרתי שלא היה אפשר לשרוק אתמול, שריקה הייתה מתקבלת בהבנה.

אני רק יודע שאם השחקנים שלי היו עפים לרצפה כמו נמושות במקום לתת פייט פיזי הייתי מתפוצץ עליהם. הובאן ווואקמה רק הספיקו להניח ידיים ואלה כבר היו על הרצפה.חיפשו את הקל במקום לעשות הגנה ושילמו ביוקר.

10. EO11 בפה אליל היכל התהילה

על פלאסיו אני באמת כועס, אבל מדל? אם תסתכל אחריי המהלך הוא אפילו לא בא בטענות לשופט. אין דבר כזה שמדל מחפש להתחמק מעבודה קשה.

אגב, כשמדברים על הזרים של באר שבע, אני עדיין היחידי שחושב שהובאן הוא מספר 1?

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

על הובאן רשמתי כבר שנה שעברה שהוא הזר הגדול בתולדותינו. כמה קלאס בשחקן אחד זה פשוט מדהים.

12. סמואל אטו Member

אני קצת זוכר שהיו פה כאלה שחשבו שצריך לשחרר אותו ולא להאריך לו את החוזה. כמה זה נשמע מצחיק היום.

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

כן, היו לי דיונים על זה עם אוהדי מכבי תל אביב שטענו שההחתמה שלו טובה להם בתור אוהדי מכבי תל אביב...נכס שהייתי מחתים לעוד שנה קדימה. שחקן כזה יכול למשוך פה גם עד גיל 36.

14. danielone Member

ב"ש פתחה את הקמפיין ברגל ימין והיא בדרך הנכונה. מכבי קצת פחות. אם שתי הקבוצות יפתיעו ויעשו קמפיין טוב שכולל מעבר לשלב הבא ואולי אחת מהן מעבר לזה, יש סיכוי לישראל לסיים את העונה בדירוג של עד מקום 19.

15. zivmay Member

רק ישראלים יגידו שהדחיפה הקטנה הזו של וואקמה והובאן זה עבירה, הם פשוט עמדו איתנים במקום, אבל בארץ שלנו רגילים לרכות, מדל ופלאסיו לא ידעו מה לעשות עם עצמם.
    לא קראתי ולא שמעתי שום דבר שקשור לעבירה בתקשורת האיטלקית, רק בארץ. מביך.

Thread Status:
Not open for further replies.