הישראליות באירופה 16/17 - באר שבע מסיימת קמפיין מוצלח עם הדחה מול בשיקטש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏22/5/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. JR-Riquelme Member

נס פרטנזן זה טוב ויפה אבל אני לא חושב שבאר שבע לדוגמא יזדקקו לנס הזה כי בטרנר היה נגמר כבר בהפרש 2 לפחות.

yakar אוהב/ת את זה.
  2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

חברים תכניסו דברים לפרופורציות.

נס פרטיזן הוא עצום ואין מה להכניס את באר שבע לנעלי מכבי פתח תקווה כי פתח תקווה לא באה בתור אלופה ולא באה בתור קבוצה בסדר גודל כמו שלנו לכן אין מה להשוות בכלל וזה היה הישג עצום בפני עצמו.
    בדיוק כמו שאין להשוות בין יריבות של באר שבע ומכבי תל אביב, מכבי תל אביב עם אמצעים הרבה יותר גדולים, משקיעה הרבה יותר כספים, הציפיות ממכבי תל אביב לא יכולות להיות זהות לציפיות מבאר שבע . אין מה לעשות, תפסיקו לעשות השוואות ותתנו לכל קבוצה את הכבוד שמגיע לה עבור ההישג הספציפי אותו עשתה.

Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk

3. Drama2 הסמל מעל הכל

לב"ש היה חסר גול בשביל להדיח אותנו מתואר הקאמבק הגדול ביותר במדינת ישראל (פירסמו לפני המשחק מול ב"ש באחד מאתרי החדשות על כל הקאמבקים של קבוצות באירופה וללא ספק נס פרטיזן הוא מס'1)
    אבל ב"ש לא עשו קאמבק, לכן בקט' הקאמבק הם לא יוזכרו, אך נשארו עם המחמאות. קצת נק' לדירוג, צמד משחקים יפה מול אולימפאקוס ומשחק טוב בבית מול סלטיק.

yakar אוהב/ת את זה.
  4. amn Member

אני עדיין בספק שהמשחק בבלגרד היה כשר למהדרין.

מסכים איתך, אבל אי אפשר להגיד שזה נעשה פה, גם כשלא מדובר בבאר-שבע ("זהבי עלה לליגת האלופות וסידר טיול לחברים" היה רוח הדברים כשהזכירו את העלייה של מכבי בשנה שעברה.
    בלי קשר לדיון אם זה נכון או לא (התשובה היא לא, כי זה ספורט קבוצתי, גם אם בלעדיו זה כנראה לא היה קורה).

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא צריך לתת במה לכל אחד, אז משתמש אחד לא יודע לתת כבודו מתנסח בצורה ירודה, לא צריך להתייחס. כך אני נוהג. יש פה משתמשים שעוד מהמשחק מול אולימפיאקוס ועד היום רק עסוקים בלהקטין ולחפש איך לעזאזל זה קרה רק לא לפרגן. הם לא זוכים לתגובה ממני, לא כי אני מסכים איתם, כי הם לא שווים את המאמץ לכתיבת ההודעה.
    יש פה מספיק משתמשים שאפשר לדבר איתם לעניין, גם כאלה שלא מסכימים איתם.

amn אוהב/ת את זה.
  6. Drama2 הסמל מעל הכל

שהייתי צעיר ורווק הלכתי לאוזורה עם שלושה חברים וכמובן שהבאתי את הצעיף של מכבי פ"ת. תוך כדי הפסטיבל אני שומע שמעלים DJ מסרביה לבמה, ישר הנפתי את הצעיף של מכבי פ"ת הוא צחק והתחיל לתת סט מהסרטים.
    אחרי שהוא ירד דיברנו והוא אמר שהמשחק הזה הסריח מכל הכיוונים והיו דיבורים חזקים על מכירה בין הסרבים.

אני עדיין אתן את הקרדיט לנו ;)

yakar, לירן ו-amn אוהבים את זה.
  7. amn Member

משחקי הטוב בקריירה של עומר גולן, לא?

8. ^itay^ Member

אז בטח מה שיעשו זה לחבר בין מסלול האלופות ובין הלא אלופות
    אמנם לא תוכל לפגוש קבוצות מארבעת הליגות הגדולות
    אבל בטח תוכל תפגוש קבוצות מקום 2-3 מרוסיה,בלגיה,הולנד,פורטוגל,צרפת וכו'

הרבה יותר קשה לעבור קבוצות כמו זניט בראגה אייאקס אנדרלכט ליון מאשר קבוצות כמו לגיה ורשה אפואל ניקוסיה מן הסתם..

yakar אוהב/ת את זה.
  9. Drama2 הסמל מעל הכל

אולי לי יש בעיה, אשמח לדעת איפה הקטנתי ושאר האשמות שאתה יורה ... לא עשיתם קאמבק אז אתם לא מועמדים לקאמבק. פה זה מתחיל פה זה נגמר. צמד משחקים טובים היה גם לק"ש מול דינמו קייב, זה לא הופך את זה לקאמבק. לעשות 2-0 אחרי 5-2 זה לא קאמבק.
    זה שנס פרטיזן עדיין הקאמבק הכי גדול בתולדות הכדורגל הישראלי, לא מקטין אף אחד אחר. אם הייתם עושים 3-0 ומנצחים בהארכה או סוגרים את הסיפור עם 4-0/4-1 ב90 דק' הייתי מדבר אחרת.

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אלוהים יעזור לי, או לך יותר נכון, איך הסקת שהתכוונתי אליך.

yakar אוהב/ת את זה.
  11. Drama2 הסמל מעל הכל

עומר כזה שחקן מרגש שאנחנו מתחילים לדבר על נס פרטיזן ועליו אני צמרמורת מול המסך.... באמת אני לא יודע הביא לנו כזה כבוד גם פרטיזן גם בנבחרת גם יצא לחו"ל ישירות גם חזר אלינו גם עושה 110% בעבודתו כיום גם אף פעם לא שוכח את האוהדים ודואג להם גם בן אדם משכמו ומעלה גם משכיל גם נעים גם אינטיליגנט.

בקיצור, אני אובייקטיבי.

מחילה

amn אוהב/ת את זה.
  12. Rushie Member

יצא לי להיות אתמול בטרנר ובאמת להתרשם מקבוצה ישראלית כמו שלא יצא לי כבר הרבה זמן.
    סלטיק קבוצה חלשה ובעיניי אולימפיאקוס טובה ממנה, אבל עדיין מדובר בקבוצה שיש לה כמה שחקנים עם ניסיון באנגליה ובאירופה. רוצה לומר- לבאר שבע הייתה עבודה רצינית לעשות בשביל להצליח לשתק את הסקוטים ככה וזה בדיוק מה שהם עשו. בלי להתבלבל ובלי לחשוב יותר מדי. זה היה נראה כאילו הם רגילים למעמד הפלייאוף ועושים את זה כבר כמה שנים ברצף. אחרי שנכנסתי בהם בסוף המשחק הראשון מול שריף אני לוקח חלק מהמילים שלי בחזרה. זו הייתה הופעה בסטנדרט אירופאי לכל דבר וכאן מגיעות הרבה מחמאות לבכר שמצליח להריץ את השחקנים שלו עם המנטליות הנכונה.
    היה לי קשה לראות את וואקמה אתמול כמו שקשה לי לראות אותו תמיד. בדקות שבהן האיצטדיון בשיא הרעש והקבוצה תוקפת בגלים הוא ממשיך לכדרר עוד ועוד במקום לתת כבר את המסירה שאולי עם האינרציה הייתה מביאה את הגול. בליגה רצינית באירופה לדעתי הוא לא רואה הרכב. ברור שבשביל קבוצה בליגת העל שחקן כזה הוא אנטאצ'בל. אולי ביום שזה כבר לא יהיה ככה נזכה לראות קבוצות ישראליות בשלב הבתים באופן שגרתי.
    שאפו להפועל.

13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע מה מעיד אתמול יותר על הגדולה של הקהל שלנו ועל ההתקדמות שלנו כמועדון, העובדה שבסוף המשחק כל הקהל נשאר להודות לשחקנים ובעידוד חזק ועוצמתי למרות שאת חלקנו היה צריך להרים פיזית מהמושב בגלל האכזבה ושברון הלב, או העובדה שבסוף המשחק הקהל שלנו קרא אליו במיוחד את ראדי הבוכה ונתן לו חיבוק ואהבה כאילו הוא הרגע הבקיע את הפנדל שהעלה אותנו שלב ולא החטיא אותו.
    הרגעים האלה מעידים על ההתקדמות שלנו כמועדון לא פחות מהקמפיין שעשינו השנה בליגת האלופות.

gilad16 ו-לירן אוהבים את זה.
  14. yakar Member

מישהו יכול לומר לי על מה ביתר קיבלה משחק ללא קהל? הם היו כמו טלאטאביז יחסית אליהם .

15. yakar Member

מצב נושא:
הנושא נעול.