הישראליות באירופה 16/17 - באר שבע מסיימת קמפיין מוצלח עם הדחה מול בשיקטש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏22/5/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

ההשוואות לבאזל התחילו פה הרבה לפני שממש השתתפתי בדיון, כך שאם זו רמיזה כלפיי אני לא מבין מאיפה היא מגיעה.
    אגב, אם כבר - השוויצרים קבוצה טובה בהרבה מסלטיק בשנים האחרונות, והתוצאות די מדברות בעד עצמן בעניין הזה. לא רואה את באר שבע עושה יותר ממכבי מולם (הכוונה ברמת המשחק, דומיננטיות וכד'. השאלה של "עוברת או לא" היא לא משהו שממש ניתן לנבא. מכבי נזקקה להמון מזל ויעילות).

EO11 אוהב/ת את זה.
  2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

בהמשך לשיחה עם לירן, מישהו יכול לאשר/לבטל שזאת התבנית של שלב הבתים בליגה האירופאית?

מחזור ראשון 15.9 - בבית מול דרג ראשון.

מחזור שני 29.9 - בחוץ מול דרג שלישי.

מחזור שלישי 20.10 - בחוץ מול דרג שני.

מחזור רביעי 3.11 - בבית מול דרג שני.

מחזור חמישי 24.11 - בחוץ מול דרג ראשון.

מחזור שישי 8.12 - בבית מול דרג שלישי.

3. amn Member

@Sir Alex Ferguson

4. Raulito Madridista

אחרי השער השני באר-שבע לא הייתה מסוכנת ולא שיחקה חכם, כנראה שהלחץ התגבר ופתאום התחושה שהם כל-כך קרובים - פגעה בהם. אם בוזגלו אומר 'לא באמת האמנו' - אז זו בעיה וקצת תבוסתנית. אני חושב שנאווקמה בלט בחולשתו, הוא שיחק מאוד מסובך ומסורבל ולא הביא ערך מוסף אתמול. היו לי ציפיות גבוהות ממנו בניגוד לבוזגלו למשל ולא הפעילו נכון את בן-שהר. כמובן שבסיכום שני המשחקים באר-שבע יכולה וצריכה להיות מאוכזבת. עם קצת מזל אפשר היה לעשות את זה. סלטיק במשחק הראשון שלטה במגרש וניצלה בור באמצע אבל זה היה משחק הפכפך.

5. Civil Anti Madridista

וואו עשית פה חתיכת סלט, זגזגת קדימה-אחורה, קפצת למסקנות ובעיקר נשארת עומד מאחורי "העקיצה" האומללה הזו.

אני אעשה סדר בדברים ואתייחס לכל רשימת המכולת שדחפת פה, ונתחיל עם ב"ש - תמצא לי הודעה אחת בה המעטתי, גימדתי או אפילו רמזתי בביטול או זלזול על ההישג העצום שעשו בכר והשחקנים שלו מתחילת העונה בזירה האירופית. תבדוק ותחזור אליי, לזה אני מחכה בקוצר רוח.
    סלטיק יצאה אתמול בנס מטרנר, ומקבוצה עם מסורת אדירה כזו מוטב היה מבחינתם לטוס לחדרי ההלבשה ולחגוג שם, בסתר - כיאה להעפלה שלהם.

מכבי חיפה - לא יודע איזה חגיגות אליפות ראית אתמול בסמי, אני לא ראיתי שום דבר יוצא דופן אחרי המשחק (והייתי כרגיל באצטדיון)
    המשחק נגמר, ניצחנו, נתנו מחצית שנייה נהדרת, לא גנבנו ניצחון ולכן אין שום סיבה בעולם שהשחקנים לא יביאו להודות\לחגוג עם הקהל - בטח ובטח עם כמות אדירה כזו של אוהדים שרבים מהם גם נשארים אחרי המשחק בכל מגרש. ואפרופו מנויים - בפעם האחרונה שבדקתי למכבי חיפה מספר המנויים הגבוהה בישראל, ככה שזה לא מסתדר עם עוד קביעה שלך שמדובר "באוהדי הצלחות או שנגמרה ההתלהבות מהאצטדיון החדש".
    ובאשר לביקורת - אתה יכול לומר אוהדי הצלחות כמה שאתה רוצה אין לי עניין להיכנס לזה בכלל. ביקורת היא חלק מהמשחק, זכותם של האוהדים להשמיע את קולם ובמידת הצורך גם לבקר כל גורם שקשור במערכת עד לגבול הטעם הטוב. במבחן המציאות לא הגענו למחאות סטייל לוני וגאידמק.

אני לא מתנשא, יש לי דווקא הרבה סימפתיה למכבי נתניה אבל מבין שנינו אתה זה שמשתמש בתיאורים יצירתיים בגנאי אוהדים של קבוצות אחרות ואפילו הכתרת את עצמך "בפסגת האהדה לקבוצת כדורגל". אבל רגע לפני המדליות, אתה בטוח שאתה מטיף לי על התנשאות?

נערך לאחרונה ב: ‏24/8/16
  6. yakar Member

התאריכים נכונים?

7. HapoelRG Member

המשחק אתמול היה נראה כמו משחק טיפוסי של סלטיק בבתים של ליגת האלופות נגד ברצלונה בקאמפ נואו.

8. ^itay^ Member

לא יהיו עוד הרבה הזדמנויות אם בסוף יקטינו את מספר הקבוצות שעולות מהמוקדמות
    חבל...

9. עידן444 Member

פסקה 1- איפה טענתי שגימדת את ב"ש? זה ממש לא מעניין אותי... אני בצד של המואשמים בעניין הזה ולא המאשימים- לא יודע למה לקחת את האמירה שלי לכיוון הזה.
    פסקה 2-
    "לא גנבנו ניצחון"- כי לשיטתך סלטיק גנבה עליה? היא נתנה חמישיה במשחק הראשון וזה עוד נגמר בחסד "רק" 2-5...
    "בפעם האחרונה שבדקתי למכבי חיפה מספר המנויים הגבוהה בישראל"-
    כמות מנויים גדולה ממש לא מצביעה על נאמנות. אני טוען שיש לכם את הקהל הכי גדול בארץ(למרות שרוב האנשים חושבים שלמכבי ת"א ובית"ר יש יותר מכם)- אבל נאמנות לא נמדדת בכמות. נאמנות נמדדת בכמה אנשים מסך "האוהדים" באמת מגיעים למגרש וקונים מנויים ולדעתי אתם בין החלשים בארץ בזה. כשק"ש מביאה 1,000 איש למשחק וכולם כאן צוחקים זה שקול ל 20,000 של מכבי חיפה אם לא יותר- כך שההתלהבות מהכמויות שלכם ממש לא מרשימה אותי.
    פסקה 3- "משתמש בתיאורים יצירתיים בגנאי אוהדים של קבוצות אחרות"- אם אתה מתכוון לצבים והצפרדעים זה לא היה תיאור לאוהדים... זה היה תיאור לאין אוהדים.
    ולא קשה לנחש מה יקרה לכם אחרי 30-40 שנה בלי תואר... אחרי 4-5 שנים שאתם מסיימים 2-5 אתם כבר לא יכולים לראות את הקבוצה אז מתאר לעצמי מה תעשה ירידת ליגה נניח...
    הרי איך מישהו שרגיל כל חייו לאליפויות ולשם כך הוא נהיה "אוהד" יכול להסתפק ב"להישאר בליגה" פתאום?

ופה סיימתי, גם ככה זה לא קשור לנושא...

10. ייא Member

איפה יש מידע רשמי על זה?

11. ^itay^ Member

קראתי באיזה מקום שביום חמישי אחרי ההגרלה של הבתים אמורים להודיע על זה

12. Love Is Red Member

באותה מידה שאתה טוען שנגמר בחסד רק 5-2 אני אומר לך שנגמר בטרנר בחסד רק 2-0 ככה שאתה טועה.
    המשחק אתמול היה העתק הדבר של המשחק בגלזגו רק הפוך, באר שבע הייתה היוזמת והגיעה למצבים וסלטיק תקפה במתפרצות וכו' והייתה מבוהלת...
    מה שרק מוכיח ששתי הקבוצות שוות.

13. עידן444 Member

כל הדיון כאן הוא סביב השמחה של סלטיק בסיום והאימרה הפרובוקטיבית "השתקפות של אפסים".
    הנקודה היא שסלטיק לא עלתה בחסד במפגש הכפול גם אם אתמול היא היתה חלשה וחסרת אונים.
    מה גם שאם עולים בשיניים- זה דווקא יותר מתוק...
    איפה היתה התפרצות שמחה יותר גדולה בעונה שעברה? בשער נצחון דקה 90 נגד ק"ש והמספרת של ארביטמן או בקונצרט נגד בית"ר בטדי?

14. Love Is Red Member

לי אין בעיה שהם חגגו, שיחגגו, אני גאה שהם חוגגים על עלייה לאלופות מול הקבוצה שלי אחריי משחק גדול של הקבוצה שלי.
    בחלומות הכי ורודים שלי לא הייתי חולם שדבר כזה יקרה, שסלטיק שזכורה לי עם אייל ברקוביץ' וכו' תגיע לאצטדיון של הקבוצה שאני אוהד ותשמח בגלל שהיא עולה לאלופות מהפלייאוף אחריי שהייתה קרובה להיות מודחת.

נכון המשחק הראשון היה לחלוטין משחק גרוע שלנו ומשחק ענק שלהם, אבל עדיין אני גאה בקבוצה שלי, גם בחזרה מהפיגור 3-2 שכל קבוצה ישראלית אחרת הייתה מתרסקת כבר ממזמן ומובסת 5-0 ואנחנו אומנם התרסקנו אבל חזרנו ובענק במשחק השני והיינו רחוקים שער מההעפלה היסטורית לבתים באלופות.
    ככה שבסופו של דבר מצידי שיחגגו שיהנו, אני שמח וגאה.
    אני רק מקווה שמליקסון לא נפצע קשה מדיי.

amn ו-עידן444 אוהבים את זה.
  15. yedidel Member

לא צריך לנתח יותר מדי. פשוט סבלנו מחוסר מזל מטורף.
    אפשר לגמד את סלטיק עד מחר, אני לא חושב שהיתה יריבה אחרת בפלייאוף עם מגרש ביתי כל כך חזק.

קבוצה ישראלית בשביל להגיע לאלופות צריכה את כל מה שיש לה. פציעה של ויטור ופציעות מוקדמות של לוסיו ומליקסון

מצב נושא:
הנושא נעול.