הישראליות באירופה 16/17 - באר שבע מסיימת קמפיין מוצלח עם הדחה מול בשיקטש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏22/5/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. DRORIKO Member

אופיר דוידזאדה נפרד מב"ש אבל לא בטוח שמטרנר. יכול להיות שיחזור לשם לפעם נוספת.

2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

קבוצה של גברים,
    להוריד בפניהם תכובע,
    לא מאמין שאנחנו מאוכזבים מניצחון 2 - 0 על סלטיק הגדולה שהיינו יוצאים מהעבודה במיוחד כדי לראות תדרבי שלה מול רינג׳רס,
    גאה במועדון שלנו,
    עשינו היום עוד צעד קדימה בהתקדמות שלנו כמועדון.

hbs7 אוהב/ת את זה.
  3. alexshw Member

למרות שרשימת העולות לבתים של הליגה האירופית רחוקה מלהיות מושלמת כבר כעת ידוע שב"ש תהיה שם בדרג ד'.

4. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ויהיו שם יריבות שלא מביישות את ליגת האלופות

5. Love Is Red Member

כל כך.
    שעא הזוי.
    חשבתי שהובאו עשה עבירה על השוער ופתאום אני קולט שהשופט מאשר את השער.
    פסיכי פשוט.

6. DRORIKO Member

בוא לא נגזים, אינטר לא שווה ליגת אלופות, יונייטד תבוא עם ההרכב השני(מה שיאפשר לב"ש לפנטז על לעשות לה מכבי חיפה) , ויולה ובילבאו אלה קבוצות חזקות אבל לא ברמת צ'מפיונס. רומא קבוצה חזקה מאד, אבל לדעתי כמו יונייטד גם היא תזרוק על המפעל ותתרכז במאבק האליפות

7. DRORIKO Member

ב"ש צריכה לקוות קודם כל שהיא לא תקבל את סלטה ויגו או את מיינץ מדרג 3

8. South Boy Member

אגב, מי שיש לו קצת ותק ומכיר את ההיסטוריה של הקבוצה, רק אני חושב שוואקמה עבר את חלילוביץ'? לא ראיתי מימי וירטואוז כזה בבאר שבע, תמיד אומרים שהוא חכם על שחקני הליגה ואתה אומר לעצמך עכשיו כבר בטוח יצליחו לעצור אותו, ולא משנה נגד מי זה פשוט לא קורה. להשאיר אותו פה מעבר לעונה הזאת יהיה הישג והדבר הכי חשוב לעתיד המועדון.

Nigel de Jong אוהב/ת את זה.
  9. AmitHBS Member

ניצחון כל כך אדיר ומעודד לקראת העונה שבפתח. הוכנו שאנחנו לא הגענו לאירופה בטעות והמשחק בשבוע שעבר היה חריג ולא ההפך.
    אוגו חזר להיות הבוס שהיה חסר לנו מתחילת העונה, ובאופן כללי אני נותן 8+ לכל שחקן שלבש היום אדום וכמובן לקהל על תפאורה מחשמלת.

התמונה של ראדי עומד ודומע מול אצטדיון שלם ששר את שיר השחקן שלו תיצרב לי בראש לזמן הקרוב.

10. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מקווה להגרלה משעממת ולא אטרקטיבית, אפשר לעשות קמפיין מכובד ויפה באירופאית.

ייא, hbs7, oFiRzZz ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

דרך אגב, מה הבדלי התקציב ביננו לבין סלטיק? יות גדולים מהפערים מאולימפיאקוס?

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אנשים פה חופרים על השוואות וחארטות... שיעמום אחד גדול.

אני לרגע לא חושב על איך הפסדנו את זה . אני מסתכל רק על חצי הכוס המלאה, וזה הרבה יותר מחצי.

עשינו קמפיין אדיר, מעורר השראה, הגענו עד הסוף ממקום של לא מדורגת. הדחנו קבוצת אלופות לגיטימית כמו אולימפיאקוס ללא ספיגה, וגמרנו לסלטיק להראות כמו רעננה בטרנר. אין לי מילים לתאר את תחושת הגאווה, אפשר לסכם את קמפיין האלופות בתור הצלחה מסחררת, בתקווה שנחזור לפה בוגרים ומנוסים יותר. אם מאמן שאימן את ליברפול, והיה מרחק נגיעה באליפות אנגליה, אומר שאלו היו 90 דקות הכי ארוכות בקריירת האימון שלו... אומר הרבה.

השחקנים היו אדירים, הקהל היה מושלם, הערב הזה נחרט בליבנו כערב נוסף ששברנו שיאים של עצמנו, נחרט בליבנו נטו מסיבות חיוביות, אין בי שום תחושה שלילית, וכמו אחרי ההפסד בגמרי גביע מול הפועל רמת גן ומכבי תל אביב - אני מודה לאלוהים שעשה אותי אוהד של הפועל באר שבע, הפעם מהסיבות ההגיוניות, הטובות, הפעם אנחנו מלמעלה.

התייחסות קטנה לכמה שחקנים.

וואקמה- המצטיין הבלתי מעורער של קמפיין האלופות, אין מה להוסיף על מה שנאמר עליו.

הובאן - לראות אותו במשחקים גדולים זה פשוט שיעור. בן 34 שלא מפסיק לאכול את הדשא, רץ מרחבה לרחבה, נלחם, מתקל, מאיים- פשוט לא מפסיק לרוץ, נכס אדיר ויחד עם וואקמה הזר הכי טוב בתולדותינו.

מליקסון- שוב מראה שאסור לבנות עליו. חייבים להביא קראקר אמיתי על המשבצת שלו, חייבים לחשוב על היום שאחרי, חייבים קוסם אחר במקומו. אין לי מילה מקצועית רעה אחת לומר עליו- השחקן הכי חשוב שלנו שאנחנו שולטים, ועדיין, אי אפשר עם הפציעות הכל כך לא מחייבות האלה.

מיגל ויטור - קל הופך להיות הבלם הכי טוב בליגה, וואו כמה קלאס, כמה שקט וקור רוח. חבל מאוד שלא יכל למשוך 90 דקות, ואין לי ספק שהיה משנה את התוצאה בסלטיק פארק.

ג'ון אוגו - לצערי זה נראה שהברך שלו גמורה. כל משחק נראה שסוחב בכח, צריך לראות מה עושים איתו. על ברך אחת נתן גם היום הופעה מעולה, כמו כולם.

דווידזאדה- חד משמעית ההופעה הכי טובה שלו באדום. מהדקה הראשונה, הופעה אדירה הגנתית והתקפית, אם ימשיך כך יצליח באירופה, תודה על הכל.

גורש וראדי - הכל בסדר, אין שום טינה או רגשות שליליים, אוהבים וגאים בכם כמו כולם.

חטפנו חמישייה, החמצנו פנדל, 2 חילופים בחצי הראשון, איבדנו את מליקסון ולוסיו, ללא ברדה, ועדיין היינו קרובים. לא עקצנו, לא התבטלנו, כתשנו ושיחקנו כמו קבוצה גדולה. קבוצה קבוצה.

ערב מלא גאווה שילך איתנו לכל החיים. תודה אלופה שלי.

Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk

נערך לאחרונה ב: ‏24/8/16
  13. oFiRzZz Member

מצפה בקוצר רוח לקמפיין האירופי של ב"ש . הולך להיות מעניין .

Gianluigi Buffon אוהב/ת את זה.
  14. zivmay Member

קיבלנו הגרלות מטורפות, ולא משנה כמה תזיינו את השכל, באזל היא קבוצה באותה רמה של אולמפיאקוס וסלטיק ( לדעתי סלטיק יותר טובה).
    העוצמות של סלטיק במגרשה הביתי, לא מזכיר במאומה את באזל, בחייאת אל תביכו את עצמכם.
    קיבלנו קבוצה שנמצאת כרגע בכושר מצויין, וגרמנו לה להראות כמו עוד קבוצה בליגה שלנו.
    אבל מה לעשות, היה חסר לנו מזל, פנדל מוחמץ, שני פנדלים שלא נשרקים במשחק הקודם, ויטור היה פצוע, וכמובן מליקסון שעם כל הכבוד, בוזגלו יכול לצחצח לו את הנעליים, הם לא באותה ליגה.

אווירה מטורפת, משחק מדהים- נהנתי מכל שנייה... קצב מדהים ועכשיו נחכה לליגה האירופאית.

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ההשוואות הן מיותרות.

אולימפיאקוס וסלטיק פשוט מועדונים אדירים ואימפריות בטח ובטח בקנה מידה ביחס אלינו, לכן ההשגים שלנו הם גדולים.
    השוואות לקבוצות אחרות זה לא רלוונטי ולא מעניין. שאנחנו עברנו את אולימפיאקוס ונתנו פייט לסלטיק אנחנו שלטנו וכתשנו בבית את האימפריות האלו והקבוצות האלו עם תקציבים מטורפים ביחס אלינו. לא הסתגרנו בבית, לא עקצנו, לא היינו תלויים באף אחד, עמדנו בבית ושלטנו בקצב. השוואות למועדונים אחרים זה פשוט לא מעניין.

Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk

מצב נושא:
הנושא נעול.