הישראליות באירופה 16/17 - באר שבע מסיימת קמפיין מוצלח עם הדחה מול בשיקטש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏22/5/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. AmitHBS Member

ויטור צפוי לפתוח וגם אוגו כך שמלבד ברדה(אפשר להתוכח על זה) בכר יכול לעלות עם ההרכב האידיאלי מבחינתו.

לפי דעתי אנחנו צריכים לעלות היום לדשא עם כמה שפחות לחץ להבקיע והאמונה שמדברים עליה כל כך הרבה יכולה לפגוע בנו וליצור ציפיות כלשהן.
    בכר צריך לשחק את המשחק הרגיל שלו עם דגש על הנעת כדור ומשחק הגנה, לגשש את הלך הרוח במשחק ועל פי זה להגביר את הקצב כשהמטרה בסופו של דבר היא לעמוד בקצב ולהוציא תוצאה ראויה - כל השאר זה בונוס.

2. Ajax Amsterdam Member

הלאווי שנעלה אבל צריך להיות ראליים, אבל עזבו תוצאה אני בעיקר מתרגש מהירוק של אחי נצרת בימי שישי בלאומית לירוק של סלטיק והמנון ליגת האלופות מתנגן ברקע חלום

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

is a big team
    big match
    only win
    in the home with all the people
    they very very strong the team
    pass pass to win
    no think all the time the goal
    its a come
    pass pass its a come
    ist okay, step by step
    very very difficult game
    but is a home
    full stadium
    i think only win
    again, it very very difficult game
    step by step
    i think win, but difficult game

4. Raulito Madridista

הנה המופע ההוא של שלומי:

אחד הגדולים בהיסטוריה ללא ספק יחד עם ראובן עובד ששאלו אותו מה היה המקצוע של יוחנן הסנדלר - 'לא, דבר איתי רק על כדורגל'.

בנוגע למשחק היום - כל ספורטאי באשר הוא חייב לעלות למגרש\לזירה\ווטאבר באמונה שלמה שהכל אפשרי והיו דברים מעולם ולכו תדעו אולי שער מהיר של באר-שבע עם האנרגיות של הקהל קצת יבלבל את סלטיק שהוכיחה שהיא טובה יותר מבאר-שבע אך גם שברירית. אבל אני חושב שבאר-שבע מגיעה היום בעיקר כדי לחוות משהו כיפי, המשך העונה האירופית בשלב הבתים בליגה האירופית כבר מובטח וזה טורניר שיותר תואם את מידותיה. חשוב לנצח את סלטיק בכל-מקרה בשביל הרזומה, ההיסטוריה, החוויה ולהוכיח מסר גם לשאר הליגה. ברמת ההרכב מיותר לציין שאין טעם למערך כמו במשחק הקודם. בכר צריך להפתיע ואולי לשחק אפילו עם שני חלוצים - שהר והחלוץ הברזילאי. אם אוגו לא ישחק זה חיסרון עצום באמצע. לדעתי גורש חייב לשחק טוב היום אחרת מעמדו בהרכב יהיה בסכנה גדולה. שיהיה בהצלחה לבאר-שבע.

5. ייא Member

צהוב לאןגו והוא מחמיץ מש 1 בבתים?

6. alexshw Member

7. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

שער מוקדם,ובחום של אוגוסט שלסקוטים יהיה קשה מאוד איתו ,אפשר לחלום על ההפתעה.
    התוצאה מהמשחק הקודמת משקרת,זה לא הפערים בין הקבוצות.

8. HBS2208 Member

אפשר לעבור, אבל אני ריאלי, אז מתרכז בעיקר בנצחון.

כנראה שנודח הערב משלב הפליאוף ואני חי עם זה בהשלמה. למרות הקשקושים הקבועים שתקשורת הספורט בארץ אוהבת לקשקש, מדובר על קבוצה טובה מאוד בבית, שעדיפה על שלנו, עובדה.

חשוב מאוד לנצח. בשביל הרוח, בשביל הבטחון להמשך הדרך, בשביל להגיע לליגה האירופית בתנופה, בשביל להראות לעצמנו שבטרנר אפשר וצריך לאתגר כל יריבה(בטח מהלבל הזה) ובעיקר כי נצחון תמיד עושה טוב על הנשמה.

אם המשחק יתפתח לכיוון חלומי ומהפך יהיה ריאלי, זה יהיה הישג עצום וכמעט חסר תקדים במונחים ישראליים, עד אז, נצחון.

Sir Alex Ferguson ו-Ajax Amsterdam אוהבים את זה.
  9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

כתבתי את זה גם בטופיק של צבע ביציע, שימו לב לקהל שלנו היום בפתיחת המשחק, מדברים על תפאורה שלא הייתה מעולם בישראל ומשהו שארגון האוהדים עבד עליו כמה ימים מהבוקר ועד הלילה...

10. South Boy Member

לא רוצה להיות פארטי פופר אבל אני כבר יומיים עוקב ומחשב את מי נוכל לקבל באירופית...אני הכי מחכה להמנון והשלט פריסה של ליגת האלופות במרכז המגרש וגם להודות לשחקנים על קיץ אירופי חלומי שימשיך גם בחורף, אף פעם לא הייתי פנטזיונר ולא רואה סרט שאנחנו עולים.
    באים לקחת חלק מהיסטוריה בטרנר, להגיד תודה רבה לשחקנים ולהתקדם הלאה, אין טיפת מתח במשחק הזה. מצד שני אשקר אם אומר שאני לא מרגיש תחושת פספוס, התוצאה הזאת משקרת ולא הגיע לנו להפסיד ככה.

11. סיונרה Member

התוצאה לא שיקרה, באתם לא מוכנים למשחק וזה התבטא בכל דקה על המגרש.

amn ו-ייא אוהבים את זה.
  12. South Boy Member

לא רוצה להכנס לדיון הזה שוב, אני לא חושב שסלטיק היו עד כדי כך טובים כדי שתוצאה כזאת תשקף את הלך המשחק, אבל זכותך לחשוב ככה.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  13. Raulito Madridista

בספורט5 כתבו על הקאמבקים של קבוצות ישראליות באירופה בעבר - 'יש על מי להישען' - כדי לדרבן ולאחל בהצלחה לקבוצה של ברק בכר שעומדת בפני משימה כמעט בלתי-אפשרית

- פרטיזן בלגראד ניצחה 2:0 את מכבי פ"ת במשחק בארץ ואז הגיע הקאמבק המדהים של הלוזונים במשחק החוץ.
    - אבל אני רוצה לדבר על דומז'אלה - הפועל!
    הובלנו במשחק הרדיוס שלנו משער אדיר של דה-ברונו ולא הבנתי איך הקבוצה העלובה הזו הצליחה לנצח 2:1, אבל זה היה הפועל-קלאסי בתקופה של שום - חושבים רק התקפה, אין גליצ'ים, אין משמעת, אין הגנה. לקבוצה ההיא היה פוטנציאל גדול מאוד למרות שיוליץ' היה חלוץ כושל. בכל-מקרה אני זוכר בגומלין את הצרחה שלי אחרי הגול של ורמוט. עד הדקה ה-70 אין גולים ואז יוליץ' כבש מבישול של זיטו. ואז כבר תוספת הזמן ו-ורמוט עושה את ה-2:0 אחרי בישול של טועמה! אוגבונה עוד כבש שער שלישי. באותה עונה הגענו ל-1/32 ועפנו מול ריינג'רס עם משחק פאתטי בחוץ אחרי ניצחון 2:1 בבית(גולאסו של טועמה בכדור חופשי) וכמובן הניצחון הגדול בפריס 4:2.

לגבי המשחק בסקוטלנד - באר-שבע עשתה טעויות קשות וגורש דווקא במאני-טיים תפס יום רע וחבל. מצד שני גם באר-שבע לא הבריקה ועשתה אחוזים גבוהים של 2 מ-3 או משהו כזה. סלטיק הייתה דומיננטית יותר בגלל האמצע החסר של באר-שבע.

14. HBS2208 Member

היית בסלטיק פארק ואפשר לקרוא לילד בשמו, המעמד היה גדול עלינו.
    אני, כאוהד ביציע, רעדתי בכסא בעשר הדקות הראשונות כאילו אני אמור לשמור אישית על לי גריפיטס ולא לצעוק בניחותא "יאללה הפועל", אז הצלחתי לגמרי להבין את השחקנים.

במשחק המדובר, התוצאה לא שיקרה, אתה בהחלט צודק. אבל אני אומר בבטחון מלא שהפערים הם לא כפי שהשתקפו על כר הדשא. הם קיימים וברורים לטובת הסקוטים, אבל לא ברמה של 5:2. אם קצת יותר נסיון וריכוז היינו יוצאים משם עד תוצאה מחיקה בהחלט.

בכל אופן, אין טעם לבכות, זה חלק מבניית היסטוריה ומסורת של מועדון.

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  15. סיונרה Member

יכול מאוד להיות שעם וובה בראון במקום ראדי שפשוט לא בנוי לקצב כזה התוצאה הייתה שונה. כמו שאתם לא טובים יותר מאולימפיאקוס, ככה גם סלטיק לא טובה ממכם (בטוח לא בפער של 3 שערים), מה לעשות שכדורגל זה משחק של מומנטום.
    במשחק הזה ב"ש הובסה ללא תנאי, ואם היה נגמר 3-2, אז יחסי הכוחות באותו היום לא היו מתבטאים בתוצאה.

מצב נושא:
הנושא נעול.