הישראליות באירופה 16/17 - באר שבע מסיימת קמפיין מוצלח עם הדחה מול בשיקטש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏22/5/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

את ההישג יעריכו רק בעתיד, כשאולמפיאקוס שוב תדרוס כל מה שזז ביוון, אולי אם היא תגיע השנה רחוק בליגה האירופאית, אולי בעונה הבאה כשהיא שוב תצליח לא רק להגיע לאלופות אלא גם להיאבק על עלייה לשמינית הגמר.

דרך אגב, פעם אחרונה שבדקתי גם הליגה בישראל לא התחילה, כשלנו היו סך הכל שני משחקים יותר באירופה, כלומר הכושר הוא זהה. גם אצלנו יש פציעות (גאדיר) ושחקנים חדשים שעדין צריכים להתאקלם בקבוצה (מיגל, לוסיו, חיימוב, שבתאי), וגם אצלנו יש שחקנים כמו ברדה שבאופן קבוע לוקח לו חודש - חודש וחצי להיכנס לכושר הבקעה. ההישג שלנו הוא גדול, אבל גם אנחנו יכולים לשחק טוב יותר וגם אנחנו עדין לא בכושר שיא. סתם חשבתי לציין כי ההרגשה מההודעות למעלה הם שבעוד אולמפיאקוס רק התחילה את העונה אנחנו כבר במחזור ה - 20 של הליגה ובכושר שיא.

Hapoel_Tel_Aviv אוהב/ת את זה.
  2. DRORIKO Member

שער שמראה היטב את האיכויות ההתקפיות של איגיבור-השליטה בכדור תחת לחץ,מהירות המחשבה ויכולת ההסתננות. אם הוא ישפר את החדות הוא בכלל יהיה מפלצת.

נערך לאחרונה ב: ‏4/8/16
  3. Telkiyski Member

מה אתה בכלל לוקח אותם ברצינות?
    הרי כשמכבי עברה את באזל בפוקס הרבה פחות מרשים ממה שבכר עשה ליוונים, שמעת מישהו מהם מספר שמאמן באזל הוחלף? שיאנקו החמיץ את משחק הגומלין? שפורטו שמו להם 4-0 עונה קודם בצ'מפיונס? וכמובן שאפשר להמשיך ולהמשיך. אבל את זה לא מזכירים פה.

yakar, ייא, Love Is Red ו-2 משתמשים נוספים אוהבים את זה.
  4. alexshw Member

צפוי אוגוסט מאוד מעניין בגביעי אירופה לכדורגל שלנו.

5. Nike2013 Member

הייסטר סוגר את הסיפור. שחקן מאוד ורסטילי ומעניין, חושב התקפה ועשה כאן גול יפה. לתת להם את הרביעי ולשלוח אותם הבייתה.

6. Raulito Madridista

* אזהרה מראש: ההודעה שלי לא תהיה פופולארית כאן אבל לא נורא*
    בשלב הבא ההגרלות יהיו קשות יותר כך שמיותר עדיין להרים ציפיות אבל אשכרה שלוש קבוצות ישראליות בשלב הבתים של הליגה האירופית, דבר שלא קרה מעולם(ועוד הייתי 'קשה' עם באר-שבע שאני חשוב שסלטיק קצת גדולה עליה), דווקא השנה המצב הנוכחי של הכדורגל - זה יהיה כבוד גדול וגם די מוזר. זה מדהים שבית"ר לראשונה בתולדותיה תעבור שלושה סיבובים באירופה, אין לה שום מסורת.
    ובכל-זאת: אני רואה את איגיבור מבקיע בכל משחק ונראה פתאום כמו פוגבה, אפילו בניון עושה את זה; שכטר רוקד בבית"ר ועוד ועוד.
    אני מה-זה לא מתלהב מהאיכות של היריבות של הישראליות הפעם, הגרלות מאוד נוחות. זה לא מביא שום מדד אמיתי לקראת הליגה, גביע הטוטו משופר ותו לו, גם אם פנדורי מתקדמת בליגה שלה וכבר שיחקה יותר משחקים ממכבי.

- לא רוצה לטחון את הנושא של באר-שבע מאתמול, רק משפט אחד. אחרי שבית"ר עברו בסיבוב הקודם את היריבה ההיא אמרו שם 'זה הישג מדהים, בית"ר של גאיידמאק לא עשתה את זה'. למה בית"ר יכולה לחגוג אחרי שהיא ניצחה קונוסים ולבאר-שבע אסור? אם אולימפיאקוס הייתה בשיאה אז שני המשחקים היו נגמרים ב-3:0 קל. הגנתית באר-שבע הוכיחה שיש לה את ההגנה הטובה בארץ ושיחקה טוב. אולימפיאקוס הרחק משיאה כנראה אבל זה לא מעניין, זה 'מתקזז' עם חוסר הניסיון של באר-שבע שהייתה טובה יותר גם במשחק החוץ וזה לא קורה הרבה.

7. DRORIKO Member

בשלב הזה מכבי ובית"ר קיבלו יריבות קלות, אבל בשלב הקודם הן קיבלו קבוצות טובות ועברו אותן, ככה שכן מגיע להן כבוד

ייא אוהב/ת את זה.
  8. amn Member

מבין גם את מה שאתה אומר.
    אבל מאוהדי באר-שבע שכל כך סולדים מהרברבנות של אוהדי מכבי, הייתי מצפה לדרך קצת אחרת.

אולימפיאקוס קבוצה מצויינת, לפני המפגשים גם הערכתי את הסיכויים של באר-שבע כקלושים מאוד (15% הייתה ההערכה האופטימית שלי), ויש להם חלק גדול מאוד בהישג המצויין שלהם.
    אני מסכים שסביר להניח שבית"ר ירושלים, ואולי אפילו מכבי לא היו מצליחים להדיח את אולימפיאקוס, בטח שלא באותו אופן.

ועם זאת, בכר הוא לא מוריניו או פפ גווארדיולה, והפועל ב"ש היא לא מנצ'סטר סיטי או מנצ'סטר יונייטד.
    וזה בסדר גמור לדעתי. זה לא נאמר כדי להוריד מההישג המצויין.

לגבי הודעת ההמשך שלך - כמי שקורא באופן קבוע את הפורומים של מכבי - דיברו גם דיברו על המזל הגדול שהיה בפציעה של יאנקו (שנפצע תוך כדי שהוא מנסה לדחוק כדור מ-3 מטרים לבד מול השער!), וגם על החלפת המאמן דיברו הרבה בזמנו. ספציפית על יאנקו יצא לי לקרוא אפילו היום שוב!

ההישג של מכבי היה מצויין, וההישג של באר-שבע היה מצויין גם הוא. הרבה יותר מרשים מזה שמכבי הדיחה את ויקטוריה פלזן לצורך העניין בשלב המקביל (ההישג של מכבי קצת גדול יותר לדעתי בגלל שהיה העפלה לשלב הבתים, אבל אם היה מדובר באותו השלב, אז אני הייתי מעמיד את ההישגים בשורה אחת, אולי אפילו קצת יותר את של באר-שבע בגלל שאין להם כמעט בכלל נסיון אירופי).

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא משנה את מי נקבל אין לנו יותר מ 35 אחוז סיכוי. לא מבין ממי הבנת שיש ביטחון לגבי עלייה.

אנשים מנסים לגמד, אין בעיה, מהצד השני אוהדים שלפני 5-6 שנים היו במשחקי חוץ בימי שישי ולא ראו נחת מקבוצתם לעולם (!!!), אולי מאדירים יתר על המידה את ההישג העצום הזה (לא מסכים שזה קורה כי אין גבול למחמאות שמגיעות לקבוצה, אבל שיהיה), אז מה כואב ומה לא טבעי פה?

אני לא מהמתרגשים, זה עובר לידי ולא הרחבתי בדיבור על גודל ההישג שלנו, אבל מי שיקרא בפורום יחשוב שעברנו את פאנדורי או טיראנה.
    הדיון הזה איבד את זה. אנשים כביכול מחמיאים אבל חייבים להכניס הסתייגויות כדי לצאת גברים.. לבריאות.

כמו שכבר רשמתי מיליון פעם, לא מצפה מאוהדים שתארים ואליפויות זה השגרה להבין מה עובר עלינו בערב כזה. אני רק קצת מרחם על אותם אנשים.

Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk

orimor2212 ו-amn אוהבים את זה.
  10. amn Member

מכבי לא קיבלה יריבה קלה, היא קיבלה יריבה מרוסקת.

עדיפה על גוריצה, נחותה (בהרבה) מקאירט.

11. zivmay Member

ביתר נראים טוב תחת רב"ש לבינתיים.
    אין ספק שהוא מאמן מצויין, הכל תלוי איך הוא יידע להתנהג עם השחקנים, יש לו יחסי אנוש של בת יענה- תכונה שתמיד הורסת לו את כל מה שהוא בונה.
    סה"כ יש לי הרגשה שנראה דברים יפים מביתר בעונה, אני לא אופתע אם הם יעשו עונה יותר טובה משנה שעברה.

12. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

בוא לא ניתן לניצחון על קבוצה ליטאית עלובה להשפיע ולגרום כבר לצאת בהצהרות.
    ביתר היא סיר לחץ, ותחת לחץ בן שמעון נכשל כבר פעמיים עד כה..

אם אצילי יעזוב את הקבוצה בסוף, אני מתקשה לראות את הקבוצה יוזמת ומגיעה למצבים, עם כל הכבוד לרב"ש.
    חסר לקבוצה עדיין קשר (סאבו כנראה לא יבוא) וחלוץ.

בכל מקרה, פלייאוף עם יתר זה הישג מסויים, שימשיכו כך.

13. DRORIKO Member

יכול להיות שלא שמעתי טוב. האוהדים של מכבי צעקו הרגע "אבי נמני בן זונה"?

14. DRORIKO Member

יוסי בניון שרק לפני 3 חודשים ענד את סרט הקפטן של חיפה עונד עכשיו את סרט הקפטן של מכבי. ביזיון.

15. Civil Anti Madridista

מונית מונית לאבי ריקן מזה הדבר הזה?!

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.