הישראליות באירופה 16/17 - באר שבע מסיימת קמפיין מוצלח עם הדחה מול בשיקטש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏22/5/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

אם כל קבוצה עדיפה על הנייר תמיד הייתה מצליחה להגיע למשחקים מול קבוצה פחות טובה על הנייר בשיא היכולת והמוכנות וממצה את הפוטנציאל של ההרכב, אז לעולם לא היינו רואים הפתעות.

פרט לכך משמעות גדולה למאמן בכדורגל. בכר בהחלט נראה אחד שטוב יותר במקצוע שלו מאשר ויקטור וזו אחת הדרכים לחפות על פערי איכות.
    לא מבין את הגישה.

Fabio Junior, לירן ו-Sir Alex Ferguson אוהבים את זה.
  2. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מתי מישהו אמר שלא אבל? במקום לחפור משעמום ולחפש דיונים בכוח תקראו מה רושמים, ראבק.

3. Telkiyski Member

יש הבדל בין לשים את הדגש על "החולשה של אולימפיאקוס" ולציין שמגיע לבאר שבע כל הכבוד כי נצלה אותו, לבין להגיד שהאר שבע עברה אימפריה, שכל שנה מתמודדת בין שווים בליגת האלופות, שיש לה ברזומה נצחונות על קבוצות שמגיעות לגמרים ושהיא קבוצת צ'מפיונס לגיטימית.

אני עם האופציה השניה.

yakar אוהב/ת את זה.
  4. EO11 בפה אליל היכל התהילה

למה שאני אגיד את האופציה השנייה אם היא לא אמת? המשתמש היווני (הנהדר!) אמר כאן שאולימפיאקוס לא דומה למה שהייתה והיא ממש לא מוכנה למשחק נגד באר שבע, וראינו, בעיניים, שמי שבאר שבע פגשה זו לא קבוצה שמסוגלת לנצח את אתלטיקו, יובה וכו. אף אחד לא הציג את זה כך שרק בגלל החולשה של היוונים באר שבע עלתה, זה גם שקר. מגיע המון קרדיט לגאוות הנגב.

מברוק לבאר שבע, ניצחה יריבה שעדיין עדיפה ממנה בבירור, אבל זו לא היריבה שציפינו שתפגוש (וכן, זה לא מעט בזכות ב״ש).

5. ייא Member

עשו הישג גדול ועכשיו מה שחשוב זה לרדת לקרקע ומהר, גם אם יקבלו ''רק'' לגיה או אפואל חייבים להרגע כי איזה מפח נפש שם יהיה די מעצבן. אסור לאבד את ההזדמנות הזאת לעלות לבתים. אפילו את סלטיק אפשר לעבור במשחק כמו אמש , עם ריכוז כל יריבה עבירה. ראינו כמה הפתעות ומשחקים צמודים היו בשלבים אמש, אף אחת לא מפלצת רז לא לבוא יהירים ושחצנים אחרי אולימפ ואני מאמין שהם בבתים.

אני מהמר שניקוסיה תוגרל. משחק ראשון בארץ.

6. עידן444 Member

כל אחד רואה את זה אחרת ואנשים ישר משייכים את זה לאהבה או שנאה של הקבוצה.
    יש גם אופציה נייטרלית.
    גם אוהדים של ב״ש אמרו שהמשחק תלוי באולימפיאקוס. גם הם מחפשים להקטין את הקבוצה שלהם?
    מה זה אומר תלוי באולימפיאקוס?
    שאם היא תהיה טובה או אפילו סבירה היא עוברת. אם היא לא תהיה טובה היא תעוף.
    לא מבין איפה הבעיה בלהדגיש את החולשה וחוסר המוכנות של היוונים?

Sent from my iPhone using Tapatalk

7. סמואל אטו Member

אף אחד לא סותר אותך.
    הישג ענק, יכולה מצויינת, אבל לא יזיק גם להסתכל על הדברים בצורה ריאלית.
    הקבוצה צריכה להיות מוכנה למשחק אחר לגמרי בסיבוב הבא, נגד קבוצות שיודעות להילחם ולעשות הפתעות בדיוק כמו מה שב"ש עשתה(אולי חוץ מסלטיק שחלק מהתוצאות שלה באירופה בשנים האחרונות הזויות).

8. zivmay Member

מה זה משנה כמה טוב אתה אם אין לך יתרון פיזי על המגרש?
    אולמפיאקוס הייתה אבודה במיוחד בגלל ההיבט הזה, הם פשוט פגשו קבוצה פיזית ביותר שהייתה מוכנה אליהם.
    כך גם הקבוצות בסיבוב הבא- אני לא רואה אף קבוצה ( חוץ מסלטיק) שעולה עלינו בכל מה שקשור לפיזיות ואגרסיביות. ומי שלא מבין שזה מה שעשה את ההבדל אתמול, הוא כנראה עיוור שלא מבין את השינוי שעבר הכדורגל בשנים האחרונות.

ד"א אי אפשר להתחיל הודעה בזה ש'אולמפיאקוס חלשה', אם רוצים להעלות את הרמה של הפורום, נעדיף לראות ניתוחים מקצועיים ולהבין מה עוnד מאחורי המשפט 'אולמפיאקוס חלשה' משפט עם ניחוחות של שלמה שרף ומשה פרימו.

נערך לאחרונה ב: ‏4/8/16
    Civil אוהב/ת את זה.
  9. alexshw Member

ואגב משחק בינוני מאוד של ב"ש בהתקפה. לטעמי מעט מדי מצבים. פרט לדריבל של נווקאמה והגול כלום ועדיין הם עברו את היוונים.
    זה אומר גם שלב"ש יש אפילו עוד לאן להשתפר במסגרת האירופית וזה אמור מאוד לעודד אותם.
    גם יכולים לנצל הרבה יותר טוב מצבים נייחים. יש להם כל כך הרבה שחקנים מתאימים בשביל זה.

10. עידן444 Member

היא היתה חלשה ופירטתי אתמול. המון עבירות באזור הרחבה כי לא מסוגלים להרוויח כדור בצורה נקיה. דיברתי על זה שאף פעם לא ראיתי קבוצה אירופאית ברמה גבוהה במשחק חוץ שיוצאת כל כך גרוע למתפרצות.
    שמע, מחצית שניה שלהם היתה מחפירה. פשוט מחפירה.
    מזכירים כאן את ההסטוריה ואריאל אמר בצדק- למה זה כל כך רלוונטי?
    כשיש קבוצה חרא יש קבוצה חרא. תראו את מכבי ת״א כדורסל. מה ההסטוריה עוזרת אם אתה נראה רע כל כך בנקודת זמן העכשווית?
    האמת? אני גם לא כזה בטוח שבלי שינויים הקבוצה הזו תראה דרסטית הרבה יותר טוב בעוד כמה חודשים... לא יודע כמה שחקנים פצועים יש להם אבל אם אין כמה תותחים בחוץ שלא ראינו- הקבוצה הזו כדי להשתדרג על כר הדשא חייבת לשדרג את עצמה פרסונלית. החלק האחורי שלה ממש לא משהו. והחלק הקדמי אנמי מאוד.

Sent from my iPhone using Tapatalk

11. JR-Riquelme Member

הלטבים באמת גרועים. לא האמנתי שזה המכשול של ביתר בדרך לסיבוב הבא.
    בפלייאוף הכל יתפוצץ... אין לנו אפשרות לקבל קבוצה חלשה בסיבוב הבא ושם נהיה עדים למשהו בסגנון שרלרואה. לפחות.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אני שונא את הדיון החסר תועלת הזה.. דיון מפגר. אבל התייחסות קטנה:

1. מה לא נכון באופצייה השנייה? אתה לא רוצה לקרוא לה אימפריה? סבבה, אבל היא כל שנה מתמודדת בין שווים בכבוד ויש לה רק בשנים האחרונות ניצחונות על קבוצות ענק שמגיעות לגמרים בשנים האחרונות, מה לא נכון בזה?

2. אולימפיאקוס לא דומה בגלל הכנה לקוייה, שזה לא מעניין אותנו ולא צריך לקבל פה במה אפילו. אני גם זוכר שנאמר שזה אותו סגל פחות שחקן או 2 שהיו פה בשנה שעברה. אולימפיאקוס לא מוכנה? ממתי זה מדד? ממתי זה מעניין וצריך בכלל לקבל במה אם קבוצה זרה מוכנה או לא? זה לא מעניין אף אחד. היא לא דומה כי המאמן שלה לא הכין אותה נכון וכי ברק בכר עשה להם בית ספר.

Civil אוהב/ת את זה.
  13. South Boy Member

לא היינו טובים מאולימפיאקוס בגלל שהם גרועים, ואם כולם יהיו כנים אין אף אחד שהאמין שנעבור את אולימפיאקוס גם ביום חלש שלהם, עברנו אותם כי שיחקנו טוב על נקודות החולשה שלהם וביטלנו אותם לגמרי.
    אתה לא יכול לעלות עם צ׳ורי דומינגז קמביאסו ופורטוניס ולהגיד שאתה בהרכב חסר מול קבוצה ששווי הסגל שלה הוא 10 אחוז ממך, אין להם שום תירוץ חוץ מכך שהם הגיעו שאננים מול קבוצה רעבה יותר מהם, וזה לא אומר שהם קבוצה חלשה. מבטיח לך שהם יקחו אליפות ביוון וגם יתנו דברים יפים בליגה האירופית, פה פשוט אם הם מנצחים אז אנחנו לא ברמה שלהם ואם אנחנו מנצחים אז אולימפיאקוס חלשים.
    זה הישג ענק לא רק לבאר שבע אלא לישראליות באירופה ואף אחד לא יכול להמעיט מערכו משום סיבה שהיא. אולימפיאקוס לא נתנו צמד מפגשים רע מולנו כי הם חלשים באופן כללי, אני מרשה לעצמי להגיד שאנחנו גרמנו להם להראות ככה.

Sent from my D6603 using Tapatalk

hbs7, yakar, amn ו-2 משתמשים נוספים אוהבים את זה.
  14. yedidel Member

לא שאכפת לי, אני מאושר על הגג.

אבל בואו נסכם שכל פעם שקבוצה ישראלית מדיחה קבוצה ברמה של אולימפיאקוס או באזל או פסז' או צלסי, זה ברור שהיריבה לא היתה בשיאה.

amn אוהב/ת את זה.
  15. EO11 בפה אליל היכל התהילה

1. כי זו לא אותה אולימפיאקוס, מה לא ברור? זה מאמן אחר שכנראה לא מתאים לשיטה. גם מילאן זכתה בליגת האלופות שבע פעמים, זה אומר שאם תנצח אותה היום זה כאילו ניצחת את אלופת אירופה? אולימפיאקוס אימפריה ענקית במונחים שלנו, אבל היא לא בשיאה.

2. מתי אמרנו שלא? (טייק 47362838).

מצב נושא:
הנושא נעול.