הישראליות באירופה 16/17 - באר שבע מסיימת קמפיין מוצלח עם הדחה מול בשיקטש

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by alexshw, May 22, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע איזה ניסיון יש לספליט (מניח שיותר משלנו) רק מסביר לך את התחושות שהרגשתי במשחקים באירופה, בניגוד לליגה, היה חסר הרבה שקט נפשי, וזה כולל גם תמשחק הראשון מול תון בארץ. שוב קשה מאוד להסביר את זה אבל כל מי שהיה באיצטדיון בתון הרגיש את חוסר הניסיון שלנו והייתה הרגשה באוויר שתון ישיגו את שני השערים שהם צריכים.

2. alexshw Member

אנחנו בלי נסיון עברנו את טורפדו(שבהרכב דומה עברה את יונייטד שנה לפני ובכלל הייתה עם מסורת במפעלים אירופים) וניצחנו בפארמה.

DRORIKO likes this.
  3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

על מה הויכוח אני לא מבין? ברור שאנחנו חייבים לעשות כבר את קפיצת המדרגה הזו באירופה.

אם תהחיה חלוקה גיאוגרפית, מתי נדע אותה?

4. alexshw Member

מספר שעות לפני ההגרלה יחלקו לבתים.

5. ייא Member

הדחה של ב''ש בפלייאוף האירופית תהיה הישג יפה מאד. שאלה לאדומים מהנגב: קונים עכשיו שלב בתים באירופית?

6. Noam7 Member

כן. בלי לחשוב פעמיים.

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

קונה על חשבון אליפות אפילו.

8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא. מי שלא חולם בגדול לא יגיע לשום דבר בחיים. המטרה היא שלב הבתים בליגת האלופות.

ולא, לא הייתי מוכן להקריב את אליפות ישראל בעד שלב הבתים, לא של ליגת האלופות ובטח לא של הליגה האירופאית.
    אנחנו צריכים לזכות בעוד תארים בישראל על מנת לבסס את המעמד שלנו בישראל, על מנת לבנות מסורת לעוד הרבה מאוד שנים, וככל שנזכה ביותר תארים ככה נגיע יותר פעמים לאירופה והסיכוי שלנו להגיע לשלב הבתים במפעל כזה או אחר יגדל.

לא מאמין בתהליכים קצרי טווח, לא מאמין בזבנג וגמרנו (גם קריית שמונה ומכבי פתח תקווה הגיעו לשלב הבתים באירופית, ומה הם עשו עם זה ומאז?), מאמין בתהליכים שמבשילים ובסופם רואים תוצאות, כמו התהליך שעברנו בישראל והבשיל לאליפות, ככה התהליך שלנו באירופה, שהתחיל לפני שנתיים, יבשיל בסופו של דבר להישג משמעותי, אבל בשביל זה אנחנו נהיה חייבים להמשיך ולהיות כוח משמעותי בליגה הישראלית.

9. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

לא מסכים בכלל.

להגיד שאני "קונה" זה משהו זה באמת באמת קשה כרגע, כי חייב לחכות להגרלה. אני בהחלט אהיה מבסוט מהעפלה לבתים באירופאית, אבל באים ואומרים לי "בתים באירופאית או אליפות שנייה" אני לוקח אליפות בלי לחשוב פעמיים.

Sir Alex Ferguson likes this.
  10. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

נראה לי נסחפתם קצת. עם כל זה שהליגה האירופאית מקנה כרטיס אחד לאלופות וזה טיפה שיפר אותה, עדיין היא ליגה חסרת פופלאריות בעליל לעומת אחותה הגדולה ויש שם בשלב הבתים קבוצות ברמה של ב"ש אם לא פחות שגם עושות דברים יפים, הרבה בגלל חוסר חשק גדול של קבוצות "גדולות". בשנה שעברה צפיתי בכל משחקי הבית של אייאקס (בית ה"מוות" - אייאקס, פנרבחצ'ה, סלטיק ומולדה). ואני כאחד שנורא רוצה שאייאקס תצליח שם לא יכולתי להתעלם מחוסר החשק שסובב את המשחקים האלה לקבוצות האלה. לא סתם מולדה (שדורגה מקום 7 בנורווגיה, וראיתי אותה, האמינו לי, פחות טוב מב"ש) עלתה מהבית הזה מהמקום הראשון.

מכבי תגיע לבתים, נכון, היא מדורגת לכל אורך הדרך ולא צפוייה להתקל בקשיים. אבל גם את הבתים היא לדעתי יכולה לצלוח. ואם כן אז אין סיבה שב"ש,קבוצה שבהחלט ברמה הזו, תחגוג ותוותר על הכל תמורת שלב בתים בליגה אירופאית... עם כל הכבוד. זה יהיה הישג יפה ולא צריך לבוא על חשבון שום דבר אחר.

אני מסתכל על קבוצות שהגיעו לשלב הבתים בעונה שעברה: מולדה (שעלתה מהמקום הראשון בבית כמו שכבר כתבתי), קארבח( אזארבג'ין), טריפולי(יוון), קורצ'ה (אלבניה) ועוד שהן לא טובות יותר מב"ש.

11. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אתה מדבר כאילו הכל שחור או לבן. לא יודע מה הדרכים שעשו קבוצות כמו מולדה או קורצ'ה, אבל יש על זה המון היבטים אחרים. את מי הם פגשו, איך היו הקבוצות שפגשו, מה היה בדיוק במשחקים, עונשים של הרחקות כאלה ואחרים..

אלף ואחד משתנים. אני לא חושב שבאר שבע תצליח לעבור 3 סיבובים לא מדורגת. אני בטוח גם שלא כל שנה יש קבוצה שמצליחה לעשות דברים כאלה. זה שזה קורה זה נכון, אבל זה לא כזה פשוט ולהגיד שנסחפנו על זה שאנחנו 'קונים' מקום בליגה אירופאית זה קצת מוגזם לדעתי, בעיקר לנוכח העובדה שבשנתיים האחרונות כשלנו כישלון חרוןץ באירופה.

12. alexshw Member

ב"ש צריכה לעבור שני סיבובים והיא בשלב בתים של האירופית לפחות.

13. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אני אסתכל רק על הפלייאוף בהנחה ותיפלו לשם (סתם הנחה) : מולדה עברה את סטאנדרד ליאז', קארבח את יאנג בויז, ת'ון שהעיפה אתכם עפה לספרטה פראג המדורגת. בלאשנאש הפורטוגלית הייתה מדורגת לכל הדרך. ליברץ' הייתה מודרגת לכל הדרך. יש שם לא מעט קבוצות "מדורגת" שאתם תתמודדו איתן יפה מאוד. אם תעלו לליגת האלופות זה הצלחה אדירה. אם תיפלו לסיבוב הפלייאוף ותעברו את יאנג בויז או ליברץ' כדי להגיע לבתים זה יהיה יפה מאוד - אבל לא משהו שאני מתאבד בשבילו ומוכן להקריב הכל. אתם בכל זאת קבוצה לא פראיירית עם תקציב יפה מאוד. לא צריך לקפוץ מהפופיק אבל גם לא להתמסכן.

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא חייבים להסכים איתי, אנחנו פה כדי להישאר, אחרי שסימנו וי על אליפות מטורפת וקשה, היעד הבא זה הצלחה אירופית וזה מבחינתי החלום הבא, אנחנו כאן כדי להישאר והשאיפה היא להיאבק על האליפות עד הסוף. כרגע נראה לי שהצלחה אירופאיית זה משהו שמאוד חסר לנו כדי לעשות עוד צעד קדימה.

15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנחנו פה, ואנחנו פה כדי להישאר.
    לא נגיע השנה לשלב הבתים באלופות/אירופאית, נעשה את זה בשנה הבאה או בזאת שאחריה.
    אנחנו לא הולכים לשום מקום.

Thread Status:
Not open for further replies.