הישראליות באירופה 11/12: שלוש נציגות - שלוש הדחות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏20/6/11.

1. Hapoel_Tel_Aviv Member

מבחינת נקודות להפועל יש עוד סיכוי טוב לעלות אבל הבעיה שהיכולת שלנו כל כך חרא שאנחנו לא מסוגלים לנצח את ראפיד בוקרשט בבית.

2. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

הנקודה היחידה שלא ראיתי כאן שהתייחסו אליה היא חזרתו של בולייט למרכז ההגנה.
    לדעתי דווקא הוא עולה בכמה רמות על איציק כהן, ואין לי ספק שהוא גם זה שצריך להיות הבלם הפותח שלנו לצד פאלח. אני מקווה מאוד שאחרי שהשלים היום 90 דקות הוא יהיה גם כשיר למשחק מול מכבי. עם כמה שקשה להגיד את זה, עם החורים של עותמאן באגף ימין, אני מקווה שמשומר יחזור להרכב בשני.
    דבר אחרון, דה חאסוס יותר ויותר מזכיר לי את יעקובו.

נערך לאחרונה ב: ‏29/9/11
  3. alexshw Member

שי, זה כל כך טבעי שלא הזכירו את זה. בוליאט ופלאח הם הבלמים הפותחים. רק שיהיו בריאים.
    לגבי דה חסוס, ההתלהבות ממנו מוקדמת.
    כיוון שזה זר של שקל וחצי שהגיע ברגע האחרון ועוד לעמדה בא יש אינפלציה של שחקנים, אני מתייחס אליעו בחשדנות. אני חושש שהוא מחמיצן נוראי ולא טכני במיוחד, מה שטבעי לזר שנבחר בצורה מביכה שכזו.

קודם שיתן תוצרת בפועל, בדמות שערים. המשחק הזה לא מדד, אבל המשחק ביום שני ועוד איך. אני מזהה עכשיו שהוא מקבל הרבה הזדמנויות, חייב לקחת את הצ'אנס הזה ומהר.
    גולים, אני רוצה גולים. לא סיפורים.

יעקובו הוא לא וצריך להפסיק לחפש כזה אחד. זו הייתה הבלחה אדירה. זו לא שיטה. וחוץ מזה כשהניגרי בא, במכבי חיפה שיחקו 5 זרים איכותיים ואפשר היה לשפשף אותו בכפר סבא.
    כיום אני צריכים זרים שיתרמו מיד.

נערך לאחרונה ב: ‏29/9/11
  4. saras 21 Member

איזה סיכוי? קבוצה שמפסידה בבית לראפיד בוקרשט לא תעלה לשלב הבא. קבוצה שהייתה יכולה לחזור מההפסד לראפיד עם ניצחון בורשה שמטה יתרון והפסידה.

הפועל לא תעלה. אולי תשיג נקודות בבלומפילד ותהרוס ללגיה עליה.

5. ertyo Member

ברמות האלה חשוב מאד לשמור על הבית,אתם לא עשתים את זה.
    בעיקרון להפועל יש עוד סיכוי,אבל בשביל זה היא חייבת לנצח את פסו ולגיה בבית,וגם להוציא 4 נקודות ממשחקי החוץ בהולנד ורומניה,א רואה את זה קורה.

6. Mr Mahamid Member

תכלס, 3 הישראליות גילו יכולת טובה ושיחקו טוב אפילו מצוין, אבל לא הצליחו להשיג נקודות חוץ ממכבי ת"א שהשיגה נקודה אחת.. מי שאומר שזה נגמר הוא טועה! הכל עדיין פתוח..
    למכבי חיפה בהחלט, וגם למכבי ת"א! להפועל ת"א זה קצת קשה אבל עדיין אפשרי.. ניצחון נגד אינדהובן מחזור הבא ותוצאה טובה במשחק השיני והכל יתחיל מחדש

7. Prometheus Member

למכבי אין סיכוי לעלות, ואף אחד גם לא מצפה לעלות. המפעל הזה השנה הוא בסך הכל בונוס, ואנחנו צריכים להשיג כמה שיותר נקודות דירוג בשביל השנים הבאות. עשינו את זה עם הניצחון על פאו, עוד 2 נקודות על השתתפות בשלב הבתים ועכשיו התיקו הזה, וכמה שיותר נקודות רק יעזרו לנו בעתיד כדי להגיע למצב שנקבל הגרלות קלות כמו חיפה והפועל שנהנות היום ממה שעשו בשנים האחרונות באירופה.

מכבי הביאה היום את המשחק הטוב ביותר העונה, וכן, יותר טוב מנגד פאו. הרבה שנים לא ראיתי קבוצה כזאת בצהוב שמניעה ככה את הכדור ושולטת במשחק, וגם בדקה 85 לא מסתפקת בתיקו מול יריבה אירופאית עדיפה אלא מחפשת לנצח. הפעם זה לא קרה בגלל חוסר מזל והחמצות גדולות של דאבור ויצחקי, אבל בהמשך זה ייכנס והמשחקים בקצב הזה יעזרו לנו בעתיד.
    רק לחשוב ששיחקנו ללא חצי מההרכב - דהן, עטר, קונאטה, פאביצביץ' וכמובן לוגסי שחזר מפציעה ויצחקי ששיחקו מעט מדי.

תמוה לי הכניסה של לוגסי שהיה פצוע ולא שיחק כבר הרבה זמן ונראה היום איטי ומאוד לא מדוייק. אלברמן המשיך עם היכולת מבאר שבע והיה טוב מאוד הגנתית, וגם נייד מאוד, כמו הימים שלו בבית"ר. שוב, חילוף מאוד תמוה. ההסבר ההגיוני היחיד הוא שאיווניר שומר את אלברמן לחיפה, אבל לפי הראיון איתו בסיום המשחק נראה שדווקא לוגסי קיבל דקות כדי שיהיה מוכן לקראת חיפה. נחיה ונראה, בינתיים איווניר נותן לנו את כל הסיבות בעולם כדי שנסמוך עליו.

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי רק חלקים גדולים מהמשחק של מכבי חיפה, אבל למרות ההפסד מכבי חיפה הראתה בסה"כ יכולת לא רעה. נכון, זה לא הספיק, אבל היו בהחלט דקות שהירוקים הצליחו יפה להביך את שאלקה, קבוצה עם תקציב פי כמה יותר גדול מהאלופה הישראלית.

לגבי התל אביביות. כרגע נראה שרק מכבי חיפה נראית כקבוצה שעוד יכולה לעלות היות שלארנקה קבוצה לא יותר טובה מהירוקים וסטיאווה גם מאד לא יציבה. mr mahamid כבר חולם על ניצחון של הפועל ת"א באיינדהובן, אבל הרשה לי כבר עכשיו להגיד לו שפ.ס.וו תנצח בקלות. אין לאדומים שום שחקן בהגנה שמסוגל לעצור את דריס מרטנס. הפועל ת"א תתקשה לעצור את התקפת ההולנדית למרות שאני מאמין שהפועל ת"א כן תוכל להבקיע באיינדהובן.

מכבי ת"א? לא יודע. אם הקבוצה היתה משחקת היום בקייב אולי הייתי יכול להיות קצת יותר אופטימי. אין לי מושג מתי מכבי ת"א תשחק שם, אבל צריך לקוות שהחורף שם עוד יחכה קצת...העובדה שסטוק ניצחה בבית את בשיקטאש לדעתי רק מחזק את האמונה שלי שמכבי ת"א לא תתקרב למקום השני בבית.

9. johnnie walker Member

לחשב עכשיו סיכויי עליה זה מיותר ומעייף, מכבי נתנה הצגה היום ברמה גבוהה ביותר של כל הקבוצה, חוץ מהשער שנבע מהמערך הגרוע שאיווניר התחיל איתו את המשחק אבל תיקן מיד אחריו כל השחקנים גילו אחריות ובגרות ברמה שקשה לראות מקבוצות ישראליות. הנעת כדור מסודרת וסבלנית ומהלכים מבריקים שבחוסר מזל לא הסתיימו בשערים, מכבי עלתה בשתי רמות לפחות על קייב שלא באה לשחק כדורגל והסתפקה בכדורים ארוכים לבראון. שליטה טוטאלית במגרש ובכל זאת רק 1-1 זה נובע בעיקר מהבונקר האוקראיני, לא חושב שראיתי יותר מחמש התקפות מסודרות שלהם מהגנה להתקפה במשך כל המשחק. אם מכבי תמשיך ככה הנצחונות יבואו, זה רק עניין של זמן.

10. Don Joan Roman Member

כמה מילים על מכבי(המשחק היחידי שראיתי):
    משחק מצויין שלהם, אמנם דיאנמו קייב זאת לא דינאמו קייב הגדולה אבל היא בהחלט קבוצה טובה ומכבי הייתה טובה ממנה פי כמה וכמה אבל סבלה מאוד מהשחצנות והטמטום של מונאס דאבור, תן את המצבים האלה לעטר או ליצחקי או לקונאטה והם מנצחים את המשחק בלי בעיות אבל זה בסדר דאבור עוד ילמד וכישרון בהחלט יש לו ולמכבי יש עתיד מזהיר עם דור מיכה וקהת ולוגאסי שאמנם במחצית ששיחק היה חלש אבל הוא עדיין שחקן עם כישרון ויכולת.
    אני התרשמתי מאוד.

וכמה מילים על 2 הקבוצות האחרות: כל הכבוד למכבי חיפה ולעידן ורד שלפי מה ששמעתי נתן משחק מצויין אבל שאלקה בגלזנקירשן זו באמת משוכה קשה מאוד וגם היה להם קצת חוסר מזל כשדה חסוס לא הצליח לדחוק לרשת איזה כדור וגם ממתי מגן כובש 2 שערים? לא הרבה פעמים.
    בנוגע לאדומים: מהבית שלהם גם חיפה וגם מכבי עולים, מלבד פ.ס.וו אין שם באמת קבוצה אחת טובה ולהפועל יש עוד סיכוי קלוש גם לעלות מהמקום השני.

11. Number 8 Member

לפני המשחק, הייתי קונה תיקו, עדיין מדובר בדינמו קייב, אבל לפי איך שהמשחק התפתח, הגיע לנו לנצח ואני חוזר מבלומפילד עם מעט תחושת החמצה כי היינו יותר טובים ואם רק היינו חדים יותר מול השער(האמ האמ דאבור), היינו גם מסיימים עם ניצחון אבל לא צריך להיות חזירים, אנחנו רק צוברים ניסיון מהמשחקים האלה, אירופה זו בונוס, הליגה היא הדבר האמיתי והחשוב.

עומר ורד ממשיך להיות מצויין, יואב זיו גם המשיך את היכולת שלו מול הפועל באר שבע, כמו גם גל אלברמן שמשום מה הוחלף במחצית אחרי מחצית נהדרת, דור מיכה היה בכל מקום במגרש, אמצע, ימין, שמאל, היה מצויין ובא על שכרו עם גול אדיר אבל השחקן המצטיין שלי הוא שירן ייני - לפי דעתי זה המשחק הכי טוב שלו במדי מכבי ת"א, קודם כל היום כולם הבינו באופן סופי שהתפקיד שלו הוא בלם ולא קשר אחורי, ודבר שני בפעם הראשונה בקריירה שלו, הוא שמר על שחקנים ענקיים ולא אזארוב או מישהו בסגנון והיה ראשון לכל כדור, לא נתן לחלוצים לזוז, באמת שהיה אדיר, מגיא לו שאפו.

מונאס דאבור כישרון גדול, יש לו הרבה כדורגל אבל הוא חייב לעבוד על הסיומת שלו ועל קבלת ההחלטות כי היא זוועתית וככה הוא לא יגיע לשום מקום, לא משנה כמה כישרון יש לו. קולאוטי לא עשה יותר מדי, ולוגסי כשנכנס היה די חלש ולא מרוכז, מקווה שנראה את לוגסי הישן והטוב נגד מכבי חיפה.

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מקווה מאוד שאלברמן הוחלף בשביל שיפתח ביום ראשון נגד מכבי חיפה אחרת אין לי שום סיבה אחרת לחשוב עליה למה להחליף אותו? היה מעולה. גם מאדוניאנין היה מצוין, אין כשזה מגיע לאירופה, הוא בא לעבודה...

מואנס דאבור אוי מואנס דאבור? למה קונאטה מורחק? למה עטר פצוע? למה יצחקי לא היה כשיר? סעמק! וואלה תשימו קונוס שיפגע בו הכדור זה ייכנס. הבן אדם לא ישים גול גם אם יעמוד מול שער ריק באיצטדיון ריק מקהל. אמיל אמבמבה לעומתו זה מסי. מצב אחד מהמצבים שהוא הגיע אליהם, מגיע לקולאוטי וזה ניצחון.

שיחקנו כל כך טוב, מול דינאמו קייב שהיא קבוצה מעולה, שהפסידה עד היום לקבוצה אחת בכל העונה, רובין קאזאן. היינו מצוינים, היתה אווירה מדהימה, לא נורא, אומנם 1:1, אבל נקודה ראשונה וחשובה, אנחנו לא נעלה שלב, נפלנו על בית קשה רצח, ברמה של ליגת האלופות. כל נקודה חשובה, קודם כל בשביל ההופעה, דבר שני בשביל הדירוג העתידי וגם בשביל הניסיון של השחקנים.

רשמנו משחק 12 רצוף בבית באירופה ללא הפסד, מאז ההפסד בראש השנה ההוא לבאיירן מינכן ב-2005, שיא ישראלי.

יש לנו סיכוי לנצח גם את סטוק וגם את בשיקטאש בבית, אבל אני לא אבכה אם נסיים גם עם שתיהן בתיקו. בסטוק בחוץ ובקייב בחוץ אנחנו נפסיד, אבל זה לא העיקר.

מבחינת הניקוד אנחנו עם 7.500 כשהתחלנו את השנה עם 2.800 פחות, שזה מה שהשגנו עד עכשיו שזה הכי טוב ב-5 השנים האחרונות וכמובן כבר יותר טוב מה-2.400 שהשגנו בשנה הבאה. רק שנמשיך ככה.

מה שכן, כיף להרגיש סוף כל סוף כמו באירופה כשיש לנו 3 נציגות שמשחקות בערב של אירופה...המגרש של לגיה מדהים. הקהל שלהם גם, השלט + דגלי פלסטין? מבחיל

נערך לאחרונה ב: ‏30/9/11
  13. Fanatic Member

תגידו מה שתגידו, מכבי של השנה נותחת הצגות. ניצחון או לא אני נהנה מכל משחק עד עכשיו, גם מהפחות טובים. עד עכשיו אנחנו לא מזכירים בכלל את מכבי של השנים האחרונות. לא מורידים את הראש אחרי שסופגים גול, נותנים את הכל על המגרש. ראבק, ורד שורף את אגף ימין שלנו עד עכשיו. לבן אדם יש שלוש ריאות. זה משהו לא הגיוני בקנה מידה ישראלי.

שרן היה היום מספר 1 על המגרש, מדו כמו כל משחק במסגרת אירופאית נתן משחק גדול, פונצץ' (מרגש עם המסיכהhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx) היה אדיר פשוט. מישהו הצליח לספור את כמות חילוצי הכדור שלו היום? רק חבל שהוא עשה את זה בתור קשר אחורי. אלברמן בלתי עביר, הזכיר את אלברמן של בית"ר עם כמה מסירות גאוניות קדימה (למה הוחלף?), ומיכה? כבר התרגלנו. פשוט שחקן מדהים. לא יודע אם יש שוער שיכול לעצור בעיטה כזו.

מחזור הבא משחק חוץ מול סטוק, אולי המשחק הכי קשה בבית.

ועומר,
    http://legionisci.com/zdjecia/12hapoel1_kibice2_d.Xxx
    ג'יהאד לגיה

נערך לאחרונה ב: ‏30/9/11
  14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל הפסד פחות מ-3:0 ומעלה זה הישג. תיקו זה סנסציה וניצחון שווה לזכייה בליגת האלופות.

15. Don Joan Roman Member

טוב שלא הגזמנו, סטוק עם כל הכבוד לה היא קבוצה מוגבלת מאוד, זו עדיין לא מנצ'סטר יונייטד ולמרות שחטפתם חמישיה מבשיקטאש זה לא אומר הרבה כי לא הגיע לכם להפסיד בתוצאה כזאת, אני מאמין שתפסידו באנגליה ויש גם סיכויש זה יהיה 3 ו4:0 אבל בחייך שווה לזכיה בליגת האלופות? חח איזו הגזמה.