איזה גול ואיך הוא פרפר את ההגנה של דינמו! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx שוורצר- מיכה הוא כבר שחקן בוגרים מוכח, ההשוואה לא במקום.
תגידו המשחק של מכבי משודר רק בערוץ 9? כאילו שחסר ערוצים. המצלמה כל כך קרובה למגרש, יותר מבהייבורי. שער ענק של מיכה.
מכבי היתה צריכה להיות ביתרון שלושה שערים עכשים אם אחד מתוך יצחקי/עטר/קנוטה היה משחק במקום דאבור, חבל שאיווניר לא לקח הימור כאן ועלה עם ההרכב הכי חזק שלו, זה היה יכול להשתלם בגדול. בכל מקרה מכבי ברמה מעל קייב ואם ימשיכו ככה אפשר לנצח את המשחק גם.
יש קצת הבדל בין ילד בן 15 שנוסע לברצלונה מאשר לילד בן 20 (?) שכבר משחק עונה שנייה בבוגרים לא חייבים לרוץ לברצלונה, רוב הסיכויים שלא תשחק שם
לא בזה אתה צודק, פשוט היה נראה לי מוזר שמשחק של סלטיק אני יכול לראות בHD ומשחק של מכבי אני יכול לראות רק בערוץ 9. לא קריטי.
אני חייב להגיב על זה: קולמה ידע למסור!? האם חיית במאדים? כל שנותיו בחיפה השחקן לא תרם כלום חוץ מקצת אברסיביות, רובה מיותרת. מעלובי העשור שהיו לנו וקיבלו צאנסים. שחקן שנתן פס קדימה בממוצע של פס קדימה פר עונה, שכמובן הגיע לרגלי היריבה. בישול אחד בשלוש שנים וגם הוא בטעות - קולמה ניסה להרחיק וזה הגיע לראש של ארביטמן. סיידו לא משהו, ודי פושר. לזר זה גרוע, אבל הוא עדיין בכמה רמות טוב מג'ון קולמה העלוב שהרס לי את הבריאות ועת המנוי שהיה לי בעונת הפסד האליפות להפועל תא. כיאל נראה לידו להיט. פרליה, זאונטאונטס וגם דירסאו נראים כמו אנייסטה, מקללה ורוי קין לעומתו. קולמה הוא הסיבה ל0,0 ולשנים של חוסר יצירתיות. רק שלא יחזור. או שיחזור להפועל.
הפועל הייתה חייבת לקחת שלוש נקודות מאחד משני המשחקים הראשונים כדי שיהיה לה סיכוי להמשיך. עכשיו היא למעשה כבר הודחה מאחר והסיכוי שתוציא אפילו שלוש נקודות מהמשחקים עם איינדהובן שואף לאפס. מכבי כנראה לא תעלה אבל לפחות צברה נקודה ראשונה. חיפה צריכה 4 נקודות מהמשחקים מול סטיאווה.
סטוק ניצחה בביתה את בשיקטש 2:1 סטוק 4 בשיקטש 3 דינמו 2 מכבי ת"א 1 איינדהובן, שבמחזור האחרון בליגה טחנה את רודה 7:1, ניצחה בחוץ את רפיד בוחרסט 3:1 איינדהובן 6 לגיה 3 ראפיד 3 הפועל 0