הישראליות באירופה 11/12: שלוש נציגות - שלוש הדחות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏20/6/11.

1. A. Arshavin Member

איפה יש תקציר?

2. לא מצאתי כינוי Member

אם חיפה תעפיל לשלב הבתים הם חייבים להעיף אותו, הוא פשוט לא מספיק טוב לרמה הזאת. הוא מתאמץ ומנסה להשקיע, הוא שחקן סטייל מכבי פתח תקווה כזה, כדי להגיע לרמות הגבוהות הם צריכים קילר כמו דירסאו בזמנים היפים שלו, זר ברמת ההשקעה של לפחות 500-600 אלף דולר, לא זר במציאה של 2 ב10 כמו שהם עשו עם פילאבסקי(שגם עליו אני חלוק), לא כל יום פורים.

3. alexshw Member

אי אפשר לחכות לשלב הבתים. יהיה לך פחות משבוע להחתים שחקנים. ככה בדיוק הבאנו את דוטרה ושטרכמן. אני לא חושב שזה נכון להביא שחקנים לפי שלב באירופה.
    צריך להביא שחקנים בשביל כל העונה. מכבי ת"א בכדורסל אנחנו לא.

4. לא מצאתי כינוי Member

אם לא תמשיכו רחוק באירופה אין טעם להשקיע סתם, עם הליגה פח שמצופה להיות העונה אני שמח לסבר לך שאתם תיקחו אליפות גם עם סיידו.

5. N כמוני Member

אני לא חי בעבר, בשנה שעברה מכבי חיפה ספגה הכי פחות שערים בליגה, וחלק גדול מהקרדיט צריך להנתן לשוער. אני לא חושב שיש לו יותר טעויות משוער סטנדרטי בליגת האלופות, אני כן בטוח שבשנה שעברה הוא נתן לנו לא מעט נקודות. נכון, הוא נתן ראיון אומלל במעריב, אבל לא צריך לקחת ממנו בגלל זה את הקרדיט על שנים נפלאות.

6. alexshw Member

הקרדיט העיקרי מגיע לבנאדו ופיליאבסקי.
    ניר אולי נתן לנו 4-6 נקודות כל העונה - בטדי ואולי עוד באיזה משחק.
    חוץ מזה ב - 70-80% מהמשחקים היריבות היו בבונקר רוב הזמן. צורת המשחק שלנו וכושר העדיף גם עזרו לספוג פחות.

נערך לאחרונה ב: ‏13/7/11
  7. לא מצאתי כינוי Member

אמיר אדרי!

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמיר אדרי? לליצן הזה לא מגיע שום קרדיט. בלי בנאדו ודווידוביץ' הגנת מכבי חיפה נראתה קטסטרופה. אדרי שוער מאד בינוני ומבחינתי אפשר לשחרר אותו.

עם כל הכבוד לדווידוביץ' לבחור יש גם כמה שיאים שלילים בתחילת העונה כשמכבי חיפה עפה מאירופה. תראה את התגובה של אלכס. שוב, אם דווידוביץ' השוער הראשון שלך למה קיבינמט הביאו את שחקן השנה בליגה הסרבית? למה אי אפשר היה להסתדר עם דווידוביץ', שטראוס ואולי אדרי? במקום שראנוב מכבי חיפה היתה יכולה זר ברמה במרכז השדה או אפילו מחליף לקטן.

9. לא מצאתי כינוי Member

להגיד על אמיר שלא מגיע לו שום קרדיט ושהוא ליצן זה כבר כפיות טובה, הבן אדם הזה נתן בשנה שעברה לא מעט הופעות טובות, אבל מה אפשר לצפות - אוהדי חיפה. הרי ברגע שקטן יביא איזה דרדל'ה במקרה כל האוהדים של חיפה יתחילו עם ה"אוו יניב קטן, אותך אני אוהב", וכולם ישבחו אותו ויספרו עד כמה הנסיון הוא זה שהכריע. אוהדי חיפה, נו.

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מצאתי כינוי, מבחינתי סגרת כרגע את הדיון. אני לא מתכוון להתייחס לפרובוקציה הזולה שלך. השטויות שכתבת אינן קשורות לדבר. אם אתה לא מסכים איתי אחלה, אבל לי ולאוהדים אחרים יש זכות להגיד מה שבא להם. כנראה שאתה לא מצליח לשכנע אותי אז אתה סתם מתחיל בירידות ילדותיות. מאד חבל ולא מתאים.

לחזור לדברים יותר חשובים:
    קטן נפצע ומה אני קורא באתר ערוץ הספורט? הקפטן ידבר עם אלישע לוי?
    מה זה אומר? שקטן יחליט אם הוא כן או לא ישחק בגומלין? מצטער, אבל שום שחקן לא נמצא מעל למאמן. רק אלישע לוי יחליט אם קטן ישחק. אם הוא לא בריא אז הוא יישאר בארץ או על הספסל. היות שקטן היה היום חלש והמשחק בגומלין למעשה סגור אני מצפה גם ככה שאלישע לוי ישאיר את קטן על הספסל.

הגיע הזמן ששחקנים אחרים יובילו את הקבוצה. זה הזמן שגולסה יקום, ישכח את פרשת לאציו ויוביל את הקבוצה קדימה. קטן לא צריך לפרוש, אבל בעיניי אין לו יותר מקום בהרכב. בטח לא כשכבר ביולי הוא עולה עם זריקות בגב...(הבעיה שראינו גם לפני עונה)

11. alexshw Member

קטן כן נמצא מעל המאמן. הוא יכול ללכת ישירות לקטן. החשש שלי שהשיקולים בכלל זרים לכדורגל. כי מבחינה מקצועית מדובר באבסורד.
    "להיות איתך בכל דקה או יניב קטן". http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

12. לא מצאתי כינוי Member

אני מוכן להיות ענייני ולא להכניס סרקסטיות לדיון, זה פשוט דרש, כי ככה לפחות אני מרגיש שרוב אוהדי חיפה מתייחסים לשחקניהם. בכל אופן, אני מזמין אותך לעשות בדיקה מקיפה בין אוהדי חיפה ולשאול אותם מה הם חושבים על אמיר אדרי, הרי שדוידוביץ' חזר מפציעה הרבה אמרו שעם כל הכבוד לדוידוביץ', יש כאן שוער לא רע בכלל, ואמיר אדרי ירד לספסל אחרי שאלישע הבין שהשוער השני שלו לא רע בכלל.

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא חי בארץ, אני לא רואה את האימונים ואני לא קשור לקבוצה, אבל ההרגשה שלי היא שקטן וגם דווידוביץ' מצליחים לעמוד מעל לאלישע לוי. העובדה שהשניים פתחו היום מוכיח את זה. כל הכבוד שקטן עולה לשחק עם זריקה, אבל הבעיה הזאת כבר חודשים לא נפתרת. האם קטן לא צריך לעשות חושבים עם עצמו ולהבין שהוא מתקרב לסוף הקריירה שלו? שחקן גדול נותן צ'אנס לצעירים, ומפנה לאט לאט את הבמה.

הסיפור עם דווידוביץ' עוד יותר מרגיז אותי. לפני מספר שבועות יוצא הבחור בהתקפה קשה החוצה לעיתון. כעיקרון אני אפילו מסכים עם הדברים שהוא אמר, אבל לא יכול להיות שהשוער למעשה לא הוענש. ההרגשה שלי היא שבקבוצה שני השחקנים מנהלים בגלוי וסמוי מעין קרב קשה על המנהיגות. אני לא מקבל את זה כי מי שעומד מעל לקבוצה הוא המאמן, לא השחקן. יניב קטן וניר דווידוביץ' תרמו המון לקבוצה, אבל לא יכול להיות שהם מנהלים את המלחמות הפרטיות שלהם על המגרש.

אני לא בדיוק חסיד של אלישע לוי, היום הוא עלה למשחק עם הרכב שערורייתי, אבל אם הקהל כועס אז בפעם הבא גם יעבירו ביקורת על שני השחקנים שציינתי. אנחנו רואים בבירור שקטן הרבה מעבר לשיא, דווידוביץ' עדיין שוער טוב, אבל ברגע שהביאו שוער זר אז או דווידוביץ' יבין את המסר או שאלישע לוי יתן את המפתחות לשראנוב. כמו שזה נראה עכשיו מחכה אלישע לוי לטעות של דווידוביץ' כדי להשאיר אותו על הספסל. אם הוא עכשיו ישים אותו על הספסל הוא יקבל המון בעיות...

המצב הזה לא בריא וכל עוד עמאשה מפציץ כולם יחייכו. ברגע שאולי דווידוביץ' שוב יעשה טעות קריטית תוכלו להיות בטוחים שמשהו לא טוב יקרה בקבוצה. אני לא קונה שאחרי פרשת דווידוביץ' כולם עברו הלאה ומעכשיו חברים טובים. שחר ובעיקר אלישע לוי הולכים על חוט מאד מאד דק.

14. Number 8 Member

בטח יהיה בקרוב באתר של ספורט 1 ספורט 2.

עריכה: יש תקציר באתר שלהם.

15. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

באותו העניין,
    אני גם לא מבין את הזמן הזה שהוא לא מבצע את השינוי. הרי ההגנה כרגע חדשה, אך המטרה היא לבנות על התיאום בין החוליה שפתחה היום, כי היא זו שכנראה גם תמשיך. אז לא עדיף לתת כבר עכשיו לשארנוב להיות מתואם עם הבלמים? הרי בשלב מסויים הוא ייכנס להרכב, ואז ידבר על כך שהוא לא מתואם עם שחקני ההגנה. למה לא לחשוב כמה צעדים קדימה?