הערוצים של צ'רלטון לא יכולים להיות פתוחים רק בזמן המשחקים של הישראליות? אני חושב שזה פיתרון נחמד למצב, למרות שאני אהיה בכל משחקי הבית, לחוץ זה חשוב גם לי..
ווואו בית מטורף למכבי ת"א....אני לא מאמין שמול בשיקטאש אפשר לעשות משהו אני מקווה שמכבי יוכלו להתעלות על עצמם מול דינמו קייב וסטוק (בבית, כי בחוץ זה בכלל יהיה מטורף להוציא שם נקודות במיוחד בבריטניה). הפועל לדעתי אם ישתפרו יוכלו לעבור אני מאמין שאת בוקרשט ואת לגיה ורשה הם יכולים לנצח ביכולת טובה כמו בעונה הקודמת שהם היו בליגה האירופית מכבי חיפה גם עם בית די קשה אני לא מאמין שמול שאלקה יכולים להוציא משהו...ואני לא באמת יודע להגיד על הרמה של סטיאווה ולרנקה...לפחות יהיה מפגש מעניין מול רוני לוי הולך להיות אחלה חורף אירופי! רק נקווה שיהיה שידורים והצלחות
בית סביר לנו, אפשר לסיים 2. שאלקה פייבוריטית ברורה, אבל מול לרנקה וסטיאווה צריך לנצח בחיפה ולהוציא גם נק' בחוץ.
דווקא מכבי תל אביב בהגרלה סבירה לחלוטין לדעתי, דינמו קייב אף פעם לא הרשימה אותי וסטוק סיטי גם לא הקבוצה הכי מפחידה מהליגה האנגלית, בשיקטש לעומת זאת לא יהיה סימפטי לשחק מולה. את ההגרלה הכי קלה מבין הקבוצות הישראליות קיבלה מכבי חיפה שחוץ משאלקה כל שאר הקבוצות שוות בכוחן לזאת של חיפה ולא נראה לי שיש הבדלים גדולים מדיי. הפועל תל אביב קיבלה הגרלה קשה מאוד, איינדהובן היא קבוצה מצוינת וגם ראפיד בוקרשט ולגיה ורשה לא כאלו רעות.
אתה חושב שראפיד בוקרשט ולגיה ורשה יותר טובות מדינמו קייב וסטוק? ממש לא נראה לי סטוק אולי לא אחת הקבוצות החזקות בליגה האנגלית אבל הסגנון משחק שלה יקשה על מכבי עם כדורי הגובה וזריקות החוץ של דלאפ ובבית קשה להוציא מהם נקודות כנראה שפשוט נצטרך לחכות לבתים ולראות מה יהיה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx מישהו יודע איך אפשר להזמין מנוי למשחקי הבית של מכבי ת"א בליגה האירופית? באתר ראיתי רק מנוי לליגה...
הגרלה סבירה ביותר לחיפה ולהפועל. איינדהובן ושאלקה כנראה יסיימו במקום הראשון וישאירו את חיפה והפועל להתמודד עם בעיקר עם הרומנים שהם לא יריב מפחיד יותר מדי. 2 הקבוצות גם צריכות להסתדר עם לגיה ורשה ועם לרנקה. בית קשה מאוד למכבי אבל מרתק. סך הכל אני מרוצה מההגרלה. הנסיעה לאנגליה צריכה להיות חוויה, למגרש הביתי של סטוק שצ'לסי לא ניצחה בו. המשחק בטורקיה אני לא ארים גבה אם הוא יתפוצץ.. ובבלומפילד יהיה אפשר לקבל את גוטי בשירת guti guti guti maricon... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx ולגבי קייב, אם לא נשחק שם במחזור הראשון\שני אפשר להתחיל להכין את הגטקעס, הצעיפים, כובעי הצמר ושאר הציוד..
הגרלות סבירות יחסית לישראליות, כולם יכולות לעבור, מכבי חיפה בבית עם סטיוואה של רוני לוי, שאלקה ולרנקה, שאלקה של רגניק היא הקבוצה הטובה בבית וכמעט בטוח שתסיים ראשונה, למרות שהיא לא אמינה בעליל, היא יכולה לקבל בבלומפילד שלישייה ובגלזקיירשן לפרק את חיפה 5-0. בכל מקרה חיפה יכולה להשיג את המקום השני, מסטיוואה היא לא נופלת ולדעתי גם עולה עלייה, ואת לרנקה היא צריכה לעבור. הפועל קיבלה את איינדהובן, ראפיד בוקרשט ולגיה ורשה, גם לא בית פשוט, אבל בית שהפועל יכולה לעבור, תלוי מאוד גם איך הקבוצה של קשטן תתחבר לה, בינתיים ההגנה של הפועל לא נראת טוב ואני עדיין לא מבין למה קשטן מחפש קשרים ולא להביא בלם ברמה גבוה שכל כך חסר. אני לא מחזיק מאינדהובן יותר מדי, והפועל ניצחה קבוצות טובות מימנה בהרבה בשנים האחרונות, בקיצר הפועל יכולה לעבור. מכבי קיבלה על הנייר את הבית הקשה ביותר, עם בשיקטאש, סטוק סיטי, וקייב, וגם היא מסוגלת לעבור את הבית הזה, האנגליות בדרך כלל נוטות לזלזל במפעל הזה, קייב לא משהו השנה מימה שראיתי אותה נגד קאזאן, והקבוצות הטורקיות נכשלות באופן מסורתי בשנים האחרונות במפעל, לבשיקטאש יש סגל נהדר על הניר אבל לא הרבה מעבר. צריך ואפשר להשיג הרבה נקודות דירוג העונה.
קודם כל, יצא סוג של "נס" ששלוש קבוצות ישראליות מעפילות לשלב הבתים של הליגה האירופאית מאחר והשנה נמחקת אותה עונה חלומית לפני 4 שנים, בה השגנו 6 נקודות בדירוג. ההגרלה המעניינת ביותר היא של מכבי תל אביב. קייב וסטוק לא קבוצות קלות- קייב היא מכשול מאוד חזק (קבוצת ליגת אלופות מובהקת), סטוק קבוצה אנגלית בינונית, אבל כל קבוצת פרמייר ליג כבודה במקומה. התעלומה העיקרית היא בשיקטאש.. תסריט שתיארתי לעצמי שעשוי לקרות. במצב הקיים שיחסי ישראל-טורקיה הולכים ומחריפים והפוליטיקה עשוייה ליצור נתק מוחלט, לא ברור אם הטורקים יסכימו לעלות למשחקים נגד קבוצה ישראלית ולדעתי גם למכבי תל אביב צפוייה קבלת פנים מאוד "נעימה" בטורקיה, שניצחון באיסטנבול רק יחריף את האנטגוניזם של ההמון המקומי נגד הצהובים-כחולים. מעניין לראות מה יהיה. ההגרלה של מכבי חיפה היא הגרלה בינונית.. שאלקה קבוצה חזקה שמכבי חיפה (הנוכחית) תתקשה מאוד מולה ותצוגות הנפל האחרונות לא יאפשרו למכבי חיפה להתמודד עם קבוצה בסדר גודל כזה. שטיאווה בוקרסט קבוצה שמכבי חיפה ביום טוב יכולה לעבור ומה שיכריע את הכף הוא "למי פחות בעיות" שכן גם בקבוצה הרומנית נראה שהמערכת מאוד תזוזתית. את א.א.ק לרנקה ועם כל הכבוד לכדורגל הקפריסאי.. מכבי חיפה תכלים את עצמה קשות אם לא תנצח פעמיים. ההגרלה של הפועל תל אביב יחסית נוחה, איידהובן של היום היא לא הקבוצה האימתנית של פעם.. הפועל תל אביב מסוגלת לעבור אותה, כמו גם את לגיה ורשה ואת ראפיד בוקרסט שהן קבוצות דרג-נמוך מובהקות.. הפועל תל אביב רמה אחת מעליהן ולא צריכה להתקשות מולן. הכל כמובן בתנאי שהפועל תל אביב תתגבש יותר ותתחיל לתפקד בצורה חלקה יותר אחרי גל העזיבות שפקד אותה. לדעתי הפועל תל אביב חייבת לבצע מספר מהלכים קטנים כשהעיקרי שבהם הוא החלפת שוער. עאדל לא מתאים למעמד. באשר למכבי חיפה ומכבי תל אביב.. הסגל של הצהובים מעולה- גם מבחינת איכות וגם מבחינת עומק. הסגל של מכבי חיפה- למעט ההגנה יש לו עומק, מבחינת איכות- רחוק ממה שיכול וצריך להיות אבל יספיק בשביל לסיים מקום שני.
הגרלה קשה מאוד להפועל לגיה ורשה לדעתי היא האופציה הכי קשה מהדרג האחרון, עם אצטדיון חדש ואחרי שהם זרקו אתמול את ספרטק מוסקבה בחוץ אם היינו מקבלים את שאמרוק במקומם הכל היה שונה ואנחנו וראפיד היינו ראש בראש על מקום 2, עכשיו יהיה על הכרטיס השני קרב משולש, כאשר פ.ס.וו כמובן תשמיט נקודות לפחות ברומניה או בפולין חיפה קיבלה הגרלה סבירה, אני מאמין שאם חיפה תצליח להוציא מלרנקה 4/6 ולבטח 6/6 היא תעבור כי אני משוכנע שהקפריסאים לא יפסידו בבית 3 פעמים והאמת? נראה לי שיש פה מאבק בין 3 קבוצות שוות פחות או יותר, אולי סטיאווה פייבוריטית לסיים במקום השני. חיפה יכולהל סיים שניה, וגם יכולה לסיים אחרונה, גם הפועל.
מבחינת מכבי, כל נקודה שנעשה בבית הזה - קדוש. זה יעלה לנו את הניקוד האירופאי בפלאים...נכון להיום אנחנו עם 7.350 שזה יפה אבל לא מספיק, צריך לפחות להגיע ל-10 בשביל להיות מדורגים בסיבובים 2, 3 (הן בצ'מפיונס והן באירופה ליג) בוודאות. בבלומפילד אפשר להוציא נקודות. בחוץ אני בספק. ועדיין - יכלנו לקבל בתים הרבה יותר קשים! נכון זה בית קשה, אבל כזה שמאתגר! ומעניין. סטוק וקייב - יש מצב גדול שאני אסע : )
לפחות במרחק יש לנו יתרון על מכבי ועל הפועל... נסיעה 40 דקות מהבית! (טוב חיפה...), אני חצי רומני אז אולי נעשה טיול שורשים ולשאלקה נקווה שניסע עם דנידין נדבר על פוליטקה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
אין מה לזלזל אא"ק לרנאקה קבוצה לא פראיירית בכלל העיפה את מלאדה בולסלאב ורוזנבורג מאמן אותה מיודענו טון קאנן שיצר שם מושבה הולנדית, עם כמה שמות מוכרים ומנוסים עם הופעות בנבחרת: גרגור ואן דייק,טים דה קלר וקווין הופלנד
במידה וזו הייתה הפועל של עונה שעברה, הייתי מנבא אותה בצורה ברורה למקום הראשון בבית מס' 3. אבל זו לא, והיא לא קרובה להיות. לפני שמתייחסים ליריבות של הפועל צריך להתייחס להפועל עצמה שרשמה ירידה ברורה מאוד ביכולת שלה. היריבות עצמן לא כאלה קשות, השאלה היא איך הפועל תשחק. אני אישית לא חושב שהיא תצליח להסתדר בבית הזה. מכבי חיפה קיבלה אחלה בית שבעולם והיא צריכה לעלות, רק לא לפשל בבית מול לרנקה ובוקרשט (רוני לוי חוזר לק"א, זה יהיה מעניין) ולהוציא מהן נקודות בחוץ. כולם לוקחים את שאלקה כפייבוריטית ברורה, כי זה מה שהיא, אבל לא אתפלא אם חיפה תוציא מהן נקודות. מחזיק מאוד ממכבי ת"א של העונה אבל רבאק...איזה בית קשה. מכבי קבוצה טובה מאוד שבהחלט יכולה להקשות על כל קבוצה כאן, אבל מאוד קשה לראות את זה קורה. אם הם יעברו את הבית הזה מגיע להם שאפו עצום. בסך הכל יצאו לקבוצות הגרלות לא פשוטות בכלל, חוסר מזל משווע, היו קומבינציות הרבה יותר קלות.