הבדיחה הכי גדולה זה להביא שוער זר ולתת לו להתבייש על הספסל, אפילו למשחק אחד. זה נראה כאילו הוא מפחד מהזעם של דוידוביץ' אז הוא נותן לו לפתוח, מחכה למעידה שלו ואז ישר יעיף אותו לספסל. שחקן העונה בסרביה, שוער צעיר בן 23 מתייבש על הספסל ומכבי חיפה ממשיכה לאכול ת'חרא של דוידוביץ'.. בושה.
עדיין לא ברור לי איך דוידוביץ נמצא במכבי חיפה אחרי מה שהוא אמר הוא היה צריך לעוף על טיל אם לחיפה יש שכל והיא רוצה עונה אירופית שתשחרר את יא יא הזה ותחזיר את מסיללה
אין מה לחגוג. צריך עוד גול 1 כדי להיות בטוחים... המזל שוב עם חיפה וטוב שזה באירופה טוב תסלחו לי....נראה לי חיפה עלתה הערב חחח כמה מזל זה לא יאמן חחח
נראה שחיפה עוד פעם פגעה בול עם הרכש.. ימפולסקי ועמאשה מצויינים! במיוחד ימפולסקי. כמה התהלהבות הוא מוסיף למשחק שלהם
מי סוגד לו? מזה שלוש שנים אני כבר טוען שהוא תוקע את המשחק וכל מאמן עם קצת שכל מושיב אותו על הספסל, הבעיה היא לא אנחנו, הבעיה זה שאלישע צריך משקפיים.
מתחבר כי: 1) קטן בחוץ 2) הבוסנים גמרו את האוויר בנתיים 5-1, אבל אני מאד מאד מקווה שבקבוצה לא יסתנוורו. תמיד משחק ראשון רשמי בעונה זה קשה, בטח במשחק אירופאי כשאתה פותח בבית, אבל אני רק יכול לקוות שאלישע לוי רואה שקטן ודווידוביץ' צריכים להתחיל על הספסל. תנו לגולסה, ימפולסקי ועמאשה את המפתחות.
הקהל שלכם סוגד לו מחזיקים ממנו כוכב בחיים לא החזקתי ממנו שחקן טוב יאללה שיפרוש גם ככה הוא כבר כמה שנים כמו קשיש משחק משחק אחד ונח חודשיים
אתם מגזימים עם קטן. נכון שהוא כבר לא בכושר לסחוב את חיפה לאליפות.. אבל חשוב שיהיה מישהו בסגל עם ניסיון כמו שלו, והיכולת שלו להכריע משחקים
איזה משחק הוא הכריע בשנים האחרונות? ( חוץ מהמשחק נגד הפועל ת"א ב2009 שחיפה ניצחה 1-0 והוא כבש, חיפה נתנה שם הצגה לא רק קטן )