זהו. חיפה הייתה יכולה לעלות לליגת האלופות אבל זה לא יקרה. נחכה לשנה הבאה אם נזכה באליפות. היינו גדולים בכמה מידות על גנק. היו המון פאקים במהלך שני המשחקים. מעניין מה יקרה בעניין ריבוי הסגל. איך ישתלבו כל כך הרבה שחקנים בבמסגרת וחצי בעונה הזאת.הליגה האירופאית מחכה לנו. גנק מנצחת בסיום בפנדלים, 3-1 כמדומני. בהצלחה לחיפה העונה בכל המסגרות. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wave.Xxx
עצבים עצבים עצבים! לא היינו צריכים להפסיד את זה, לא היינו צריכים להגיע לפנדלים. הלוזריות הישראלית שוב במלוא תפארתה. עזבו את השופט, עזבו את הפנדלים. לא היינו צריכים בכלל להגיע למצב הזה. אנחנו משלמים היום על המשחק שהיה בארץ שבוע שעבר. גם היום היינו יכולים לגמור את זה, למרות מחצית ראשונה זוועתית, המחצית השניה והארכה הייתה הרבה יותר טובה. אין לי כח לנתח ולנסות להסביר את כל האירועים. הפסדנו, בצדק או שלא בצדק. מקווה שלפחות נעשה קמפיין יפה בגביע אופ"א.
חיפה תהיה בליגה האירופית ותוכל לצבור לעצמה נקודות חשובות, מה שלא היה קורה במידה והייתה מעפילה לצ'מפיונס. הנה נקודה חיובית.
אכזבה עצומה, אין מילים לתאר. אכזרי להפסיד בדו קרב פנדלים, היתה לי הרגשה רעה בסיום החלק השני של ההארכה. מאחל להווארד ווב שלא יזכה לחזור לארצו ושגנק תהיה בשר תותחים בשלב הבתים של האלופות. החלום הסתיים, חבל.
אז לצערנו המזל לא היה עם חיפה בהארכה שחזיתי שתהיה הכל בגלל אלישע הדביל שהכניס את קטן במקום ורד.. אבל לא נורא, בליגה האירופית חיפה תוכל לעשות הרבה דברים יפים מאשר לקבל 9 כל משחק בצמפ שתי נציגות לא יהיו לנו סופית עוד שנתיים שוב על הקשקש פספסנו הזדמנותך בול כמו רוזנבורג ללט
לא היה לנו פשוט מזל מול גנק. אני חושב שאפשר לעשות דברים יפים בליגה האירופית ולא צריך עכשיו כל הזמן להזכר במשחק הזה. בסך הכל הבחורים נתנו את הכל, גם אם שיחקו לא משהו. עכשיו יהיה עליהום עלינו בתקשורת, אבל אני מאמין שבעונה הבאה יהיה לנו צ'אנס נוסף להעפיל.
אני ידעתי שחיפה תצטער על החרא של המשחק שבוע שעבר, מבחינתי ההחמצות שהיו שבוע שעבר, הם הרבה יותר מהחמצות של הפנדלים עצמם, באמת למרות שאני לא אוהד את חיפה, רציתי מאוד מאוד לראות אותה שוב בליגה האלופות. להזכירכם גם בשנה שעברה במוקדמות האירופ ליג, חיפה ניצחה רק 0-1 את דינמו מינסק בבית, אחרי עשרות החמצות במיוחד של דבלאשוילי, ובסוף הצטערה על זה בגדול, ולא למדה את הלקח, מבחינתי לחיפה הרבה יותר מגיעה להיות בצ'מפיונס ליג מאשר לגנק, חבל חבל חבל.
דוידוביץ הזה כל כך חלש בפנדלים זה לא יאומן גם אם יבעטו לו פס לאמצע השער הוא לא יכול לעצור. גנק היום הייתה יותר טובה ומגיע לה לעלות.
חיפה הודחה מכמה סיבות: 1)ההחמצות ההחמצות במחצית הראשונה בר"ג 2)הרבה שחקנים צעירים וחוסר ניסיון אירופאי 3)מאמן שצריך ללכת הביתה בעקבות הכישלון הזה אלישע לוי הביתה!חילופים של מאמן ליגה ז'.מוציא את ורד שהיה יכול לעשות דברים יפים,מוציא את עמאשה שעם המהירות היה יכול להכריע ולא מכניס את גאדיר ביזיון. 4)האוורד ווב שהוא זר לכדורגל ועוד משהו הכדורגל הישראלי יפסיד מזה הרבה נקודות, נקווה שחיפה תעשה דברים טובים בליגה האירופאית וזה יעזור לה במאבק האליפות. ההדחה לא טובה לתל אביביות
טוב, עכשיו אתה סתם מדבר שטויות. נתחיל מזה שהוא כבר עצר כמה פנדלים בקריירה. מעבר לזה, הוא עוד השאיר אותנו במשחק הזה בכמה הצלות טובות ומעבר לזה, הבלגים פשוט בעטו פנדלים מאוד טובים בניגוד גמור אלינו. זה קצת עצוב שטוואטחה דווקא היחיד שהבין שצריך לבעוט בפשטות.
ברגע שאתה בועט טוב לשער אז הכל נכנס. הבעיטה הראשונה של דבאלישווילי לא עד כדי כך גרועה. גולסה כבר לא יכל לעמוד על הרגליים והבעיטה שלו היתה חלשה. אין לי הרבה טענות לקבוצה, יותר מעצבן שכושר הגופני של השחקנים לא דומה לשום דבר מאשר החטאת הפנדלים. משום מה ברב הפעמים הקבוצה שלי מפסידה כך שכבר התרגלתי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx גנק קבוצה עלובה וכולי תקווה שהיא תקבל את מה שמגיעה לה. היא תצטרך להתחיל לבזבז עכשיו הרבה כסף כדי לא לסיים את הבית בלי נקודות. עד שווב נכנס לפעולה (אגב דריכה ברורה על שחקן ברחבה דינה פנדל...) מכבי חיפה נראתה יותר טוב, אבל היא בעצמה הפסידה את ההתמודדות הזאת. שוב, למכבי חיפה אין מה לחפש בליגת האלופות וטוב שהיא לא נמצאת שם. אגב שרי פלאח, צריכים לשמור על הבחורצ'יק הזה, הוא יהיה תותח. גם טוואטחה יהיה שחקן מצוין אם יתחזק גופני וישפר את ההגנה שלו. לדעתי יש למכבי חיפה שוב שני יהלומים מבית הספר שלה. אני מאד גאה בשני החבר'ה האלה.
היא הייתה טובה יותר במחצית הראשונה, מחצית שנייה שקולה, ומהדקה ה70-80 שליטה כמעט מוחלטת של חיפה וגנק בקושי התקרבו לשער, ועוד נגד ההגנה האיומה של חיפה. קשה לעלות עם הגנה חסרת ניסיון ותאום ששיחקה משחק וחצי ביחד, סארי פאלח כשרון ענק אבל הוא רק בן 19, טווטאחה הוא כשרון ענק אבל רק בן 19 וזה שכר הלימוד שלהם, איציק כהן הוא בלם בינוני וגם הוא חסר ניסיון ובלם של קבוצות תחתית בדרך כלל. גם הקישור של חיפה היה אפרורי מידי עם סיידו ובוקולי שעם כל הניסיון צריך היה להביא שחקן במקומו. דאבשווילי חלוץ עם טאץ' נהדר, עושה הרבה עבודה, אבל איטי מאוד ולרמות הגבוהות הוא לא מתאים, נגד גנק בהחלט כן. גולסה עוד שנה שנתיים באחד הליגות הטובות באירופה, וגם אלישע עשה חילופים לא מובנים שלא הכניס את גאדיר.
אם קצת אופטימיות אז באמת סארי פאלח היה אחד הטובים הערב. לא עושה שטויות, נלחם ולא מוותר. למרות חוסר נסיון, זה אולי הדבר הכי טוב שקרה לנו עקב ההיעדרויות של כל הבלמים.
כל הכבוד מייסיה פלאטיני. כל הכבוד. פשוט שתי קבוצות שלא מתאימות לשום קטגוריה שנקראת כדורגל אירופאי. איזה רמה עלובה, שתי קבוצות כל כך חלשות שאין פשוט לתאר את הביזיון שאחת מהן צריכה לשחק בליגה שמתמיירת להיות הטובה בעולם. מכבי חיפה הציגה את אחת הקבוצות הפחות טובות שלה בשלל הקמפיינים השונים שלה. קבוצה שבשיטה הקודמת לא הייתה עוברת את סיבוב המוקדמות השני. אבל כמו שאמרו פה, דווקא בליגה האירופאית שאין לה יותר מדי יחס באירופה חיפה יכולה להגיע לשלבי הנוק אאוט ולסדר לאוהדיה דברים יותר טובים, כי בינינו, קבוצת ה-0 שערים 0 נק' הייתה יותר טובה ממה שראינו היום. גנק אם לא תעשה שינוי משמעותי תתרסק גם היא בבתים. חבל אבל לא חבל. כדורגל רע, תוצאה רעה. נשגב מבינתי הדברים הללו שראשי אופ"א ממציאים.