הישראליות באירופה 11/12: שלוש נציגות - שלוש הדחות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏20/6/11.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלי חכמון אליל לעומתו!

נערך לאחרונה ב: ‏23/8/11
  2. riquelme1 Member

כי באופ''א יש ליצנים, כל כך הרבה מחלוקות יש עם השופט הזה, כל כך הרבה החלטות שגויות, והיום שיפוט שבבירור נוטה לקבוצה הביתיית ם כמה החלטות מזויעות.

הולכים לפנדלים, ועם יש צדק בכדורגל חיפה תעלה.

3. שגיא Member

לא כלכך מעודד להגיע לפנדלים. לא חושב שיש לנו בועטים בכלל. דבלשווילי יבעט למרות שאין לו אוויר, קטן יבעט, אני מאמין שגם גולסה בלית ברירה. אולי סיידו הוא אופציה למרות שכבר עכשיו אני יכול להגיד שהוא פשוט יפוצץ את השער.

נקווה לטוב.

4. Pipe Member

אללה פנדלים.

מוקדמות ליגת האלופות עם סטרים של ערוץ 2, חצי שעה של הארכה יחד עם שגיא כהן ורמי וייץ. אני מרגיש בן 15 שוב.

5. Mellow29 Kopite

קטן אפס. רמי וייץ אפס. הווארד ווב האמא של האפסים, מאחל לו מוות ביסורים.

פנדלים.

יאללה מכבי!

6. The_Arsenal Member

הטעות של ווב ממש לא מפתיעה אותי. מה שמפתיע אותי זה איך האפס הזה בנה לעצמו את הרפיוטיישן שהוא בנה. פשוט שופט גרוע, שחוץ מלעזור ליונייטד לא עשה יותר מדי דברים בקריירה (למרות שקצת מצחיק להגיד את זה על שופט ששפט גמר ליגת אלופות וגמר מונדיאל).

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ווב צריך לפרוש ולא מהיום. אני עוד זוכר איך הוא התעקש לא לתת אדום בגמר המונדיאל להולנד (עד שהייטינחה כבר באמת לא נתן לאנגלי ברירה) ולמזלו ספרד לקחה אז את הגמר. אני מקווה שגם הפעם המזל הולך עם הטובים כי מכבי חיפה פשוט קבוצה יותר טובה. יותר טובה ולא מגובשת.

8. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

הווארד ווב טינופת, חלאה, זבל, אפס, עיוור... אני יכול להמשיך ללכלך עליו, אבל זה חסר טעם ולא ישנה את הטעות הקריטית שלו שעלולה לעלות לנו בהדחה.
    לחץ הדם שלי על 160, אני מותש ורוצה שהמשחק יגיע לסיומו, אבל על מנת שזה יקרה צריך לעקוב אחרי הדו קרב בעיטות פנדלים האכזרי, מקווה שהמזל יהיה איתנו, עם הירוקים!

9. שגיא Member

לא קבוצת פנדלים. לא יעזור. בעיטה איומה של דובה.

10. riquelme1 Member

כואב הלב.

שהווארד ווב יחנק היום.

מכבי חיפה קבוצה טובה יותר מגנק, הייתה צריכה לגמור את זה עוד במשחק הראשון שם היא הייתה עדיפה על הבלגים בהרבה, גם היום במחצית השנייה ועד הארכה חיפה הייתה טובה יותר, אבל מה שדפק את חיפה זה ההגנה הלא מתאומת, הקישור הבינוני עם סיידו הנגר ועם בוקלי הבינוני.

וכמובן שופט אחד שהסריח וכמעט כל השריקות שלו היו לטובת הבלגים, שהשיא היה האדום השערוריתי לאיציק כהן.

11. Ian Wright Member

אתה רואה איך שחקני מכבי חיפה ניגשים לפנדלים ואתה יודע שהם הולכים להחמיץ אותם. הראש שלהם רק בדשא. חבל.

12. Barrel Roll Member

מה זה צריך להיות? חח מה הם צוחקים איתי?

13. itay7 Member

חיפה יודעים שמותר לא לבעוט למרכז השער?

14. Pipe Member

ווב טעה, אבל הוא לא אשם שהשחקנים של חיפה לא יודעים לבעוט פנדלים. גם ב11 שחקנים אין שום ערובה שחיפה הייתה מצליחה לכבוש ב10 הדקות שנותרו.

15. Mellow29 Kopite

לצערי יש צדק בכדורגל. שילמנו על החילופים המטומטמים של אלישע ועל ניהול משחק שלא תואם את מה שהולך על הדשא.

ברכות לגנק, קבוצה בינונית בדיוק כמונו. נילחם בשלב הבתים של היורופה ליג, גם זה הולך להיות מעניין. מי יתן ו-ווב יקבל שבץ.

Dude - הוא גם אישר שער לגנק למרות עבירה, ולא נתן פנדל לחיפה במחצית השנייה. אני מבין שאתם אוהדי המאנקס מגנים אחד על השני, אין מה לבלבל פה בשכל על ערובה. אפס מחורבן.