הישראליות באירופה 11/12: שלוש נציגות - שלוש הדחות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏20/6/11.

1. Mellow29 Kopite

בראבו לצהבת. משחק פנטסטי שלהם, והם ניצלו את המצבים בניגוד אלינו. מגיע להם לעלות לשלב הבתים בצדק.

2. alexshw Member

כל הכבוד למכבי ת"א על ההצגה הנהדרת. פאו כנראה אמורים להתנפל בגומלין, אבל אוי לצהובים אם זה לא יספיק להם.

3. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

היה תענוג לראות את מכבי...שיחקה פשוט נהדר, הגיע להם הניצחון הצודק הזה היו ברמה אחת לפחות מעל פנאתינייקוס...פעם ראשונה שאני רואה קבוצה ישראלית מניעה כדור ככה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

4. riquelme1 Member

לא ראית את הפועל בשנתיים האחרונות?

פנטסטי מכביי, 3-0 על פאנתנייקוס שאני לא מחזיק מהם, אבל יופי של תוצאה שחייבת להספיק, אבל לא צריך להשחפף.

5. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפועל תל אביב מוכשרת בטירוף אם היא הצליחה להפסיד משחק שבו שהיא הפגינה עליונות על פני היריבה שלה בכל מאפיין שקשור למשחק. כמעט כל המשחק שפת הגוף של השחקנים שידרה שובע שלא ברור מהיכן הגיע.
    האדומים עדיין יכולים לעבור, אבל זה יהיה קשה הרבה יותר מכפי שזה היה אמור להיות.

6. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי את ההצגות של הפועל אבל מעולם לא ראיתי כל כך הרבה כישרון בהנעת כדור...כל כך מדויקים,כל כך טכניים,כל כך יפה לעין לא חושב שזה יהיה לאורך זמן אבל איך שמכבי הזיזו כדור אף פעם לא ראיתי בקבוצה ישראלית אחרת

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ללא ספק תוצאה מרשימה של מכבי ת"א, אני מוריד את הכובע בפניהם. עד כמה שזה בשבילי קצת מתסכל הצהובים עשו היום בדיוק את מה שמכבי חיפה אתמול לא עשתה. לשמור על רשת נקייה ולכבוש שער בדקה האחרונה...

כבר ראיתי פה תגובה שהיללה את איווניר ואת הקבוצה החדשה שלו, אבל הרשו לי לספר לכם שלפני שנה מכבי ת"א העיפה את אולימפיאקוס שכנראה היתה קבוצה יותר חזקה מפנתינאייקוס הנוכחית. הסוף ידוע לכולם. למרות שאני מרגיש שיש עכשיו איזון הרבה יותר טוב בקבוצה אני מציע לא להפוך את מכבי ת"א מיד לפייבוריטית לתואר בארץ. בסה"כ ראינו היום משחק אחד מצויין, אבל העונה ארוכה, ארוכה מאד......

אז כן, נהנתי מקבוצה תוססת שגם יודעת לשמור על רשת נקייה. בהולנד אין לי חיבה יתרה לאריק בראמהאר, אבל היום הוא כן היה טוב ליהודים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx. ההחלטה הזאת הגיעה בדיוק ברגע קריטי במשחק, היא לדעתי הוציאה את השוונג במשחקם של היוונים. השער השלישי של הצהובים כבר היה בונוס למשחקם המצויין.

הגומלין? אוי אם מכבי ת"א מודחת, אוי להם. אהה, ודבר אחרון, לדעתי גם חסרונו של בוזגלו בקבוצה נותן אווירה של חופש...אם מכבי ת"א בהחלט תשתתף העונה במרוץ האליפות אני רוצה להזכיר את העניין הזה שוב ושוב. מוטי איווניר נראה כרגע שהוא נותן ביטחון עצמי אדיר לצעירים בקבוצה (קצת מזכיר את אלישע לוי במכבי חיפה), אבל לדעתי גם חסרונו של בוזגלו, ג'וניור וסניור כאחד, תורמים לשקט שקבוצה נחוצה בשביל ללכת קדימה.

שאפו למכבי ת"א, גם בשביל הקטע עם דגלי ישראל. לשמחתי גם אוהדי מכבי חיפה יודעים מאיפה הם באים. חבל שגרעין אוהדים של קבוצה אחת כל כך ילדותית בקטע הזה. בעיניי הם גם גורמים עם האקט הזה נזק למדינה, אבל זה לא המקום לויכוח. כרגע צריך להנות מההצגה של מכבי ת"א והניצחון החשוב של מכבי חיפה. למרות הכל כולי תקווה שבגומלין גם האדומים מנצחים בבית את אקראנס כדי שהקבוצות הישראליות ימשיכו בגאווה להציג אותנו! (בטח בימים קשים כמו שראינו היום בדרום הארץ).

8. Civil Anti Madridista

שאפו ענק למכבי ת"א, לא סתם איווניר אמר שהמודל שלו הוא סוג של ברצלונה. הצל הגדול של אבי נימני נעלם, הצעירים מתחילים לפרוח והתוצאות באות לידי ביטוי

מאחל להם הרבה, מגיע לאוהדים האלה נחת סופסוף אחרי הרבה חרא שהם אכלו בשנים האחרונות

9. האיש והאדום Member

מעולם לא ראיתי ניהול משחק כזה מביך כמו של קשטן אני באמת מנסה להבין מה הוא אמר לשחקנים בהפסקה? זה נראה שמישהו גרר את הפועל בכוח למגרש ואמר להם "שחקו יהיה מה שיהיה" למה הוא מחכה לדקה 68 כדי לעשות חילוף ראשון? אין לי ספק שזה יגמר רע ואפילו רע מאוד, קשטן ילך הביתה מהר מאוד.

נערך לאחרונה ב: ‏18/8/11
  10. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

כל הכבוד למכבי על התצוגה שלה היום מול פאו, שמתסמנת להיות לא מקרית בכלל.
    השילוב בין הוותיקים לצעירים פשוט עולה על כל דימיון.
    אם תהיה המשכיות ליכולת הזו, קשה לי לראות את מכבי ת"א לא קוראים תיגר רציני מאוד על כל התארים.

הסבלנות משתלמת? נחכה ונראה.

11. A. Arshavin Member

איפה אפשר לראות תקציר?

12. Number 8 Member

אני עדיין בשוק. כל כך הרבה שנים לא ראיתי את מכבי ת"א משחקת ככה... פשוט תאווה לעיניים. כל שחקן ושחקן קורע את הדשא על מנת להשיג כל כדור, כולם רצים כל הזמן, הנעת כדור פשוט אדירה ורואים שהקבוצה הזו מאומנת. שאפו שאפו ושוב שאפו, רק שנמשיך ככה, אנחנו בדרך הנכונה, מלבד התוצאה גם הראנו כדורגל מצויין ולא משנה כמה פנא חלשה, להבקיע לה שלושה שערים זה לא דבר של מה בכך.

כל שבוע מגרש, מתאהב בך מחדש, ואין שום דרך להסביר אותך למי שלא מכיר...

13. Ice Cream חסה

שאפו למכבי תל אביב, לפי מה שהבנתי שטפו את המגרש ו3-0 נגד קבוצה חזקה כמו פאו זה אדיר.

ולגבי המשחק שאני ראיתי, זה של הפועל תל אביב נגד אקראנאנס:
    איצטדיון ר"ג 2, 1000 אוהדים בלחץ שגם בגול לא שמעו אותם, הפועל תל אביב עולה כבויה מאוד, אדישה מאוד, חסרת שיניים ובלי הווינריות של גוטמן, שאצלו אני משוכנע שלא היינו רואים כאלה הזדמנויות שהולכות החוצה. לאלה הווינר מלפני 2 עונות שמחצי מצב עשה שער אליפות נראה כמו חלוץ בינוני מינוס. ההגנה הייתה זוועתית ובגול ראינו כרוניקה של טעויות מההרחקה של פרנסמן חסר הביטחון לקרן, דרך אדל שהלך דווקא על השחקן הליטאי ובקושי הושיט יד בניסיון לעצור את הכדור של סמוסיובאס, אותו דדי בן דיין שמר פחות טוב ממני.

אני לא אוהב לקטול זרים, אבל איגייבור היה חלש מאוד, לא מהיר ולא מוסר טוב, נכון שהוא רק בן 20 ובא בראייה לעתיד והוא עוד לא התאקלם וזו הופעת בכורה, אבל כאלה שחקנים לא צריכים לעלות 850 אלף יורו! נחמד לקטול את שלמה שרף, אבל הוא אמר שאם היה צריך לקבוע לפי המשחק הזה, הוא היה שולח אותו הביתה. גם אני. מזל שלא שולחים הביתה שחקן על סמך משחק אחד.

האיש והחמסה, דרור קשטן, נראה שבע ואדיש לא פחות מהקבוצה שלו. להפסיד לקבוצה הזו בתנאים האלה כשהקבוצה כל כך חסרת מרץ, זה באשמתו. ראינו אתמול והיום מאמנים צעירים בקבוצות ישראליות וכמה הם רוצים ועובדים, קשטן כבר לא כזה. אני לא בא לקטול אותו, ראינו שנה שעברה מה הוא חולל בבני יהודה ואין סיבה שזה לא יחזור על עצמו אם לא מצב יותר טוב, אבל הוא צריך לתת את הדין על 2 ההפסדים המביכים האלה למחזיקת הגביע של לכיטנשטיין ואלופת ליטא, מצחיק.

כמו שמכבי הצליחה לעבור את סנטה קולומה בסופו של דבר וההפסד הזה היה רק מבוכה קטנה ולא נעימה, הפועל אמורה לעבור את ארקאנאס בבלומפילד. ומה הלאה? אם הפועל תקבל קבוצות ברמצה של סביליה, סטנדרט ליאז' וראן למשל, זה יכול להיות מסע השפלות רציני, וגם אם הפועל תקבל הגרלה יותר נוחה בדמות פרטיזן בלגרד, ואסלוי ו-HJK הלסינקי, זה יכול להיגמר מאוד לא טוב. אם הפועל רוצה להמשיך באירופה, היא צריכה לעשות משהו מהר מאוד.

נ.ב.: קשטן ואדישות ממש לא מסתדרים לי, המאמן עם הרגישות לכל שחקן עם שיער ארוך, עגיל באוזן או כזה שבא עם כפכפים שההפסד הזה נראה אצלו ככה, לא נראים לי פשוט. איך הוא מקל ראש במשחק רשמי כשהוא לא מקבל ראש בהופעה של שחקניו לאימון?

14. Don Joan Roman Member

מכבי - מדהים, נראה אם תהיה להם המשכיות.
    הפועל - לא נרוא בגומלין הם יתנו שלוש-ארבע ויעברו, לא אקראנס תזרוק את הפועל תל אביב.

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מדהים, מדהים, מדהים, מדהיםםםםםםםםםםםם

0:3 גדול, וזה עדיין לא גמור בכלל!

נכון פאו לא פאו הגדולה אבל אני אשתמש דווקא במילותיו של אלי גוטמן כשאימן בהפועל שאמר: אולי סלטיק לא גדולה מבעבר אבל בעוד כמה שנים לא יזכרו את זה, אלא את זה שהפועל ת"א ניצחה את גלאזגו סלטיק. ככה ממכבי, לא יזכרו שפאו לא מי יודע מה, אלא את זה שמכבי ת"א ניצחה את פאנאתנייקוס 0:3.

וואלה רק תביאו למכבי יוונים:

יהודה המכבי - ניצח את היוונים
    מכבי ת"א - ניצחה את פאוק סלוניקי בבלומפילד
    מכבי ת"א - ניצחה את אולימפיאקוס בבלומפילד
    מכבי ת"א - ניצחה את פאנאתנייקוס בבלומפילד

מתי אא"ק ואריס מגיעות לבלומפילד?

ניצחון 6 ברציפות של מכבי ת"א בבלומפילד בשנתיים האחרונות ועוד אחד מפואר.

תגובה ארוכה ומפורטת תגיע אחרי ששיכרון החושים יעבור!

הפועל עם הפסד מביך לפי מה שהבנתי, לא ראיתי את המשחק אבל דווקא הפועל, הנציגה הטובה ביותר של ישראל באירופה אי פעם (ותסלח לי מכבי חיפה על 2 העפלותיה לאלופות) בשנה וחצי האחרונות עם 3 הפסדי חוץ מביכים:
    0:1 באקטובה
    0:1 באקראנאס
    1:2 בואדוז.

אל תדאגו, בלחות בבלומפילד דקה 30, זה 3:0 אדום, מילה.