הישראליות באירופה 11/12: שלוש נציגות - שלוש הדחות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏20/6/11.

1. Vatos Member

אני מאוד מופתע, אומנם גנק בהרכב חסר, אבל לא ציפיתי שיהיו כאלה פגיעים..
    כל הכבוד למכבי חיפה, הם צריכים להכניס עוד גול כדי לסגור את המשחק וכמובן לא לספוג!

כמה דברים על השידור:
    1. ליורם ארבל נדפק השכל - מה פשר ה"עאללה וכברר"?
    2. גולסה אכן מעולה, אבל ששלמה שרף יחסוך מאיתנו את היחצנות הזאת, תודה.

נערך לאחרונה ב: ‏17/8/11
  2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברור לכל למה גולסה מצוין בעיניי שליימה...הוא מטוברוק...בדיוק כמו אלון תורג'מן תגלית העונה שלו! חן עזרא? בינוני כהגדרתו...

3. riquelme1 Member

אין ספק שהשיטה עוזרת לנו, אבל היא גם עוזרת לקבוצות הבלגיות, הסרביות, האוסטריות, והפולניות, ואני לא רואה שהם מגיעות לאלופות בתדירות שאנחנו מגיעים לשם.

ובשנתיים האחרונות הפועל ת''א ומכבי עברו את אלופת אוסטריה זלצבורג, ויש לאמר שדי בקלות, אלופת בלגיה גם לא מצליחה לעלות בשנים האחרונות והנה עכשיו חיפה בדרך לפרק את אלופת בלגיה. וזה עוד נגד קבוצות שהתקציב שלהם גדול משמעותית, ושחיפה איבדה 4-5 שחקנים סופר משמעותיים ולא פתחו את הליגה, והבלגים כבר אחרי 5 מחזורים.

שליימה אינטרסנט ידוע, אבל גולסה הוא מספר אחד על המגרש, ומראה למה שנתיים הוא מוכיח שהוא עוד לא בן 20, שהוא יכול להגיע לרמות הגבוהות ביותר באירופה.

4. שגיא Member

לא ציפיתי למחצית כזאת. יותר נכון לא ציפיתי לתוצאה כזו כבר במחצית. מחצית מצויינת מבחינה התקפית. קצת יותר ריכוז והיינו יכולים לסיים גם עם ארבעה שערים במחצית. היינו שווים לפחות עוד שער אחד. מצד שני, משחק ההגנה לוקה בחסר עדיין ודוידוביץ' הציל איזה שני שערים. כבודדים שחקני ההגנה בכלל לא רעים. טוואטחה לאט לאט הופך מדוייק וטוב יותר. משומר עם בישול מדהים על 40 מטר וגם צמד הבלמים ובעיקר איציק כהן סוגרים טוב באחד על אחד. הבעיה היא במשחק ההגנתי הכולל וראינו כמה הזדמנויות טובות לבלגים שלא נוצלו למזלנו.

צריך להמשיך ככה עם פתיחת המחצית השניה, ואחרי 15-20 דקות לעשות חילוף או שניים כדי להוסיף רעננות.

5. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם כמה שגנק גרועים ולא נראים כמו קבוצת כדורגל חיפה נראית נהדר ועושה בדיוק מה שצריכה וכל הזמן תוקפת ותוקפת מהאגפים וכל כמה דקות מגיעה למצב מסוכן...גנק אמנם הגיעו למצב וחצי וזה קצת צריך להדאיג את חיפה... אם חיפה לא סופגת שער היא עולה כבר הלילה לליגת האלופות

6. Mellow29 Kopite

והעיקר, והעיקר, לא לנחס, לא לנחס כלל...

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

7. איגור .פ. Member

שיטה לא שיטה. קבוצה מישראל יכולה להגיע פעם שלישית ב3 שנים לאלופות מה רע.

לגבי המשחק חיפה מובילה בצדק ואם קצת יותר מזל היית מובילה גם ב3-4 שערים יותר.אבל לחיפה יש גם מזל שדוידוביץ נותן לבנתיים משחק מצוין.
    אך יחד עם המילים הטובות יש מילים רעים להגיד על חיפה ונתחיל בחלק הכי חשוב ההגנה,ההגנה של חיפה מאוד פגיעה פגיעה היום ובמזל ובעיקר בזכות דוידוביץ לא נכבשו שערים.
    טווטחה חייב להשתפר במסירה האחרונה שלו,שהוא ישתפר בזה הוא יהיה אחד המגנים השמאלים הטובים בארץ.

לגבי גנק הפתעה מופתעת ציפיתי למרות חסרון של 4 שחקני מפתח שהם ישחקו יותר טוב.ברדה לא נראה מרוכז.

אני מאוד מקווה שבמחצית השניה לא נצטער על ההחמצות.

אבל יאללה חיפה

8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

2 השערים שגנק חתפה שניהם אשמה ישירה של הבלמים:

1 - הבלם של גנק מעליב, תעיף את עמאשה מה זאת הרכות הזאת? בליגה ג' נותנים פייט

2 - איך זה יכול להיות שתיבת ה-5, חלוץ מגיע לפני הבלם כאילו זה אימון...

עלובה גנק, פשוט עלובה.

מכבי חיפה? ש-א-פ-ו לרגע לא חשבתי שהם יתנו תצוגה גדולה במחצית הזאת.

9. הרצליה Member

מי לכל הרוחות המגן הימני של גנק? הרבה זמן לא ראיתי שחקן כל כך גרוע.
    ב-45 דקות הוא לא עשה פעולה אחת של מגן, במקרה ומסיללה היה משחק שם במקום טוואטחה התוצאה הייתה עכשיו, 6-0.

שייתנו עוד גול ויגמרו את הסיפור.

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי אתמול את טוונטה מול בנפיקה ועכשיו את המשחק ברמת גן. אם מכבי חיפה או גנק היו משחקים אתמול מול אחת הקבוצות האחרות אני משוכנע שהם היו יוצאים מובסים. אני נורא נהנה ממה שאני רואה ממכבי חיפה, אבל מספיק מציאותי בשביל להגיד שהרמה מתחת לכל ביקורת.

ההגנות של שתי הקבוצות על הפנים, ושתי הקבוצות מאבדות כדורים ילדותיים. מכבי חיפה יכלה כבר להוביל 4-0, אבל גם 2-2 היתה יכולה להיות אופצייה.

אם פלטיני עוזר לנו אז בוא נסגור עניין. הבלגים קבוצה מאד אנמית ועכשיו אני מבין למה ברדה לא משהו בנבחרת ישראל...אולי זה הבעיות עם החלפת המאמן, אולי זו הפציעות, אני בהחלט מופתע לרעה ממה שגנק מציגים בארץ.

מכבי חיפה צריכה פשוט להמשיך ולתקוף. סביר להניח שבמוקדם או במאוחר נקבל שער, אבל אם הירוקים יצליחו לכבוש עוד שער אז הגומלין יכול להיות לפרוטוקול בלבד. עמאשה, ורד, גולסה, דבאלישווילי ובוקולי עושים את ההבדל. גם ה'תמנון' נראה פתאום כמו הדווידוביץ' מלפני כמה שנים. טוואטחה עושה אחלה פריצות, אבל הוא צריך להוציא יותר מהמצבים אותם הוא מייצר. עם זה שגנק חלשה היא עדיין קבוצה קצת יותר טובה מרב הקבוצות בארץ לכן עדיין אין לו אסיסטים. גם לשרי פלאח יש משחק טוב, הוא בהחלט ממשיך להציג משחקים טובים.

מי שמאכזבים אותי הם איציק כהן שמבצע יותר מדי עבירות ויא יא סיידו. בעיניי צריך להחליף אותו אם נעלה לליגת האלופות.

בוא נקווה במחצית השנייה לדברים טובים, המשחק באמת עדיין פתוח לגמרי.

11. Don Joan Roman Member

לדעתי הבעיה אצל גנק נעוצה בכל הבלאגן הניהולי והמקצועי שלהם ערב ההתמודדות, אוג'ונג'ימי נפצע, ורקראוטחן עם הראש בקטאר, הכוכב ההוא נפצע וכולם אנדרלמוסיה אחת גדולה.
    לעומת זאת מכבי חיפה פשוט חוויה.

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

כך או כך יש משהו מנחם בזה שחיפה תעלה לאלופות, פרט לעובדה שזה יסתיים ב-6-0-0...הסטטיסטיקה מתיישרת - קבוצה באלופות = אין אליפות. אם זה הסיכוי היחידי שלנו לקחת אליפות, מה רע?

עריכה:

זה לא יאומן, גנק לא מסוגלת לתת פס. פס!

שני הכושים של גנק נראה לי הביאו אותם מאתר בניה בבירסחוט כי הקשר בינם לבין כדורגל, בערך כמו הקשר בין יעקב בוזגלו לאווירודינאמיקה.

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אליניב חחחחח אפילו את זה בקושי שמו.

ומי כמובן היה בדיחה במקרה הזה? הכושי קנדי! איזה אפס הוא יאללה! מעניין מי זה דודו דהאן הבלגי שגזר עליו אחושרמוטה קופון.

14. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

עכשיו הכל סיפור שונה... לא משנה אם חיפה היו כובשים או לא...העיקר מבחינתם לא לספוג ועכשיו פתאום גנק הופכים לפייבוריטים לעלות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

15. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

יא יא סיידו הוא שחקן של ליגת האלופות, בכל שיטה שתרצו.