הישראליות באירופה 11/12: שלוש נציגות - שלוש הדחות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏20/6/11.

1. Hapoel_Tel_Aviv Member

הדירוג שעליו משחקים עכשיו יקבע את הנציגות ל2013/2014.
    הדירוג של העונה הבאה יקבע את הנציגות ל2014/2015 וכן האלה
    הסיבה שאנחנו מופיעים 14 בדירוג של 2013/2014 היא שחסר שם דירוג של 2 עונות : 2012-2013 ושל 2013-2014 וגם של העונה,ברגע שנגיע לשם תראו שלא נהיה כנארה 14 כי כל המדינות של 13-16 יעשו יותר מאיתנו.
    עונה הבאה אין סיכוי ל2 נציגות כיוון שזה כבר נקבע.
    רק לעונה שאחריה יש סיכוי קלוש (2013-2014)
    לדעתי אם גם העונה וגם עונה הבאה נגיע ל3-4 קבוצות ישראליות בבתים אז בעונת 2014-2015 יהיה לנו 2 נציגות

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנחנו לא נהיה מקום 12...

זה הכל תלוי בניקוד שאנחנו ושאר המדינות נעשה...

אי אפשר להסתכל שנתיים קדימה כי זה "עבודה בעיניים" מה שנקרא...הדבר היחידי שאפשר לעשות זה להסתכל שנה קדימה, כי זה רלוונטי איכשהו.

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

איך התדמית של מכבי חיפה/הכדורגל הישראלי תשתפר אם היא גם עכשיו תסיים עם 0-2 נקודות?

4. Mellow29 Kopite

התדמית אמנם לא תשתפר אם הקמפיין הבא יהיה כמו הקמפיין האחרון, אבל בגדול לאוהדי מכבי חיפה לא צריך להיות אכפת מהתדמית של הכדורגל הישראלי. וכמו שכבר דיברנו על זה בשרשור אחר, כרגע אנחנו לא בנויים להציג קמפיין של למעלה מ2-3 נק', אבל עדיין אני מעדיף להגיע לשם ולזכות במענק השמן על ההעפלה.
    תאמין לי שבאירופה לא ממש מתרגשים מהקבוצות של הדרג הרביעי שעושות בושות, פעם זה אנחנו ופעם זאת קבוצה צ'כית/ליטאית/בולגרית/פולנית/קרואטית, אף אחד לא זוכר את הדברים האלה.

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מתרגשים אבל עדיין מעדיפים לראות קבוצות אחרות בצ'מפיונס ולא את מכבי חיפה...תאמין לי שזוכרים את ה-0-0-6-0-8-0 אלו שממש אוהבי צ'מפיונס...את ההישג הזה של חיפה אי אפשר שלא לזכור, אני כותב בפורומים אירופאיים שקשורים לאלופות, יש שם קונצזוס של לא לראות את חיפה בשל ההישג הקודם, ואני לא כתבתי על זה מילה...תאמין לי שזוכרים.

אתם אומרים חיפה מקבלת כסף אפשר לחשוב כאילו כל הכסף הזה הולך לרכש...שנזכיר כמה "כסף" יעקב שחר זרק על שטרכמן והעגלה שהגיעה איתו בקמפיין הקודם?

פרט לאיציק כהן, תמיר כהן ואולי קשר נוסף - מכבי חיפה לא תתחזק, גם אם תעלה לשלב הבתים, וזה לפני שנכנס הכסף הגדול...

נערך לאחרונה ב: ‏4/8/11
  6. alexshw Member

עומר, אתה מת מקנאה והייתה רוצה להיות עכשיו במקומינו.
    מעניין לי את התחת את מי רוצים לראות באלופות כנציגת ישראל. פלאטיני יזם את השיטה והוא ידע מהו עושה.
    חצי אירופה נהנת מהמסלול הזה. הכסף חשוב בכל מקרה ליציבות כלכלית של המועדון. תראה מה קורה בליגה. בית"ר התרסקה, הפועל פ"ת התרסקה. הפועל ת"א מבצעת עסקאות כלכליות הזויות, אני לא אתפלא אם גם היא תתרסק.

כתבתי בנושא מכבי חיפה שצריך להפיק לקחים מלפני שנתיים. קבוצה כמו ב - 2002 לא נקבל זה בטוח, אבל אולי נתקן את הרושם מלפני שנתיים אם נעפיל לבתים בצ'מפיונס.

7. WellNeverDie Member

אוי נו באמת...אתה רציני? זה מה שמעניין? ואם כן, אז נעלה ונוכיח לכולם. עד כמה שהסגל הזה גרוע נוציא משהו - יגיעו עוד 2 שחקנים, כך אני מאמין, ודברים עוד ימשיכו להתחבר כי בכל זאת רפאלוב וחמד, 2 שחקנים חשובים, עזבו, והקפטן (שאני בעד שישאר בחוץ) פצוע והקבוצה לא נראת קבוצה - אבל ממשחק למשחק זה משתפר.

סך הכל אני זוכר 2-3 משחקים ששיחקנו ממש טוב והגיע לנו לצאת אם משהו מאותם משחקים, ופשוט לא היה מזל. חוץ מהמשחק פתיחה, בקושי ספגנו (8 שערים זה גם לא בשמים).
    אני מאמין שהשנה אנחנו פחות טובים, אבל אם נעלה ניתן תצוגה יותר טובה ויהיו נקודות ושערים.

8. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם כל הויכוח חג סביב שאלת השערים והנקודות שחיפה תשיג בצ'מפיונס העונה (במידה ותעפיל)- תנוח דעתכם, הירוקים לא ישחזרו את הישג ה00 המפוקפק. קשה לי להאמין שנוגרל, פעם נוספת, לבית מוות דומה לזה שהיה ב2009- אותו סיימה קבוצת דרג 3, כבורדו, עם 16 נקודות.

בכל אופן, גם אם עליה לצ'מפיונס פירושה 0 נקודות ו0 שערי זכות, זה לא אמור לעניין את שחר וחבורתו. כאמור, העפלה למעמד שכזה טומנת בחובה רווח כספי עצום בקנה מידה ישראלי, ואין שום סיבה שהקבוצה לא תראה את המטרה הזו כנגד עיניה. במידה וחיפה תבסס לעצמה מקום של קבע בשלב הבתים, היא תוכל גם להגדיל את תקציבה, להתאימו לרמות הצ'מפיונס ליג ובכך גם את הרמה המקצועית של הקבוצה.

9. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

1:30 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx

10. Number 8 Member

אני לא מבין איך איווניר מעדיף את רפי דהאן במקום אלברמן. זה נורא לא ברור ולא מובן ואפילו מעצבן.

11. alexshw Member

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4104589,00.html

תגידו מה הסיפור של כל מיני קבוצות אירופאיות בינוניות שמזלזלות בקבוצות שלנו, אחרי שהפסידו משחק ראשון?
    אנחנו לא ב - 1992, שהכדורגל הישראלי רק התקבל לאירופה.
    עם כל הכבוד לא ראיתי שום דבר מקבוצות השוודיות או הסלובניות בעשור האחרון.
    אלה קבוצות שספק אם נכנסות לפליי אוף העליון אצלינו.

12. Igi Member

לגמריי. שמעתי את ברקוביץ' מזיין את השכל לפני כמה ימים בטלוויזיה על זה שבנבחרת ישראל צריכים קודם כל לבנות תשתית לטווח ארוך כידיי שתהיה יציבות בנבחרת ובסגל ולא להסתכל רק נקודתית על קמפיין ספציפי. ואז כששאלו אותו אם פרננדז יאמן את הנבחרת בקמפיין הבא הוא ענה "לא, אם הוא נכשל בלהעפיל ליורו הוא צריך ללכת הביתה בגלל שלא הצליח לעלות לקמפיין הנוכחי".... אינטרסנט חסר היגיון.

צודק לגביי הגול http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    ואני מסכים שדבידוביץ' צריך להיות השוער השני הקבוע שלנו ולתת לשראנוב את אפודת השוער ה-1 לאורך כל העונה. הוא שוער צעיר ומוכשר מאד שבונים עליו שיכניס הרבה כסף למועדון, דבידוביץ' מאידך סתם פוגע בנו לרוב - שיחליפו ביניהם לצמיתות.

אתה קנאי פתטי, אל תשכח להיזכר בחגיגות בחוף דדו בעונה שעברה שיחזרו על עצמן גם העונה, עליי. גם באירופה וגם בליגה.

13. Number 8 Member

יאללה, אני יוצא לבלומפילד. בגדול אנחנו רגל וחצי בשלב הבא אבל עדיין אסור לנו לבוא ולשחק על תוצאהף בטח ובטח לא מול הקהל. אני מאמין שנראה כדורגל טוב, רק חבל שאלברמן וזיזוב לא בסגל כי זו אחלה הזדמנות עבורם.

רק שלא נסיים עם פציעות.

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ירוקים, אל תתלהבו מעצמכם. נכון, כל אחד שאוהד קבוצה אחרת, גם אני, גם לקסן וגם טראפרפאפאואי היה רוצה להתחלף איתכם - אבל בשביל זה, צריכים לעשות את מה שאתם עושים טוב מאוד בשנות ה-2000, לקחת אליפות - משמע צריך להיות מגיע לנו להשתתף במוקדמות, וכרגע לא מגיע לנו כי אתם האלופים.

אבל למען הסר ספק, גם אם יכניסו לי לקבוצה את הכסף של האלופות, אני יעדיף תמיד להיות בליגה האירופאית ולהצליח ולסיים ראשון בבתים על פני לסיים עם מאזן מביש של 0 נק' ו-0 שערים או 0 נקודות ו-5 שערים או נקודה או 2 נק' עם תבוסות. אם אני יודע מבעוד מועד שעלייה לצ'מפיונס תגרום לי לקבל תבוסות/לא לשים אפילו גול ולסיים עם 0 נקודות אני יעדיף להיות מודח, גם אם זה אומר שבליגה האירופאית לדוגמא גם לא יילך לי מי יודע מה אבל לפחות שם אני יעשה פה ושם דברים (ניצחון ותיקו...) אבל זה אני, כל אחד עם העדפות שלו, אתה מעדיף משהו אחר, סבבה, זכותך...הלגיטימית. אני אישית, אם אני מגיע לליגת האלופות, אני רוצה להצליח, לעבור שלב (כן עד כמה שזה נשמע הזוי) ואם לא, אז לנסות לסיים שלישי, לא לבוא לעשות סיבוב באירופה, להתבזות או לאכול בראש, לא יודע מי חינך אותך לספורט, אני חונכתי לנסות לנצח את כולם, תמיד, לא משנה כמה הם חזקים ממך, זה מהות הספורט הזה שנקרא כדורגל וכמוהו גם כל ספורט, לנצח, לא להרוויח כסף...רוצה להרוויח כסף? אל תתעסק בכדורגל כי לא תראה מזה כסף, גם אם תקבל מענק שנתי מליגת האלופות. גם אני וגם אתם יודעים שאם וכאשר חיפה תעלה לאלופות בעוד שלושה שבועות, פרט לתמיר ואיציק כהן - שמה אני יגיד לכם? בניון ובן חיים לא? שני שחקנים שכולם פה קטלו וירדו עליהם בנבחרת - מה גורם לכם לחשוב שמול שחקנים הרבה יותר טובים, ועם מדים ירוקים, משהו ישתנה? אלישע? אל תצחיקו אותי. מה נראה לכם שאיך שחיפה תעלה יגיעו לפה זרים כל אחד תותח על? כולנו יודעים שזה לא יקרה ופרט לאיציק ותמיר ששוב, כבודם במקומם מונח, הם לא חיזוק, עדיף לתת לשחקנים מהנוער כי הם ברמה שלהם במקרה הרע. כולנו יודעים איך יראה שלב הבתים של חיפה עם הקבוצה הנוכחית, מספיק להסתכל על הקבוצה הקודמת שהיתה ולראות את זו ולהבין....זה לא בושה גם להודות בזה שחיפה קבוצה רעה, כי אם עם מריבור היא בקושי הסתדרה אז מה נגיד על יונייטד? צ'לסי? ברצלונה? ריאל? מילאן? עדיף לא לחשוב אפילו...

---

ובנוגע להגרלה:

אם חיפה תקבל את שטורם גראץ - היא בבתים. 3 מתוך 4 העליות של קבוצות ישראליות היו נגד אוסטריות, גראץ 2002/3, רד בול זלצבורג 2009/10 ו-2010/11. כולנו יודעים את ה"חוזק" של הליגה האוסטרית...חיפה פייבוריטית פה.
    ויסלה קראקוב וגנק - יריבות קשות מאוד לחיפה.
    ויקטוריה פלזן - נכון חיפה ניצחה אותה במשחק אימון 2:0, אבל זה עדיין היה משחק אימון והיא עדיין השיגה ניצחון כפול על רוזנבורג. לא יודע איך לאכול אותה, אז בשלב זה אני ייתן פה 50/50, ולו מהעובדה הפשוטה: אני לא מכיר כלום על הקבוצה הזאת.
    מאלמו - 50/50 - נכון מאלמו לא משהו בליגה וראינו את המוליכה של הליגה השוודית, וריינג'רס זה נהיה מביך משנה לשנה, אבל זה עדיין הכדורגל הסקנדינבי ואם היא הדיחה את ריינג'רס אז מה זה חיפה בשבילם, אין להם מה להפסיד...יש להם כמה שחקנים טובים כמו חאמאדי ולארסון.

חיפה - גראץ - 30/70 לחיפה
    חיפה - וילסה - 60/40 לויסלה
    חיפה - גנק - 70/30 לגנק
    חיפה - מאלמו - 50/50 לדעתי
    חיפה - פלזן - 50/50 לדעתי

15. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אם הלסינבורג מוליכה את הטבלה, זה אומר הרבה על הליגה השבדית. בני יהודה ממש לא נופלת ממנה.