כן, והוא השחקן המצטיין עד עכשיו, וכרגיל מבשל בלי סוף. ומבחינה התקפית הוא המגן הטוב בארץ, ופרננדדז ממשיך להתעלם מימנו. יורם ארבל: ''מדוניאנין לא שיחק משחק אחד בבוסניה, הוא העדיף ללכת לצד ההולנדי''. אדון סנילי, למדוניאנין יש 8 הופעות בנבחרת בוסניה ו2 שערים.
מה אני אגיד לך אלופת ליכטנשטיין זאת דוגמא למופת. שופטים בחו"ל לא קונים נפילות בכזאת קלות, זה די מוריד מהתרומה שלו.
פשוט סיוט לראות את מכבי, שום דרך ושום צורה, אני מבין שאיווניר רוצה לתת את ההזדמנויות לצעירים, אבל הוא פשוט זורק יותר מדי צעירים, אני בטוח שכולם מוכשרים ולמכבי בהחלט יש דור סופר מוכשר, אבל זה כבר מוגזם.
רפי דהן נראה מאוד פזיז ואין ממנו פעולות טובות, גיא חיימוב מהוסס מאוד, ובכלל מכבי לא מצליחה לייצג כלום. מזכיר מאוד את השיטה מאתמול של מכבי חיפה, רק שהירוקים הבקיעו (בזכות שופט, אבל הבקיעו). מכבי בבעיה, והיא חייבת את אלברמן למחצית הבאה שאולי יעשה יותר סדר במרכז המגרש.
http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/0/Black354X281/240880.Xxx סבבה. נהנתי לחזור למגרשים סוף-סוף: קבוצת פח ממול, ארבע חתיכות, כדורגל נהדר לפרקים בעיקר במחצית השנייה אז משהו השתחרר בהפועל ואפילו אלרואי כהן סוף-סוף מוצא את הכיוון. עומר דמארי עם הופעת בכורה לא רעה בכלל - חשוב שכבש. מבסוט מהיכולת ההתקפית של קנדה - התנועה שלו לעומק מאחורי המגנים יחד עם הכנסת הכדורים של שי לשטחים מתים - כלי חשוב מאוד במשחק ההתקפי של הפועל והיום הוא בישל שלושה שערים. הצד הפחות טוב - ההגנה. לאו דווקא בגלל באדיר שהיה בסדר. הליכנשטיינים בעטו לקורה ועשו מתפרצות יפות ומביכות. אוסיף ואומר שהשוער החדש עם השם המפלצתי נראה שנוי במחלקות וייקח לו זמן להסיר את סימני השאלה. סיפתח יפה לקשטן ובהחלט יש מקום לחיזוק. הלאה לדרבי בגביע הטוטו.
תודה על המידע אלכס, מפתיע. מה נאמר? כל הכבוד לאיווניר על השינוי שהוא גרם במכבי במחצית, הוא הצליח לשנות את שיטת המשחק של מכבי. החילופים היו בינגו. קולאוטי, מדוניאנין, ניבאלדו ושאר המושמצים משנה שעברה נראים טוב בלי עין הרע, ההגנה הוציאה כדורים מהרגליים לבוסנים באלגנטיות, המתפרצות הוצאו מהר והמשחק של מכבי שטף. דאבור לא רע, קונאטה ממש מעולה, אבל שניהם צריכים ליטוש בסיומת, גם לוגסי ודהן צריכים עוד להשתפר. וגם חיימוב צריך לצבור יותר ביטחון איכשהו כי ההשמטות שלו מסוכנות ולא נראות טוב. בקיצור הותיקים היו נהדרים, הצעירים פחות, איווניר צריך למצוא את האיזון ואיך לשלב גם קבוצה טובה וגם לקדם צעירים.
ישראל זגורי עובר לבני יהודה. אני קורא שהוא מתוכנן לשחק מול הלסינבורג. האם זה אפשרי מבחינה חוקית? אם אני לא טועה הוא שיחק עם חיפה נגד בוראץ
גאווה לאומית, פיני בלילי מוביל באופסיידים http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/seaso...ides/index.html
לא צריך להיות חזירים, אבל התוצאה הייתה יכולה להיות יותר גבוהה. דאבור(סיבוב ענק על הבלם) וקונאטה החמיצו מצבים של מאה אחוז.
אם נצליח להגיע לשלב הפלייאוף במצב של 4/4, זה יהיה הישג ענק וכמובן שצריך המשכיות. הכל תלוי בהגרלות שיקבלו הקבוצות בשלב הבא. היריבה של הפועל זאת יריבת פח שאני לא יודע איך היא עברה את הקבוצה הקודמת בשלב הקודם. בכל זאת זה קבוצה שבה ממדינה שאין שם אפילו ליגה, ומשחקת בליגה השנייה בשווייץ, מעניין איזה יריבה הפועל תקבל בשלב הבא. בני יהודה צריכה הרבה מזל בגומלין, וכמו שזה נראה היא בטח תרד ישר לבונקר. מקווה שהיא תעבור. מכבי חיפה הקבוצה הכי מחושבת כלכלית צריכה לחשוב בשכל ולהתחזק בכמה שחקנים כי אם היא רוצה להגיע לשלב הבתים שבו היא תכניס המון כסף למועדון היא חייבת להתחזק. מכבי תל אביב צריכה לעבור את השלב הזה ואת שלב הפלייאוף כי היא חייבת לצבור נקודות והמשכיות, שבנה הבאה יהיה לה יותר קל להעפיל כשתהייה מדורגת.
בהנחה שלא קורים דברים בלתי צפויים ישראל אמורה להיות בשלב הבא עם 3 מציגות בפליאוף של הליגה האירופית (מכבי והפועל עוברות, חיפה עפה מול מאריבור ובני יהודה מול הלסינבורג) שם זה עניין של מזל ואם 2 מתוך ה-3 יצליחו להעפיל זה ייחשב הישג עצום.