פ.צ עכוז? אה נכון נזכרתי, "מה זה ליגה אירופית" וזה... יש מצב שאם עוברים אותם מקבלים שלב הבא את דינמו מינסק? השחצנות של אוהדי חיפה היא משהו שכנראה אין לו סוף, גם שאלופת סלובניה באה ועושה לכם בצפר בבית ואתם מנצחים בזכות השופט (כרגיל) והמזל (גם כרגיל) עדיין חושבים שאתם איזה אימפריה של יענקלה. וכן, מה לעשות, אתם אלופים הרבה יותר בגלל מה שקרה בהפועל מאשר בזכות זה שבאמת הייתם קבוצה טובה יותר מאיתנו שנה שעברה, ואני לא היחיד שאומר את זה. מגיע לכם כל הכבוד שידעתם לנצח בי"א באשדוד, לעשות 9/9 מקרית שמונהף ועוד את כל שאר הדברים שצריך לעשות את כדי לקחת אליפות. זה לא אומר שהייתם טובים יותר, כי אם באמת הייתם טובים יותר, לא הייתם מפסידים לנו בבית 2-0 כשאנחנו ב-10 שחקנים, לא הייתם מקבלים מאיתנו 4 בבלומפילד ולא הייתם מגיעים לחצי מצב במשך משחק שלם מולינו בגמר גביע. מה שכן, המשחק היחיד שנצחתם היה גם ההכי חשוב, וזה נתן לכם אליפות. הייתם יעילים יותר זה נכון, לא טובים יותר. אגב, כמה יענקלה שילם לשופט אתמול? חשבתי שזה רק בארץ
מה בדיוק קרה בהפועל בעונה שעברה, אשר מנע מן השחקנים להוכיח את "עליונותם" על פני מכבי חיפה? האם הם לא קיבלו את משכורותיהם לתקופה של 10 חודשים, ובעקבות כך שבתו רעב למשך חצי מהעונה? המדד היחיד להשוואה בין איכותן של שתי קבוצות מאותה הליגה הוא המצב בטבלה עם תום העונה, לא תוצאות המפגשים הישירים ביניהן (אם זאת הייתה הדרך הנכונה, הרי שניתן לטעון גם כי קרית שמונה ובית"ר הן קבוצות טובות מהאדומים, על סמך העובדה שהפועל הוציאה מולן 2 נקודות בלבד מתוך 15 אפשריות). חיפה, כאמור, סיימה מעל הפועל תל אביב- ועוד בפער גדול למדי, של 10 נקודות- כך שכלל לא אמור להיווצר ויכוח בנושא הזה. זה כבר מביך.
בגלל זה דוידוביץ, גולסה, ורד ועות'מאן קיבלו צהוב? או שדווקא בגלל זה השופט אפילו לא שרק שמגן סלובני כמעט והרג את משומר? אני חושב שזו הסיבה האמיתית 2,000 דולר שזו אותה כמות שהיו"ר/ים שלך גנב. מאושר? זה פ.צ. ואדוז או יותר נכון HOOP VADUZ :aaa021:
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx אנשים במדינה כרגיל לא לוקחים שום דבר בפרופורציה. חיפה תעלה לשלב הבא ושם אני מקווה שכבר באמת לא יקלו ראש ביריבה כמו שקצת נראה אתמול כשחיפה לא נלחמה ולא הראתה את מה שהיא באמת מסוגלת להראות. ושגם יבינו כבר שברגע שעולים לשלב הבא, מרכז השדה הנוכחי לא מספיק וחובה להביא עוד שחקן לשם. עמאשה סביר להניח באמת חיזוק לקבוצה, אבל אתמול, בגלל שהיא שיחקה בלי שחקנים בקישור והוא עצמו נתקע באגף, לא ראו אותו בכלל. גם ורד וגאדיר היו עלובים אתמול. רק הגרוזיני כרגיל מככב במשחקי המוקדמות ומרוויח לעצמו עוד עונה בירוק. לגבי ההגנה, טוואטחה הורג את מכבי מפתיחת העונה. אם הוא יפשל גם במשחק הבא, מגרלשווילי להרכב.
מה קרה בהפועל בשנה האחרונה? חצי הרכב חשב רק על המעבר לחו"ל שאכן התממש בקיץ, והבעלים לא הפסיקו להתקוטט ולעשות בלאגן, זה מה שקרה. ו-וואו! השופט נתן לגולערסה צהוב! איזה אנטישמי! תגיד לו תודה על הפנדל כלום, (כמו השופט הגרמני שנתן לכם פנדל בדאבל שלנו נגד מכבי) שהוא שרק לכם אחרת מאריבור נוסעת לסלובניה עם 2-0 ואתם מקללים את השחקנים שלכם. ומה אתה מעלה לי סרטון של הנצחון ההוא? אתה רוצה שאני אכתוב ביוטיוב הפועל חיפה 1-4 ואעלה לינק? ממש הוכחת את טענתך, שאפו. בלי קשר אגב, חיפה של שנה שעברה לא הייתה קבוצה כ"כ טובה אבל היא כן הייתה טובה בהרבה מזו של השנה כנראה. תקוו לעבור איכשהו את הסלובנים כדי ליפול לבתים של הליגה האירופית, למרות שכמו שזה נראה כרגע גם שם אין לכם מה לחפש, אבל לפחות אתם נופלים לשם בלי פליאוף
מעולם לא שמעתי על עובדים אשר ביצועיהם מושפעים באופן ישיר ממערכת היחסים בין הבוסים. מבוטחני כי עבור שחקן כדורגל, אשר מעמדו במועדון שקול לזה של שכיר זוטר, כל החשיבות ביחסים עם ההנהלה טמונה במשכורת שנכנסת לחשבון הבנק שלו מדי חודש. ובעונה שעברה, כאמור, שחקני הפועל תל אביב היו רחוקים מלדאוג לגבי משכורתם: למרות הכותרות הרבות שסיפקו המריבות החוזרות ונשנות בין צמד הבעלים (משום מה, הן לא הפריעו כל כך לקבוצה בתחילת העונה), המצב הפיננסי של הקבוצה היה תקין ואיתן. עצם העובדה שחלק נכבד משחקני הקבוצה החלו לפזול אל עבר קבוצות חדשות כבר באמצע העונה, מעידה יותר מהכל על חוסר מקצוענות ואי-לויאליות כלפי המערכת. האחריות המלאה לתופעה זו נופלת על כתפי השחקנים, והיא דווקא מחזקת את טענתי, כי קבוצתכם הייתה פחות טובה ממכבי חיפה בעונה שעברה. בכלל, שימוש בקשר הרופף של השחקנים למועדון כערובה לאיכות הקבוצה הוא מגוחך ופאתטי. על אותו משקל, יכולתי גם לטעון כי אשקלון הייתה הקבוצה הטובה ביותר בליגה בעונה שעברה, אולם בגלל השווארמות שבלסו רביד גזל ואיליה יבוריאן ללא הפסקה, היא לא זכתה באליפות.
אצלנו זה מזל בעוד אצלכם זה "האופי הנפלא". http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx אמרתי לך כבר את האליפות לקחנו בגלל ה30.4. תבחר אתה את הגביע דחפו ל... העיקר יש צלחת הפועל קיבלה ב... תנו ליניב להניף את הצלחת אז למה אתה לא ממלא ווינר? תגיד לי אתה בן ע-שר?
חיפה מנסה לרכוש את אריאל הרוש, לדעתי אם זה יקרה, שראנוב יושאל ואלישע יביא קשר אחורי זר. השאלה האם זה יהיה רלוונטי לצ'מפיונס...
דווקא להשאיל את שראנוב ולרכוש את הרוש נראת לי כמו אופציה טובה. לפנות מקום של זר זה חשוב. מצד שני, לפי הדיווחים שחר הולך לרכוש את כרטיס השחקן ולהשאיל אותו בחזרה לבית"ר. גם אם הוא אוהב את בית"ר או חושב שהיא חשובה לליגה, לא ברור לי למה אנחנו צריכים את הפילנתרופיות הזאת. קשה לי להאמין שהרוש נופל בהרבה משראנוב, ומצד שני גם קשה לי להאמין שהוא יצא בסכום גדול לאירופה לאחר העונה בבית"ר כך שנרוויח עליו.
והנה יגעתי שתנצחו אותנו 2-0..אני שם ווינר ובשבוע הבא אהמר על מריבור מעל גול השחצנות של האוהדים הירוקים נוזלת להם מהאזניים אשדוד עם תארים ותו לא העיקר ש :aaa025: הוא אדום ואין אין אין אין דאבל בחיפה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
התקופה הזאת של הפגרה - 'בלי הפועל' - הייתה ממש כמו נצח! מתגעגע כבר לרחש של הקהל כשהשחקנים עולים לכר הדשא. בהתחשב בכך שמדובר במשחק זוטר במוקדמות הליגה האירופית - לא התרגשתי ככה כבר זמן רב. ברור לי שהעונה הפועל תיהיה קבוצה פחות אטרקטיבית וסקסית אבל אין מה לעשות. אני גם יודע שהמשחק הנוכחי לא ישקף דבר גם אם יהיה מוצלח מאוד וגם אם יהיה גרוע - לחיוב ולשלילה. בלי לזלזל ביריבה - אני אהיה מרוצה מניצחון 2:0 שיתן מקדמה טובה לקראת השלב הבא. מחכה בקוצר-רוח לראות את עומר דמארי אדום ואני חולם על בכורה שלו כמו עמאשה במדי מכבי חיפה - כי חשוב שדמארי יבקיע כבר מההתחלה ויצבור ביטחון. הוא הכוח המרכזי שלנו. חבל ששיבחון ובאדיר הם באנקרים - השאיפה היא לראות את אלרואי משתלב וכנ"ל פרנסמן אבל אני לא מופתע...הפועל בנתה לעצמה שם באירופה וחייבים להתחיל את העונה האירופית ברגל ימין. התגעגעתי. יאללה הפועל! מכבי חיפה - תוצאה לא משהו, המשחק על הפנים. חשוב לנצח בשיניים משחקים קשים אבל היכולת שחיפה הציגה הייתה מתחת לכל ביקורת וככה היא לא תעבור את השלב הבא - בוודאות. מאריבור לא רק הייתה ראויה לשער שיוויון אלא יכלה לנצח את המשחק. אולי עם בוקולי ויא-יא בקישור המצב היה אחרת אבל גם איתם לחיפה יש בעייה קשה. עותמאן היה על תקן נעלם. ההגנה גם כן לא משביעה רצון בכלל. אין מה לנתח שחקן - שחקן אבל חלק כן אציין: ימפולסקי מתגלה כבינגו! גול מצויין. גם דבאלישווילי שבישל לו ראוי למחמאות, לדעתי הוא עשה כמה פעולות טובות של חלוץ. הליצן - מוחמד גאדיר שקיבל צ'אנס אחרי הרבה זמן והראה למה בחיפה אף-אחד לא סומך עליו... בני-יהודה - יופי של משחק, ראש שלא יצטערו על ההחמצות הרבות של בלילי. השבדים היו הרבה פחות טובים ממה שחשבו וקרסו תחת החום. שמח בשביל אבוקסיס. גלבאן משחק כאילו לא יצאו לפגרה בכלל - הוא בקצב הבקעות מטורף. הרכש הכי טוב של בני-יהודה הקיץ הוא גלבאן - העובדה שהוא נשאר ולא עבר לקבוצה אחרת. מכבי ת"א - האם סוף-סוף מכבי תשיג ניצחון חוץ באירופה? בלי אלירן עטר הסיכויים קצת יותר נמוכים. לדעתי מכבי תשחק זהיר ואני לא קונה את האמירות של איווניר הגונב דעת. 'השחקן הבוסני הכי טוב(מדוניאין) משחק אצלינו' - בואו נראה את האריס בפעולה. ואם ורד משחק טוב יותר מסבן אז למה סבן כן בהרכב?
טוב, אני מבין שהמצב הוא הרבה יותר קשה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx נ.ב. עכשיו שאני חושב על זה במשחק הגמר לא ישבת ביציע 11 ממש ליד בגדר או במילים אחרות אתה לא הילדון שניסה לזרוק עלינו שקיות?