הישראליות באירופה 11/12: שלוש נציגות - שלוש הדחות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏20/6/11.

1. Mellow29 Kopite

ב-10-15 דקות הראשונות הקבוצה אפילו נראתה לא רע, אבל חזרנו לבעיות הישנות. להוציא את טוואטחה זה הדבר הכי חשוב לעשות כרגע.

אגב - אני קונה עוד קמפיין של 0-0-0. ו+60 מיליון ש"ח לחשבון הבנק על מכבי חיפה. הלוואי עוד 5 עונות של 0-0-0...

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני פשוט לא מופתע ממה שאני ראיתי ב-45 הדקות הראשונות. מאריבור קבוצה יותר טובה גם בגלל המאמן, אבל עזבו לרגע את אלישע לוי. איפה היום למשל אייל גולסה? עדיין חושב שהוא ברמה של לאציו? אני מסרב לשים את טוואטחה על המוקד כי אלישע לוי ויעקב שחר שמים אותו בחזית. כמו שברקוביץ' אמר בצדק, לפעמים גם טוב לשים ילד ביציע. זה לא עד כדי כך נורא. איפה גאדיר? הבחור רצה לקבל יותר דקות, לא? בצורה הזאת הוא יעוף מהר מאד בחזרה ליציע.

ככה אפשר להמשיך, אבל זה לא שווה את זה. ברגע שהנשיא מוותר על רכש מתאים אז אליפות ישראל זו המטרה העיקרית שלנו העונה. לדעתי אם לא נעבור את מאריבור אז נעוף בפלייאוף לליגה האירופאית. אין מה לעשות, אני לא שורק עכשיו בוז לשחקנים אלא בעיקר לנשיא ולמאמן שגם צריך לקבל יותר ביצים ולדרוש שחקנים. הרב הגדול של השחקנים האלה מוגבל שסובל עכשיו מהחום, דווקא מצחיק לראות שמאריבור נראית לגמרי בעניינים כך שאפילו החום כבר לא עוזר לנו.

אני רק יכול לקוות למחצית שנייה יותר טובה, אם זה לא יקרה אז זו גם לא הפתעה היות שבמאה שמונים דקות נגד בוראץ' שיחקנו ברב הזמן פשוט על הפנים. כמה אירוני, אבל בצורה הזאת אותו 'גורם' בקבוצה שטען השבוע שקטן חסר עוד צודק. בעיניי נורא עצוב, אבל אלה החיים.

נערך לאחרונה ב: ‏27/7/11
  3. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

תבוסתנות בהתגלמותה.

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצד אחד אין ספק שמכבי חיפה חייבת שינוי כלשהו בתפקוד אבל מצד שני בואו נזכור: קשרים אחוריים? אין לה. שחקני הגנה? סרי פלאח. תארו לכם מצב שאלישע עובר לשחק התקפי שזה על סף ההתקפי הרפתקני כן? תארו לכם שחיפה אוכלת גול? אז בכלל הם יצאו קדימה וזה יכול להיגמר בהשפלה וחרפה, או תארו מצב אחר שחיפה אוכלת אדום? אז מה? סרי פלאח נכנס וזה 3 בלמים או שאולי זה בכלל שחקן הגנה שמורחק ואז זה הילד שם. בואו נזכור שלמרות ש-1:1 זו תוצאה רעה מאוד לחיפה, יש גם משחק גומלין ושם סיידו ובוקולי וקטן ישחקו, וב-90 דקות חיפה בהחלט יכולה לנצח את מאריבור, זה לא שהם יונייטד. השאלה אם שווה לקחת את הסיכון הזה עם ניסיון לנצח בכל מחיר ולגמור את הסיפור מבחינת חיפה כבר פה.

5. saras 21 Member

זה היה ברור שככה זה יראה. ככה זה גם נראה מול בוראץ למעט מספר דקות במשחק הראשון. גול נוסף של מאריבור והסיפור סגור.

6. Apu Member

פחחחחח.
    להפועל יש 2 חלוצים טובים ו-ז-ה-ו.
    שוער שכל צרפת צוחקת עליו, מגן ימני שכבר עונה רביעית מנסים להחליף אותו, מגן שמאלי מפורק, בלם בינוני להחריד, עוד אחד שכל שנייה נפצע,
    שני קשרים אחוריים שלא מסוגלים להחזיק קישור ביחד,
    ועוד שני קשרים שעד עכשיו לא הראו יכולת להוביל קבוצה כמו הפועל ת"א.
    על מי אתה עובד?

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

עזוב בוא לא ניכנס לדיון הזה, זה לא שייך ואין לי כוח לנסות להיכנס לזה פה למרות שזה מאוד מפתה, אבל זה פשוט לא שייך לדיון הקבוצות האירופאיות, בבוא היום נריב על זה בדיון רלוונטי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עומר, גם סיידו וגם בוקולי לא עוזרים. עובדה שנגד בוראץ הקבוצה גם נראתה ככה. אני רוצה להאמין שהבעיה טמונה בחוסר יכולת וב'כושר תחילת העונה'.

9. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

מה זה עוזר עם בעל בית קמצן?
    רק הכסף מדבר? גועל נפש... איזה משפט של לוזר
    הדבר הכי חשוב במכבי ת"א הוא ההמשכיות
    רוב הסגל נשאר, יצחקי וניבלדו חוזרים וזה משמעותי מאוד

אלירן עטר זה חלוץ ענק, שגם בעונה לא טובה של מכבי נתן עונה מצויינת ועם יצחקי לידו הוא יכול לפרוח עוד יותר

אבל הכי חשוב, למכבי ת"א יש היום את הקשר הכי מוכשר בארץ רפי דהאן
    לא רואה את גולסה וכל ה"כוכבים" האלה

חכו תראו מה הוא מסוגל..

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

שאראנוב כנראה פרק את הכתף/נפצע בכתף ויצא, דוידוביץ' נכנס לשער...זה כזה ברור שהוא ייתן את משחק חייו עכשיו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

11. שגיא Member

מבחן לא קטן עבור דוידוביץ'. מעניין איך הוא יעלה מהספסל. בכל מקרה, החילוף השני כמובן מתבקש. מקווה שיהיה שינוי

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

שאלה בעיקר לאוהדי חיפה שצופים קבוע, האם קולמה חסר? האם הוא עדיף על סיידו את ברוקולי?

13. שגיא Member

אני מעולם לא אהבתי את הסגנון של קולמה. צפוי שעכשיו יגידו שהוא חסר כי הוא לפחות גרזן, אבל לטווח הארוך אני לא חושב שהוא חסר.

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

יופי יורם יא סנילי "דומז'אלה מתחילה התקפה עם XXXX" רק חבל שדומזאלה לא על הדשא...

שמע אני שואל לגבי קולמה כי קולמה אולי לא היה טכני, ולא היה בעל יכולת גבוהה עם הכדור, אבל הוא היה גרזן ומרוויח כדורים והורס התקפות - אני לא רואה את זה כל כך קורה בחיפה...ולא רק היום אלא גם בשבוע שעבר ולפני שבועיים.

אגב שני שחקנים מעולים במאריבור:

איברהימי המקדוני (רכש של זהוביץ')
    וברטאל (מספר 70) או איך שלא קוראים לו...

בשניה אחת הייתי לוקח אותם למכבי בלי להניד עפעף. מעולים. אין ספק, מדובר בקבוצה שיודעת להביא שחקנים בינגו, הרי 3 שחקנים הם מכרו לפאלרמו, איליצ'יץ' כמובן אחד מהם.

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

שוב מכלום חיפה גונבת, ושוב באותה דקה של בוראץ...מה הסיכוי שנראה עכשיו עוד 3?