מכבי חיפה, מכבי ת"א והפועל ת"א צריכות לעבור כולן לשלב הפליי אוף. לא מחזיק יותר מדי מליגה השוודית. בני יהודה יכולה להפתיע.
בכל זאת סגנית אלופת שבדיה, פייבורטית על בני יהודה, אב כמו שאנחנו כבר מכירים את המפעל הזה שנה שעברה חיפה עפה ע"י דינמו מינסק. ומכבי הדיחה את אולמפיאקוס. בני יהודה יכולה בהחלט לעבור. אולי גם החום פה יקשה על השבדים. ובא לא נשכח ששנה שעברה בני יהודה לאחר שסיימה בתיקו באירלנד קיבלה בהגרלה את יובנטוס, אבל גם אנחנו זוכרים האירים הדיחו את בני יהודה. הפועל ת"א צריכה לעבור בהליכה את הסרבים, או את הקבוצה מליכטנשטיין. כנ"ל מכבי. וחיפה גם קיבלה הגרלה נוחה. וצפויה לקבל גם בשלבים הבאים יריבות קלות בזכות זה שהיא מדורגת. אני מקווה שהשנה תהייה שנה אירופית טובה. שנשיג הרבה מאוד נקודות לדירוג. ונשאר עם 4/4 עד לשלב הבתים.
נמאס כבר מההודעות הבלנליות האלה שלך, והזילזול התמידי בכדורגל שלנו, כמה אפשר להיות פסימי ושלילי? עם נגיע עם 4 מ4 לבתים זה ממש לא תיהיה סנסציה כזאת גדולה, אני לא אומר שזה יקרה אבל זה אפשרי בהחלט.
אתה כנראה מתבלבל וחושב שאחרי השלב הזה יש בתים.... גם אם יהיה נס וכולן תעברונה אז שלה הבא בני יהודה וגם מכבי יקבלו קובצות כמו את מדריד אלקמאר וכדומה שום סיכוי, תהיה ריאלי
בא נאמר שאת השלב הזה כל הנציגות שלנו עברו. ומה שנשאר זה הסיבוב השלישי שבו הפועל תצטרף והפלייאוף. תתפלא אבל יש סיכוי שזה יקרה. אני אומנם לא חושב שזה קרה אבל מאוד מקווה שזה כן יקרה.
אני ממש לא בטוח שהלסינבורג כל כך טובה יותר מבני יהודה. אולי היא כן, אבל הדבר העיקרי שמשחק פה תפקיד הוא העובדה שהשבדים כבר סיימו חצי עונה! הם בכושר משחק מלא ומחוברים. אני לא רואה את בני יהודה עוברת. מכבי אם תעלה, צריכה לעבור גם את השלב הבא. לא כל כך יודע מה לצפות מהפועל, הקבוצה לא מאורגנת כמו שצריך בגלל הבלאגן של הבעלים. לא בטוח שהשוער ישאר, חסרים שני קשרים זרים. הם לא יהיו פייבוריטים מול הסרבים. מאריבור היא משוכה קשה מאוד לחיפה, בעיקר בגלל העובדה שחיפה פשוט נחלשה.
יהיה מעניין לעקוב אחרי צמד המשחקים של בני יהודה (במידה ותעלה) ולראות האם הם יהיו מסוגלים להמשיך את היכולת הטובה גם באירופה. סך הכל, בני יהודה עברה תהליך בכל מה שקשור למשחקים באירופה וישנה תחושה שהיא מתחילה להגיע למשחקים בדיוק באותה הגישה שמכבי חיפה והפועל תל אביב מגיעות. בגדול, אם צריך לבחור 4 קבוצות כדי שתייצגנה אותנו בניכר, אז נכון לעכשיו אין 4 טובות יותר. לא מכיר אף יריבה ולא יכול לתת חוות דעת. רק לאחל בהצלחה לכולן. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
שנה שעברה מכבי קיבלה את אולימפיאקוס המיליונרית ואף בן אדם לא נתן לה סיכוי לעבור, אפילו רוב אוהדי מכבי, ומכבי עשתה זאת ובגדול. אל תפסול ישר, אתה יכול להיות פסימי אבל לא לפסול ישר כי אנחנו מדברים על כדורגל, אל תשכח, והכל יכול לקרות בכדורגל, וכמה שזה קלישאתי, אני יכול להביא לך לא מעט דוגמאות שכולם אמרו "זה לא אפשרי, אין מצב", ועד היום הם אוכלים את הכובע.
להפועל ת"א יש את ההגרלה הכי קלה, אבל למרות זאת צריך להזהר בעיקר בגלל שלאדומים עדיין אין משחק רשמי מאחוריהם. ליריבה העירונית אני גם מצפה שהיא תעבור למרות שהיא קודם כל צריכה לעבור בשלום את הגומלין שלה בקרב מול לנקאראן. אם מכבי ת"א תפגוש את שריף אני מציע לאנשים בארץ לא לזלזל בקבוצה הזאת. המולדבים שיחקו לפני עונה בשלב הבתים בליגה האירופאית אחרי שנכשלו להגיע לשלב הבתים בליגת האלופות. טירספול עפה בשלב האחרון של המוקדמות, אבל לפני זה עברה את דינמו זאגרב. בשלב הבתים של הליגה האירופאית היא ניצחה בבית את דינמו קייב ולקחה נקודה מ-AZ Alkmaar. מכבי ת"א צריכה להזהר מהיריבה הזאת כי מול אולימפיאקוס היא הגיעה למפגש כאנדרדוג רציני, אבל מול שריף ברור שבארץ יחשבו שהצהובים יטיילו... מכבי חיפה מול מאריבור. כמו עם מכבי ת"א, אם הירוקים לא ישימו לב אז הפלייאוף של הליגה האירופאית מאד יתקרבו אל האלופה הישראלית. מאד מסקרן אותי איך מכבי חיפה תעבור את הגומלין מול בוראץ'. האם נראה יותר את המכבי חיפה של המחצית הראשונה או יותר של העשרים הדקות האחרונות? בני יהודה בפרוש לא פייבוריטים מול הלסינבורג. בשביל הזהובים יהיה מצויין אם במשחק הביתי ישררו טמפ' גבוהות. אני מניח שהשבדים כבר משחקים בליגה המקומית כך שמבחינה כושר גופני אני מניח שהשבדים עדיפים. בעיניי השבדים פייבוריטים, אבל אני מקווה לתוצאה חיובית. אם אני צריך לנחש אז הפועל ת"א עוברת די בקלות, מכבי חיפה תתקשה ותעבור, עם מכבי ת"א אני ממש לא יודע וזה יכול ללכת לכל כיוון, ובני יהודה תפסיד בדו קרב הכללי.
אכן משחקים, קרוב למחזור 20. גם אם יחסי הכוחות בין הקבוצות שווים (בתאוריה), הכושר הגופני העדיף של השבדים יכריע לטובתם. כדורגל זה לא מדע מדויק ואני אשמח אם בני יהודה תעפיל לשלב הבא, אך לדעתי זה לא יקרה. חיפה ויתר התל אביביות חייבות לעבור לשלב הבא.
הסיכוי שאנחנו נהיה עם 4 מ-4 בבתים הוא מאוד קטן. סביר בהחלט שחיפה והפועל יגיעו לבתים כי הן מדורגות ובשלב הפלייאוף זה יתרון עצום, לעומת מכבי ובני יהודה שהן לא מדורגות, אבל כמו שעמי אמר, זה בהחלט אפשרי. במה זה תלוי? קודם כל ביכולת של הקבוצות הישראליות לנצל מצבים ולא לעשות עבירות למצבים נייחים - 2 מחלות של הכדורגל שלנו, וכמובן בהגרלה. עכשיו לגבי ההגרלות: מכבי ת"א - סוף כל סוף כקבוצה לא מדורגת מכבי מקבלת משהו סביר. אם וכאשר נעבור את האזרים, ואנחנו חייבים לעבור, שריף טיראספול או זלייזניצאר זה בהחלט קבוצות שמכבי מסוגלת וצריכה לעבור, במיוחד כשבשנה שעברה עברנו את אולימפיאקוס שהיא טופ 32 ביי פאר. אני מקווה שהשנה נגיע גם לשלב הפלייאוף ושם, אלוהים גדול מה שנקרא, הגיע הזמן שמכבי תעשה המשכיות, ועבורה כקבוצה לא מדורגת, המשכיות שווה רק דבר אחד: עלייה לשלב הפלייאוף, בדיוק כמו בשנה שעברה, וכל דבר מעבר זה בונוס עצום. שריף קבוצה נחמדה, אבל עצם זה שהיא אפילו לא אלופת מולדובה אומר משהו עליה אחרי 10 אליפויות רצופות, זלייזניצאר, כולנו ראינו אותם פה בשנה שעברה, כלום ושום דבר. הפועל ת"א - הפועל כמדורגת קיבלה את וויבודינה, קבוצה שהיא שיחקה איתה בעבר, לא צופה פה היתקלויות מיוחדות של הפועל, למרות שתהיה לה קבוצה חצי חדשה. מאמין שהיא תהיה בשלב הפלייאוף. בני יהודה - הגרלה קשה? חברים אתם ראיתם את הקבוצות שבני יהודה היתה יכולה לקבל? להוציא את אולימפיאקוס וולוס היוונית, המצב שלה לא היה בדיוק מזהיר. ברוז'? מיינץ? רד בול זלצבורג? 3 קבוצות שקלות מטאטאות את בני יהודה. סך הכל בני יהודה קיבלה את ההגרלה השניה הנוחה ביותר (וולוס היוונית היתה נוחה יותר בכל זאת) ומדובר בסגנית אלופת שוודיה, הלסינבורג. נכון היא לא פייבוריטית אבל עדיין, לא קיבלה משוכה בלתי עבירה, לדעתי בהחלט מסוגלת לעבור, יהיה קשה אבל אפשרי, ובמקרה של בני יהודה, אם יבוא קהל יהיה לזה חשיבות.
רק מי שיודע, מהקבוצות הישראליות שלא מדורגות, בהנחה שהן יעברו את הסיבובים הקרובים, יש להן סיכוי להפוך למדורגות בשלב שאחרי?