אני ראיתי באותו עמוד גם שידור ישיר של ההגרלה וגם את הפלאש. הוידאו פשוט היה למטה. מעריך שכך זה יהיה גם עכשיו
צודק, סליחה על הטעות. לא הבנתי מה הקטע קודם לשים את הפלאש ו'להחביא' את הווידאו למטה.. הנה קישור, מיד יתחילו ההגרלות של התל אביביות http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/seaso...raws/index.html
הפועל ת"א-ואדוז (ליכטנשטיין)/וויודינה (סרביה) ז'לז'ניצ'אר (בוסניה) או שריף טריספול (מולדובה)-מכבי ת"א (אם תעבור את חאזר) בני יהודה (אם תעבור את סנטה ז'וליה)-הלסינבורג (שבדיה)
יחסית לאופציות האחרות באמת שההגרלות טובות יחסית. בשנה שעברה מכבי קיבלה בשלב הזה את אולימפיאקוס ובני יהודה בכלל לא הגיעה אליו.
הפועל תל אביב פגשה את ז'לז'ניצ'אר בסיבוב הראשון של מוקדמות שלב הבתים, כמו שחיפה פגשה את בוראץ השנה? ומה הייתה התוצאה במפגשים ביניהן?
להפועל ומכבי הגרלות בהחלט נוחות והן צריכות לעבור. לבני יהודה הגרלה קשה יותר וקשה לי לראות אותם מצליחים לעבור
יחסית לאופציות שהיו לבני יהודה הם קיבלו הגרלה טובה, אבל כמובן שבכלל לא קלה, הלסנבורג קבוצה שעולה על בני יהודה בכמה רמות, מה שכן הפתעה אפשרית. חבל שהמשחק הראשון בת"א. חיפה לא צפויה להתקל במכשולים אם תשחק כמו בחצי השני של המשחק אתמול. אני מאמין שז'לז' נשארו אותה בדיחה עם שם ארוך מהעונה שעברה, ואני מצפה ממכבי לתת להם כמה חתיכות בדיוק כמו הפועל. והפועל ת"א קיבלה יריבות בדמות היריבות של הקבוצות בסיבוב הזה, קבוצה קלה שאמורה לעבור בלי בעיות, אבל אל תשכחו שמדובר בהפועל ת"א החדשה, משחק ראשון בלי כל התותחים. אסור לזלזל.
מישהו הבין איך ההגרלה בכלל עבדה? איך הם סמדרים את זה שפתאום מס' 4 נגד מס' 8 ואז יוצאות כל הקבוצות? זו לא הגרלה אם כף הם מכינים את הכל מראש...