הישראליות באירופה 11/12: שלוש נציגות - שלוש הדחות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏20/6/11.

1. N כמוני Member

אתה יכול לצחוק אבל חיפה נכנסה לבעיה רצינית עם מסיללה שהיא חייבת לפתור. אם תבוא הצעה כספית גבוהה, ומהקנדי הבנו שזה יכול לקרות, שווה לשקול את זה. האופציה הזאת עדיפה על השארתו ביציע עונה שלמה.

2. Mellow29 Kopite

שום בעיה. לא חסר קבוצות באירופה שירצו לרכוש ו/או להשאיל אותו. אולי נצטרך להתפשר קצת במחיר ו/או להוסיף קצת כסף למשכורת של מסיללה, אבל זה בוודאות עדיף על למכור את הזר הכי טוב שלך בשנים האחרונות ליריבה הכי גדולה שלך בארץ.
    אני לא מבין בכלל מאיפה הרעיון ההזוי הזה, שמכבי חיפה תמכור את השחקנים המובילים שלה למכבי ת"א. אני כבר לא זוכר מתי הייתה בפעם האחרונה העברה ישירה בין המועדונים האלה, אבל לא ברור בכלל מה האינטרס למכור שחקן טוב מאוד לקבוצה נחותה יותר.

3. alexshw Member

אז כתבתי שיכול להיות שהקבוצה היא אמצעי של הבעלים (התורכי?) שלה להלבין כספים. השחקנים של לנקאראן לא שווים גם חצי מליון יורו.
    מכבי ת"א יצאה פראיירית. הייתה חייבת לסגור סיפור סופית עם עוד גול או שניים.

4. אלסנדרו דל פיירו Member

משחק די פושר של בני יהודה הייתי אומר... הם לא מזכירים את בני יהודה של סוף העונה שעברה.
    אבל בסופו של עניין אנחנו מגיעים לגומלין עם יתרון 2-0
    מה שאמור להספיק לעלות עוד שלב.. אבל יכול כזו כמו אתמול אני בספק עם היא תספיק לשלב הבא.
    אני מאמין או לפחות רוצה להאמין שעד השלב הבא נתחזק ביותר משחק אחד.
    אז ברכות לאבוקסיס על הניצחון הראשון..לעומת מאמנים אחרים עושה רושם שהו אוהב משחק התקפי.

מקווה היום להגרלה נוחה.. למרות שכל קבוצה תתקבל בברכה בסה"כ בשבילנו אירופה זה צ'ופר/חלום
    מי שלא תגיע לא נקל ראש ובמיוחד לא נפספס הזדמנויות לפגוש קבוצה גדולה כמו בשנה שעברה.

ועוד דבר אחרון אני שמח לראות את דלה בשער ולא שוער אחר.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    שמח לראות את פדרו חלוד קצת.. אבל לדעת שיש לו את כל השנה להשתפר,והוא ישתפר.
    שמח לשמוע שעתיד שלנו כנראה יהיה טוב יותר עם אצטדיון חדש.
    מה שנשאר זה רק להחתים את הצעירים על חוזים ארוכי טווח.
    צריך להיות מציאותיים פדרו ודלה לא יצאו לפנסיה בבני יהודה..

5. Igi Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

עזבו את זה שחיפה לא תמכור אותו... הרי מסיללה רצה לעזוב את חיפה כי הוא רצה להיתקדם, אז פתאום הוא יחליט לרדת ברמה בשביל לעזור למכבי ת"א שחסר לה מגן ולהציל את חיפה במכסת הזרים שלה? הזוי.

6. c_web Member

ההימורים שלי להגרלות היום:

NK מריבור - מכבי חיפה
    KF טיראנה\ספרטק טרנבה - הפועל ת''א
    מכבי ת''א - אוסטריה וינה
    בני יהודה - הלסינבורג

בהצלחה

7. Number 8 Member

הגול שספגנו שנייה לפני הירידה למחצית, הוריד לנו את הביטחון ונתן מוטיבציה לקבוצה האזרית. לולא הגול הזה, היינו ממשיכים לשחק את אותה יכולת כמו במחצית הראשונה.

8. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

מכבי חיפה מקבלת את המנצחת בין מאריבור לדודלאנז'

9. alexshw Member

נ.ק. מאריבור נוסדה לפני 51 שנה. יש לה 9 תארי אליפות ושש גביעים בסלובניה וזכיה בגביע אחד יוגוסלבי.
    העונה הכי מוצלחת שלהם באירופה הייתה ב - 99/00 כשתחת השם בראניק הם העפילו לשלב הבתים בצ'מפיונס אחרי שהדיחו את גנק הבלגית והדהימו בשלב המוקדם האחרון את ליון עם ניצחון כפול 1:0 ו - 2:0.
    בשלב הבתים הם פתחו מצוין עם ניצחון חוץ בקייב נגד דינמו - 1:0, אך בהמשך ספגו 4 הפסדים ועשו תיקו אחד וסיימו אחרונים בבית שכלל גם את לאציו ובלברקוזן.

שחקני עבר מוכרים פחות או יותר: נסטיה צ'ח של סכנין, אלש צ'ח(יורו 2000 עם נבחרת סלובניה), דימיטר מקרייב מאשדוד וארמין ראקוביץ' בעבר הפועל פ"ת. כמו כן ויקטור פאצ'ה מיודעינו שיחק במועדון הזה בעונת 97/8.

זלטקו זהוביץ', יליד מריבור, שיחק בשורת קבוצת הנוער של המועדון.

הקבוצה משחקת באיצטדיון ליודסקי ורט - 13 אלף מקומות. באיצטדיון הזה סלובניה עלתה למונדיאל האחרון.

*נתונים מויקיפדיה.

נערך לאחרונה ב: ‏15/7/11
  10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי כמעט קרוב לאיזה שבועיים שרגלי לא דרכה בפורום הודעה קצרה ממש עם סיום תקופת המבחנים של מועדי א':

בנוגע לחיפה - בוראץ:

אין ספק שהגול בדקה 45 עשה את שלו עבור הירוקים שבהחלט הרשימו במחצית השניה, אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם בוראץ היתה יורדת למחצית ביתרון 1:0. כך או כך זה היה ברור שזה יהיה טיול וטוב עבור חיפה שזה אכן נגמר בטיול.

היריבה הבאה - מאריבור - אם חיפה לא עוברת, ודי בקלות, זה כישלון צורב, חיפה חייבת לעבור ויהי מה.

בנוגע למכבי - לנקראן:

כרגיל עשו מהיריבה פיל, מסתבר שהיא לא יותר מכלום ושום דבר. מכבי כרגיל קבוצה מטומטמת שאוהבת להחזיר את היריבות למשחק. התובנות מבלומפילד אתמול: היה כיף ב-11. אין למכבי נכון להיום שוער, חיימוב הוא סימן שאלה גדול. ההגנה חורקת, עומר ורד תגלית נעימה. גיז'רמו רצח אותנו עם הגול, שהוא יותר עליו מאשר על ההגנה, כי זה היה פאול שני שהוא עשה באותה נקודה בדיוק. עמנואל מאיוקה (קונאטה) - היה חביב אבל זו תחילת הדרך, כנ"ל מונאס דאבור. ניכר היה שאלברמן ויצחקי חסרים. קראתי
    שאולי דור מלול יעזוב - איווניר ממשיך להיות סמרטוט, וכן, עדיין אין לנו מאמן. אהה ואיזה קטע, מאדוניאנין רץ אתמול כמה מטרים...למרות שהוא עדיין בלם 3. רפי דהן - יפה לבכורה.

לנקראן - מישהו שם מלבין כספים/גונב כי אין מצב שהדבר הזה שווה 20 מיליון יורו! אם לא עוברים זה חרפה! בתקווה שבהגרלה היום נקבל את שריף/זלייזניצאר (מה קרה לא מגיע למכבי פעם אחת יריבה נוחה?)

לגבי בני יהודה - סנטה ג'וליה:

היה טוב וטוב שהיה.

11. shlomydavid מנהלים

הגרלה סבירה, צריך ואפשר לעבור.

שני הגולים שלהם מול דודלאנג'.

12. שגיא Member

הייתה יכולה להיות הגרלה קשה יותר, כך שאין מה להתלונן. צריך בהחלט לעבור את מריבור.

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא היתה באמת הגרלה קשה לחיפה בקבוצות שהיו יכולות להתקבל...מקסימום סבירה, בדמות ליטקס. אי אפשר להשוות את הקבוצות האלה למאלמו, ויסלה וגנק.

14. ייא Member

לא ידוע אם כתבו פשוט אין לי שמן ככ לעבור אחורה בעמודים. אפשר בקשה לינק להגרלה של הפועל? לינק לצפיה ישירה ולא פלאש באתר אופא...

או שיש שידור בטלויזיה? איזה ערוץ?

15. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אין.

את ההגרלות יתחילו לשדר מהסיבוב הבא ואני דווקא אוהב לצפות בהגרלות בפלאש באופ"א, כמו בFM, רק על אמת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx