הישראליות באירופה 11/12: שלוש נציגות - שלוש הדחות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏20/6/11.

1. G.B7 ירוק עולה

גם לדעתי אלישע יסים את העונה בחיפה אבל זה פשוט בושה להראות כמו היום ודווקא אחרי הניצחון על עכו ב-10 שחקנים חשבתי שחיפה תנצח בלי בעיה את לרנקה והיה נראה שהיפה יוצאת לדרך חדשה וטובה העונה.
    איך אפשר לעלות ככה למשחק בלי התלהבות, בלי דרך, בלי תיאום, ובמיוחד בלי הגנה.
    תמיר כהן בועט מ-50 מטר, איציק כהן עושה שטויות.
    נקווה לטוב כבר בשחק הקרוב נגד הפועל ת"א וגם נקווה איכשהו לניצחון על שאלקה.

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצטער אלכס, אבל יש העונה יותר מדי משחקים כאלה. אם זו האיכות של השחקנים או המנטליות, המשחק הזה לא מקרה חד פעמי. המשחק בבלגיה, ברומניה, בארץ מול קרית שמונה. ראינו היום בדיוק את אותו התסריט.

חילופי מאמנים לרב לא עוזרים, בטח לא מתי שהשחקנים כל כך חלשים (מקצועית ומנטלית), אבל לא מן הנמנע שנקבל ביום שני תבוסה. אני מאד לא מקווה שזה יקרה, אבל אם זה יקרה לא אהיה מופתע. אלישע לוי יכול להשאר עד תום השנה, אבל בליגה כמו שאנחנו רואים העונה לא מן הנמנע שאפילו לא נזכה בכרטיס לאירופה. בשבילי זה דבר שלא צריך לקרות.

3. Mellow29 Kopite

אני דווקא חושב שאיכשהו ננצח את הפ' ת"א. מתאים לקבוצה הזאת להיראות כמו גועל נפש ותוך 3 ימים לנצח משחק עונה. ואז כמובן נעשה תיקו נגד קבוצה חלשה או משהו בסגנון...

אלישע יסיים את העונה, אני לא רואה תסריט ריאלי שלא. אני גם לא חושב ששחר ירצה למנות מאמן זמני עד סוף העונה, ועטר תחת חוזה ויהיה קצת בעייתי לקחת אותו משם.

4. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

התעוררות ב-20 הדקות האחרונות לא מחפה על 70 דקות ביזיוניות. הפסד מוצדק וכואב, ניצחון היה מעניק לנו העפלה לשלב הבא, אולם לרוב השחקנים היו תכניות אחרות. איציק כהן בעוד תצוגת נפל בהגנה. הוא צריך לשלוח זר פרחים לצרפתי השחצן, שאילולא זימונו לנבחרת, היה ממשיך לשחק בעכו או בקבוצה אחרת בלבל שלה. עמאשה לא היה במשחק, רואים שהוא מוטרד בקשר לנבחרת. שוב אלישע עם חילוף שלישי מוקדם, ששידר לחץ לשחקנים. כשהם יצאו ממנו זה כבר היה מאוחר מדי.

כל הכבוד לקפריסאים שהתכוננו כראוי למפגש, אם לא אנחנו, הלוואי שיעלו.

נערך לאחרונה ב: ‏1/12/11
  5. alexshw Member

כתבתי לפני חודש שאם רוצים לשנות זה הזמן. עכשיו כבר מאוחר מדי, מה גם שאנחנו בתמונה.
    אני אופטימי כהרגלי ליום שני. לדעתי אלישע לא יוחלף גם במחיר של אי העפלה לאירופה, דבר שבכל זאת קשה לי לראות שקורה. חוץ מזה שעוד ממש לא הפסדנו להפועל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    וגם אחר כך יש עוד מלא משחקים.

זה שהעסק לא דופק, רואים גם בניצחונות.

6. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

האמת שלפני המשחק הזה לא חשבתי שננצח, הימרתי על תיקו משעמם, אבל הפסד לא לקחתי בחשבון. אם נגיד את האמת, נכון שלא ניראינו טוב אבל מלבד השער שגם הוא היה ממתנה של איציק כהן, הקפריסאים לא ממש הגיעו למצבים במחצית הראשונה. אומנם הניעו טוב את הכדור, שיחקו עם כדורים מדוייקים לרגל, אבל למצבים הם לא הגיעו. במחצית אלישע החליט להרוס סופית לדגני את הביטחון, שבעיקר בישביל זה הוא פתח איתו במקום משומר, והכניס את ימפולסקי, שעדיין מנסה לשכנע את עצמו שהוא יודע לשחק בעמדה הזו. למעשה כל המחצית השנייה שיחקנו עם 3 בהגנה, כי ימפולסקי פשוט לא יודע להגן. לדעתי חילוף שגוי. כמובן שאם אלישע אי אפשר לדעת אבל אני רק מקווה שהוא לא חושב בטעות שבעקבות הבישול שלו לשער של בולייט, הוא צריך לפתוח ביום שני כמגן.

בנוגע ליום שני?
    אין ספק שפאלח צריך לחזור להרכב, כך גם סיידו. אין לו תחליף כרגע.
    אי אפשר לדעת מה יהיה במשחק בשני, ניצחון של הפועל מכמה מצבים נייחים עם ההגנה שלנו בהחלט בא בחשבון, גם תיקו ואפילו ניצחון. האמת שהפועל לא ממש מרשימה אותי, היא פשוט יודעת לנצל בצורה יוצאת דופן את המצבים שהיא מגיעה אליהם. גם כשהיא לא טובה היא יודעת לנצח, דבר שאנחנו לא מצליחים איתו השנה.

דבר אחרון, ראיתי שמשהו כאן רשם או קיווה שאם נודח מאירופה אלישע יפוטר. בכל מקרה, שחר אמר זאת גם לא פעם אחת, כל עוד נזכה באליפות בליגה, לא משנה מה נעשה באירופה, אותו המאמן יישאר.

7. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

ברקו-ביץ':
    :aaarofl:

אותו שראנוב, למרות הטעות בשער השני, השאיר אותנו במשחק עם מספר הצלות טובות. לגיטימי שברקו-ביץ' ירצה לעזור לחבר, אבל שלא ימציא מציאות אחרת.

8. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

לאורך כל המחצית הזאת נראה שחסר הגרוש ללירה כדי שמכבי תכבוש שער, היא עושה הכל נכון עד הפעולה הנכונה. חבר שאנחנו לא משחקים במהירות ובצורה שמכבי משחקת. אבל ליריבה יש שחקנים כל כך חדים, שהם לא צריכים הרבה מלבד הרמה מדוייקת, איזו פצצה שקוואסרמה משחרר..אחד מהשערים היותר יפים העונה. וואו איך זה התלבש לו.

9. shlomydavid מנהלים

פשוט משחק זוועתי שלנו, כשגם ב-25 דק' האחרונות שנראנו קצת יותר טוב, עדיין זה לא היה ממש משחק מאורגן.
    למרות הטעות בשער השני, שראנוב לקח היום לפחות 4-5 גולים וכל הכבוד לו על כך.
    כל שאר שחקני ההגנה היו פשוט על הפנים. איבודי כדור וטעויות של ילדים.
    עכשיו חייבים לעשות סוויץ' בראש ולהתרכז רק ביום שני, משחק יותר קשה וחשוב מהיום.

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה היה אנוכי. שחר לא איש ש'מקשיב' לקהל, אבל במוקדם או במאוחר הקהל יתחיל לדרוש את ראשו של המאמן. יותר גרוע מזה, האם השחקנים עדיין מוכנים ללכת עד הסוף בשביל המאמן הזה?

אלישע לוי אחלה גבר, אבל יש למאמן הזה כבר ניסיון מר עם כשלון גדול בליגה. מה שאנחנו רואים עכשיו באירופה קצת מתחיל להזכיר את זה. היינו עם רגל וחצי כבר בסיבוב השני, אבל עכשיו אנחנו קרובים לעוף. לא שהקבוצה הציגה כדורגל נהדר כמו שראינו לפני שנתיים בליגה, אבל לפחות התוצאות היו טובות. ברגע שביקרנו ברומניה והערב בקפריסין אנחנו אולי שוב רואים את אלישע לוי נכשל ובגדול.

אני לא נביא זעם, אבל לאט לאט נראה שאנחנו יכולים להתקרב לעונה פיננסית מעצבנת. אחרי כל הרכש ששחר הביא הטעם בפי באמת נורא חמוץ. כולי תקווה שאנחנו לא נפסיד ביום שני, אבל אני כרגע חושש.

11. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

משחק לא רע בבלומפילד, מושיקו לוגסי בשער נהדר (אני מאוד אוהב את השחקן הזה) מעניק למכבי ת"א שיוויון, 2-2, לאחר שהיו בפיגור של שני שערים.

12. Number 8 Member

מאכזב אבל לא נורא. עדיין זו בשיקטאש ועדיין זה קוארסמה שפשוט גדול על כל הכדורגל הישראלי בכמה וכמה רמות.
    שוב שיחקנו טוב אבל הרבנו להחמיץ. השער הראשון היה בעיטה אדירה של קוארסמה אבל הכל התחיל מטעות של ורד ששבר את קו ההגנה. השער השני שוב ממצב נייח, נמאס כבר לספוג ממצבים נייחים, הגיע הזמן שייעבדו על זה באימונים. דווקא בפיגור הבקענו, שירן ייני שכל כך מגיע לו הבקיע וגם לוגסי שחזר אחרי התקרית מול בית"ר, הבקיע שער יפה. מאז היו לנו עוד שתי הזדמנויות ענקיות, אחת של גיז'רמו שבמקום לבעוט מסר לרחבה ואחד של קולאוטי שעד עכשיו אין לי מושג איך הוא החמיץ, מצבים כאלה הם הלחם והחמאה של קולאוטי. אסור לשכוח שגם בשיקטאש הגיעה למצבים וברק לוי היה אדיר עד שהגיע קווארסמה שעבר את כל ההגנה והבקיע... מה לעשות, זו בשיקטאש ולא הפועל חיפה, זה קווארסמה ולא ערן לוי.

אמנם הפסדנו אבל כל הקהל שהיה היום, יצא עם הרגשה מעודדת לקראת ההמשך. שיחקנו מצויין נגד הקבוצות היותר טובות באירופה. אם איווניר ייעלה עם אותו הרכב ונציג את אותה יכולת שהצגנו היום, אנחנו ננצח את הפועל חיפה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/12/11
  13. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אמרתי גם במחצית ששיחקתם טוב, מהר, כדורים מדוייקים, לא הגיע לכם להפסיד היום, כי באמת ששיחקתם מצויין. ברק לוי שוב הראה, כן גם במשחקים גדולים באירופה, שכן אפשר לבנות עליו כשוער ראשון, שוער מצויין. נראה שורד חזר לעצמו אחרי שמאז שגולסה התעלל בו הוא די נשאר בשוק במשחקים האחרונים.
    אני עדיין חושב שעטר חלש מאוד וקשה להבין את ההבדל בין החלוץ של פתיחת העונה שהיה כובש כמעט מכל מצב, מגיע לכזה חוסר תכליתיות כמו שהוא היום.

עם איך שהפועל חיפה ניראית, עם או בלי בנין, גם עם חצי מהיכולת שהצגתם היום, אתם יכולים וצריכים לנצח את הפועל חיפה.

14. alexshw Member

אני דווקא אמשיך ואדבוק בהימור שלי בנושא הימורים - מכבי ת"א לא תנצח בקריה.

15. Number 8 Member

מאז שברק לוי נכנס לשער הוא מצויין והיום הוא נתן את המשחק הכי טוב שלו. לקח מספר כדורים והתאבד על כל כדור.
    עומר ורד עדיין משחק בלי ביטחון וחבל כי זה בא לידי ביטוי. היום במחצית השנייה הוא קצת חזר לעצמו אבל עדיין זה לא זה.
    אלירן עטר עם משחק זוועתי, מאז התקרית נגד מכבי חיפה הוא לא משחק טוב. מישהו צריך להעיר אותו כי אני לא קונה את התירוץ שהוא חסר ביטון, הוא לא ילד בן 19.

אגב, שוב ראינו כמה גל אלברמן היה חסר... כשהוא משחק, יש בעל בית על המגרש.
    גם ברק יצחקי היה מצויין וראו כמה הוא היה חסר. גם הלחימה של גיז'רמו הייתה חסרה. בכלל, היום ראינו קבוצה שמשחקת טוב וגם נלחמת, רק שימשיך ככה.

בקשר למשחק נגד הפועל חיפה - יש לה מאמן חדש ואנחנו עם רצף של הפסדים רצופים... הכל יכול לקרות אבל אם נשחק כמו ששיחקנו היום, אנחנו ננצח. החוכמה היא להמשיך באותה יכולת ולקחת נקודות חיוביות מהמשחק הזה כי יש לא מעט. לא צריך להתייחס להפסד, עדיין זו בשיקטאש וזה קוארסמה.