הישראליות באירופה 11/12: שלוש נציגות - שלוש הדחות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏20/6/11.

1. Mellow29 Kopite

כי אין לאלישע ביצים. אין לו ביצים להעיף את קטן ליציע עד שהגב שלו יפסיק לכאוב (כלומר, פרישה מכדורגל). אין לו ביצים להושיב את דוידוביץ' על הספסל.

אבל תזכרו מי אמר לכם את זה ראשון, עוד בעונה שעברה....http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

2. Civil Anti Madridista

בכורה פנטסטית לעמאשה וימפולסקי, וגם יותר ממילה טובה לגולסה על השער ו2 אסיסטים

עכשיו לעיקר, נכון התוצאה באמת מבטיחה והסיפור סגור אבל מרכז השדה צריך להדליק לאלישע הרבה חומר למחשבה. בוקולי וסיידו הם לא צמדים שראוים להוביל את חיפה לאליפות נוספת, ובטח שלא לזירה האירופית בסדר גודל של הצ'מפיונס ליג (ואני עוד הולך רחוק)
    לדעתי זה העמדה שחייבת חיזוק במהרה, הרבה לפני החלוץ שאלישע מחפש (ואני לא אומר את זה כי זה נגמרה בחמישייה)

בנוגע להגנה, טוואטחה היה קטסטרופה היום ומבוליאט עוד מוקדם לדעת איזה בלם נחת כאן

דרך אגב, אם כבר מסתכלים קדימה הבנתי שחיפה תהיה מדורגת לכל אורך שלבי המוקדמות, אמת?

3. Mellow29 Kopite

אמת.

גולסה מצוין וצריך לתת לו את המושכות. חבל מאוד שבאופנה החדשה הוא יברח לחו"ל בעונה הבאה, אבל עד אז יש לנו את השחקן הכי מוכשר בארץ וצריך לנצל אותו כמה שיותר טוב.

איש המשחק: סיידו יאיא. גליץ' מיותר שלו פצע את קטן, ואז הקבוצה סופסוף התחילה לשחק. תגידו מה שתגידו, את הלב שלי הוא קנה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

4. riquelme1 Member

שנה שנייה ברציפות אלופת בוסניה מקבלת פה חמישייה, בעונה שעברה הפועל כבר במחצית הובילה 5-0, העונה לחיפה לקח 90 דקות לעשות את זה.

לא צריך לקחת יותר מדי קשה את המחצית הראשונה של חיפה, עדיין מדובר בקבוצה שעשתה לא מעט שינויים בקיץ, הגיעו 5 שחקנים ועזבו 4 שהם שחקנים משמעותיים מאוד, לוקח זמן להתחבר ולהתאקלם, וגם השחקנים שנשארו עדיין לא בכושר משחק.

עדיין אלישע עלה בהרכב פחדני למדי עם חלוץ אחד, ועם 3 קשרים באמצע, אין שום סיבה לעשות את זה נגד יריבה נחותה ומשחק ביתי שחיפה צריכה למגמור מהר, מה גם שדאבשווילי מסתדר הרבה יותר טוב עם חלוץ לידו, כמו שכבר הוכח הרבה פעמיים.

עמאשה הוא חיזוק נפלא חיפה, התרשמתי מימנו מאוד בקרית שמונה בעונה שעברה, אני לא בטוח שהוא יותר טוב מחמד, אבל בוודאי לא נופל מימנו. קודם כל הוא סקורר, יש לו משחק ראש טוב, הוא גם יודע לשחק על הקרקע והוא חלוץ ערמומי שמגיע להרבה מצבים ועושה תנועה טובה, הוא חיזוק נפלא לחיפה.

אלישע גם טעה שעלה עם קטן, שכבר שנים אני טוען שהוא גמלוני מידי ולא מתאים לרמות האלה, אייל גולסה חייב להיות השחקן המרכזי בחיפה, כבר שנתיים אני טוען שגולסה הוא כשרון נדיר שרק מחכה לפרוץ, הוא הראה הרבה ניצוצות בשנים הקודמות, אבל העונה הוא צריך לקחת הרבה על עצמו. משחק מעולה שלו עם 2 בישולים ושער מצויין.

אני גם בדעה שסיידו הוא שחקן לא מספיק טוב, בטח לא לחיפה, הוא מסוג האפריקאים האלה שלא מפסיק לעבוד, אבל הרבה כדורגל ברגליים אין לו, והוא גם מפוזר מאוד.

5. shlomydavid מנהלים

6. Igi Member

עמאשה, ימפולסקי וגולסה נראים נהדר. אם הם ימשיכו ככה, יהיה לנו חלק התקפי מאד מהנה לצפייה. מבחינתי מכבי חיפה צריכה לתלות הרבה בגולסה העונה. עזב אותנו רפאלוב, שחקן העונה של הכדורגל הישראלי אשתקד ואין לו ממש תחליף כרגע כך שגולסה יצטרך לקחת את המושכות ולהפוך לשחקן שהיה אמור להפוך ליפניי השטות עם לאציו. הנקודה החלשה היא במרכז השדה של חיפה שלא משהו בכלל מבחינה הגנתית. דבידוביץ' בסופו של דבר יוחלף אם ימשיך עם הפדיחות שלו, אני לא מאמין שהוא זה שיקבע את מידת ההצלחה האירופאית שלנו, מרכז השדה והיכולת של טוואטחה בתור המגן הראשון יקבעו, כי אלה כרגע העמדות היותר בעייתיות בקבוצה.

7. Number 8 Member

אוטוטו אני יוצא לבלומפילד, מסוקרן לראות את מכבי ת"א החדשה. מה שבטוח זה שהקבוצה האזרית ממש לא מורכבת מדייגים, יש לה תקציב גבוה ורוב הסגל מורכב מזרים ולא משחקנים אזרים. יהיה מעניין, אנחנו לא פייבוריטים, זה לא הולך להיות פשוט.

נערך לאחרונה ב: ‏14/7/11
  8. alexshw Member

זה רק מראה שבאזרבייג'ן יש אנשי עסקים עוד יותר חסרי מושג מכמה מבעלי הקבוצות בארץ. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    לא יודע כמה התחילו הלשקיע שם.על פי תוצאות של הקבוצות האזריות, הליגה שם מאוד חלשה.

צופה ששתי הישראליות יטיילו היום בקלות לשלב הבא.

9. Mellow29 Kopite

וגם מכבי ת"א תיתן שלישיה מינימום. אין מה לנפח את היריבים יותר ממה שהם, קבוצה מאוד בינונית שבבית מכבי ת"א צריך לתת לה חמישיה או שישיה. בדיוק כמו המשחק אתמול.

10. alexshw Member

מוגרן(מונטנגרו) -ליטקס(בולגריה)
    מריבור(סלובניה) - דידלנז'(לוקסמבורג)
    סלובן(סלובקיה) - טובול(קזחסטן)
    ה.י.ק(פינלנד) - בנגור(ויילס)
    שמרוק(אירלנד) - פלורה(אסטוניה)
    ליטקס, סלובן, מריבור וה.י.ק עם רגל וחצי בשלב הבא. שמרוק עם יתרון קטן 1:0 תשחק עוד באסטוניה.

11. ertyo Member

האפשרויות של מכבי חיפה הצטמצמו.
    אפשר לקבל אח מ:
    מאריבור
    סלובן ברטיסלבה
    מאריבור
    הלסינקי
    המנצחת בין שמרוק האירית לטאלין האסטונית{האפשרות המומלצת}.
    החדשות הטובות:
    נפטרנו מגנק וממאלמו.

12. ertyo Member

אלכס היריבות שכתבתי הם הנכונות,תסתכל באתר של אופ''א.
    אין פילזן ולא זסטאפוני

13. Gass12 Member

שלום. אני שוב בצפון.גיסי המורעל על מכבי תל אביב ביקש שאשיג לינק לשידור. האם ישנה האפשרות שמישהו מציל את חיי המשפחה שלי? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

14. Mellow29 Kopite

15. johnnie walker Member

הלינקים שלך לא פועלים, מישהו בוואלה הביא לינקים אבל עם פרסומת מעצבנת באמצע המסך שעולה כל שתי דקות, למי שבכל זאת מתעקש:

http://tvonsport.com/forum/index.php?showtopic=11