הישראליות באירופה 10/11- 2:2 להפועל ת"א בליון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏22/6/10.

1. wings Member

לגבי המשחק. קשה לדעת מה יהיה מכיוון ששתי הקבוצות במצב לא ברור בליגה המקומית, אבל עושה רושם שבליון המצב הרבה יותר גרוע עם מאמן שבדרך החוצה. ליון עם הרכב חסר אבל התקפי, נראה לי שיהיו הרבה גולים מחר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/9/10
  2. Raulito Madridista

ליגת האלופות בבלומפילד! - חלום שמתגשם!
    אנחנו האוהדים אכלנו הרבה מאוד חרא מהקבוצה הזאת דווקא בפתיחת העונה הזאת, עונה שהייתה אמורה להיות הגדולה ביותר בהיסטוריה של הפועל. מדהים איך שמרנו על כל שחקני המפתח ועוד הבאנו ארבעה-חמישה שחקנים לא רעים ובכל-זאת הפועל לא מתפקדת. אבל זה לא חשוב מחר. היום צריך לשכוח מכל הצרות. זה הרגע לו אנחנו מחכים מאז שאנחנו אוהדים את הפועל. ושיהיה לנו חג (אלופות) שמח. כל מה שנותר לעשות זה להבקיע שער ולא לקבל בראש - אני לא הייתי פסימי ככה לגבי משחק בבלומפילד כבר כמה שנים, ולמרות זאת יש לי פרפרים בבטן מן הסתם.

לא בטוח שעדיף לקבל את ליון במצב הזה. ליון תיהיה כמו חייה פצועה ואם יש כאן קבוצה שתבוא 'להתפוצץ' זו היא. ויכול להיות שהיא 'סתם' תנצח אחרי שתפגין עליונות במהלך המשחק. לא בטוח שנספוג תבוסה, פשוט יהיה משהו דומה למשחק נגד קאזאן בבלומפילד בשנה שעברה - לא הצלחנו להניע כדור, בקושי הצלחנו לסכן את השער. פגשנו קבוצה שלא הייתה טובה מאיתנו רק על הנייר, אלא גם על כר הדשא מיררה לנו את החיים. כן, השחקנים לא יהיו זחוחים היום אבל השאלה אם זה יספיק.

לפחות מבחינתי, ההרכב בסדר ואני דווקא מאוכזב מכך שטועמה מחוץ לסגל. באירופה, הפועל צריכה לנטוש את המערך ההתקפי שגם בליגה לא מצליח בינתיים. זאת-אומרת - מעבר ל-4-5-1 כאשר ידין מקבל עזרה מרוקי בקישור וגם זהבי לא משחק בכנף אלא במרכז. שכטר מוסט לכנף שמאל, גילי ורמוט בצד ימין ובן-סהר בשפיץ. בן-דיין לא תוקף בטיפשות אלא משחק יותר חכם ובצורה זהירה. לא מגיע לזהבי ודה-סילבה לשחק היום אבל שיהיה. לא בונה על תיקו אפילו כי אנחנו לא 'בשיאנו' כבר חצי שנה. זה אולי נשמע נדוש אבל רק שחקן אחד גורם לי להיות אופטימי - איתי שכטר שהוכיח שהוא מסוגל להתמודד במהירות ובפיזיות מול האירופאים. בלי כריס ההגנה של ליון מעט פחות טובה. צריך לדחוף לשכטר את הכדור, שיכדרר באגף ונקווה שהרגל המסיימת(בן-סהר? זהבי שמגיח מאחור?) תיהיה טובה יותר. יאללה, אני כבר לא יכול לחכות, מת להרגיש את ההאווירה בדשא ולראות את בלומפילד צבוע בליגת האלופות. למרות שאני יודע שנפסיד. כמובן שאני הולך למשחק!

3. eran levy Member

לגמרי במקרה יצא לי להיות בלונדון בסוף השבוע. ולגמרי במקרה הלכתי למשחק פולהאם - אברטון. ולגמרי במקרה השופט היה הווארד ווב.
    התרשמות בלתי אמצעית - שיפוט מעולה. המשחק הסתיים בתיקו אפס ולא היתה יכולה להיות שום טענה. ווב נמצא בכל מקום במגרש, בעל כושר גופני מעולה וחדות, וגם אם תמיד הוא מחייך ומסביר את עצמו הוא עדיין שופט קשוח שלא מוותר על החלטה. ולא לשכוח - הוא גם רחמן בן רחמן.

4. WellNeverDie Member

אני מדבר על הסגל הנוכחי. הסגל הנוכחי של ליון יותר טוב והשחקנים שם יותר מוכרים מאשר הסגל של בנפיקה. שאל אוהדי ישראלי ממוצע על שחקנים מבנפיקה והוא יגמגם שדי מריה הגיע משם לריאל.

עלוב, עדיין יש כרטיסים. אני לא רוצה לדעת מה היה קורה בר"ג.

5. Igi Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

אם הפועל תצליח להוציא היום תוצאה ואני מדגיש תוצאה ולא יכולת סבירה כי ראינו שלא קרה כלום אחרי בנפיקה, זה יכול להיות מפנה בתחילת העונה הגרועה הזו עבורה(לא שזה משנה משהו עקב השיטה שיושבת עליה כמו כפפה כבר שניה שנייה ברציפות) כי אין ספק שתוצאה במשחק כזה בבית תיתן מוראל עצום לקבוצה.

6. Raulito Madridista

אני מקווה שזו ההודעה האחרונה שלי בנושא הזה של הקהל:
    אוהדי מכבי חיפה, צאו מהסרט שלכם לגבי הקהל.
    5000 מנויים זה מספר השיא שהצבתם וזה קרה בעונה שעברה כמדומני. תרדו מהעץ.
    חיפה פגשה יריבות יותר איכותיות וזה גם משך קהל. באיירן מינכן גם בעונה קטסטרופלית(עד אותו שלב) היא שם נוצץ הרבה יותר מליון, שאלקה ובנפיקה. כנ"ל לגבי יובנטוס. מה, חסר אוהדי יובנטוס בארץ או פריקים של דל-פיירו? היו שם לא מעט טרמפיסטים. היום קשה לי להאמין שמישהו שלא אוהד הפועל יגיע למשחק. מה גם שהמחירים מאוד יקרים.
    הצרפתים וויתרו במפתיע על אלף כרטיסים שהגיעו בלי ידיעה מוקדמת. דבר אחרון - יש עוד זמן עד למשחק, יכול להיות שיתמלא.

נערך לאחרונה ב: ‏29/9/10
  7. Igi Member

איזה סרט ואיזה עץ ומה אתה משווה בכלל בין הליגה לאירופה? אתה כנראה לא מכיר את אוהדי חיפה והטירוף שלהם על ליגת האלופות, גם בבית הנוכחי אין לי שום צל של ספק שהם היו ממלאים את בלומפילד בערך כמה ימים אחרי שהיו שומעים על ההגרלה.

8. alexshw Member

את סביולה ואיימר כולם מכירים.
    גם את קרדוסו הרבה מכירים.
    אב ללא ספק, ליון, אם שכחתם, היא קבוצה שהגיע לחצי גמר והרבה שחקנים מאז נשארו.
    פייבוריטית ברורה והקבוצה הכי חזקה בבית על הנייר.

9. riquelme1 Member

קטונוניות, האיצטדיון יהיה מלא כמעט בוודאות.

בכל מקרה,פעם ראשונה בהיסטוריה משחק בבמלופילד בליגת האלופות, בהחלט מרגש ולפי מה שהבנתי עשו שם עבודה אדירה ובלומפילד מעולם לא היה מושקע ומאורגן כמו היום, כל הכבוד.

לגבי המשחק, אני לא ממש אופטימי, ליון קבוצה במשבר אבל עדין קבוצה עם שחקנים חזקים וטובים, הפועל בתקופה לא טובה ואני מקווה שגוטמן הכין אותם בצורה טובה, שיהיה בהצלחה.

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

חבר'ה, שימו לב לדיון שאתם נמצאים בו, על הקהל תדברו בדיון הישראליות באירופה, הדיון הזה קשור למשחק. כל ההודעות הלא קשורות נמחקות.

11. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

ממתי הטרמפיסטים הם אלה שמייצגים את הקהל??

זה ידוע שלהפועל ת"א אין כמות גדולה של אוהדים כמו של חיפה/מכבי/בית"ר אבל אני דווקא חושב שזה נתון טוב.. הרי רוב הישראלים הם אוהדי הצלחות מפונקים ומגעילים שאין להם מושג בכלום(ככה שאני מבסוט שיש מעט אוהדי את' ומאחל לכמה שפחות בארץ)..להפועל כמעט בכל משחק יש את אותו גרעין של 6-8 אלף אליהם מתווספים במשחקים גדולים/מכריעים עוד כמה אלפים..

אני האמת הייתי מתבייש לראות 40 אלף ירוקים בר"ג ובקרית אליעזר משהו 5 אלף..

12. איגור .פ. Member

אתם מדברים על אוהדים אל תשכחו שיש אוהדים גם להפועל שבגלל החג לא הגיעו ,אין תחבורה ציבורית ,שומרי חג ולא נוסעים היום אז כך שאני חושב שאם לא החג היום האיצטדיון היה מלא ,ולא היינו מגיעים למצב של רבע שעה לפני משחק שיש עוד 250-300 כרטיסים בקופות.

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מילא להבין לא למלאות את רמת גן...אבל לא למלאות את בלומפילד? עלוב ביותר. יש איזה כמה מאות מקומות פנויים להערכתי וחוץ מזה, מי אמר שאין כמה מאות אוהדים נייטרלים במשחק?

ALLES LYONNAIS!

היראו את שער 13...רבע ריק.

נערך לאחרונה ב: ‏30/9/10
  14. Igi Member

הדשא בבלומפילד נראה נוראי...

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

וגם הפתיחה נראית נוראית...1-0 מפנדל לליון. היתה הכשלה?