הישראליות באירופה 10/11- 2:2 להפועל ת"א בליון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏22/6/10.

1. Raulito Madridista

כל אחד יבין איזה מהמשפטים מכוונים אליו:
    1) דגלאס דה-סילבה לא בלם מהרמה הגבוהה באירופה. יש לו מהירות והוא אתלט מצויין - אך יחד עם זאת משחק בשחצנות ומנסה להעביר שחקנים ברחבה, וכמוכן הוא לא מספיק מרוכז. באירופה הוא לא יוכל להשיג בספרינט שחקן שברח לו רגע לפניכן. דגלאס דה-סילבה שווה מקום בליגה הספרדית אבל להגיד שהוא מהדרג הראשון בעולם או אפילו מהשני זה להפריז בסופרלטיבים. מה גם שאני מאוד לא מרוצה ממנו בינתיים.
    2) הפנדל על שכטר אתמול היה אחד מהברורים ביותר. זה מה שחשוב. ואכן, אם על החולצה היה רשום 'רוני' והוא היה משחק במנצ'סטר יונייטד - השופט היה שורק. לא שהיינו מנצחים, אבל זה סתם מתסכל. ואני אחזור שוב על מה שכתבתי - אני לא יודע אם השופט באמת מכיר את שכטר, וגם אם כן - מילא שלא יתן לו שריקות לגבי מקרים של 50\50 כמו הטענה השנייה לפנדל - אבל הפנדל הראשון הוא במאה אחוז. וגם נכנס כאן העניין של 'כל מקרה לגופו'. מקווה שהבהרתי את עצמי.
    3) לבוא בטענות כלשהן כלפי הפועל זה מגוחך ולכן נזהרתי מאוד בתגובות שלי אחרי משחקים של מכבי חיפה אשתקד. אני אוהד הפועל אך זה לא מונע ממני להיות אובייקטיבי גם בעניינים כאלה. הדעה שלי לגבי המשחק אתמול היא כזאת - אני לא מצטרף לאלו ששיבחו את הקבוצה כי מדובר בעוד הופעה של קבוצה ישראלית באירופה, לא הצגנו איזה פלוס או משהו מעבר. ויחד עם זאת אני גם לא מצטרף לאלו שקטלו את הפועל יותר מידי כי לטעמי ניצחון 3-0 של בנפיקה היה מאוד משקר. והרשה לי לצטט משפט מצויין של לירן מהפורום הישראלי - "החולי האמיתי של הכדורגל הוא טעויות שיפוט. קורה ששחקנים מחמיצים"

2. Muurad Member

בהחלט הגיע להפועל שער במשחק הזה.. אבל 3-1 או יותר נכון 4-1 הן בהחלט התוצאות שהכי היו משקפות את המשחק לדעתי.

אבל אין חובת הסכמה, אם היה לא היה פורום מסוג זה אני משער http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏16/9/10
  3. Beitar Member

משחק טוב של הפועל. אל תשכחו שזה משחק ראשון שלה במעמד הזה, במשחק חוץ. במחצית הראשונה ובתחילת המחצית השנייה בעיקר הפועל לא הסתגרה ורשמה כמה התקפות בהחלט יפות. הלוואי וכל הקבוצות שלנו, כולל נבחרת ישראל, לא היו מפחדות ככה במשחק חוץ ומציגה משחק התקפי (על ההגנה אני לא מדבר) כמו שהפועל הציגה אתמול. פנדל וחצי, קורה, עוד כמה מצבים יפים והתקפות טובות - בסה"כ שאפו.

4. Number 8 Member

כרגע ראיתי שהפועל תארח את ליון בערב חג סוכות ב'... זה נכון?

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אכן, ערב שמחת תורה.

6. Igi Member

לא מתחשבים...כמו שלא התחשבו בזמנו במכבי ת"א בערב ראש השנה אם אני לא טועה מול יובה

7. Fanatic Member

באיירן מינכן.

אומרים שמהמשחק הזה התחילה הקללה.
    הפועל, תזהרו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

8. Number 8 Member

באמת חבל. גם אין תחבורה גם שהרבה אוהדים שאין אוטו, ייאלצו להגיע לשלם כסף בנוסף למשחק ולנסוע במונית.

אגב, כמו שfanatic אומר, הרבה מאמינים שמכבי בתקופה רעה בשנים האחרונות בגלל ששיחקנו בערב ראש השנה.
    7 השנים הרעות נגמרות העונה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

9. alexshw Member

זה לא 7, זה 14.

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

איך 14 אם ב-2001 לקחנו גביע, ב-2002 לקחנו גביע וב-2003 לקחנו אליפות? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

סבבה חושב שזה 14? תמשיך לחשוב. אנחנו חושבים שזה 7 מאז עונת האליפות...

11. הרצליה Member

חוצפנים, תחזירו את הגביע מ-2005 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

12. alexshw Member

עומר, אלא הבלחות חד פעמיות.
    האליפות היא בכלל מקרית כפי שהוכיחה המציאות(אם כי כמובן נלקחה על המגרש ובאופן ספורטיבי, בניגוד לגנבים מחודורוב).

נערך לאחרונה ב: ‏17/9/10
  13. Muurad Member

מה זאת אומרת הבלחות חד פעמיות? איך אפשר לנהל איתך דיון רציני שאלה התגובות שלך, באמת.

14. alexshw Member

אז מה זה הצלחה רצופה?
    אתה מתווכח עם עובדות.

15. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אתם מתווכחים על שטויות.
    תחזרו לנושא.