הישראליות באירופה 10/11- 2:2 להפועל ת"א בליון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏22/6/10.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא ראיתי את המשחק כך שלא אגיד מלה אם כן או לא היה פנדל, אבל זכור לי שנגד רד בול זלצבורג הפועל ת"א נהנתה פעמיים משריקה שאולי לא היתה במקום. הפנדל שהאדומים קיבלו בדקה השנייה באוסטריה לא היתה עבירה, שכטר פשוט צלל. בגומלין הגיע לאוסטרים פנדל וזה היה במצב 1-0 לרד בול.

פעם השופט איתך, פעם נגדך. אני מאחל הצלחה להפועל ת"א באירופה, אבל קשה לי שלא לצחוק עכשיו על מוני הראל שכנראה לא מבין שהוא צריך קצת למתן את הדיעות שלו. השחצנות אצל האדומים לא תעזור באירופה, מקום שלישי בבית הזה יהיה הישג אדיר, אבל הראל כנראה חי בעולם אחר. היום לפחות בנפיקה החזירה את האדומים לקרקע כי הנקודות נשארות בביתה מבלי שהקבוצה הישראלית אפילו מבקיעה שער...

למוני הראל הייתי אומר עכשיו, יש לכם עוד 5 משחקים בשביל לכבוש http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

2. riquelme1 Member

אין לך מושג על מה אתה מדבר, וגם עונה שעברה הערכת את ליון הרבה יותר מימה שהיא, ליון לא סתם לא אלופת צרפת אלא מארסיי שהיא באמת דרג ג', היא לא סתם פתחה את העונה בצורה איומה, קלוד פואל לא סתם מקבל ביקורת על ימין ועל שמאל.

היא קבוצה חזקה עם סגל טוב, אבל מאמן בינוני מאוד. היא ברמה של בנפיקה ושאאלקה שהיום על פי התקשורת לא הייתה פחות טובה מימנה, אין שום הבדל בינהם, ליון בחיים לא ברמה של ריאל, בארסה, באיירן או מנצ'סטר.

מצחיק לשמוע אותכם מדברים על הדברים שהראל אמר, הבן אדם לא מבין כדורגל אלא יושב ראש קבוצה, הבעליים של סביליה עד היום חושב שהקבוצה שלו הטובה באירופה מי מתייחס לאנשים כאלה?

גוטמן אמר בדיוק את הדברים הנכונים לפני המשחק.

נערך לאחרונה ב: ‏15/9/10
  3. Raulito Madridista

יהיה קשה לישון בלילה אחרי המשחק הזה כי יש הרגשה של פספוס. היינו ראויים לגול בוודאות והיינו כל-כך קרובים עם הפגז של תמוז לקורה. בכל פעם שהצלחנו להביא את הכדור לאיזור הרחבה של בנפיקה - היינו מסוכנים. ורמוט עשה צחוק משחקני ההגנה רק חבל שהוא לא היה מספיק מעורב וכאשר הצליח לעבור שחקנים אז ההרמה שלו הייתה גרועה. איתי שכטר הוכיח שוב שהוא השחקן האירופאי האמיתי בהפועל ת"א. לואיזאו? יש לו ד"ש חם משכטר שפירפר אותו שוב ושוב. מי יודע איך המשחק היה מפתח אם היינו מקבלים את הפנדל לו היינו ראויים בהתחלה, השופט הזה מעצבן. בן-דיין וסהר היו כל-כך חלשים היום שזה מתסכל. גם רוקי נראה שחקן פרווה שלא תורם לא בהגנה ולא בהתקפה. ידין לא היה חד מספיק במרכז השדה. צל"ש לשכטר בעיקר וגם לבונדר. לילה טוב ואני מקווה שעוד נביא נקודות או לפחות נבקיע שערים.

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הראל כבר הזמין כרטיס טיסה לניון להגרלת רבע הגמר בפברואר...מה קרה לך שי? מה זה שמינית להפועל שלפי הגדרתו "לא נופלת מאף! קבוצה באירופה"

אם בנפיקה ושאלקה קבוצות דרג ב' אז טוטנהאם ואייאקס קבוצות דרג א'...

דור קשה לישון? מה קרה הפסדת דרבי ולא ידענו את זה? איזה הרגשת פיספוס? הפועל הביאה בעיטה אחת לשער ועוד אחת לקורה בגארבג' טיים ועם כל הכבוד לפנדלים שלא נשרקו, קארדוסו לבד היה שווה שלושער היום כשאחת ההחמצות שלו היתה נוראית, ואם לא אניימה זה נגמר ב-5:0...על מה פיספוס?

5. Don Joan Roman Member

בבית אתם תבקיעו נגד בנפיקה בוודאות אלא אם כן בנפיקה ממש תשתפר הגנתית כי באמת שלואיזאו נראה עייף מאוד היום וגם אמורים שאכל את כל ההטעיות של ורמוט ושכטר, מי שהיה גם חלש בהגנה זה קונטרא'ו שלגביו אני בטוח שישתפר.

אבל סה"כ באמת משחק טוב של הפועל שנתנה את כל מה שיש לה, סגרה לא רע בהגנה אבל מה לעשות שבנפיקה פשוט איכותית ממנה בכמה רמות ומבינה את המשחק יותר טוב ממנה בכמה רמות.

6. Carlo Zampa Member

הפועל ת"א תפסה את בנפיקה בזמן הכי מתאים לבצע הפתעה אין ספק, אבל זה לא קרה, מהסיבה הפשוטה שהיא לא מספיק איכותית לרמות האלה של אירופה, אם לאדון גוטמן היה ספק.
    מי זוכר את חיפה בעונה שעברה מגיעה למשחקי חוץ לא פחות קשים ובקושי מפסידה בהפרש גול?

7. איגור .פ. Member

היחידים שכנראה קונים כרטיס סופית לקבוצה גדולה באירופה בעונה הבאה או אפילו בינואר הם אניימה ודה סילבה.

אניימה שוער בין הטובים שידע הכדורגל שלנו ועד היום לא מבין איך אחרי המונדיאל הוא נשאר כאן.
    דה סילבה רמה מעל הכדורגל הישראלי למרות שיש לו טעויות לפעמים אבל עדיין בלם מצוין.

ורמוט ושכטר במשחק שהיו חייבים להוכיח משהו ולנסות לקרב אותם לאירופה אכזבו ומראים שהם טובים לליגה הישראלית ואולי לליגה האירופאית ששם זה כנראה היה השיא שלהם.

מה שכן נכון להגיד הוא שהפועל היתרון שלה על חיפה יהיה האירוח משחקי הבית בבלומפילד ,רק בגלל זה אני בטוח שהפועל יוציאו נקודות בבית הזה ,אני מקווה בשביל הפועל שהיא לא תהיה קבוצה שמוציאה ממשברים קבוצות אחרות אני מניח שהפועל ת"א הוציאה היום את בנפיקה לתקופה יותר טובה.

אבל למרות הכל יש בין מין שמחה שהפועל ת"א הפסידה היום.

8. Carlo Zampa Member

בנפיקה לא נופלת מטוטנהאם ובטח, בטח שלא מאייאקס. היא כן קבוצת דרג ב', למרות שהיא בתקופה רעה.

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

קשה לי להאמין שהפועל ת"א לא תבקיע, אבל התוצאה של היום מראה שהראל חי בעננים. בסופו של דבר מה שחשוב בכדורגל זה כיבוש שערים ואת זה האדומים לא עשו היום. בסה"כ לפני שנה מכבי חיפה היתה שווה לפחות לנקודה במשחק בצרפת, אבל הסוף ידוע.

אני חוזר ואומר, לי אין בעיה אם הפועל ת"א מצליחה באירופה, אבל בקבוצה הזאת יש יותר מדי אנשים שמחפשים לעשות כותרות. אי אפשר במעמד של האדומים להגיד "אנחנו שווים לכל הקבוצות באירופה", על מי הראל עובד? שילמדו קצת להיות צנועים כי כעיקרון הם היו צריכים לשחק העונה בליגה האירופאית...

10. riquelme1 Member

למה אתה מתייחס לבן אדם שלא מבין כדורגל ועלה לו הדם לראש? הוא עושה צחוק מעצמו שהוא אמר את הדבירם שהוא אמר, בטח ובטח על פי הבית שקיבלנו, אבל לא צריך להתייחס לכל דבר וזה בטח לא סיבה לרצות שקבוצה תפסיד.

עומר אתה מגוכח, 5-0? אין מילים, מחצית ראשונה שקולה, מחצית שנייה פחות שקולה שהפועל מפקירה את ההגנה וגם הגיעה לכמה מצבים טובים. בסה''כ 2-1 א 3-1 לבנפיקה היה משקף, אבל לשופט יש הרבה חלק מיזה.

11. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

עד היום קראתי לשופטי רחבה אוכלי חינם. היום הגעתי למסקנה שהם עושים נזק. השופט הראשי לא מעז לשרוק אם העוזר שהיה ממש קרוב לאירוע לא מסמן עבירה. וחוץ מהנפילות של שכטר ברחבה אין לנו טענות לשופט הראשי. גם כל הנבדלים נשרקו נכון, כאן הקוונים סיפקו את הסחורה. כל הנזק ורק נזק - משופטי הרחבה.

בקשר לתוצאה: רציתי 0:0, נקודה להפועל ושער נקי לרוברטו. קיבלתיח את החצי היותר חשוב בשבילי.

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הפועל ת"א שיחקה טוב, בהחלט משחק מכובד מאוד, ואין לי ספק שאם השופט שורק לפנדל המשחק מתפתח אחרת, בנפיקה הייתה יותר תוקפת, הפועל ת"א הייתה מנצלת את זה בוודאות.
    וורמוט מדהים, לשחקני ההגנה של בנפיקה לא היה סיכוי מול הדריבל שלו ב-90 אחוז מהמקרים.
    ששופט טועה בצורה כזו נגד קבוצה קטנה כמו הפועל ת"א, זה יכול לגמור לה את המשחק, כי הזדמנויות יותר מדי אין, חבל שהשופט הרס להפועל ת"א 1-0 שהגיע לה, ומשם לכו תדעו איך זה נגמר.

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

צודק. 1:2 להפועל היה צריך להיות...למה לבנפיקה?

בנפיקה לא נופלת מטוטנהאם? מבחינת סגל אין בכלל מה להשוות...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/9/10
  14. matanmo Member

היה פנדל על שכטר, אבל אם המטומטם היה מתחיל ליפול אחרי הנגיעה, ולא לפני(הוא התחיל ליפול כרשהוא ראה את שחקן בנפיקה בא לשים עליו יד) הוא היה מקבל אותו.

15. riquelme1 Member

עומר, אני מכבד אותך אני אבל אני לא יענה לך יותר, עד שלא תוריד את המקשפיים.

הכי הזוי שהיה שופט על הקו של השופט, וקוון ליד ושתיהם לא ראו. פשוט מדהים כמה שהשופטים גרועים.

בן סהר מאכזב אותי יותר מדי, נראה שהוא רק מפריע לשכטר ולא עוזר לו, השילוב שלהם על הפנים, שכטר פנטסטי אבל בן גרוע מאוד, גם בליגה הוא לא כובש מספיק מאז שהגיע ומאכזב מאוד.